Hajd realno NBA znalce, koliko dugo pratis NBA? Cudno mi da si toliki NBA znalac, a nisi nikad cuo za Hibberta...skyisthelimit je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Evans, who continues to rebound at a solid rate, has not scored in his past three games, despite playing 61 minutes.
Humphries, signed to a two-year, $24 million contract in the offseason, has scored just four points in his past five games (50 minutes).
pa zar je to bitno ?
Mislio sam da to u njihovim rubrikama uopce nije bitna referenca. Zar nema neki bitniji posao koji ne ulazi u statistiku, ali je vidljiv samo pravim poznavaocima kosarkaskih prilika u Nba ligi
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- storm_raider
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma znam da sam ja gori sto se raspravljam, ali ne mogu nekog pametovanja likova koji prate NBA od dolaska Mirze.storm_raider je napisao/la:E moj Adriano...![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 7752_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
-
svejedno77
- Kontakt:
Sad protiv Bobcatsa ce sigurno dobit min.15 a ako bude igrao dobro do max. 20, posto Matchup problema nema, mislim da mu je ovo idealna prilika da dobije jos vise minuta u rotaciji ili cak da ima svojih max. 20 min po tekmi, mozda i nekad vise.
Najvise ce to zavisit od sljedecih utakmica, gdje ce def. dobit priliku nebitno dal ce Blatche startat ili Evans na 4 jer Blatche mora mijenjat Lopeza na Centru tako da nece puno igrat 4 i ako 4 bude igrao Wallace, svakako ce igrat samo ako je neka bas niska postava protiv njih i to rijetko, jer protiv vecih PF nije to bas rjesenje.
Mislim da ce Evansu sad def. bit skracena minutaza nije on tu radi postizanja poena ali kostale su ga njegove greske jednostavno je limitiran igrac koji pored toga u napadu zatvara Reket Lopezu, par puta sam ga vidio da u napdu ceka u out, mislim pored skokova ima vise izgubljenih Lopti po tekmi nego nekih osvojenih.
Sta ce bit sa Humpom tesko je za sad reci ali mislim da bio mogao izgubit onaj ulazak u 1.Cetvrtini za Evansa mislim da bi mozda imao priliku da igra onda pred kraj 2. Cetvrtini ili ce Mirza tad dobit priliku-
Pred solidnih igara Mirze (mada malo toga i u garbage Time zasta nije on kriv sto je ubacen tad nemoze se ocekivat da on preokrene utakmicu) ima i ulogu da GM Billy King i Rus prave pritisak na PJ sto se tice Mirze.
Mislim sansa je tu za Mirzu mislim da ce je iskoristit pokazao je def. da moze pa sad ostaje da se vidi . . .
Najvise ce to zavisit od sljedecih utakmica, gdje ce def. dobit priliku nebitno dal ce Blatche startat ili Evans na 4 jer Blatche mora mijenjat Lopeza na Centru tako da nece puno igrat 4 i ako 4 bude igrao Wallace, svakako ce igrat samo ako je neka bas niska postava protiv njih i to rijetko, jer protiv vecih PF nije to bas rjesenje.
Mislim da ce Evansu sad def. bit skracena minutaza nije on tu radi postizanja poena ali kostale su ga njegove greske jednostavno je limitiran igrac koji pored toga u napadu zatvara Reket Lopezu, par puta sam ga vidio da u napdu ceka u out, mislim pored skokova ima vise izgubljenih Lopti po tekmi nego nekih osvojenih.
Sta ce bit sa Humpom tesko je za sad reci ali mislim da bio mogao izgubit onaj ulazak u 1.Cetvrtini za Evansa mislim da bi mozda imao priliku da igra onda pred kraj 2. Cetvrtini ili ce Mirza tad dobit priliku-
Pred solidnih igara Mirze (mada malo toga i u garbage Time zasta nije on kriv sto je ubacen tad nemoze se ocekivat da on preokrene utakmicu) ima i ulogu da GM Billy King i Rus prave pritisak na PJ sto se tice Mirze.
