FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Zel
Trening bude 15:30,16:00 zavisi kako kad.
Trening bude 15:30,16:00 zavisi kako kad.
Cilj se zna dipla kruna, a ako želimo cilj i ostvariti onda je protivnik nebitan. Volio bih i ja Slogu, al' samo da čujem kako pjene željomrsci....naštiman žrijeb, Babo sredio, yebo ti ovaj Savez, ma Boga mi se sve znalo i ranije...Rikardo je napisao/la:Sto bi bilo dobro da dobijemo Slogu, cisto da budemo sigurni za finale.
A Siroki i Zrinjski neka se dogovore ...

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ko vidim tako će biti.avlami97 je napisao/la:Cilj se zna dipla kruna, a ako želimo cilj i ostvariti onda je protivnik nebitan. Volio bih i ja Slogu, al' samo da čujem kako pjene željomrsci....naštiman žrijeb, Babo sredio, yebo ti ovaj Savez, ma Boga mi se sve znalo i ranije...Rikardo je napisao/la:Sto bi bilo dobro da dobijemo Slogu, cisto da budemo sigurni za finale.

Hvala @dona.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Ma to je napisao jer su bas tada furali tu pricu kako je sve nasteljeno, kako smo mi taraba od ekipe a oni su giganti BiH i regiona (sem Zete).
A onda je napisao pred utakmicu sa Sirokim "da bi volio da im bas iz penala presudimo u 80-nekoj".
A onda je napisao pred utakmicu sa Sirokim "da bi volio da im bas iz penala presudimo u 80-nekoj".

- champions1921
Ja kolko znam , nije. Samo je Sadikovic potpisao. Usput , je li bio Sadikovic na klupi u subotuchampions1921 je napisao/la:Zna li neko jeli Rijad Bajic podpisao kakav ugovor sa Zeljom??

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sadiković je potpisao ugovor, ali će ovu sezonu odraditi sa juniorima.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Ultras1921
- Kontakt:
ma Sloga ono hladnoB-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Sredio je Osim.Ja sam danas bio kad su ubacivali kinder jaje kamencic da budi tezi kad Zelju izvuku ide Sloga.Ultras1921 je napisao/la:joj da nam je Sloga

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma iskreno volio bih Siroki opet za finale, pa tko koga....
Zrinjski bi volio izbjeci vise nego Sirokog, cisto radi navijaca, a i igre koja nam u posljednje vrijeme bas ne lezi. Sloga kao sloga, koga kod dobije, ispade zrtveno janje ovdje...
EDIT: Nesto gledam koje sve pozicije vode u EVROPU ove godine, pa mi zapade za oko da 4 mjesto vise ne vodi u evropu. Da li je ovo tacno?
Zrinjski bi volio izbjeci vise nego Sirokog, cisto radi navijaca, a i igre koja nam u posljednje vrijeme bas ne lezi. Sloga kao sloga, koga kod dobije, ispade zrtveno janje ovdje...

EDIT: Nesto gledam koje sve pozicije vode u EVROPU ove godine, pa mi zapade za oko da 4 mjesto vise ne vodi u evropu. Da li je ovo tacno?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 mar 2013, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bi volio siroki da izvucemo pa onda sa zrinjskim u finalu zbog navijaca.

Sasvim normalno jer je 70% raje u posavini prije rata navijalo za plaveipetm je napisao/la:Amar kaže, kada bi dobili Slogu to bi bio neradni dan u Doboju i u okolici, dernek bi napravili...Rikardo je napisao/la:Sto bi bilo dobro da dobijemo Slogu, cisto da budemo sigurni za finale.

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
AJ Borac ! biće 3:1
nece bit ce 0-1 do 30 i onda ce se zavrsiti u savezu 0-3Dejan, BL je napisao/la:AJ Borac ! biće 3:1

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
-
- Kontakt:
Upravo sam gledao reklamu na sportklubu, nesto tipa da se sukpljaju neke lav limenke za novi bus crvenoj zvezdi, nesto slicno ima i za stolice na jna, pa ako niko nije prije dao slican prijedlog da uzmete sada u razmatranje, pa mozda slicno nesto da napravimo, mozda i mi za neki bus za FK Željezničar
1921
Relativno je. Kod nas ove nastupajuce sezone u Evropi 2013/14 (32. na UEFA rankingu nam je liga) prvak ide u drugo pretkolo Lige Prvaka, dok drugi i treci obezbjedjuju po prvo pretkolo Lige Evrope. Uz njih pobjednik kupa obezbjedjuje drugo pretkolo Lige Evrope. U slucaju da kup osvoji prvak lige, finalista kupa ide u prvo pretkolo Lige Evrope, dok drugoplasirana ekipa lige preuzima nastup u drugom pretkolu Lige Evrope.DzoleZeljo je napisao/la:EDIT: Nesto gledam koje sve pozicije vode u EVROPU ove godine, pa mi zapade za oko da 4 mjesto vise ne vodi u evropu. Da li je ovo tacno?
E sada, ako se uzme u obzir da su male sanse da Zrinjski i Široki budu prvaci, onda je skoro sigurno da ce ili pobjednik kupa (u slucaju da to ne budemo mi, nedaj Bože) ili finalista (ako mi osvojimo duplu) ici u pretkolo Lige evrope (idem od logicne pretpostavke da cemo mi biti prvaci). Prosle godine je bilo pomalo specificno jer smo mi osvojili duplu, a Široki Brijeg bio ujedno i drugoplasirana ekipa lige, a i finalista kupa, pa se sve samo pomjerilo za jedno mjesto i tako je i cetvrtoplasirana ekipa isla u Evropu.
-
- Kontakt:
puno srece u banja luci,i da nastavite tradiciju pobjedjivanja u banja luci,i da se neponovi ono sto se desilo nama u gradaccu,sretno
RD07
RD07

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
nemoj slogu, pricat ce da je namjesteno, daj zrinjski.
Sasa Kajkut pitarima tabut!