Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la VanBasten » 04 mar 2013, 12:53

tulln je napisao/la:Basten ja nikoga ne napadam svako nek iznese svoje misljenje i ideje mozda neku i selektor prihvati
ama haveru, kako ti izvuče takav zaključak da sam te optužio za nekakvo "napadanje" :). Samo sam se nadovezao an tvoj post. A za "napadanje" mislio sam generalno na forumski establišment - ne teeb lično. Očekivao sam možda da mi neko saspe, kakaav Sesar - znaš kako to ide. :mrgreen:

pa hae da dodatno usput i obrazložim. Sesar naravno nije Pjanić, ali jedino on po meni može odigrati tu poziciju na sredini na koju sam referirao. Tehnički je dobar, ima IQ, i jako je pokretan. Naravno on ej daleko od Pjanića, ali nemamo u ekipi nažalost igrača koji je može popuniti ništa bolje. Salihović ej u užasnoj formi, zasluženo je preselio na kupu, jednostavno ni sjena od igrača kakav je bio. Da, naravno, i ovo je samo moje mišljenje. Miske treba umjesto Vede ko polušpic u ovakvoj situaciji.

Ako ko ima bolji prijedlog, slušam. Ne tvrdim da sam popio pamet svijeta :mrgreen:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 04 mar 2013, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 04 mar 2013, 12:55

Ljudi ne panicite, pogledaj sta pjanic radio sinoc 5 sati poslje povrede

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pjanka zelimo ti brzo oporavak !!!

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 04 mar 2013, 12:58

VanBasten je napisao/la:
tulln je napisao/la:Basten ja nikoga ne napadam svako nek iznese svoje misljenje i ideje mozda neku i selektor prihvati
ama haveru, kako ti izvuče takav zaključak da sam te optužio za nekakvo "napadanje" :). Samo sam se nadovezao an tvoj post. A za "napadanje" mislio sam generalno na forumski establišment - ne teeb lično. Očekivao sam možda da mi neko saspe, kakaav Sesar - znaš kako to ide. :mrgreen:

pa hae da dodatno usput i obrazložim. Sesar naravno nije Pjanić, ali jedino on po meni može odigrati tu poziciju na sredini na koju sam referirao. Tehnički je dobar, ima IQ, i jako je pokretan. Naravno on ej daleko od Pjanića, ali nemamo u ekipi nažalost igrača koji je može popuniti ništa bolje. Salihović ej u užasnoj formi, zasluženo je preselio na kupu, jednostavno ni sjena od igrača kakav je bio. Da, naravno, i ovo je samo moje mišljenje. Miske treba umjesto Vede ko polušpic u ovakvoj situaciji.

Ako ko ima bolji prijedlog, slušam. Ne tvrdim da sam popio pamet svijeta :mrgreen:

Salihovic u uzasnoj formi?Salihovic je povrjedjen a kapiten je svog tima tako da neznam gdje ti vidis da je u slaboj formi,mislim da je on nas ponajbolj igrac uz Pjanica i Begovica...sto se tice Misketa mislim da je njemu mjesto ipak na klupi hvala mu za sve al ne da je on u slaboj formi on jednostavno nije trkac i tako drugi moraju za njega da rade...
Zadnja izmjena: alenko333, dana/u 04 mar 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 mar 2013, 12:58

Ja mislim da cemo mi svi Pjanica otpisat za ovu utakmicu sa Grckom, a da ce onda odjednom pred samu utakmicu izaci vjest da ce Pjanic ipak zaigrat. To bi nam za samopouzdanje bilo ravno kao da nam se ekipi prikljuci "bilvaktile" Maradona :D

