NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ja mislim da su ovi navijaci borca bili najavljeni jer su pod pratnjom policije stigli u nas grad
idemo dalje mislim da je tako najbolje...dolazi gosk poznati bunker na banji.bice tesko i treba sto prije postici gol.sa 4 boda opet se moze reci da bi se dobro startalo.o kiksu nesmijem ni pomisljat.treba ove izravne kandidate pobjedivati i nece biti problema.borac zeljo sarajevo siroki vecini ekipa ce uzeti bodove na strani tako da ovaj bod protiv borca nece biti nikakav gubitak.svi koji su bili na utakmici slazu se da nismo imali ni srece dobre smo prilike stvorili po meni prestrogo dva zuta jahicu i onda bolje nije moglo.nadam se ponovo dobroj posjeti jer igraci je sigurno zasluzuju.
a i vjerovatno ce biti kornjace tako da rahat mozemo na tekmu

a i vjerovatno ce biti kornjace tako da rahat mozemo na tekmu

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kratko:
-organizacija utakmice 0 , amaterizam (amateri van iz Zvijezde)
-igra FK Zvijezde prvo poluvrijeme katastrofa drugo je ličilo na nešto retultat realan
ali mene nešto drugo zabrinjava ali tome nije mjesto na ovom forumu
-organizacija utakmice 0 , amaterizam (amateri van iz Zvijezde)
-igra FK Zvijezde prvo poluvrijeme katastrofa drugo je ličilo na nešto retultat realan
ali mene nešto drugo zabrinjava ali tome nije mjesto na ovom forumu
-
- Kontakt:
Kakav je bio Sodic ???
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
KRIVA JE UPRAVA I SAMO UPRAVA...Pestalic je htjeo da stavi sebi pare u dzep,pa su zbog toga ispastali neduzni navijaci...zbog prokletosti jednog covjeka isprebijani su ljudi,kakav MUP TK uprava je znala da dolaze navijaci Borca i oni su ti koji su trebali traziti da se dovedu specijalci ili platiti neku zastitarsku firmu,ali opet se vracam na to da bi onda Pestalic,Mesic ostali kratkih rukava....e pa sad gospodo lijepo odresite kesu i platite ono za sta ste vi krivi.
Na mene nije ostavio dobar utisak, moglo se tu i moralo naci bolje rjesenjerudarprijedor je napisao/la:Kakav je bio Sodic ???
Jasmine,molim te popusti,smaras temu sa neprovjerenim informacijama.jasmin25 je napisao/la:KRIVA JE UPRAVA I SAMO UPRAVA...Pestalic je htjeo da stavi sebi pare u dzep,pa su zbog toga ispastali neduzni navijaci...zbog prokletosti jednog covjeka isprebijani su ljudi,kakav MUP TK uprava je znala da dolaze navijaci Borca i oni su ti koji su trebali traziti da se dovedu specijalci ili platiti neku zastitarsku firmu,ali opet se vracam na to da bi onda Pestalic,Mesic ostali kratkih rukava....e pa sad gospodo lijepo odresite kesu i platite ono za sta ste vi krivi.
Nemoj zaboraviti,da i neki drugi ljudi dolaze na nas forum,i na sta ce liciti kada to budu citali.
Greska u organizaciji utakmice ide na dusu naseg MUP-a,ali komesara za sigurnost NK Zvijezda.
Volim i ja Zvijezdu,krivac mora odgovarati,kriv je Pestalic,zasto bi ga branio,neznam sta ti je bolji od Cvitkusica,i tada si volio Zvijezdu,ali se oglasivali i prozivali pojedinci kada nesto nije u redu,sada je kriv MUP,price za malu djecu.Nemoj me pogresno shvatiti,ali niti je Pestalic(mislim na direktora),niti Mesic pruzili nam zadovoljstvo gledanja u PL.Kada bi se oglasio Nurdo ili Fadil i rekli da su oni krivci nedolaska specijalaca,nebih se bunio niposto,mislim da ces me razumijetiKvota je napisao/la:Dzine ne branim ja nikog ja sam samo iznio cinjenicu o krivcu po pitanju obezbjedjenja jedne utakmice i to je istina koju lako mozes provjeriti na stranici fsbih! Iskreno ja volim ovu nasu Zvijezdu i i ljude koji su nam pruzili ovo zadovoljstvo da je gledamo u pl. bih, i grade nam zdanje koje je mnogima utopija i na cemu nam mogu samo zavidit!
