Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- miralem444
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
hocemol pobjedit u protugalu...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ukrstila Muratovica i Spahica... mutant Muratspahic nastoLily je napisao/la:a da kazem.. Katastrofa.. fuj.. Ono nek pustaju u 3 ujutro a ne ovako svaki put kad prebacim na OBN oni..
Ugl. necu puno skretat s teme(nemoguce).. Pa haj' barem joj mozemo Priznat ovo Muratspahic.. haha

@Elddar, ja sam odavno tu

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
OTPALI ZEC I VLADAVIĆ
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je ostala bez Admira Vladavića, ali i Ermina Zeca, koji će zbog povreda morati propustiti utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Vladavić je obnovio povredu u jučerašnjem susretu protiv Vinodolskog, dok je Zec vukao povredu još od susreta svog Šibenika sa ekipom Karlovca u okviru Hrvatske nogometne lige. Mladi napadač Šibenika je tokom treninga pokazao da može odigrati jedno vrijeme, ali nije upotpunosti spreman, pa se neće naći na spisku putnika za Lisabon.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je večeras na sarajevski aerodrom, odakle će sutra u 10 sati odletiti put Lisabona, gdje se u subotu igra prvi susret baraža sa Portugalom.
izvor http://www.sportsport.ba
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine definitivno je ostala bez Admira Vladavića, ali i Ermina Zeca, koji će zbog povreda morati propustiti utakmice baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Vladavić je obnovio povredu u jučerašnjem susretu protiv Vinodolskog, dok je Zec vukao povredu još od susreta svog Šibenika sa ekipom Karlovca u okviru Hrvatske nogometne lige. Mladi napadač Šibenika je tokom treninga pokazao da može odigrati jedno vrijeme, ali nije upotpunosti spreman, pa se neće naći na spisku putnika za Lisabon.
Reprezentacija Bosne i Hercegovine stigla je večeras na sarajevski aerodrom, odakle će sutra u 10 sati odletiti put Lisabona, gdje se u subotu igra prvi susret baraža sa Portugalom.
izvor http://www.sportsport.ba
ma kur..a obicnaTheManiacs je napisao/la:Oj na ovom shou ovoj shupka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Potpuno se slažem sa tobom jarane. Ako nedaj bože ispadnemo bit če opet, Čiro glup postavio slabu taktiku, Murat spor, ĐŽeko izigriva zvijezdu, Ibro Čirin sin itd itd....
Momci kako bude da bude ja sam preponosan na vas. Časno ste predstavljali našu jadnu napačenu domovinu. Nikad dalje nismo ni dogurali. Meni ste poklonili puno lijepih trenutaka i uljepšali ste mi život...
(Nadam se da onaj robijaš neče ovo čitati jer bi mu moglo opet zasmetati što pišemo iz dijaspore...)
Zenico vidimo se u srijedu pa ili u sreći ili tugi........[/quote]
DVA POSTA DANA !
[/quote]
Kakvog dana !! Dva posta mjeseca ...i u uzem izboru za post godine!!
[/quote]
O hvala hvala momci i nadam se da mi ga niste šuknuli

Momci kako bude da bude ja sam preponosan na vas. Časno ste predstavljali našu jadnu napačenu domovinu. Nikad dalje nismo ni dogurali. Meni ste poklonili puno lijepih trenutaka i uljepšali ste mi život...
(Nadam se da onaj robijaš neče ovo čitati jer bi mu moglo opet zasmetati što pišemo iz dijaspore...)
Zenico vidimo se u srijedu pa ili u sreći ili tugi........[/quote]
DVA POSTA DANA !

Kakvog dana !! Dva posta mjeseca ...i u uzem izboru za post godine!!

O hvala hvala momci i nadam se da mi ga niste šuknuli

sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Muratspahić = Kombinacija Muratovića i Spahića 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
haj jos jednom PeroPero je napisao/la:JADNA VAM JE REPREZENTACIJA !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
znam za tebe lejlalejla je napisao/la:ukrstila Muratovica i Spahica... mutant Muratspahic nastoLily je napisao/la:a da kazem.. Katastrofa.. fuj.. Ono nek pustaju u 3 ujutro a ne ovako svaki put kad prebacim na OBN oni..
Ugl. necu puno skretat s teme(nemoguce).. Pa haj' barem joj mozemo Priznat ovo Muratspahic.. haha
![]()
![]()
@Elddar, ja sam odavno tu![]()

@ pero
eto tebe opet, pa đe si krme te ubolo

Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 12 nov 2009, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rob do bagro
- Kontakt:
Mode...na vas je reda opet
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
@pero:
mi smo sa ovom"jadnom" repkom u barazu a gdje ste vi?????????
mi smo sa ovom"jadnom" repkom u barazu a gdje ste vi?????????
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
miralem444 je napisao/la:hocemol pobjedit u protugalu...
Pošalji pismo u Ispuni mi želju da se dogovore sa Quirezom
vidi pere kretena opet.
moderatori sad morate mnogo brze djelovat.

