Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Misliš 3000 sretnika ? 
- RealMoudrid
- Kontakt:
Casillas

2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi seSaurman je napisao/la:Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.
Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
inace [youtube][/youtube]
po ovom je real prepoznatljiv , savrseno odradjena kontra
jes da je digitronom snimano al' hajd'
- RealMoudrid
- Kontakt:
Helguera, Morientes i Hierro se prisjećali utakmica protiv Manchester Uniteda...
Ivan je odigrao dvije, a dva Fernanda po jednu utakmicu.
http://www.marca.com/2013/03/04/futbol/ ... 13044.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ivan je odigrao dvije, a dva Fernanda po jednu utakmicu.
http://www.marca.com/2013/03/04/futbol/ ... 13044.html" onclick="window.open(this.href);return false;

2012/2013

Ja bih ovako poceo utakmicu. Jeste puno defanzivno, ali treba sacuvati gol u prvom poluvremenu, a u nepadu ce Ozil i Ronaldo nesto napraviti. U slucaju da budemo vodili u prvom nista ne mjenjati, a ukoliko nam ne bi odgovorao rezultat onda uvesti Di Mariu, Kaku i nekog od napadaca.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
geoxx je napisao/la:nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi seSaurman je napisao/la:Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.M4kaveli je napisao/la:Alaba je odlican, ali Alba je jednostavno bolji.
Mislim da Alaba ima samo bolji sut i nista vise.
Inace je Marcelo bio najbolji lijevi bek, ali ga povreda unistila.
Sada skoro nikako i ne igra i bog zna kad ce se vratiti u staru formu.
Izmjenjivali su se na Ronaldu jedva je ostao na nogama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
- schweinsteiger
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:geoxx je napisao/la:nije alaba cuvao ronalda , , lahm je cuvao ronalda dok je alaba cuvao di mariu cini mi seSaurman je napisao/la:
Alaba je prošle godine uštopao Ronalda i pokazao svoj kvalitet a i ove godine igra vrhunski.Dok za Albu mogu reći da je smiješan u defanzivi prečesto ispada dok mu je skok igra 0.
Izmjenjivali su se na Ronaldu jedva je ostao na nogama.
Prijatelju,kao da nisi nas
Na Ronaldu uopste nije bilo markera,ali cim bi dobio loptu udvajali bi ga.Ronaldo je igrao vise na lijevoj strani i vise ga je Lahm cuvao,s tim kad bi Lahm otisao naprijed ne bi ga Boa cuvao,nego Gustavo.
Ali bilo je smijesno na Bernabeu kad je Ronaldo otisao na desnu stranu da pobjegne Lahmu,kad ga Alaba tamo ustopa
#miasanmia
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ronaldo i Di Maria / Ozil / Kaka se na svakoj utakmici rotiraju na pozicijama krila tako da je krajnje glupo reći da je Cristiano bježao od Lahma.
2012/2013
ronalda su mnogi ustopali, dosta puta i odbrana barce ga je znala neutralisati totalno, a i svaka ozbijnija ekipa koja se posvetila tome cesto je uspijevala
ronaldo igra na krilu i samim time mu je i tesko nesto vise napraviti ako se ljudi folusiraju na njegovo zaustavljanje, on bi morao kao messi preci u sredinu da bi bio jos bolji fudbaler, ali on to vjerovatno i ne moze jer nema talenta i znanja za tu ulogu koja je puno zahtjevnija i treba vise mozga, ali se zato moze puno vise i istaci
ovako kao krilo, najveca nada su mu kontre, ako se ekipa organizovano brani, onda je ronaldu zaista tesko jer nema kud kad su tu dvojica igraca, jedan mu je u nogama, drugi cuva prostor ako pokusa pretrcavati i onda stvarno ne moze nista, dok igrac koji igra u sredini ima mogucnost i lijevo i desno i naprijed.
protiv bayerna se nije vidio zato sto je bayern igrao oprezno i ta dva gola sto je dao, jedan je bio iz penala, a kod drugog gola ga je bayernova odbrana upecala u ofsajd zamku dobro, samo sto pomocni sudija nije signalizirao cist ofsajd
isto tako u doba guardiole u nekim utakmicama kad je dani alves imao instrukcije da ne ide naprijed i da cuva ronalda, takodje se nije vidio, jer mu je dani uvijek bio blizu i ako bi njega pretrcao onda bi to pike lagano rijesio, tako je to jednostavno s krilnim igracima
ronaldo igra na krilu i samim time mu je i tesko nesto vise napraviti ako se ljudi folusiraju na njegovo zaustavljanje, on bi morao kao messi preci u sredinu da bi bio jos bolji fudbaler, ali on to vjerovatno i ne moze jer nema talenta i znanja za tu ulogu koja je puno zahtjevnija i treba vise mozga, ali se zato moze puno vise i istaci
ovako kao krilo, najveca nada su mu kontre, ako se ekipa organizovano brani, onda je ronaldu zaista tesko jer nema kud kad su tu dvojica igraca, jedan mu je u nogama, drugi cuva prostor ako pokusa pretrcavati i onda stvarno ne moze nista, dok igrac koji igra u sredini ima mogucnost i lijevo i desno i naprijed.
protiv bayerna se nije vidio zato sto je bayern igrao oprezno i ta dva gola sto je dao, jedan je bio iz penala, a kod drugog gola ga je bayernova odbrana upecala u ofsajd zamku dobro, samo sto pomocni sudija nije signalizirao cist ofsajd
isto tako u doba guardiole u nekim utakmicama kad je dani alves imao instrukcije da ne ide naprijed i da cuva ronalda, takodje se nije vidio, jer mu je dani uvijek bio blizu i ako bi njega pretrcao onda bi to pike lagano rijesio, tako je to jednostavno s krilnim igracima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
na kraju ti za uvjerljivost fali samo "i onda je svizac zamotao cokoladu u omot"Romariooo je napisao/la:ronalda su mnogi ustopali, dosta puta i odbrana barce ga je znala neutralisati totalno, a i svaka ozbijnija ekipa koja se posvetila tome cesto je uspijevala
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@ Romariooo, nema šta. Barcelona je dokaz kako je lako uštopati Ronalda, malo ga uduplaš, malo ovo - malo ono i nema ga više..

