Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nishikori
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 01:17

jos 18 dana, samo da se do utakmice ne povrijede spahic, lulic, ibisevic ili dzeko...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 mar 2013, 01:22

nishikori je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Pjanic moze biti spreman za sledeci vikend a moze pauzirati i do par mjeseci. Prema tome, nista do utorka. I da samo napomenem da stake i otok ne moraju nista znciti. Jedne prilike isto mi se dogodilo na treningu u cetvrtak, a u nedjelju sam normalno odigrao utakmicu. Svi sa foruma do utorka jal' u dzamiju jal' u crkvu pa kolektivno da Boga molimo...
a sta mi agnostici
Vi nemojte nista mozete smao pogorsat stvar,sutite najpametnije je.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 04 mar 2013, 01:26

Ja sam isto onako ''izvrnuo'' nogu ko naš Mire, i nosio sam gips 20 dana :?
Ne znam opet, možda kod njega (čitaj DAJ BOŽE) nije ozbiljno ništa, i sad moliti Boga da bude spreman za ove Grke.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 mar 2013, 01:31

Nedaj se Pjana...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 mar 2013, 01:37

Sad ekipa koja gledaju teletovića u kasne sate zauzimaju teme xD...Mire nedaj se,meni najbolji igrač rep. koji se uvijek bori sa srcem za svoju domovinu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Beton87
Kontakt:

Post Postao/la Beton87 » 04 mar 2013, 01:45

Bukowski je napisao/la:Samo da bude spreman za Grke...ako njega izgubimo za tu utakmicu, jbg onda, ne moramo ni igrati...
Buraz svaka cast Pjanicu i svima i meni je zao sto se ovo desilo zelim mu sto brzi oporavak i da se vrati protiv Grcke...Ali jarane moj nemozemo tako gledati i pricati cuj nemoramo ni igrati Pjanic jest igracina ali mi trebamo vjerovati u repku igro pjanic il ne...Ponavljam opet bolji smo tim sa njim da nebi me levati neki ovde napadali bez veze ali mi nesmijemo zavisiti sad igro on ili ne mi moramo grcku dobiti igro pjanic ne igro i to nam ne smije biti izvlacenje

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 04 mar 2013, 01:47

Beton prvi post pa odma u kost :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Beton87
Kontakt:

Post Postao/la Beton87 » 04 mar 2013, 01:52

[quote="FOURTHOFFICIAL"]Beton prvi post pa odma u kost :mrgreen:[/quote

Haha sta da ti kazem kad sve znas kralju..inace citam vas dugo ali et odluci i ja da se druzim svama veliki pozdrav

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 04 mar 2013, 01:52

Beton87 je napisao/la:
Bukowski je napisao/la:Samo da bude spreman za Grke...ako njega izgubimo za tu utakmicu, jbg onda, ne moramo ni igrati...
Buraz svaka cast Pjanicu i svima i meni je zao sto se ovo desilo zelim mu sto brzi oporavak i da se vrati protiv Grcke...Ali jarane moj nemozemo tako gledati i pricati cuj nemoramo ni igrati Pjanic jest igracina ali mi trebamo vjerovati u repku igro pjanic il ne...Ponavljam opet bolji smo tim sa njim da nebi me levati neki ovde napadali bez veze ali mi nesmijemo zavisiti sad igro on ili ne mi moramo grcku dobiti igro pjanic ne igro i to nam ne smije biti izvlacenje
Vjerujem ja u svoju repku, ali, hajmo stvari zvati pravim imenom. Miralem Pjanić je trenutno, pa da ne pretjerujem, 40% ove reprezentacije. Činjenica. Fakt.

Uz svo dužno poštovanje prema njima, Svraka, Sesar, Ibričić i kompanija ne mogu zamijeniti Rominog virtuoza, koji je, kao što neko reče, trenutno najbolji igrač Bosne i Hercegovine. ;)
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 mar 2013, 01:53

Samo nam preostaje da pricekamo. Ako bude mogao igrati, super. Ako ne, onda cemo igrati bez njega i poraziti Grke bez njega. Misimovic nije balavac, najbitnije je da bude fizicki spreman, mozemo biti sretni sto imamo takvu "zamjenu" za Pjanica. Igrati sa 2 brza krila, Stevanovic ili Visca na desnoj, Miske ili Pjana u sredini.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Beton87
Kontakt:

Post Postao/la Beton87 » 04 mar 2013, 01:56

Bukowski je napisao/la:
Beton87 je napisao/la:
Vjerujem ja u svoju repku, ali, hajmo stvari zvati pravim imenom. Miralem Pjanić je trenutno, pa da ne pretjerujem, 40% ove reprezentacije. Činjenica. Fakt.