P.S Pjana ce biti na BP 22.marta, ako nista onda u pocasnoj lozi.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 mar 2013, 13:02

alenko333 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Salihovic u uzasnoj formi?Salihovic je povrjedjen a kapiten je svog tima tako da neznam gdje ti vidis da je u slaboj formi,mislim da je on nas ponajbolj igrac uz Pjanica i Begovica...sto se tice Misketa mislim da je njemu mjesto ipak na klupi hvala mu za sve al ne da je on u slaboj formi on jednostavno nije trkac i tako drugi moraju za njega da rade...
Jeste sad. Nije bio cjelu sezonu. I bio je ubjedljivo najgori na terenu u njihovom veznom redu. Ne, Beck je kapiten.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 04 mar 2013, 13:03

sreća pa nije desna a na lijevu se ionako samo oslanja

doniram svoju lijevu za našeg Princa, samo nek nađu doktore da mu naštiklaju ovu moju
Undici stelle - ACM 1899

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 04 mar 2013, 13:24

Bilo bi to super,da se oporavi i onda u boj s vise adrenalina :-)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 mar 2013, 14:06

Miralem Pjanić: Hvala svima na ljubavi koju ste mi pružili!
slika
Nije bilo navijača fudbalske reprezentacije BiH koji sinoć nije sa užasom gledao snimak trenutka u kojemu se Miralem Pjanić na utakmici protiv Genoe nezgodno dočekao na lijevu nogu, te tom prilikom skočni zglob i stopalo doveo u neprirodan položaj koji može uzrokovati teške povrede.

Odmah po padu na zemlju Pjanić je panično rukom pokazaviao na potrebu intervencije ljekarske ekipe Rome, nakon čega je oslanjajući se na fizioterapeuta i ljekara svog kluba, šepajući izašao sa terena.

Sinoć je javnost u Bosni i Hercegovini ekskluzivno putem portala bila informisana o činjenici da rendgenski snimci načinjeni poslije utakmice nisu pokazali ortopedsku povredu, odnosno lom kosti, no i da će se pravo stanje povrede znati tek sutra nakon obavljene magnetne rezonance.

- Hvala svima na ljubavi i podršci koju ste mi pružili nakon sinoćnje povrede. Srećom nema nikakvog loma, a više ćemo znati sutra nakon dodatnih pregleda. - poručio je Miralem Pjanić.

- Moram iskoristiti i priliku da čestitam 21. rođendan Eriku Lameli, ali i kapitenu Tottiju na sinoćnjem odličnom nastupu. - rekao je Pjanić.

- Teško je bilo šta prognozirati dok se ne vide svi nalazi, ali i zglob pregleda kličniki. Više će se svakako znati nakon magnetne rezonance. Za sada postoje mnogi scenariji sa optimističnijim ali i pesimističnijim ishodom, no do konačnih nalaza ne treba ništa nagađati i špekulirati. - poručio je fizioterapeut naše reprezentacije gospodin Ismar Hadžibajrić.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2013, 14:29

Boze pomozi da sve bude uredu sa Miralemom, samo da bude spreman za Grcku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 04 mar 2013, 14:30

sinocnja situacija me podsjetila sa situacijom Vedada Ibisevica nakon njegove polusezone i 18 golova a zatim ligamenti.. Kao grom iz vedra neba.. Slicna situacija i sinoc samo nadamo se sa optimisticnijim prognozama
15.10 - 15.06 ...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 04 mar 2013, 14:35

brzitesanj je napisao/la:Nista drugo ne preostaje Papetu nego da zovne Misketa iz Kine, ako mire nemogen igrati Miske je na toj pozici jedina prava alternativna opcija :D
JAK JE MIRE IGTAT ĆE ON, SIGURNO ;)
I ja sam odmah pomislio na Zveckia. ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 mar 2013, 14:56

voltron30 je napisao/la:Na sreću nema slomljene kosti, ali izgleda da su otišli ligamenti. Sve će se znati nakon magnetske rezonance. Teško, jako teško da ćemo imati Pjanića protiv Grčke.
De ba, mojne mi ovakvih komentara, ni pjanic ne zna kakva je povreda, a ti znas da su ligamenti otisli..idi ga onda lijeci kad si upoznat s medicinom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2013, 15:02