Mislim sansa je tu za Mirzu mislim da ce je iskoristit pokazao je def. da moze pa sad ostaje da se vidi . . .
- skyisthelimit
Ne znam na osnovu cega si ti skontao da ja od vakta Mirze i Netsa pocinjem pratiti Nba. Otkud znas mozda cak imam i klub tamo koji gotivim ( ne, nije to Nets, gluho bilo ) ipak je kosarka drugi najpopularniji sport na planeti. S druge strane ti si sam za Hibberta napisao da nije neki igrac tako da nije velika steta ni znati za njega.. Ne moram biti poznavalac Nba da znam njegovu statistiku..adriano_leite je napisao/la:
Hajd realno NBA znalce, koliko dugo pratis NBA? Cudno mi da si toliki NBA znalac, a nisi nikad cuo za Hibberta...
Sto se tice Netsa cinjenica je da su pretrpani na poziciji 4, ali izuzev Mirze I Blathcea nemaju igraju koji moze, umije i zna pogoditi. Ono sto je najgore tu su poziciju pretrpali sa osrednjim defanzivcima koji u ofanzivi nemaju nikakvog ucinka, pa makar ni skok, jer da imaju iz toga bi se izrodio i neki poen. Sto je najgore u Netsima takvi igraci imaju preveliku i nezasluzenu minutazu. Sumnjam da bi u bilo kojoj drugoj ekipi u Nba igrali ofanzivno limitirani igrace. Zapravo i nema ih vise
15.10 - 15.06 ...
PJ-u ja nista ne vjerujem sto se tice Mirze i njegovih izjava u medijima evans je njegov ljubimac i njemu je bitno da on samo skace a poeni ga ne interesuju, i ovaj kardashian glupi cak ima prednost nad mirzom
niđe veze Mirza odigra odlicnu utakmicu i onda 5/6 presjedi na klupi samo sto se to zadnjih nekoliko utakmica promjenilo jer dobiva priliku ali u 4 cetvrtini kad pj ocekuje da ga Mirza vadi iz gova** mislim da se svi sjecamo kad je Mirza ulazio pred kraj 1 cevrtine i igrao citavu drugu da je tako ostalo pitanje je gdje bi mirza sad bio
jer normalno je da se drugacije ponasas kad je utakmica jos izjednacena ili kad gubis 20 razlike svi smo vidili mirzu kako se baca za loptom i kako se bori kad je utakmica tu a vidim neki mu ovdje zamjere sto se po njihovim standardima odigrao losu odbranu i pravio lose faulove sto nema veze s vezom mirza je samo jedan faul los napravio i to onaj 2+1 a uostalom sta ocekujete kad gube 15/20 razilke i ostali igraci u ovim netsim se setaju po terenu sta sad mirza treba da pogine jel ne kontam nije isti naboj
- adriano_leite
- Kontakt:
Svako ko iole prati NBA, zna ko su Maxiel, Collison, Perkins, Haslem itd. Ako pratis NBA duze od godinu dana, znas ko su ovi igraci. Hibbert je ofanzivno limitiran, a covjek je bio i na All-Staru, sto svakako ne moze poci nezapazeno nekom ko prati NBAskyisthelimit je napisao/la:Ne znam na osnovu cega si ti skontao da ja od vakta Mirze i Netsa pocinjem pratiti Nba. Otkud znas mozda cak imam i klub tamo koji gotivim ( ne, nije to Nets, gluho bilo ) ipak je kosarka drugi najpopularniji sport na planeti. S druge strane ti si sam za Hibberta napisao da nije neki igrac tako da nije velika steta ni znati za njega.. Ne moram biti poznavalac Nba da znam njegovu statistiku..adriano_leite je napisao/la:
Hajd realno NBA znalce, koliko dugo pratis NBA? Cudno mi da si toliki NBA znalac, a nisi nikad cuo za Hibberta...