moderatori sad morate mnogo brze djelovat.
Problem je sto neki nemisle isto, treba zadovoljit sve 3 strane!Adinjo je napisao/la:Pa vidi nesto, ja sto se toga tice skidam im kapu.Elddar je napisao/la:al fkt kad gledam ligu prvaka na novoj, odnosno hrt2, arsenal kad igra, to je odmah javljanje uživo, eduardo ulazi s klupe, u akciji je učestvovao dudu, hahaha... fkt žalosno.
nemam ništa protiv hrvata, štaviše, dosta će ih navijati za nas ako se plasiramo (aBd), isto kao što je i većina nas navijala za njih, ja lično nisam, al eto.
uvijek će biti ovih napaćenih maloumnika kojima nije mjesto ni za pisaćom mašinom iz 20.stoljeća, a kamoli internetom.
samo isqlirajte
Ljudi forsiraju svoje iako slabo toga urade za svoje klubove. Mislim da mozemo nesto nauciti od toga. Ako smo proslih godina morali gledati neke tekme na BHT gdje nije bilo nasih igraca, zasto to moramo i ove godine gledati, kad vec imamo nasih igraca.
Ja sjedim i cekam CL na nasem kanalu, i onda ovi nasi krkani na BHT stave neku tekmu koja bas nije zanimljiva za nase oci. Milslim mogu ja naci tekmu na netu i gledati nase momke, al nije to, to. Bilo bi lijepo kad bi se nasa TV malo vise angazovala oko prenosa tekmi gdje mozemo vidjeti nase igrace. Ja sam povodom toga pisao mail na adresu BHT, al nista od odgovora. Pojeo vuk magarac. Ali to ko nas obicno bude tako.
Mislim da bi se trebali ugledati na hrvate
- javljanje uzivo sa stadiona svaku tekmu (to su poceli), samo malo uredit onaj studio, zastava, sal, dres..
- dovesti iskusne trenere kao goste komentatore (ne konjic, hasagic) osim, bazdarevic, baka, vaha...
- malo vise spontanosti kod komentatora (a ne kao da prenose tenis)
- javljane uzivo sa trgova iz sarajeva, mostara, tuzle...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Evo ga opetPero je napisao/la:Hehehhe,pa vi ste svi glupii,napad ibisevic & dzeko tzv ubojiti tandem vam je nula,obojica tanjirasi,ne znaju se sami izboriti za loptu,sredina misimovic srednja zalost,golmani tzv velike nade begovic standardan ali u championshipu u timu koji je zadnji na tabeli,ova druga dvojca supic i hasagic uopste ni ne brane u svojim timovima (toliko o nihovoj kvaliteti).Pa pogledajte pletikosu,covjek je golmancina za ovu trojcu,onda tu su corluka,modric,petric,olic,to su sve igracine koje vi bosancerosi mozete samo sanjati.Sanjajte nedosanjani san jer se nikada necete kvalificirati na SP a isto tako ni na EP !!!!Zalost vam je reprezentacija kompletna !!!!

vratite se temi i ne spammajte.
@ Pero - ban - IP !
@ Pero - ban - IP !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj sto volim kada ljudi iz Makedonije nazovu uzivo u emisiju na DM Sat-u gdje gostuju Jasmin i Hakala i pozele srecu nasoj repki a u mene srce hoce da pukne
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINOOOO
A VEC TE VIDIM KAKO U SUBOTU GLEDAS TEKMU...MOLIT CES DA IZGUBIMO NO SOKIRAT CES SE HEHHEHEHHE VIDJET CES SHA I KAKO IGRAJU NASI IGRACI.....perica je napisao/la:Ma ljudi moj vi ste ljubomorni jer necete otici na SP,radujete se povredi Ronalda,ali je Portugal uvjek bio i ostat ce bolji od BiH,a da,da vam prokomentarisem ostatak ekipe,ibisevic,retardiran je lik do boli i pojma nema o nogometu,klasicni tanjiras od igraca koji samo ceka da mu se lopta doda ispred gol crte a da je on samo ubaci,zatim salihovic,eto on je i nekako prihvatljiv za reprezentaciju,ali ne i za prvi tim Hoffenheima,nije zasluzio da igra u cvajti a kamol u bundesligi za jedan od najacih timova,i plus jos je kapiten,ma sve u svemu ocjena za salihovica je 1/10,zalosna vam je reprezentacija,losa do boli,radujem se tome da cete izgubit !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pero je napisao/la:Hehehhe,pa vi ste svi glupii,napad ibisevic & dzeko tzv ubojiti tandem vam je nula,obojica tanjirasi,ne znaju se sami izboriti za loptu,sredina misimovic srednja zalost,golmani tzv velike nade begovic standardan ali u championshipu u timu koji je zadnji na tabeli,ova druga dvojca supic i hasagic uopste ni ne brane u svojim timovima (toliko o nihovoj kvaliteti).Pa pogledajte pletikosu,covjek je golmancina za ovu trojcu,onda tu su corluka,modric,petric,olic,to su sve igracine koje vi bosancerosi mozete samo sanjati.Sanjajte nedosanjani san jer se nikada necete kvalificirati na SP a isto tako ni na EP !!!!Zalost vam je reprezentacija kompletna !!!!
ajd sad mrs odavde ima da te spamam na pp dosta mi je vas **** vise po ovom forumu idi na svoj forum pa komentarisi sa svojim pulenima o svojoj reprezentaciji,i nemoj da uznemiravas moje ljude na ovom forumu,nisi nam interesantan nimalo.
Zato odhebi sto dalje mozes da odhebes...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Ponos Torina
- Kontakt:
fala boguHigh je napisao/la:vratite se temi i ne spammajte.
@ Pero - ban - IP !

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
ovo je haman Perica vs protiv sviha
hajde da malo prokomentarisemo o ovoj vaznoj tekmi,sta mislite da li pobjedjujemo,da li ili ipak gubimo,ili ipak nerijeseno,da li ce li nece Medunjanin igrat od pocetka,to isto vazi i za Pjanica,hajd da malo razgovaramo,hajd
dosta je perica vise

hajde da malo prokomentarisemo o ovoj vaznoj tekmi,sta mislite da li pobjedjujemo,da li ili ipak gubimo,ili ipak nerijeseno,da li ce li nece Medunjanin igrat od pocetka,to isto vazi i za Pjanica,hajd da malo razgovaramo,hajd
dosta je perica vise

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.