Nedimko dominira na klixu:
ibričić vs pjanić ocjene:pregled igre i zadnjije pas ibro 8 pojena pjanić 3,2 pojena,dodavanje iz sviju pozicija i dodavanje saigračima pobjeda ibro 9 pojena naprama 4 pojena,panenke i ostali penali 10 nula za ibru,slobodni udarci tu su nerješeno 6-5 za ibru,ljepota 7 naprama 2,6 za ibru,virtuoznost i čarobnjaštvo uz magiju i ljubav prema fuzbalu ibro 9 naprama 4 pobjeda,bolji sa sušićem đekom i spahom ibro 10 pjanič 5,ljepši igrač i više ga žene vole 8,6 ibro pjanić 2,5.misimovića nisam računo jer kinezi nisu u statistiki.
:lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2013, 15:08

:lol: :lol:
ma ova roma je **** em sve hitlerovci em navijaći nacisti em toti igra 120 godina već i more jim je daleko od stadijona zato forca bayern minken a pjaniću želim oporavak i da bidne na tribini kad ibrićić bidne dero grke
DRUG NEBI TI PUNCA

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 04 mar 2013, 15:17

Ja se i ne brinem i da Pjanke ne bude spreman....... Ima Svraka koji je takodjer fantastican veznjak, a i pozicija prednjeg veznog mu nije strana s obzirom kakav pas i kakvu zavrsnicu ima taj virtuoz sa Grbavice....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 04 mar 2013, 15:25

Cartman je napisao/la:Nedimko dominira na klixu:
ibričić vs pjanić ocjene:pregled igre i zadnjije pas ibro 8 pojena pjanić 3,2 pojena,dodavanje iz sviju pozicija i dodavanje saigračima pobjeda ibro 9 pojena naprama 4 pojena,panenke i ostali penali 10 nula za ibru,slobodni udarci tu su nerješeno 6-5 za ibru,ljepota 7 naprama 2,6 za ibru,virtuoznost i čarobnjaštvo uz magiju i ljubav prema fuzbalu ibro 9 naprama 4 pobjeda,bolji sa sušićem đekom i spahom ibro 10 pjanič 5,ljepši igrač i više ga žene vole 8,6 ibro pjanić 2,5.misimovića nisam računo jer kinezi nisu u statistiki.
:lol: :lol: :lol:
slika

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 04 mar 2013, 15:36

Hypnose je napisao/la:Ja se i ne brinem i da Pjanke ne bude spreman....... Ima Svraka koji je takodjer fantastican veznjak, a i pozicija prednjeg veznog mu nije strana s obzirom kakav pas i kakvu zavrsnicu ima taj virtuoz sa Grbavice....

Nemoj boga ti tog virtuoza sa Grbavice. :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 mar 2013, 16:20

Nakon povrede Pjanića odmah je krenula priča kako naš tim kipi od virtouza na sredini terena od Zahirovića preko Medunjanina do maestra Ibričića. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 mar 2013, 16:25

MIralem Pjanić ima sigurnost u sebe i smaopouzdanje da iznese loptu iz našeg 16m do protivničkog gola,a da je ne nabijamo tek tako ili da se naša odbrana dodaje do besvijesti i onda jedan kiks i 90% primamo gol kao što smo imali problema u atini..
On napravi najviše kontakata sa loptom samim tim sve su veće šanse da negdje otvorimo grčku odbranu,više je naših igrača uključeno u fazi napada jer on nije ograničen u kretanju..
Prava bi šteta bila da ga izgubimo,srećom nije polomljen zglob,ali ligamenti ako su istegnuti pitanje je koliko mora mirovati danas je 4mart,još 18dana,vidjećemo ako bude minimalna šansa on će sigurno zaigrati..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 mar 2013, 16:30

Hvala bogu, pa imamo virtuoze poput Ibricica i Medunjanina te Tiki Taku kao Super Sub, tako da ako Pjanic bude falio, nema razloga za brigu :mrgreen:

Btw. Naidjoh kod ovog jednog lika na ovu sliku tj. razgovor na Whatsappu:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2970_n.jpg
Sad neznam je li Fake ili pravo, prije da je Fake, al ok ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.