Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Bitno je da nije pucanje ligamenata a taj otok je vjerovatno zbog toga što je skočni zglob bio u neprirodnom položaju. Samo taj otok sada smirit i Mire "ko nov" 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
DAj prevodSheyi je napisao/la:#Pjanic ha eseguito esami radiografici che hanno escluso fratture. L'entità della distorsione sarà valutata nei prossimi giorni #RomaGenoa"
"@andrea_dicarlo: Nulla di rotto per #Pjanic. Escluse fratture, ha un tutore e verrà monitorato con altri esami nelle prossime 36 ore. @ReteSport #asroma"
smiješna informacija od reprezentacije eto baš će oni čekat dva dana da se utvrdi o čemu se radi...
kaze nema loma a stepen povrede ce se naknadno odrediti
- Neutralan88
- Kontakt:
Međutim, pretpostavlja se da povreda nije baš bezazlena, a najvjerovatnije su našem reprezentativcu stradali ligamenti.
Nista cekati utorak i moliti boga da je samo uganuce u pitanju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovo nam nije trebalo: Pjanić na štakama napustio kliniku!
Kako javljaju italijanski mediji, Miralem Pjanić je u utakmici protiv Genoe zaradio ozljedu zbog koje će pauzirati od 30 do 40 dana!
"Romagiallorossa.it" piše da je naš reprezentativac obavio preglede na klinici i da nije utvrđen prijelom kosti, ali da se radi o takvoj ozljedi koja zahtjeva oporavak od najmanje mjesec dana.
"Gazzettagiallorossa.it" piše da je Pjanić nakon obavljenih pregleda kliniku napustio na štakama, natečenog članka.
Kako sada stvari stoje, naša reprezentacija ostala je bez jednog od svojih ključnih igrača za susret Kvalifikacija za SP protiv Grčke 22. marta u Zenici. Ovo nam baš nije trebalo.
Kako javljaju italijanski mediji, Miralem Pjanić je u utakmici protiv Genoe zaradio ozljedu zbog koje će pauzirati od 30 do 40 dana!
"Romagiallorossa.it" piše da je naš reprezentativac obavio preglede na klinici i da nije utvrđen prijelom kosti, ali da se radi o takvoj ozljedi koja zahtjeva oporavak od najmanje mjesec dana.
"Gazzettagiallorossa.it" piše da je Pjanić nakon obavljenih pregleda kliniku napustio na štakama, natečenog članka.
Kako sada stvari stoje, naša reprezentacija ostala je bez jednog od svojih ključnih igrača za susret Kvalifikacija za SP protiv Grčke 22. marta u Zenici. Ovo nam baš nije trebalo.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- el-fighter
- Kontakt:
Citam na fb da nijedna kost nije pukla, ali da se dalje nista ne zna. Detaljni pregledi ce se obaviti u narednim danima, a do tada cu Boga moliti da nije nista opasno.
Izdrzi Mire!!
Izdrzi Mire!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Koje smo mi sreće... Izdrži Mire!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
pa u izrvtanju zgloba dodje ili do pucanja kosti ili do pucanja ili natezanja ligamenata.otok je normalan.sad treba odrediti koliko su nategnuti .......sve je moguce, od sedmice do 2 mjesecabrzitesanj je napisao/la:Bitno je da nije pucanje ligamenata a taj otok je vjerovatno zbog toga što je skočni zglob bio u neprirodnom položaju. Samo taj otok sada smirit i Mire "ko nov"
Zadnja izmjena: arius, dana/u 04 mar 2013, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam, ne mirise mi ovo na dobro nikako.Neutralan88 je napisao/la:Međutim, pretpostavlja se da povreda nije baš bezazlena, a najvjerovatnije su našem reprezentativcu stradali ligamenti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- skyisthelimit
Ja h-avazu ni kod citulja ne vjerujem.brzitesanj je napisao/la:Ovo nam nije trebalo: Pjanić na štakama napustio kliniku!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ja h-avazu ni kod citulja ne vjerujem.brzitesanj je napisao/la:Ovo nam nije trebalo: Pjanić na štakama napustio kliniku!

jos viera doso da ga gleda
- Neutralan88
- Kontakt:
Malo prije rece neko istu povredu imao Tony Parker i mjesec dana out .
Tako da logicno je da i Pjanic bude mejsec dana van stroja nažalost..
Tako da logicno je da i Pjanic bude mejsec dana van stroja nažalost..
Zadnja izmjena: Neutralan88, dana/u 04 mar 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ligamenti se ja mislim ne mogu snimati dok je povreda otecena, mozda zbog toga cekaju. Ali nisam ja ovo shvatio kao da sumnjaju da su osteceni ligamenti nego da se radi o rutinskoj kontroli. Moraju provjeriti da li je sve u redu.
zasad su ohrabrujuce vijesti da nema loma kosti,po nekoj logici bi nakon sedam dana on trebao biti u trenaznom rpocesu,uz Boziju pomoc nadajmo se najboljem! samo da nisu stradali ligamenti.....
plac
,tuga ,zalost..Kad iznenada Misimovuc za Dzeko kao nekad ...

Ja stvarno vas nisam skontao nikako a ni ove tz novinare iz nasih medija covjek jos nije uradio magnetnu rezonancu, a vi mu vec vidjeli nedaj boze istegnuce ili puknuce ligamenta daj strpite se do utorka sa pisanjem dezinformacija dok ne bude zvanicno.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.