NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2013, 11:45

samolukavac je napisao/la:
Pa kad je početak utakmice jel u 13:30h ili 14:30h, negdje je jedno, a negdje drugo, šta je istina...
U 13:30h pomjereno, Zvanicno...

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 04 mar 2013, 13:01

ono što sam vidio protiv Podrinja nije loše, malo više odgovornosti na sredini terena i neće biti problema

odbrana moćna, napad opasan, Mujka ubojit, spreman i kao takav nezaustavljiv a svidjela mi se ofanzivna taktika u drugom poluvremenu sa onim malim Mrkovićem, bit će nešto od onog dijeta

Nuće zna šta radi, vidim da ima 2-3 načina "igre" što je u svakom slučaju dobro

uglavnom očekujem moćno Bratstvo i dobre rezultate
Undici stelle - ACM 1899

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 mar 2013, 13:12

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Pa kad je početak utakmice jel u 13:30h ili 14:30h, negdje je jedno, a negdje drugo, šta je istina...
http://nsfbih.ba/upload/documents/Prva%20liga.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

14:30h ;)
Hayley <3

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 04 mar 2013, 14:34

baltazar1 je napisao/la:ono što sam vidio protiv Podrinja nije loše, malo više odgovornosti na sredini terena i neće biti problema

odbrana moćna, napad opasan, Mujka ubojit, spreman i kao takav nezaustavljiv a svidjela mi se ofanzivna taktika u drugom poluvremenu sa onim malim Mrkovićem, bit će nešto od onog dijeta

Slazem se sa baltazarom samo na sredini imamo problema a sto se tice napada mujka spreman ko puska vidi se odma odbrane sto se tiče takodjer Šuša i Kadija spremni 200% fizicki vidilo se jucer bez i jedne greske pogotovo Šuša jedina mala greska odbrana lose napravljen ofsajd u 2 pol.,sve u svemu ja mislim da cemo opet igrati znacajnu ulogu,mevkic crveni bezzz ali se i bori ko lav onaj novi becarevic :oops: milsim rano je za komentar,ali mulsimovic zna najbolje...

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2013, 19:03

JOŠ 6 DANA DO NASTAVKA PRVENSTVA I DERBIJA PROTIV EKIPE RADNIČKOG
Što je urađeno - urađeno je. Pred ekipom ali i strukom je 5 dana treninga u kojima će pokušati da dotjeraju igračke finese kako bi ekipa spremno dočekala nastavak prvenstva. Većih problema sa igračkim kadrom nema, uz izostanak Pantića koji ima crveni karton zarađen protiv Viteza te Murselovića koji je povrijeđen. Ipak ono što struka Bratstva ima na raspolaganju djeluje jako dobro i kvalitetno ali i sasvim dovoljno da komšijama iz Lukavca nanese poraz te da se ekipa zadrži u samom vrhu tabele. Susret sa Radničkim je u subotu sa početkom u 13:30 na stadionu Luke, ne treba ni sumnjati ispunjenom do zadnjeg mjesta jer se i iz Lukavca najavio veliki broj pristalica njihovog kluba. Treba očekivati pravi derbi a ljubiteljima nogometa poseban poziv nije potreban

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 04 mar 2013, 19:12

nino hrastek je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:ono što sam vidio protiv Podrinja nije loše, malo više odgovornosti na sredini terena i neće biti problema

Slazem se sa baltazarom samo na sredini imamo problema a sto se tice napada mujka spreman ko puska vidi se odma odbrane sto se tiče takodjer Šuša i Kadija spremni 200% fizicki vidilo se jucer bez i jedne greske pogotovo Šuša jedina mala greska odbrana lose napravljen ofsajd u 2 pol.,sve u svemu ja mislim da cemo opet igrati znacajnu ulogu,mevkic crveni bezzz ali se i bori ko lav onaj novi becarevic :oops: milsim rano je za komentar,ali mulsimovic zna najbolje...
BEĆAREVIĆ je dobar igrač iskusan ali čovjek čitav zivot igra prednjeg veznog a Muslimović ga bacio u špic il je krio nešto od gostiju iz Lukavca il je nešto drugo u pitanju, vidjelo si par put da čovjek ima pregled igre dobar i nekoliko puta je odigro dobre duge lopte na krilo,,,,ondje je zaluto Muslimović mlađi i on definitivno nema mjesto u ekipi al eto drži ga rođo :roll:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 mar 2013, 20:00