Sto se tice Netsa cinjenica je da su pretrpani na poziciji 4, ali izuzev Mirze I Blathcea nemaju igraju koji moze, umije i zna pogoditi. Ono sto je najgore tu su poziciju pretrpali sa osrednjim defanzivcima koji u ofanzivi nemaju nikakvog ucinka, pa makar ni skok, jer da imaju iz toga bi se izrodio i neki poen. Sto je najgore u Netsima takvi igraci imaju preveliku i nezasluzenu minutazu. Sumnjam da bi u bilo kojoj drugoj ekipi u Nba igrali ofanzivno limitirani igrace. Zapravo i nema ih vise
Ofanzivno limitirani igraci (PF pozicija, s tim da odigraju i na centru), koji se nalaze u NBA timovima, onako iz glave: Biyombo, Sanders, Tristan Thompson, Maxiel, Collison, Perkins, L. Allen, Hickson, znaci to su samo oni sto sam ih se sjetio bez razmisljanja u ovom trenutku.
Ovaj ostatak posta (sto nisam boldirao) nema potrebe komentarisati...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- skyisthelimit
Uzmimo u obzir da svi imaju takvog jednog igraca odnosno razbijaca u odbrani. A sta je s Netsima? , Od ove sezone imaju jos dvojicu takvih Kardashian i Wallace. Od toga dvojica startuju, dok Mirza i Blatche ne mogu dobiti jer su ofanzivno dobri a defanzivno ne. Ma daj
15.10 - 15.06 ...
- storm_raider
- Kontakt:
Chris nije defanzivac. Evans je igrac zadatka, i on mora igrati, dok je Chris vise neko ko je proslih sezona "neko" ime izgradio sto se tice i ofanzive. Gubi on minute, polako, ali sigurno. Nije on nikakav razbijac, ali je mnogo placen. Evansu sto se tice borbe i skokova nije ni do koljena. Sto se tice ovog Humphriesa sada, i onog proslih sezona, to su dva potpuno druga igraca. @sky, prijatelju, mnogo si tvrdoglav. Ne bih zelio da se naljutis, ali tvoji postovi govore za tebe upravo ono sto je @adriano napisao. Svi smo ovdje na Mirzinoj strani naravno, ali lijepo je prihvatiti kada grijesis. Niko nije ovdje "kosarkaski strucnjak", jer da jeste, ne bi palamudio na nekom nebitnom forumu zabavnog karaktera, ali ako si se aktivno bavio kosarkom i ako je pratis cijeli zivot (pogotovo NBA), onda znas kako stvari idu. Meni je iskreno drago kada vidim mnogo ljudi kod nas koji su poceli NBA i kosarku da prate zbog Mirze. To je jos jedan dokaz koliko nama malo treba dobrih vijesti da budemo stvarno dobri i slozni. Zivio i lijep pozdrav, hajde malo da smirimo strasti. 
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 04 mar 2013, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma MT3 je zvijer djeco ima jos 20-ak utakmica da se on izbori za prvu petorku a siguran sam da hoce i onda u playoffu ima da razvali ..MAJSTOREEE...ko ce docekat srijedu..
