Mirza_Hordas je napisao/la:danas u avazu poster ibiševića
Možel se kupit samo poster bez Avaza
moze avaz je marka a samo poster 2 marke
hahahaha evo 20 km [/quote]
hajmo se vako dogovorit prodam ti ja pola postera za cenera tebi noge meni glava [/quote]
a da ga pocijepamo po dužini hehehe pa da bude belaj ko će lijevu ko desnu stranu.........
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
haha sviju ih volim ali Vedo je nesto posebno,sjetite se samo da je od njega prosle godine sve krenulo,ova euforija i iscekivanja vikenda i utakmica Bundeslige.ccc kad se sjetim protiv Bayerna prve tekme kad je Vedo zabio onaj 18. gol,a ja trebao biti druga smjena na poslu i nisam ni otisao na posao,slagao da imam nesto vazno obaviti hahah ,i nisam se pokajao najbolja utakmica koju sam pogledao i to jos uz Marjanov komentar!!! Vedo brate znam da mozes jos bolje nego prosle godine i to ces dokazati aBd!!!!!
Bihac je napisao/la:haha sviju ih volim ali Vedo je nesto posebno,sjetite se samo da je od njega prosle godine sve krenulo,ova euforija i iscekivanja vikenda i utakmica Bundeslige.ccc kad se sjetim protiv Bayerna prve tekme kad je Vedo zabio onaj 18. gol,a ja trebao biti druga smjena na poslu i nisam ni otisao na posao,slagao da imam nesto vazno obaviti hahah ,i nisam se pokajao najbolja utakmica koju sam pogledao i to jos uz Marjanov komentar!!! Vedo brate znam da mozes jos bolje nego prosle godine i to ces dokazati aBd!!!!!
komšija, slažem se s tobom
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!
Bihac je napisao/la:haha sviju ih volim ali Vedo je nesto posebno,sjetite se samo da je od njega prosle godine sve krenulo,ova euforija i iscekivanja vikenda i utakmica Bundeslige.ccc kad se sjetim protiv Bayerna prve tekme kad je Vedo zabio onaj 18. gol,a ja trebao biti druga smjena na poslu i nisam ni otisao na posao,slagao da imam nesto vazno obaviti hahah ,i nisam se pokajao najbolja utakmica koju sam pogledao i to jos uz Marjanov komentar!!! Vedo brate znam da mozes jos bolje nego prosle godine i to ces dokazati aBd!!!!!
hroni je napisao/la:ja sam već u transu, hej mos mislit pobjeda i jos par IBIJEVIH golova,ko šlag na tortu..........RADUJ SE BOSNO STO IMAS VEDADA IBIŠEVIĆA!!!!!!!!!!!!
Pogodci kao kod 2:15 i 3:35, doda loptu i pocne trcati, aaah koja milina gledati. Vedadova forma od utakmice do utakmice se dize, mora u subotu eksplodirati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pogodci kao kod 2:15 i 3:35, doda loptu i pocne trcati, aaah koja milina gledati. Vedadova forma od utakmice do utakmice se dize, mora u subotu eksplodirati.
Hehe pa sta je ovo, svuda vrebas.
E care jesi bas pravog naso da to kaze, ateistu okorjenog.
Hajde: Ako bog da.