Big Mama Houserob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Big Mama Houserob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
Kakvog dana !! Dva posta mjeseca ...i u uzem izboru za post godine!!TheManiacs je napisao/la:mahalas je napisao/la:Potpuno se slažem sa tobom jarane. Ako nedaj bože ispadnemo bit če opet, Čiro glup postavio slabu taktiku, Murat spor, ĐŽeko izigriva zvijezdu, Ibro Čirin sin itd itd....amerosm je napisao/la:Necu sada ovdje da budem neko ko kvari atmosferu, ali vecina konta na prolaz na SP (i ja naravno isto), ali i ako se na daj Boze ne plasiramo ne treba odmah dizati frku, treba sve analizirati i vidjeti treba li nastaviti dalje s Cirom za kvalifikacije za EP 2012. Za mene su nasi reprezentativci vec junaci bez obzira na ishod utakmica s Portugalom, i imamo mladu generaciju koja ce uspjeti se plasirati na jedno veliko takmicenje u tom sam siguran.
Molio bi admina ukoliko bude los rezultat po nasu reprezentaciju (ponavljam opet ne daj Boze) da se zatvori forum par dana. Jer sam ubijedjen da ce se naci neki koji ce kritikovati na sljedeci nacin:
"Ko onog kretena Begovica pozva u repku, e to Vam Begovic, hebo vas on, da nije njega bilo mi bi se plasirali".
"Berberovic ne bih dao dvije ovce na papiru da ih cuva, a ne igrace Portugala".
"Dzeko se misli da je vec zvijezda, pa moze da ne trci po terenu".
"Ibisevic je imao samo srece prosle sezone, vidi se da on nema kvalitet".
Momci kako bude da bude ja sam preponosan na vas. Časno ste predstavljali našu jadnu napačenu domovinu. Nikad dalje nismo ni dogurali. Meni ste poklonili puno lijepih trenutaka i uljepšali ste mi život...
(Nadam se da onaj robijaš neče ovo čitati jer bi mu moglo opet zasmetati što pišemo iz dijaspore...)
Zenico vidimo se u srijedu pa ili u sreći ili tugi........
DVA POSTA DANA !
rob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
treba i te pozvatrob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
sta te cudi kada su svi iz hrvatske i jedna je iz srbijerob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
cuj ovog ...ojj pero perice...jesil ti dobro..ocito ti danasnje sunce u glavu udarilo...Torres_9 je napisao/la:HAHAH CUJ SIMUNICperica je napisao/la:Predvidjam Portugal bih 5:0,pa jel vi znate da jedan simunic moze zamjenit vasu kompletnu odbranu,a da ne govorim o eduardu koji je 5x bolji od dzeke cickavog,usput imali ste srece jer ste prosli u barazu,pobjedili 2 puta belgiju i to je to,dok vas je Turska nabila 2:1 u istanbulu i jedva ste u zenici odigrali 1:1,a spanija vas je nabila 5:2 u zadnjem sustretu,to pokazuje vasu snagu,ma ne mozete vi dalje od belgije,estonije i armenije pobjedjivat..Istina jos jednom !!!
HAHAH EDUARDO BOLJI OD DZEKA HAHAHAHAHHAHAH HH SVARNO MORAS BIT MALOUMAN DA TO NAPISES AL FKT
Ha ha bas sam gledo to sadrob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
onaj nani je ponikao u sportingu. inace taj mamlaz valja gluposti dzabe, tako omolazavati mozda i najboljeg trenera na svijetu ccccc....Wolverine je napisao/la:jarane nani je meni bio bolji dok je igaro za porto nego sad.
on ima veliki potencijal, a ferguson ga sputava, kao i Andersona.
OVCE TVOJE....!!!!TheManiacs je napisao/la:Ja sa jaranom igro 1:1 u lisabonu![]()
PERICE COBANE JAVI SE OVCE TE ZOVU
Knele je napisao/la:Big Mama Houserob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vidi nesto, ja sto se toga tice skidam im kapu.Elddar je napisao/la:al fkt kad gledam ligu prvaka na novoj, odnosno hrt2, arsenal kad igra, to je odmah javljanje uživo, eduardo ulazi s klupe, u akciji je učestvovao dudu, hahaha... fkt žalosno.
nemam ništa protiv hrvata, štaviše, dosta će ih navijati za nas ako se plasiramo (aBd), isto kao što je i većina nas navijala za njih, ja lično nisam, al eto.
uvijek će biti ovih napaćenih maloumnika kojima nije mjesto ni za pisaćom mašinom iz 20.stoljeća, a kamoli internetom.
samo isqlirajte
ima nesto i u tom murat.Lily je napisao/la:Knele je napisao/la:Big Mama Houserob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O moj Boze .. uhvatila sam jednom nisam mogla ni 5 min. gledat'..
1.Nikog ne poznajem.. stvarno.. Mozda onog manekena iz Hrvatske jer vazda nesto o njemu bude na RTL-u i to je to..
2. Ono je .. ma ne znam sta da kazem.. Katastrofa.. fuj.. Ono nek pustaju u 3 ujutro a ne ovako svaki put kad prebacim na OBN oni..
Ugl. necu puno skretat s teme(nemoguce).. Pa haj' barem joj mozemo Priznat ovo Muratspahic.. haha
koliko nam euforija udara u glavu, potvrđuje i ova invazija djevojaka na "naše" forumeLily je napisao/la:Knele je napisao/la:Big Mama Houserob do bagro je napisao/la:joooj sad gledam neki Reality na obn-u i sad imaju neki zadatak da nabroje igrace nase repke...kad ova jedna,Mehmedagic,Muratspahic,Milan kuzmanovic i Maksimovic....aaaaaaaaaahahahahaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O moj Boze .. uhvatila sam jednom nisam mogla ni 5 min. gledat'..
1.Nikog ne poznajem.. stvarno.. Mozda onog manekena iz Hrvatske jer vazda nesto o njemu bude na RTL-u i to je to..
2. Ono je .. ma ne znam sta da kazem.. Katastrofa.. fuj.. Ono nek pustaju u 3 ujutro a ne ovako svaki put kad prebacim na OBN oni..
Ugl. necu puno skretat s teme(nemoguce).. Pa haj' barem joj mozemo Priznat ovo Muratspahic.. haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.