- adriano_leite
- Kontakt:
Crash je igrac koji je godinama u NBA ligi, koji je jedan od najboljih defanzivaca lige, moze cuvati 3 pozicije. Crash je bio kljucni igrac Bobcatsa kada su ovi bili ozbiljan tim i kada su otisli u PO. Neko je jedne sezone imao 19 poena u prosjeku, par puta 16 i 18 poena u prosjeku, ne moze nikako biti ofanzivno limitiran igrac. Crash nije sjajan ofanzivac, nije scorer poput Mela ili Bryanta, ali takodjer nije ni limitiran. Nekada je bio atletski freak, ali su ga povrede unistile, tako da se sada vise oslanja na sut neko na fizicke predispozicije. Medjutim, on i kao takav, itekako doprinosi Netsima, prije svega svojim iskustvom, pa onda svojim defanzivnim sposobnostima.skyisthelimit je napisao/la:Uzmimo u obzir da svi imaju takvog jednog igraca odnosno razbijaca u odbrani. A sta je s Netsima? , Od ove sezone imaju jos dvojicu takvih Kardashian i Wallace. Od toga dvojica startuju, dok Mirza i Blatche ne mogu dobiti jer su ofanzivno dobri a defanzivno ne. Ma daj
Kardashian je double double igrac. Ove sezone je los, prvenstveno jer nema garantovane minute, kao sto je ranije bio slucaj. Vecina skokova je njegovih, kao i to da dobro se pozicionira na skoku, zagradi igraca, sto olaksava ostalima da uzmu skok. Ofanzivno nije zvijer, ali moze zabiti s poludistance, nije los sa slobodnih bacanja, moze odigrati ledjima prema kosu i sto je najbitnije moze ofanzivni skok pretvoriti u poene. Ono sto je najbitnije, on je produzio ugovor zbog trejda, jer je trebao biti trejdan, ali se izjalovilo. Neko ko dobija tolike mare, jednostavno mora igrati, da bi se nasao neko ko je spreman da ga uzme u nekom trejdu.
Sto se tice Blatchea, nije on nesto specijalno ofanzivno dobar plus ga nekad prenese i odradi nelogicne poteze. On da je iole pametniji, bio bi All-Star kalibar. Medjutim, rijec je o jednoj budali, koja je bila protjerana iz Wizardsa. Biti protjeran iz Wizardsa dovoljno govori o njemu.
Mirzu ne bih komentarisao, jer valjda smo svi svjesni njegovih prednosti i nedostataka. Zasluzuje 15 minuta po mecu, to je sigurno, ali ne treba svakoga pljuvati jer Mirza nema minutazu.
Neshvatljivo mi je da se neko veseli porazima Netsa, jer Mirza ne igra minute koje bismo mi htjeli da igra. Ipak je to njegov tim i mjesto gdje svoj hljeb zaradjuje, tako da mi je nelogicno da se neki raduju kada Netsi izgube. Do jucer je PJ bio trenerski mag, jer je Mirza igrao par tekmi nakon otkaza Averyu, a vec danas je trenerski propalitet. Ja da tako mijenjam misljenje, ja bih se zapitao da li sam uopste normalan...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
PJ jeste trenerski propalitet. Ako duze pratis NBA, onda vjerovatno znas da PJ nikada nije bio neki aman dobar trener. Uostalom to njegov procenat pobjeda govori, 0.250adriano_leite je napisao/la:Crash je igrac koji je godinama u NBA ligi, koji je jedan od najboljih defanzivaca lige, moze cuvati 3 pozicije. Crash je bio kljucni igrac Bobcatsa kada su ovi bili ozbiljan tim i kada su otisli u PO. Neko je jedne sezone imao 19 poena u prosjeku, par puta 16 i 18 poena u prosjeku, ne moze nikako biti ofanzivno limitiran igrac. Crash nije sjajan ofanzivac, nije scorer poput Mela ili Bryanta, ali takodjer nije ni limitiran. Nekada je bio atletski freak, ali su ga povrede unistile, tako da se sada vise oslanja na sut neko na fizicke predispozicije. Medjutim, on i kao takav, itekako doprinosi Netsima, prije svega svojim iskustvom, pa onda svojim defanzivnim sposobnostima.skyisthelimit je napisao/la:Uzmimo u obzir da svi imaju takvog jednog igraca odnosno razbijaca u odbrani. A sta je s Netsima? , Od ove sezone imaju jos dvojicu takvih Kardashian i Wallace. Od toga dvojica startuju, dok Mirza i Blatche ne mogu dobiti jer su ofanzivno dobri a defanzivno ne. Ma daj
Kardashian je double double igrac. Ove sezone je los, prvenstveno jer nema garantovane minute, kao sto je ranije bio slucaj. Vecina skokova je njegovih, kao i to da dobro se pozicionira na skoku, zagradi igraca, sto olaksava ostalima da uzmu skok. Ofanzivno nije zvijer, ali moze zabiti s poludistance, nije los sa slobodnih bacanja, moze odigrati ledjima prema kosu i sto je najbitnije moze ofanzivni skok pretvoriti u poene. Ono sto je najbitnije, on je produzio ugovor zbog trejda, jer je trebao biti trejdan, ali se izjalovilo. Neko ko dobija tolike mare, jednostavno mora igrati, da bi se nasao neko ko je spreman da ga uzme u nekom trejdu.