Uz svo dužno poštovanje prema njima, Svraka, Sesar, Ibričić i kompanija ne mogu zamijeniti Rominog virtuoza, koji je, kao što neko reče, trenutno najbolji igrač Bosne i Hercegovine. ;)
Jeste ja se slazem nemoze ga niko zamjeniti ali nesmijemo da gubimo nadu sam kazes nemoramo ni igrati onda znaci ne igra on nema od nas nista tako dode po tvom...Ziv i zdrav ti meni bio

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 mar 2013, 01:58

Ma treba zvati i debelog iz Dinama,ima on solidan dribling i dobar sut,moze odigrati nekih dvadesetak minuta ako bude potrebe,.Nema sanse da moze biti gori od Ibricica..

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 04 mar 2013, 01:58

Ma to je prva reakcija, prijatelju. :D

To je pisano u onom trenutačnom očaju kad sam saznao. Can't take that serious. :D

Naravno da ne treba da skinemo gaće i naguzimo se Grcima, ali da smo značajno oslabljeni, jesmo. ;)
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 mar 2013, 02:05

I ja sam prije imao istegnute ligamente na clanku, citavo stopalo je bilo modro. Prvi dan nisam mogao hodat normalno, drugi dan isto tesko sam hodao. Treci dan je vec bilo bolje nakon stavljanja hladnih obloga, leda itd. 4 dan sam igrao utakmicu sa nateknutim stopalom, citavu utakmicu sam se mucio sa oslananjem na lijevo stopalo al sam ja budala igrao. Trebao sam stavit gips, tako mi doktori govorili ali ja nisam htjeo. Uglavnom moci ce Pjana igrat ali bol tokom igre ce osjecat. Al uzmi u obrzir da je medicina napredovala od vremena kada sam ja igrao kosarku :mrgreen: , imaju te injekcije za bol i svakakve kreme itd. Ja sam optimistican, i mislim da ce on igrat protiv Grcke pa makar rovit bio. Ionako je to igracina, a i mi nismo losi, pa racunam da nam treba Pjana u pola (50%) snage da razbijemo Grke. :)

ps. povreda ce se cesto vracat, i imat ce cest problem sa tim zglobom ako se vrati prije vremena, a do Grcke nema vremena. Nadamo se najboljem.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 04 mar 2013, 02:09

chily-rz je napisao/la:Ma treba zvati i debelog iz Dinama,ima on solidan dribling i dobar sut,moze odigrati nekih dvadesetak minuta ako bude potrebe,.Nema sanse da moze biti gori od Ibricica..

Ma kakav debeli sad je ko balerina u Dinamu smrso pravo trebalo bi ga pozvati za iducim utakmicama

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 mar 2013, 02:10

BIHfan je napisao/la:I ja sam prije imao istegnute ligamente na clanku, citavo stopalo je bilo modro. Prvi dan nisam mogao hodat normalno, drugi dan isto tesko sam hodao. Treci dan je vec bilo bolje nakon stavljanja hladnih obloga, leda itd. 4 dan sam igrao utakmicu sa nateknutim stopalom, citavu utakmicu sam se mucio sa oslananjem na lijevo stopalo al sam ja budala igrao. Trebao sam stavit gips, tako mi doktori govorili ali ja nisam htjeo. Uglavnom moci ce Pjana igrat ali bol tokom igre ce osjecat. Al uzmi u obrzir da je medicina napredovala od vremena kada sam ja igrao kosarku :mrgreen: , imaju te injekcije za bol i svakakve kreme itd. Ja sam optimistican, i mislim da ce on igrat protiv Grcke pa makar rovit bio. Ionako je to igracina, a i mi nismo losi, pa racunam da nam treba Pjana u pola (50%) snage da razbijemo Grke. :)

ps. povreda ce se cesto vracat, i imat ce cest problem sa tim zglobom ako se vrati prije vremena, a do Grcke nema vremena. Nadamo se najboljem.
I Noah je onako gadno isto izvrno nogu i on je nakon 2-3 hefte bio spreman.. nadajmo se da ce i Pjana biti spreman
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 mar 2013, 02:22

Beton87 je napisao/la:
Svaka cast care, tako je to. Pricom me podsjecas na jednog dobrog mog jarana, Semira. ;)

Beton87
Kontakt:

Post Postao/la Beton87 » 04 mar 2013, 02:44

AzRimiRzA je napisao/la:
Beton87 je napisao/la:
Svaka cast care, tako je to. Pricom me podsjecas na jednog dobrog mog jarana, Semira. ;)
Haha kralju moj cestitam jos jednom vidjecemo se uskoro :D

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 mar 2013, 08:42

Malo se utisci slegli od sinoc..
Bit ce da cemo morati bez Pjanica na Grke,sve vodi ka tome..
Ali,to je zivot i sta reci,s njim i bez njega nije isto isto.
Valja nam gurat i necemo leci i predat se prije utakmice.
Nisu ni Grci Portugal niti Brazil,idemo ih probat dobit.
Sjetimo se Misketa i Dzeke,Vede,Lule ,Seje ,nisu ti momoci zaboravili igrat lopte ,probudimo se i u boj ..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 mar 2013, 10:10

A šta je sa Sejom tačno, kakvo je stanje?
Imal' barem teoretske šanse da bude spreman za Grke?

Teško će ovo ići bez Pjanketa, da se ne lažemo, al' Bože moj, nema predaje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.