Senijad Ibričić
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
dobra asistencija Ibre za 1:0.
divite se pljuvaci, divite!!!
Hehe,mogo bi vam moj Krajisnik svima zacepiti usta,i da bude vazna karika u pobjedi protiv Grka.Uh kad se sjetim België..
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jel'no Ibro ulece klizeci i uze loptu izmedju dvojice? 

Ibro bogme ufatio zalet na vrijeme da se nametne Papetu.Samo udri Ibraga,hebacemo one stare Grke,uh uh.
Ibricic odlican veceras, nije mala stvar nadigrati i Trabzon. Ibricic pozrtvovan , i zuti zaradi 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ibričić je igrač koji je svakoj ekipi potreban.
Dobar je al ocekujemo neku klub u ligi 5 od Ibrage 

Neka Ibrage,popola nek poguraju on i Miske ako Pjanke ne bude fit.
Ali fakat klizeci i ti folovi,na dobro da izadje
Ali fakat klizeci i ti folovi,na dobro da izadje

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mogao je mozda ali nekada davno kada je igrao kako treba u Hajduku jedino je takav Reprezentaciji bio od koristi.S obzirom sta je napravio od karijere u ovom trenutku on nije kadar za Repku,niti ce igrati protiv Grcke...sedra je napisao/la:Hehe,mogo bi vam moj Krajisnik svima zacepiti usta,i da bude vazna karika u pobjedi protiv Grka.Uh kad se sjetim België..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma ja, sta ce on u repci kad imamo svraku i vrsajevica......Ponos Torina je napisao/la:Mogao je mozda ali nekada davno kada je igrao kako treba u Hajduku jedino je takav Reprezentaciji bio od koristi.S obzirom sta je napravio od karijere u ovom trenutku on nije kadar za Repku,niti ce igrati protiv Grcke...sedra je napisao/la:Hehe,mogo bi vam moj Krajisnik svima zacepiti usta,i da bude vazna karika u pobjedi protiv Grka.Uh kad se sjetim België..
Ja sam davno napisao, kad izvuče noge iz gu.z.ice, onda može očekivati da ga raja počne cijeniti, da na dobro izađe ova zadnja partija. Pohvale sa moje strane svakako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
ta dva flopa nisam ni spomenuo isti su kao i on...malo si postova nabio za 3 dananishikori je napisao/la:ma ja, sta ce on u repci kad imamo svraku i vrsajevica......Ponos Torina je napisao/la:Mogao je mozda ali nekada davno kada je igrao kako treba u Hajduku jedino je takav Reprezentaciji bio od koristi.S obzirom sta je napravio od karijere u ovom trenutku on nije kadar za Repku,niti ce igrati protiv Grcke...sedra je napisao/la:Hehe,mogo bi vam moj Krajisnik svima zacepiti usta,i da bude vazna karika u pobjedi protiv Grka.Uh kad se sjetim België..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Harisov brat blizanac kupio racunarPonos Torina je napisao/la:ta dva flopa nisam ni spomenuo isti su kao i on...malo si postova nabio za 3 dana

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
kazes da nema mjesta u reprezentaciji, pa hajde daj mi 23 igraca koji bi bili u toj tvojoj reprezentaciji!Ponos Torina je napisao/la:
ta dva flopa nisam ni spomenuo isti su kao i on...malo si postova nabio za 3 dana
Da te nisu u par navrata banovali trajno,imao bi i ti masala postova.Zato tisu-misugringobih je napisao/la:Harisov brat blizanac kupio racunarPonos Torina je napisao/la:ta dva flopa nisam ni spomenuo isti su kao i on...malo si postova nabio za 3 dana![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nama uopste ne treba 23 igraca jer nemamo toliko kvalitetnih igraca da bi popunili tu kvotu od 23 igraca zato i jeste uvijek 17-18 do 20 pozvano na prijateljske i slicno.Prije je bio slucaj da dosta igraca dodje na okupljanje pa 5-6 igraca posle sjedi na tribinama bezpotrebno....Tebi ako je Ibricic kadar za reprezentacije isto vazi i za Vrsajevica i Svraku,onda mi sa takvim igracima necemo nigdje stici..... Oni jednostavno nemaju taj reprezentativni kvalitet i to je to,i Stevanovic ce otpasti jer neigra u svom timu i tako treba da bude....Nasa liga je smijesna i nekvalitetna u ovom trenutku da bi davala igraca za Reprezezntaciju....nishikori je napisao/la:kazes da nema mjesta u reprezentaciji, pa hajde daj mi 23 igraca koji bi bili u toj tvojoj reprezentaciji!Ponos Torina je napisao/la:
ta dva flopa nisam ni spomenuo isti su kao i on...malo si postova nabio za 3 dana
svaka ozbiljna reprezentacija mora imati 23 barem solidna igraca... naravno da nemamo 20 pjanica ili dzeka...Ponos Torina je napisao/la:Nama uopste ne treba 23 igraca jer nemamo toliko kvalitetnih igraca da bi popunili tu kvotu od 23 igraca zato i jeste uvijek 17-18 do 20 pozvano na prijateljske i slicno.Prije je bio slucaj da dosta igraca dodje na okupljanje pa 5-6 igraca posle sjedi na tribinama bezpotrebno....Tebi ako je Ibricic kadar za reprezentacije isto vazi i za Vrsajevica i Svraku,onda mi sa takvim igracima necemo nigdje stici..... Oni jednostavno nemaju taj reprezentativni kvalitet i to je to,i Stevanovic ce otpasti jer neigra u svom timu i tako treba da bude....Nasa liga je smijesna i nekvalitetna u ovom trenutku da bi davala igraca za Reprezezntaciju....nishikori je napisao/la:kazes da nema mjesta u reprezentaciji, pa hajde daj mi 23 igraca koji bi bili u toj tvojoj reprezentaciji!Ponos Torina je napisao/la:
tj. u prevodu po jednog startera i zamjenu za svaku poziciju...
a i kada bih pravio popis od 18, ibro mora biti na njemu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.