Sto se tice Blatchea, nije on nesto specijalno ofanzivno dobar plus ga nekad prenese i odradi nelogicne poteze. On da je iole pametniji, bio bi All-Star kalibar. Medjutim, rijec je o jednoj budali, koja je bila protjerana iz Wizardsa. Biti protjeran iz Wizardsa dovoljno govori o njemu.
Mirzu ne bih komentarisao, jer valjda smo svi svjesni njegovih prednosti i nedostataka. Zasluzuje 15 minuta po mecu, to je sigurno, ali ne treba svakoga pljuvati jer Mirza nema minutazu.
Neshvatljivo mi je da se neko veseli porazima Netsa, jer Mirza ne igra minute koje bismo mi htjeli da igra. Ipak je to njegov tim i mjesto gdje svoj hljeb zaradjuje, tako da mi je nelogicno da se neki raduju kada Netsi izgube. Do jucer je PJ bio trenerski mag, jer je Mirza igrao par tekmi nakon otkaza Averyu, a vec danas je trenerski propalitet. Ja da tako mijenjam misljenje, ja bih se zapitao da li sam uopste normalan...
- adriano_leite
- Kontakt:
Lijepo procitaj sta sam rekao. Nelogicno mi je da je bio trenerski mag kada je ubacio Mirzu u rotaciju nakon Averya, pa je nakon par meceva postao propalitet jer Mirza ne igra. Da je ostao na minutazi koju je imao tih prvih meceva, ovdje bi se na forumu velicao. To je bit mog posta, nikako kvalitet Carlesimamrjasmin je napisao/la: PJ jeste trenerski propalitet. Ako duze pratis NBA, onda vjerovatno znas da PJ nikada nije bio neki aman dobar trener. Uostalom to njegov procenat pobjeda govori, 0.250
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dobro, upravu si. Al razlog tome je sto veliki broj ljudi ovdje kada pisu postove ne pisu glavom nego srcem. tj previse emotivno razmisljaju.adriano_leite je napisao/la:Lijepo procitaj sta sam rekao. Nelogicno mi je da je bio trenerski mag kada je ubacio Mirzu u rotaciju nakon Averya, pa je nakon par meceva postao propalitet jer Mirza ne igra. Da je ostao na minutazi koju je imao tih prvih meceva, ovdje bi se na forumu velicao. To je bit mog posta, nikako kvalitet Carlesimamrjasmin je napisao/la: PJ jeste trenerski propalitet. Ako duze pratis NBA, onda vjerovatno znas da PJ nikada nije bio neki aman dobar trener. Uostalom to njegov procenat pobjeda govori, 0.250.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbg. brate, treba biti i realan. Pozelim i ja **** mater nekome, ali se iskuliram jer znam da nece doci do njihovih ociju i usijumrjasmin je napisao/la: Dobro, upravu si. Al razlog tome je sto veliki broj ljudi ovdje kada pisu postove ne pisu glavom nego srcem. tj previse emotivno razmisljaju.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la: Hibbert je ofanzivno limitiran.
Mora da me zahebavas.