Baščelić,Efendić,Šuša,Kadić,Muslimović,Omerović,Kadrić,Timkov,Mevkić,Bećarević(poluspic)Mujkić.... Po meni jedanaest koji bi trebali pocet. A s klupe sansu bi mogli dobit Mrković ,Moussa,Hafizović. I da jos nešto voli bi da bude gusta utakmica jedno 2 ili 3 razlike za nas ;) Mujka , Mrković , Timkov (poslije kornera) i tamam :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 04 mar 2013, 20:06

Znači 13:30h ok, hvala na informaciji.....:)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 mar 2013, 20:24

Znači 13:30h ok, hvala na informaciji.....:)
Sjasi malo ljudima s teme. To ti poceo navijat za Bratstvo? Sad opet napravi novi nick, izofiran si na tom.. giStro banČo :D
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 mar 2013, 20:53

Reci mu TzBulevar87 :D Fino si ga dočeko :D
www.nkbratstvogracanica.com

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 04 mar 2013, 21:43

Znaci cuo sam da dolazi i 20 ''kornjaca'' ...

Samo ne znam sta ce im toliko, valja to platiti. Ipak Siouxi su mirna djeca..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 04 mar 2013, 22:00

Neka kornjača, vidio si sta bude kad nema kornjača u Gradačcu, ova nasa obicna policija i " redari " su cista nula.

BWA
Kontakt:

Post Postao/la BWA » 04 mar 2013, 23:27

U 13:30h pomjereno, Zvanicno...[/quote]
Znači 13:30h ok, hvala na informaciji.....:)[/quote]
Sjasi malo ljudima s teme. To ti poceo navijat za Bratstvo? Sad opet napravi novi nick, izofiran si na tom.. giStro banČo :D[/quote]

A sta ti @bulevar glumis necijeg avokata?Kad tebe uzjase onda se buni ti si na redu u 10. kolu tako da nema potrebe da se nabacujes ovako rano.Kad ste se tukli i pravili ciganluk po gracanici nisi nikog branio sta sad glumis?
Mi smo sa druge strane....

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 04 mar 2013, 23:28

Kako igra Kenan Hafizovic u zenickom Rudaru je bio najbolji igrac spremnost mu je najjaca strana
Pozdrav
Limvo Likce

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 mar 2013, 08:41

BWA je napisao/la:
A sta ti @bulevar glumis necijeg avokata?Kad tebe uzjase onda se buni ti si na redu u 10. kolu tako da nema potrebe da se nabacujes ovako rano.Kad ste se tukli i pravili ciganluk po gracanici nisi nikog branio sta sad glumis?
Prvi put cujem da su se Fukare tukle po GR... 8-) :idea:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2013, 19:06

BWA je napisao/la:
pusti momka..vidis da se primio da ce ih vojvoda do LP odvest...zega ga adrenalin opasno pa lupeta i drama oko dolaska lukavcana u gracanicu...kao,bit ce nas bruka,ludilo,lom i te fore :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 05 mar 2013, 19:11

BWA je napisao/la:
Jesu bili safatali onog invalida u dresu Sarajeva.. :)
OFK Gradina Srebrenik

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 05 mar 2013, 23:06

staragarda je napisao/la:
BWA je napisao/la:
pusti momka..vidis da se primio da ce ih vojvoda do LP odvest...zega ga adrenalin opasno pa lupeta i drama oko dolaska lukavcana u gracanicu...kao,bit ce nas bruka,ludilo,lom i te fore :roll: :roll:
Bit će nas bruka..... hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju......:)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 05 mar 2013, 23:31

samolukavac je napisao/la: Bit će nas bruka..... hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju......:)
HOW YES NO.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 mar 2013, 11:33

de hajde, pustite djete nek se razbacuje

hoćemo i mi pobjedu i gotova priča, još ako nam suđenje bude ko njima u Lukavcu, ne brigajte, bodovi ostaju na "Lukama"
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.