Pokusavam gledati neke stvari sa pozitivne strane ,i iskreno niko ne voli kad neko pljuje ono sto voli kao sto ja volim Zvijezdu pa kakva takva menije najdraza! Nemogu nekom promijeniti misljenje po pitanju kluba al mogu pokusat dati podrsku da sto duze uzivamo u ovom sto imamo! U ovim neredima mi je stradao najmiliji i sad je u Tuzli KC Gradina i sad bi ja trebao J.E.B.A.T. od od svima dole, sto je to tako ispalo, a svjestan sam ko je krivac "gore navedeni"!
Ne hateri ovo je sa moje tacke gledista i ne vidim nista lose !
Nista nije vrijedno svadje al bit cemo malo strpljivi pa sacekati sluzbeno izvijesce od strane kluba tako i od strane NSbih! Meni je naj bitnije da mi poderemo Goska sledecu utakmicu pa da se strasti malo smire 

Ma kakva svada samo raspravljam i iznosim svoje misljenje,sve sam cuo kao i ti ali sa njihove strane,moras malo poslusati i drugu stranu pa zakljuci sam,posebno za slucaj Ivana,to ti mogu potvrditi i igraci da je taj momak pristojan i kulturan da nebi nikada uradio sto ovi pricaju,dobar igrac ali sta je tu je,mozemo i nez njega ali nevolim da nam neko soli pamet ,dovodi svoje ljude,rastjeruje nase,takvi rasturaju Zvijezdu pune svoj dzep da hapi sto vise dok je tu, on i njegovi ljudi,a mi posle cemo snositi posljedice,zato ako volis Zvijezdu kao i ja neces dozvoliti da nas neko rasturi i izbaci iz lige zbog svoga interesa i pogotovo stranac
Crni jasmine nije uprava zvijezde direktor pestalic. Evo ja sam se malo raspito na drugoj strani kako funkcionise ovo sa policijom, kad se pravi bilo kakav skup organizator je to duzan prijavit lokalnoj PU od svadbe pa do utakmice i ako je uredno prijavljeno zakonski organizator nije kriv za nerede, a policija u tom trenutku ako zna da nece moc osigurat taj dogadjaj moze trazit odgodu istog, kao sto je bio slucaj u sarajevu ili mostaru neznam tacno, kad je policija trazila odgodu jedne utakmice jer su taj dan vec bile tri i trazili su odgodu zbog nedostatka osoblja. Znaci zakonski je zvijezda cista al ce ih klepit ovi iz saveza, a dali se oni mogu kome zalit na rad PU to samo ptice znaju
Nije, ali je on taj koji sve to organizuje i koji upravlja i radi sta hoce sa klubom... Kazna im je spremna od 10 hiljada KM i vrlo brzo ce im stici na adresu... MUP nema stim nista jer Pesalic je rakao da im ne treba ni policija a ni specijalci...Tkanton je napisao/la:Crni jasmine nije uprava zvijezde direktor pestalic. Evo ja sam se malo raspito na drugoj strani kako funkcionise ovo sa policijom, kad se pravi bilo kakav skup organizator je to duzan prijavit lokalnoj PU od svadbe pa do utakmice i ako je uredno prijavljeno zakonski organizator nije kriv za nerede, a policija u tom trenutku ako zna da nece moc osigurat taj dogadjaj moze trazit odgodu istog, kao sto je bio slucaj u sarajevu ili mostaru neznam tacno, kad je policija trazila odgodu jedne utakmice jer su taj dan vec bile tri i trazili su odgodu zbog nedostatka osoblja. Znaci zakonski je zvijezda cista al ce ih klepit ovi iz saveza, a dali se oni mogu kome zalit na rad PU to samo ptice znaju
al smaras brate slatki.ako je pestalic kriv kriv je svako grijesi.ali taj covjek odkad je dosao vec je ustedio para za pola sledece sezone.ne sepuri se kao ivica sa kolima od kluba sa mobitelom i kosuljama sa izvezenim logo zvijezde.ne hvali se po kafanama kako je on zasluzan za zvijezdu.pusti covjeka neka radi svoj posao..ja samo ocekujem sopstenje iz kluba jer svi zasluzujemo istinu.ti mislis da je on sebi stavio u dzep 10 milja mislim prica ti je bas bezveze.zvijezda radi organizovano i za sve postoje racuni nije nurdo i fadil budale,da jesu ne bi imali sto imaju.dzabe nas smaras a vid i se da ti nije