Covjek moze pogodit sut sa distance, ledjima prema kosu igrat i inace zavrsi horokom, covjek moze pogodit i utrpat 15 poena bez problema. Drugo sto je on pasivan u napadu na nekim utakmicama, za Hibberta se moze samo reci da nema velik napadacki arsenal (sto nema nijedan NBA centar trenutno). Kad kazes da je neko limitiran onda pogledas utakmicu Reggie Evansa, koji u napadu ne zna nista, ama bas nista. Evo razmisljam u glavi sta taj lik zna u napadu osim skocit
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ko je rekao da je on trenerski mag pa normalno je da ce ga ljudi ovdje vise voliti kada mirzu ubaci u rotaciju to je bilo na pocetku i gdje su jako dobro igrali ali onda je dosla neka jaca utakmica i mirzu nije nikako koristio jednostavo on nema mu*a da igra sa malo vise ofazivnih igraca protiv jacih ekipa igra sa vise defazivnom ekipom a opet na kraju izgube pa ti kralju moras priznat da su mu rotacije blago reci katasrofa evo ti jedan primjer evans 61 minuta =0 poena kardashian 50 minuta =4 poena toliko o njima dvojici igracine nema staadriano_leite je napisao/la:Lijepo procitaj sta sam rekao. Nelogicno mi je da je bio trenerski mag kada je ubacio Mirzu u rotaciju nakon Averya, pa je nakon par meceva postao propalitet jer Mirza ne igra. Da je ostao na minutazi koju je imao tih prvih meceva, ovdje bi se na forumu velicao. To je bit mog posta, nikako kvalitet Carlesimamrjasmin je napisao/la: PJ jeste trenerski propalitet. Ako duze pratis NBA, onda vjerovatno znas da PJ nikada nije bio neki aman dobar trener. Uostalom to njegov procenat pobjeda govori, 0.250.
- adriano_leite
- Kontakt:
Moze svako nesto pogoditi, kao npr. nas Tristan. Moze horok da pogodi, floater, moze zakucati itd. ali jednostavno ne koristi to konstantno. Za mene je Hibbert limitiran jer to ne radi stalno, tacnije ne vjeruje toliko u svoj napadacki arsenal, nije ni u cemu nesto posebno dobar. Pa kad pogledas npr. Varejaoa, citav zivot je mogao ono sto Hibbert moze sada, medjutim nije to mnogo koristio i svi su ga smatrali ofanzivno limitiranim igracem, dok kada je poludio u ovoj sezoni, pokazao je sav svoj arsenal u ofanzivi. Po tebi onda znaci nema limitiranih igraca u NBA, samo je to Evans i jos par njih. Ja bih prije rekao da i corava koka ubode zrno. Maxiel takodjer moze pogoditi sa poludistance, ledjima prema kosu, zakucati, horok moze pogoditi takodjer, znaci ni on nije ofanzivno limitiran? Collison i Perk isto mogu da pogode i urade sto moze i Hibbert, znaci ni oni nisu ofanzivno limitirani?BIHfan je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Hibbert je ofanzivno limitiran.
Mora da me zahebavas.![]()
Covjek moze pogodit sut sa distance, ledjima prema kosu igrat i inace zavrsi horokom, covjek moze pogodit i utrpat 15 poena bez problema. Drugo sto je on pasivan u napadu na nekim utakmicama, za Hibberta se moze samo reci da nema velik napadacki arsenal (sto nema nijedan NBA centar trenutno). Kad kazes da je neko limitiran onda pogledas utakmicu Reggie Evansa, koji u napadu ne zna nista, ama bas nista. Evo razmisljam u glavi sta taj lik zna u napadu osim skocit![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
svejedno77
- Kontakt:
Mislim Bihfan je upravu Hibberta stavit u kategoriju sa Evansom pa i Kardashianom nije bas realno u najmanju ruku.
