Hvala ti bratepintol_TM87 je napisao/la:Minesota vs Edmonton
Kvota na vise od 5.5 je @2.2 sta reci
Cesto u zadnjim medjusobnim dolazi over, tako da mislim da se po ovoj kvoti isplati igrati z2
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- vendeta1921
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nista vendeta...valjda se sabere za banjaluke hehpintol_TM87 je napisao/la:Minesota vs Edmonton
Cesto u zadnjim medjusobnim dolazi over, tako da mislim da se po ovoj kvoti isplati igrati z2
3/3
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- vendeta1921
- Kontakt:
ako tako nastavis bice za BL i jos ce mi ostat viskapintol_TM87 je napisao/la:Nista vendeta...valjda se sabere za banjaluke hehpintol_TM87 je napisao/la:Minesota vs Edmonton
3/3
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
Golden State-Toronto(+6,5)h1 1,85
Cleveland-New York(-4,5)h2 1,85
Igokea-Szolnoki(+9,5)h1 1,85
Cleveland-New York(-4,5)h2 1,85
Igokea-Szolnoki(+9,5)h1 1,85
Šta mislite Sevila-Celta 1&3+ ili Aston Villa-Man City 2&3+ za duplanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Arau vs Wintetur 1
Za hrabrije moze i pm1( pobjeda domacina i 3 +) ili pm3 (3+ i oba daju)
Kvota na 1 @1.75 a na pm1 i pm3 2 i nesto...
Za hrabrije moze i pm1( pobjeda domacina i 3 +) ili pm3 (3+ i oba daju)
Kvota na 1 @1.75 a na pm1 i pm3 2 i nesto...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Fenerbahce-Karsiyaka 1.poluvrijeme 2 3.20 32-30 šteta
Fener je savršen domaćin 10-0 a gosti su jako dobri na strani 7-2, mislim da mogu dobiti prvo poluvrijeme, a i Turci su u pitanju pa me ne bi čudilo da odrade prelaz, očekujem fenerov slabiji ulazak u utakmicu i vodstvo gostiju na poluvremenu...
sretno ako netko prati
Fener je savršen domaćin 10-0 a gosti su jako dobri na strani 7-2, mislim da mogu dobiti prvo poluvrijeme, a i Turci su u pitanju pa me ne bi čudilo da odrade prelaz, očekujem fenerov slabiji ulazak u utakmicu i vodstvo gostiju na poluvremenu...
sretno ako netko prati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 04 mar 2013, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
i malo tražiti duhove
Stjernen-Valerenga 1.trećina 1 5.95
Valerenga je razbila 9-0 u prvoj utakmici, možda su se ispuhali, manji ulog
Stjernen-Valerenga 1.trećina 1 5.95
duh ulovljenzgmiky je napisao/la:i malo tražiti duhove
Stjernen-Valerenga 1.trećina 1 5.95 1-0![]()
NBA :
Chandler T. (Cle-New Y) 9.5+
Jennings B. (Mil-Uta) -17.5
Lee D. (Gol-Tor) 17.5+
Chandler T. (Cle-New Y) 9.5+
Jennings B. (Mil-Uta) -17.5
Lee D. (Gol-Tor) 17.5+
Lens-Nantes GG 1.80
zadnjih pet nisu oba dali gol, vrijeme je
zadnjih pet nisu oba dali gol, vrijeme je
Roanne-Strasbourg pk 1/1 2.10
domaćin se bori za play off, drže osmo mjesto, večeras im dolazi jaki Strasbourg koji je vodeći, bodovi bi trebali ostati Roanneu
domaćin se bori za play off, drže osmo mjesto, večeras im dolazi jaki Strasbourg koji je vodeći, bodovi bi trebali ostati Roanneu
@miky bravo za duhove!!!
znalci, moze li koji over-under nba? zasad imam kembu 18,5+ (@amarosim - kojem se zahvaljujem za over grka)
U desetom selu živi Antuntun!
poljake je promasiobevanda4 je napisao/la:@miky bravo za duhove!!!znalci, moze li koji over-under nba? zasad imam kembu 18,5+ (@amarosim - kojem se zahvaljujem za over grka)
hvala bevanda,nishikori misliš turkenishikori je napisao/la:poljake je promasiobevanda4 je napisao/la:@miky bravo za duhove!!!znalci, moze li koji over-under nba? zasad imam kembu 18,5+ (@amarosim - kojem se zahvaljujem za over grka)
poljake, gube 15 razlikezgmiky je napisao/la:hvala bevanda,nishikori misliš turkenishikori je napisao/la:poljake je promasiobevanda4 je napisao/la:@miky bravo za duhove!!!znalci, moze li koji over-under nba? zasad imam kembu 18,5+ (@amarosim - kojem se zahvaljujem za over grka)
da ali nije puno falilo, šteta
poljake, gube 15 razlike[/quote]
a turow od prijatelja amera...jbg nemre ni on sve pogodit, kad bi svi pogađali ko on di bi nam bio kraj, kralj je
a turow od prijatelja amera...jbg nemre ni on sve pogodit, kad bi svi pogađali ko on di bi nam bio kraj, kralj je
a turow od prijatelja amera...jbg nemre ni on sve pogodit, kad bi svi pogađali ko on di bi nam bio kraj, kralj je[/quote]zgmiky je napisao/la:poljake, gube 15 razlike
ma znam al on promasi ono sto ja prepisem tako da bolje i za mene i za njega da ga vise ne nadjem u ovom topicu
- masteRofPoker
- Kontakt:
Bravo.amarosim je napisao/la:Kozsalin-Anwil +2,5 1
Domacini u dobroj formi u zadnjih mjesec dana otkako ih je preuzeo Z.Sretenovic,iako imaju dva poraza u zadnje tri utak to su bili porazi u produzetku od Zielone Gore i Turowa 5 raz a dobili su Rosu Radom,s druge strane Anwil dva teska poraza od prokoma i Trefla,sigurno su malo uzdrmani losom formom,ovo je direktna borba za playoff tako da dajem malu prednost domacinu,ovaj henikep je za svaki slucaj.................
K.Walker 16,5 više wwin
Negdje mu je granica i 18,5,igraju u gsotima sa Portlandom i konacno bi i Kemba trebao nesto odigrati,zadnje tri utak ispod 15 poena,nece imati tezak zadatak buduci da Lillard ne igra obranu a i moglo bi biti dosta koševa na utakmici..........
PAO-Dramas 152,5 više
Pisao sam o KAOD-u,Markovic ga je preuzeo i vjerujem da ce forsirati napadacku kosarku sto se pokazalo u prva dva kola,a to znaci i propuh u obrani,(primili 91 i 80 poena).....Pao ce zabiti vjerujem oko 90 poena a Kaod bi trebao da pruzi solidan otpor i ovo lagano prolazi......
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
city 2
sevilla 1x
braga x2
ulog 20
dobitak 42
odrekao sam se ovih igraca i under over sranja, tako da su mi preostala samo ova tri para i jos neki iz kukuruz-liga, a to ne igram nikad...
ako ovo ne dobijem rezem jaja
sevilla 1x
braga x2
ulog 20
dobitak 42
odrekao sam se ovih igraca i under over sranja, tako da su mi preostala samo ova tri para i jos neki iz kukuruz-liga, a to ne igram nikad...
ako ovo ne dobijem rezem jaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.