1 mjesecNeutralan88 je napisao/la:pa koliko ce teci oporavak Tony ParkeraNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemojte samo euforije pred Grcku... Tezak je to mec, nismo mi jos za tog levela igre, bar psihicki, fizicki jesmo u neku ruku, ali opet... Ako bude i ovdje 0:0 bez primjenog gola, bice mila majka...
Tacno je ovo sto govorite, maloprije sam pisao..
Vjerovatno je iskrenuo zglob. Dvije hefte mirovanje i naredne dvije treniranje pod posebnim rezimom. Nakon toga ulasci sa klupe opet, dok se ne dokaze...
Ovo ga je sjebalo u nezgodno vrijeme. Taman je zaigrao... jbg..
Tacno je ovo sto govorite, maloprije sam pisao..
Vjerovatno je iskrenuo zglob. Dvije hefte mirovanje i naredne dvije treniranje pod posebnim rezimom. Nakon toga ulasci sa klupe opet, dok se ne dokaze...
Ovo ga je sjebalo u nezgodno vrijeme. Taman je zaigrao... jbg..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 mar 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
4 sedmice!Neutralan88 je napisao/la:pa koliko ce teci oporavak Tony ParkeraNEZALAGANJE je napisao/la:Ako se radi o djelimicnom puknucu ligamenata iliti tzv. grade 2 ankle sprain,to ti je mjesec dana druze...U petak je istu povredu dozivio Parker iz San Antonia...Zon je napisao/la:Izvrnuo je samo zglob, nije pokidao ligamente, sto je pozitivna stvar. Da je pokidao ligamente, ne bi se on ni ustao.
Ovakva povreda se, ukoliko se ne radi o napuknucu ligamenata, zalijeci izmedju 7 i 14 dana. Gore izgleda na prvi pogled nego sto jeste.
Ja sam optimistican, a potvrdu o svemu cemo imati tek sutra nakon detaljnih pregleda, zato nema potrebe da se prejudicira bilo sta.
Pjanketu je najbolje da sada odmara i da preskoci utakmice naredna dva vikenda (sljedecu ce vjerovatno svakako preskociti).
- Neutralan88
- Kontakt:
Pa definitivno ne može Pjanic biti spreman za Grčku i to je to..
ne treba nešto na silu gonit i tjerati, ako ne može nek ostane u Rimu bože moj.
ocekivano mjesec dana out, ja sam se u prvi mah bojao da nece doci u pitanje 4-5 mjeseci .
ocekivano mjesec dana out, ja sam se u prvi mah bojao da nece doci u pitanje 4-5 mjeseci .
ako se i oporavi roma ga nece pustiti jer je velik rizik ako rovit igra da se stanje ne pogorsa pa da bude izgubljen za cijelu sezonu, a roma ga ne placa kikirikijem
Samo cekam Susica kad se Susic javi pa kaze "Imamo mi igrace koji mogu Pjanica zamijeniti" imamo ****.
Teska situacijaa, ja da izadje na hajr.
Ima Miske 

@NEZALAGANJE
Kao sto rekoh, ukoliko se ne radi o napuknucu... A to ne mozemo prije sutrasnjeg dana znati, kada naprave detaljne pretrage.
Istegnuce ligamenata: 7-14 dana
Napuknuce ligamenata: min. 4 sedmice
A o pokidanim ligamentima ne zelim ni pricati.
Kao sto rekoh, optimistican sam. Pjanic je dosta lagan i dobra stvar je sto se desilo relativno kasno, kada je bio zagrijan.
Bice to udure
Kao sto rekoh, ukoliko se ne radi o napuknucu... A to ne mozemo prije sutrasnjeg dana znati, kada naprave detaljne pretrage.
Istegnuce ligamenata: 7-14 dana
Napuknuce ligamenata: min. 4 sedmice
A o pokidanim ligamentima ne zelim ni pricati.
Kao sto rekoh, optimistican sam. Pjanic je dosta lagan i dobra stvar je sto se desilo relativno kasno, kada je bio zagrijan.
Bice to udure

