Dobar si. Da malo požutjeli. Ne znam razlog i ima li veze s Goraždem, ali nekako po meni razbija monotonijuZel je napisao/la:Šta ste ovo "požutili" (ima li neke veze sa Goraždem?), to više neće biti zelenobijele kombinacije?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nisu loši, po mom mišljenju bolji nego oni ranije, od koga su već bili - Jako, Joma... Samo još recimo da je šorc crne boje.

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Predsjednik Gracić želi stadion Otoku pod koncesiju,donacija od UEFA-e 760.000 KM za izgradnju pomoćnog terena.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gledao sam ga sinoć kakav glupan ovaj gracić, pa on pojma nema zašto igra u Tuzli mulja kao i obično sve nešto umotano ko kakva mlada pa koga briga od vlasti za tvojim klubom snalazi se kako znaš i umiješ, a siguran sam da je otišao u Tuzlu samo da pobjedi tamo Želju konta to mu je jedino još preostalo, i konta da će fukare navijati za olimpik pa nisu blesavi, zato je im i trenera preoteo sve smišljeno.
Radmilo je napisao/la:Gledao sam ga sinoć kakav glupan ovaj gracić, pa on pojma nema zašto igra u Tuzli mulja kao i obično sve nešto umotano ko kakva mlada pa koga briga od vlasti za tvojim klubom snalazi se kako znaš i umiješ, a siguran sam da je otišao u Tuzlu samo da pobjedi tamo Želju konta to mu je jedino još preostalo, i konta da će fukare navijati za olimpik pa nisu blesavi, zato je im i trenera preoteo sve smišljeno.
Mislim da je rekao u emisiji kako će tebi lično sve objasniti a da nije umotano. Ti to zaslužuješ
Nego nije loša ova gore vijest o koncesiji.
Da ti kažem,nisi dobar.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa kad glumi poštenjačinu bio bi red da to i bude ne da bude pun nekih muljaža i nekih zamotancija da se sam zapetljao, a ne zna se raspetljati da je bio kakav novinar koji zna raditi svoj posao ispreskakao bi ga pa nebi znao beknut.arbitraža je napisao/la:Radmilo je napisao/la:Gledao sam ga sinoć kakav glupan ovaj gracić, pa on pojma nema zašto igra u Tuzli mulja kao i obično sve nešto umotano ko kakva mlada pa koga briga od vlasti za tvojim klubom snalazi se kako znaš i umiješ, a siguran sam da je otišao u Tuzlu samo da pobjedi tamo Želju konta to mu je jedino još preostalo, i konta da će fukare navijati za olimpik pa nisu blesavi, zato je im i trenera preoteo sve smišljeno.
Mislim da je rekao u emisiji kako će tebi lično sve objasniti a da nije umotano. Ti to zaslužuješ![]()
Ok, eto moderan si. Napao si. Bravo. Sretno ti bilo.
Najpošteniji GOSPODIN je upravo Nijaz Gracić,,,,,,,,,,,,,,,,Radmilo je napisao/la:Pa kad glumi poštenjačinu bio bi red da to i bude ne da bude pun nekih muljaža i nekih zamotancija da se sam zapetljao, a ne zna se raspetljati da je bio kakav novinar koji zna raditi svoj posao ispreskakao bi ga pa nebi znao beknut.arbitraža je napisao/la:Radmilo je napisao/la:Gledao sam ga sinoć kakav glupan ovaj gracić, pa on pojma nema zašto igra u Tuzli mulja kao i obično sve nešto umotano ko kakva mlada pa koga briga od vlasti za tvojim klubom snalazi se kako znaš i umiješ, a siguran sam da je otišao u Tuzlu samo da pobjedi tamo Želju konta to mu je jedino još preostalo, i konta da će fukare navijati za olimpik pa nisu blesavi, zato je im i trenera preoteo sve smišljeno.
Mislim da je rekao u emisiji kako će tebi lično sve objasniti a da nije umotano. Ti to zaslužuješ![]()
Tuzla je sredstvo da se dodje do Evrope i dramaticno klub ocisti od troskova.Sinoc je rekao da su uspjeli skinuti troskove blizu 600.000 KM.U teskim vremenima recesije napravio je zaokret jer za razliku od drugih vodi racuna da se klub ne uvali u velike obaveze koje ne moze ispostovati.To je meni normala.
Nemere biti normalno osnovati se u jednom gradu od strane gradjana pa onda seliti u drugi grad,pregovarati sa trecim,cetvrtim petim... Da je on osnovo dao sve svoj pare od pocetka moglo bi se tako a ovako bgm men je tako glupo i smijesno. I sto je najbitnije ne vidim da ce klub od ovoga imati ikakvu korist. Ako su problem finansije dugovi pa fino odes u zadnju ligu ko fiorentina i mnogi veliki klubovi i krenes od nule i to pravom navijacu uopste nece smetati. A ne ovako idi malo u tz a sve riejseno sa gorazdem a onda nakon 2 g vracaj se ponovo. Cirkus od kluba.
Neću braniti ničiji lik i djelo, ali skinuti 600 hiljada troškova (ne duga) je dobra stvar. Ne pričam samo o Olimpicu, mislim da bi svi tako trebali razmišljati.
Na dugove klubova (kojima se dugovi mjere vise od 8 mio KM bez uvrede)uvecavati troskove a prihodi neznatni (evropa i slicno)je ravno katastrofi i vodjenje u propast iz kojeg nema povratka.Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Penal > crveni > 0:1.badblueboylivno je napisao/la:0-1 kući () protiv Gradina i igrač manje.
Hahahha ne može ništa vještačko funkcionisati možeš ići na mars ali kad ne ide onda ne ide.

Prvi put na tiket ova **** i oni gube od Gradine boge
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- forza_juve
- Kontakt:
mora se gracic pocastit putovanjem na Maldive od kladionice

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Radmilo prestani gluposti pisati na ovoj temi,dosadan si!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.