Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ljudi moji u najgorem slucaju,ako se Mire ne oporavi kojim slucajem izgubiti cemo jako vazan kotacic koji bi nam vrlo vjerovatno donio tu prevagu koja nam je potrebna ALI ljudi ne treba sada panicariti i dizati ruke od pobjede,tekme i repke,mire je samo kao sto sam rekao samo kotacic i doci ce drugi koji ce se jednako boriti,stoga srce na teren i uz ostalo znanje koje imamo,dobar rezultat (pobjesa u ovom slucaju) ne moze izostati¨ 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Ti fakat sa svojim pesimizmom ides na neku stvar.Neutralan88 je napisao/la:Malo prije rece neko istu povredu imao Tony Parker i mjesec dana out .
Tako da logicno je da i Pjanic bude mejsec dana van stroja nažalost..
Svaki post ti je predvidjanje duge pauze

pa ne mora znaciti ....znace se poslije magnetne rezonance tacan stepen nategnuca...normalno da je na stakama i da ce noga biti imobilisana , stavljena longeta, radi mirovanja.
mozda i bude samo 10-ak dana, daj boze
mozda i bude samo 10-ak dana, daj boze
- Neutralan88
- Kontakt:
pa iskreno druže realno je u najboljem slucaju da se vrati za mjesec dana u igrupuding je napisao/la:Ti fakat sa svojim pesimizmom ides na neku stvar.Neutralan88 je napisao/la:Malo prije rece neko istu povredu imao Tony Parker i mjesec dana out .
Svaki post ti je predvidjanje duge pauze

kad pogledaš klip ja sam u prvi mah mislio ode on na pauzu od 4-5 mjeseci i onda veci problem.
jer Pjanicu je ljetos abd da se još više dokaže i ode iz Rome

- brzitesanj
- Kontakt:
U utorak ćemo sigurno znati više, znat ćemo dali će Mali princ igrati hoćeli biti moguće da igra protiv Grčke. Svi se nadamo da će biti spreman za reprezentaciju.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Lahka noc svima,drzimo fige Mireti i molimo Allaha..
neš ti stručnjaka .. svi diplomirali na medicini 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- bavaraccccc
- Kontakt:
hahaha sve emeritusi ofo ono...JTS je napisao/la:neš ti stručnjaka .. svi diplomirali na medicini

-
- Kontakt:
Mi smo prokleta zemlja,to je sad ocito.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Nije ništa slomljeno, ali ligamenti su sigurno oštećeni. Uglavnom, u utorak ponovo idem na snimanje. Nadam se samo da nije nešto najgore... Hvala svima na podršci. - Miralem Pjanić
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo tako,trebamo biti sretni,ako ovo bude samo mjesec.Evo ovdje je slika Parkera i njegove povrede koja ce ga kostati 4 sedmice,pa sami odvazite!;) http://www.poundingtherock.com/2013/3/1 ... in/3807935" onclick="window.open(this.href);return false;Neutralan88 je napisao/la:pa iskreno druže realno je u najboljem slucaju da se vrati za mjesec dana u igrupuding je napisao/la:Ti fakat sa svojim pesimizmom ides na neku stvar.Neutralan88 je napisao/la:Malo prije rece neko istu povredu imao Tony Parker i mjesec dana out .
Svaki post ti je predvidjanje duge pauze![]()
kad pogledaš klip ja sam u prvi mah mislio ode on na pauzu od 4-5 mjeseci i onda veci problem.
-
- Kontakt:
Otkud znas da nije pucanje ligamenata jer ja mislim da se to i nemoze vidjeti na rentgenskom snimku vec samo na MRI, ja sam naprimjer imao povredu koljena i na rentgenu nisu nista vidjeli i rekli mi da nije nista strasno i da ce to proci za par dana i nakon 5-6 dana noga mi poplavila a na nogu nisam i dalje mogo stati od bolova i odem kod kucnog doktora i on je tad pretpostavio da je povreda kriznih ligamenata i poslo me na MRI i tu mi ustanove da su popucali i krizni ligamenti i meniskus tako dok ne obavi magnetnu rezonancu nista se nezna to oni na rentgenu vide samo jeli sta od kostiju slomljenobrzitesanj je napisao/la:Bitno je da nije pucanje ligamenata a taj otok je vjerovatno zbog toga što je skočni zglob bio u neprirodnom položaju. Samo taj otok sada smirit i Mire "ko nov"
Mislim da se na ovome treba zaustaviti ova rasprava i curkus od teme. Cekamo utorak i zdavo.risingforce je napisao/la:Nije ništa slomljeno, ali ligamenti su sigurno oštećeni. Uglavnom, u utorak ponovo idem na snimanje. Nadam se samo da nije nešto najgore... Hvala svima na podršci. - Miralem Pjanić
- brzitesanj
- Kontakt:
Bice to dobro, sad nam samo preostaje da čekamo utorak i da se nadamo da će sve biti OK.
LAKU NOĆ
LAKU NOĆ
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Neutralan88
- Kontakt:
@NEZALAGANJE
Upravo tako,trebamo biti sretni,ako ovo bude samo mjesec.Evo ovdje je slika Parkera i njegove povrede koja ce ga kostati 4 sedmice,pa sami odvazite!;) http://www.poundingtherock.com/2013/3/1 ... in/3807935" onclick="window.open(this.href);return false;
cak mi djeluje ko da je u Pjanica više noga uvrnula se.
jer kod Parkera su duboke patike bolje štite koliko toliko nego kopacke.
Nema šanse po meni ako Parker je najmanje van terena mejsec dana, da se Pjanic oporavi do 22
Upravo tako,trebamo biti sretni,ako ovo bude samo mjesec.Evo ovdje je slika Parkera i njegove povrede koja ce ga kostati 4 sedmice,pa sami odvazite!;) http://www.poundingtherock.com/2013/3/1 ... in/3807935" onclick="window.open(this.href);return false;
cak mi djeluje ko da je u Pjanica više noga uvrnula se.
jer kod Parkera su duboke patike bolje štite koliko toliko nego kopacke.
Nema šanse po meni ako Parker je najmanje van terena mejsec dana, da se Pjanic oporavi do 22