Sta treba da kaze,predajemo mec ne treba sad ni igrati.Sheyi je napisao/la:Samo cekam Susica kad se Susic javi pa kaze "Imamo mi igrace koji mogu Pjanica zamijeniti" imamo ****.
Bez veze lupanje od tebe,kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kaze Mirza Dautbegovic.Pjanić stigao u bolnicu Campus Biomedico prije 40 minuta. Zglob na lijevoj nozi ima oteklinu veću od narandže
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne bude li igrao protiv grcke popi..sam se ja na nasu nafaku....
On je realno nas trenutno najbolji igrac tehnika , forma , itd itd... Dzeko je najbolji strijelac , al za mene je pjanic dosta bolji i zahvalniji igrac , ma da nema dzeke dzaba sve al nije ni bitno...
bem ti dan... prije svega nas non stop neki ratovi , 1 x danska , 2x baraz portugal , u svim sportovima smo u nekim barazima i pusimo , imamo politicare da se ubijes , narod gladan , posla nema , svaki dan sve vise sirotinje... treba biti realan , sudbina je **** koja nas mrzi i to je to... pa gledaj odlucujuci mec i nas najjaci igrac se povrjedjuje ... pa to moras biti baksuz teski... Ja se svaki dan cudim kako ovaj meteor nije nas pogodio kakvi smo baksuzi u pm..
On je realno nas trenutno najbolji igrac tehnika , forma , itd itd... Dzeko je najbolji strijelac , al za mene je pjanic dosta bolji i zahvalniji igrac , ma da nema dzeke dzaba sve al nije ni bitno...
bem ti dan... prije svega nas non stop neki ratovi , 1 x danska , 2x baraz portugal , u svim sportovima smo u nekim barazima i pusimo , imamo politicare da se ubijes , narod gladan , posla nema , svaki dan sve vise sirotinje... treba biti realan , sudbina je **** koja nas mrzi i to je to... pa gledaj odlucujuci mec i nas najjaci igrac se povrjedjuje ... pa to moras biti baksuz teski... Ja se svaki dan cudim kako ovaj meteor nije nas pogodio kakvi smo baksuzi u pm..
>>No body likes us but we dont care<<
Nije dobro 
Sve ce biti da Pjanjketa nemamo 22,,,Al pricekajmo josbi vjerujem da ce mu Allah pomoci...

Sve ce biti da Pjanjketa nemamo 22,,,Al pricekajmo josbi vjerujem da ce mu Allah pomoci...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da,ali to je ako ti magnetna rezonanca(MRI)potvrdi da se radi od drugom stepenu uganuca zgloba.Postoji i 3.,ali to je lom i nadamo se da nije taj...Neutralan88 je napisao/la:Pa definitivno ne može Pjanic biti spreman za Grčku i to je to..
To sigurno neces cuti, jer je Pjanic Susicev najdrazi igrac. Mi se sad ne mozemo ubiti, ako ne bude mogao igrati, mora neko drugi.Sheyi je napisao/la:Samo cekam Susica kad se Susic javi pa kaze "Imamo mi igrace koji mogu Pjanica zamijeniti" imamo ****.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Druže, ne volim bit gofno, al ti si fakat dosadan!!!Majstor10 je napisao/la:Klanjam ja i kolasinac za brz oporavak Pjanica
Daj popusti malo sa Klokašincem, omrznut će nam čovjek bezze ni kriv ni dužan!

- DzoleZeljo
- Kontakt:
To je normalno kod ove povrede... Nemojte samo bauk stvarati...Cartman je napisao/la:Kaze Mirza Dautbegovic.Pjanić stigao u bolnicu Campus Biomedico prije 40 minuta. Zglob na lijevoj nozi ima oteklinu veću od narandže
Hvala Bogu da nije slomio nogu, tada bi tek popusili stvar...
Da li se zna ima li krvarenja (unutrasnjeg), tj. da li mi je poplavila noga ili samo natekla?Cartman je napisao/la:Kaze Mirza Dautbegovic.Pjanić stigao u bolnicu Campus Biomedico prije 40 minuta. Zglob na lijevoj nozi ima oteklinu veću od narandže
-
- Kontakt:
Pa vidi samZon je napisao/la:Da li se zna ima li krvarenja (unutrasnjeg), tj. da li mi je poplavila noga ili samo natekla?Cartman je napisao/la:Kaze Mirza Dautbegovic.Pjanić stigao u bolnicu Campus Biomedico prije 40 minuta. Zglob na lijevoj nozi ima oteklinu veću od narandže

Ma raja biće to sve udure , ne berite brigu , ako Bog da , Pjana za sedmicu ko nov

Ima Adilovic iz zelje,jest da ne igra poziciju Pjanica al je nas daleko najbolji i najskuplji igracdarker10 je napisao/la:Ima Miske

::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia i 26 gostiju.