Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Ma Pjanketa kod Mušana treba voditi, taj lik namješta i moguće i nemoguće, vjerujte mi 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
To sam ja odma napiso da ide kod Musana u Hrancu
- amel10071988
- Kontakt:
hajde miraleme ustaj valja ti na magnetnu rezonancu
s bismilom 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Samo da vise jave dal je sve ok ne mogu radi covjeka da spavam
Hajde maestro, obraduj nas sa pozitivnim vijestima, trebamo te!! Ne znam zasto, ali sam optimistican da je samo nategnuce ligamenata, da nije doslo do pucanja istih! U svakom slucaju, brzo nam se oporavi maestro!!!
Navodno sc prenosi vijesti iz Italije
Miralem Pjanić, bh. repezentativac, koji je u nedjelju navečer doživio nezgodnu povredu lijevog skočnog zgloba u susretu protiv Genoe, gotovo sigurno će propustiti kvalifikacionu utakmicu naše reprezentacije 22. marta protiv Grčke.
Iako još uvijek nema preciznih infomacija i rezultata magnetne rezonance, mediji sa „čizme“ javljaju kako će Pjanić gotovo sigurno propustiti mečeve koje njegova Roma igra sa Udineseom u gostima i Parmom kod kuće, te mogući povratak bh. veznjaka najavljuju za utakmicu i gostovanje „vučice“ na Siciliji kod Palerma 30. marta.
Italijanski mediji najavili su i da će popularni Mali Princ gotovo sigurno propustiti i bitnu kvalifikacionu utakmicu između Bosne i Hercecegovine i Grčke u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.
Ipak, vrijedi sačekati zvanične informacije iz Rome, te se nadati da italijanski novinari nisu baš tako dobri doktori i dijagnostičari!
- brzitesanj
- Kontakt:
Ibizevic je napisao/la:Navodno sc prenosi vijesti iz ItalijeMiralem Pjanić, bh. repezentativac, koji je u nedjelju navečer doživio nezgodnu povredu lijevog skočnog zgloba u susretu protiv Genoe, gotovo sigurno će propustiti kvalifikacionu utakmicu naše reprezentacije 22. marta protiv Grčke.
Iako još uvijek nema preciznih infomacija i rezultata magnetne rezonance, mediji sa „čizme“ javljaju kako će Pjanić gotovo sigurno propustiti mečeve koje njegova Roma igra sa Udineseom u gostima i Parmom kod kuće, te mogući povratak bh. veznjaka najavljuju za utakmicu i gostovanje „vučice“ na Siciliji kod Palerma 30. marta.
Italijanski mediji najavili su i da će popularni Mali Princ gotovo sigurno propustiti i bitnu kvalifikacionu utakmicu između Bosne i Hercecegovine i Grčke u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo.
Ipak, vrijedi sačekati zvanične informacije iz Rome, te se nadati da italijanski novinari nisu baš tako dobri doktori i dijagnostičari!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
To novinari pisu gluposti.Cekamo sta ce javiti iz Rome kako je prolsa ta Magnetna R. i koliko ce pauzirati

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
a da je napisao da ce igrati ne bi bila glupost????'ADEEEEEEL je napisao/la:To novinari pisu gluposti.Cekamo sta ce javiti iz Rome kako je prolsa ta Magnetna R. i koliko ce pauzirati![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzaba nagadjate, sve dok ne stignu rezultati nece se znati.
- brzitesanj
- Kontakt:
- amel10071988
- Kontakt:
Ponovi snimak ako je loš, mora to biti samo istegnuće akoBogda 

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Trebala je do sada doci neka vijest,sig guzva pa ne moze doci na red
.

hahahahahaterabajt je napisao/la:Trebala je do sada doci neka vijest,sig guzva pa ne moze doci na red.

- amel10071988
- Kontakt:
nije mu potvrđena knjižica 

http://****/ostale-glavne- ... nanci.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise u 11h.
Ovdje pise u 11h.
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Ma ljudi kako god bilo danas, igraće on na jednoj nozi ako treba 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- brzitesanj
- Kontakt:
Ubi ova neizvjesnost, valjda ćee brzo doć vijest da će sa Miretom sve biti OK i da će igrati sa Grčkom :ugeek:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, denza, forgempp, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], invincible1921, jasmin10, Mramic24, Zglavkar i 81 gost.