stallo da zvijezda bude uspjesna i organizovanajasmin25 je napisao/la:Nije, ali je on taj koji sve to organizuje i koji upravlja i radi sta hoce sa klubom... Kazna im je spremna od 10 hiljada KM i vrlo brzo ce im stici na adresu... MUP nema stim nista jer Pesalic je rakao da im ne treba ni policija a ni specijalci...Tkanton je napisao/la:Crni jasmine nije uprava zvijezde direktor pestalic. Evo ja sam se malo raspito na drugoj strani kako funkcionise ovo sa policijom, kad se pravi bilo kakav skup organizator je to duzan prijavit lokalnoj PU od svadbe pa do utakmice i ako je uredno prijavljeno zakonski organizator nije kriv za nerede, a policija u tom trenutku ako zna da nece moc osigurat taj dogadjaj moze trazit odgodu istog, kao sto je bio slucaj u sarajevu ili mostaru neznam tacno, kad je policija trazila odgodu jedne utakmice jer su taj dan vec bile tri i trazili su odgodu zbog nedostatka osoblja. Znaci zakonski je zvijezda cista al ce ih klepit ovi iz saveza, a dali se oni mogu kome zalit na rad PU to samo ptice znaju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jasmine tu pricu zadrzi za sebe najbolje je...nije lijepo kad drugi citaju ovdje sta pises 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... ednost.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravilnik saveza i prema njemu klub je duzan sve organizirat, znaci mi smo jedini krivci, ako nema dovoljno policije moraju obezbijedit zastitarsku agenciju....... sreca pa nije bilo mrtvih ..... jbt ko da nam je prva utakmica
Pravilnik saveza i prema njemu klub je duzan sve organizirat, znaci mi smo jedini krivci, ako nema dovoljno policije moraju obezbijedit zastitarsku agenciju....... sreca pa nije bilo mrtvih ..... jbt ko da nam je prva utakmica
Bravo tkanton stavio si tacku na ovu raspravu,poslije ovoga se u normalnim drzavama podnose ostavke.Samo me interesuje kakav bi izgovor nasli da je pala mrtva glava.Tkanton je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... ednost.pdf
evo kako se stane u kraj huliganima u engleskoj
Fudbalski klub Arsenal saopštio je da će kazniti navijača koji je u susretu protiv Tottenhama bananom gađao Garetha Balea doživotnom zabranom prisustva utakmciama.
Fudbalski klub Arsenal saopštio je da će kazniti navijača koji je u susretu protiv Tottenhama bananom gađao Garetha Balea doživotnom zabranom prisustva utakmciama.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
" onclick="window.open(this.href);return false; nije neka kvaliteta ali jasno se vidi da LEŠEVI bježe natrag u box kada su Dragonsi presli preko terena da brane svoje sugradjane , svaka cast ovim momcima !
i toliko od tog junastva leševa
i toliko od tog junastva leševa

Tkanton zamolio bi te da dobro procitas jos jednom zakonik o odrzavanju utakmica pa onda pisi a ti Zmajevac vise nego ocigledno si neprijatelj ovog kluba i idi na temu TEMPO gdje ti je i mjesto ma dosta nam je vise tebe i Jasmina !Tkanton je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... ednost.pdf
Ovaj klub je svetinja nas mnogobrojnih volimo i cijenimo neciji trud a vama ako se ne svidja ne masirajte nam zivce vise ! Ma **** vise, ako ste sposobni toliko izvali lovu pa smrdite koliko vam volja a do tad pusti te nas da uzivamo u u svemu sto ljudi placaju da bi se mi dusevno hranili ! Zmajevac jel te imalo stid da jos nikad nista nisi pozitivno napisao o nasem klubu i cak sta vise jedva cekas neki los komentar da ispoljis svoje glupo misljenje ! Ti si parazit koga nema citava kompletan forum! fuj! Ako mi ne vjerujes obidji sve teme i ako nadjes goreg od sebe ja se trajno odjavljujem sa teme NK ZVIJEZDA
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.