Pucanje ligamenata se ne vidi na RTG-snimku,znam iz licnog iskustva,mada se kod mene radilo o koljenu,vjerovatno je ista stvar i sa povredama zgloba....
Meni ovo nikako ne izgleda dobro,daj Boze da bude spreman za 20 dana...al et sacekajmo jos malo i nadajmo se najboljem...
Meni ovo nikako ne izgleda dobro,daj Boze da bude spreman za 20 dana...al et sacekajmo jos malo i nadajmo se najboljem...
- bavaraccccc
- Kontakt:
Broj postova prije povrede Mireta 46
Broj postova poslije povrede Mireta 75345898743

Broj postova poslije povrede Mireta 75345898743

U najboljem slucaju se vraca za dvije hefte! Iako, kada se uzme u obzir da su mu radili rendgenski snimak i Pjaniceva reakcija nakon sto je izvrnuo zglob, cini se da se, ipak, radi o napuknucu. To bi znacilo tih mjesec dana pauze.Neutralan88 je napisao/la:pa iskreno druže realno je u najboljem slucaju da se vrati za mjesec dana u igrupuding je napisao/la:Ti fakat sa svojim pesimizmom ides na neku stvar.Neutralan88 je napisao/la:Malo prije rece neko istu povredu imao Tony Parker i mjesec dana out .
Svaki post ti je predvidjanje duge pauze![]()
Medjutim, ja vjerujem da su rendgen radili samo iz predostroznosti i da to ne mora nista znaciti.
Na kraju krajeva, nema potrebe da nagadjamo, kad samo magnetna rezonanca moze odgonetnuti da li ce pauzirati 2, 4 ili vise sedmice.
Nadati se najboljem. Zamjene, za takvog igraca, nema...
A parelelu sa Parkerom je teske praviti, posto je on i puno tezi, povreda je nastala nakon skoka, a i kao kosarkas, ima vrlo vjerovatno "vecu/duzu historiju" izvrtanja zgloba, odnosno istegnuca ligamenata.
Samo optimisticno

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma nandati se da nisu pukli ligamenti...
Sjecam se prije par godina da je Desno krilo liverpula za jednu utakmicu lige sampiona dva puta isto onako podvio stopalo i nastavio igrati ma da je izgledalo oba puta grozno...Mali crni sa afro frizurom?????
A sad nasa usrana Bosanska sreca sta nam je priredila....
Sjecam se prije par godina da je Desno krilo liverpula za jednu utakmicu lige sampiona dva puta isto onako podvio stopalo i nastavio igrati ma da je izgledalo oba puta grozno...Mali crni sa afro frizurom?????

A sad nasa usrana Bosanska sreca sta nam je priredila....

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.