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč na OT

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sumnjam da ce Fergi poceti bez Valencie da podupla bekove , pogotovo na Ronaldovoj strani..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I ja sumnjam da će United pružiti neki otpor večeras pa zato i ovakav sastav, tek čista formalnost gdje će Real ovjeriti prolaz dalje, a United sačuvati igrače za tekmu u FA kupu protiv Plavaca za vikendRaul_64 je napisao/la:Sumnjam da ce Fergi poceti bez Valencie da podupla bekove , pogotovo na Ronaldovoj strani..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ja, ti se već osigurao sa Win - Win situacijom. Ako prođete oprostit ćeš sebi ovakve pesimistične postove, a ako ispanete uvijek možeš reći "jesam vam rek'o da nemamo šanse"rio_Ferdy88 je napisao/la:I ja sumnjam da će United pružiti neki otpor večeras pa zato i ovakav sastav, tek čista formalnost gdje će Real ovjeriti prolaz dalje, a United sačuvati igrače za tekmu u FA kupu protiv Plavaca za vikend
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pesimizam rulezz 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne bi me iznenadilo da Nani igrao desno krilo, a Kagawa bude na klupi. S druge strane, nemoj da bude pusti Rafa Ronalda, cuvaj Mariju.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jose Mourinho (22.12.2008. godine, 20 dana nakon što je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu): "Kada razmišljam o tome kakav bi igrač trebao biti, odmah pomislim na Messija. On je fenomen."mandraX je napisao/la:I najbolji vodonoša na svijetu je član ekipe iz Madrida.RealMoudrid je napisao/la: Naravno da je najbolji desni bek. Nema sumnje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- legenda reala
- Kontakt:
Koji je stručnjak ovaj ferdy skoro ko i ja, jedini on i ja vjerujemo u Real večeras i da Mančo nema ni teoretskih šansi, do poluvremena će pitanje prolaska biti riješeno, a ja odo u kladionicu 2/2 poklon 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.