Hibbert ima igru ledjima prema kosu proslu tekmu protiv Raptorsa je utrpao 18 ja ne znam kad je Evans bio zadnji put dvocifren u Netsima nije bio ove godine, ne znam ni dal je u Clippersima bio, zato ne mozes Hibberta stavit u tu kategoriju, bio je All-Star jer je imao i sjajnu ofazivnu sezonu nisi puno pratio pacerse, ja jesam vjeruj mi.
Ima i on svoje greske, za danasnjeg centra je spor, trom fali mu i malo snage ali Evans mu nije ni dokle, ni sad ni prije o visini i da ne pricam koja igra ulogu na tim pozicijama mada sam citao da Hibbert nije znao da hoda kako treba u srednjoj ali ako uzmemo u obzir Nba karijere ni priblizno, pa pogledaj razliku u ugovorima ovaj zaraduje za godinu sto evans za citvu karijeru nek su ga preplati mozda ali razlka je velika.
Kardashian je u jednoj od najgorih ekipa prosle godine imao takav ucinak i on j tek u Netsima postao igrac sa dvocifrenim poenima to bi sad on mogao mozda mogao bit u bobcatsima ali ne u Brooklynu.
Hickson ofanzivno nije ni priblizno limitiran kao Evans niti je iskljuciv igrac zadatka kao Evans, Hickson je i bolji od Humpa bolji je atleta od obojice.
Mislim Adriano upravu si za dosta stvari pogotovo za trenera z igrace tu i tamo ali sto je i rekao Edin Avdic ne mozes bit objektivan u sportu, a pogotovo ne kad se radi o zemljaku i prvom nasem pravom igracu u nba.
A da budemo realni nismo mi jedini na forumu ti koji zastupamo misljenje da Mirza treba da igra Amerima mirza nije nista a tamo se smiju Reggiu isto kao i mi, mislim da smo cjelokupno dovoljno kriticni na forumu i kad Mirza pogrijesi ali dovoljno emotivni naravno da ima ljudi koji nisu u fazonu ali to uvijek ima ..
Hibbert ima igru ledjima prema kosu proslu tekmu protiv Raptorsa je utrpao 18 ja ne znam kad je Evans bio zadnji put dvocifren u Netsima nije bio ove godine, ne znam ni dal je u Clippersima bio, zato ne mozes Hibberta stavit u tu kategoriju, bio je All-Star jer je imao i sjajnu ofazivnu sezonu nisi puno pratio pacerse, ja jesam vjeruj mi.
Ima i on svoje greske, za danasnjeg centra je spor, trom fali mu i malo snage ali Evans mu nije ni dokle, ni sad ni prije o visini i da ne pricam koja igra ulogu na tim pozicijama mada sam citao da Hibbert nije znao da hoda kako treba u srednjoj ali ako uzmemo u obzir Nba karijere ni priblizno, pa pogledaj razliku u ugovorima ovaj zaraduje za godinu sto evans za citvu karijeru nek su ga preplati mozda ali razlka je velika.
Kardashian je u jednoj od najgorih ekipa prosle godine imao takav ucinak i on j tek u Netsima postao igrac sa dvocifrenim poenima to bi sad on mogao mozda mogao bit u bobcatsima ali ne u Brooklynu.
Hickson ofanzivno nije ni priblizno limitiran kao Evans niti je iskljuciv igrac zadatka kao Evans, Hickson je i bolji od Humpa bolji je atleta od obojice.
Mislim Adriano upravu si za dosta stvari pogotovo za trenera z igrace tu i tamo ali sto je i rekao Edin Avdic ne mozes bit objektivan u sportu, a pogotovo ne kad se radi o zemljaku i prvom nasem pravom igracu u nba.
A da budemo realni nismo mi jedini na forumu ti koji zastupamo misljenje da Mirza treba da igra Amerima mirza nije nista a tamo se smiju Reggiu isto kao i mi, mislim da smo cjelokupno dovoljno kriticni na forumu i kad Mirza pogrijesi ali dovoljno emotivni naravno da ima ljudi koji nisu u fazonu ali to uvijek ima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.