HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Jel prvu gostujemo ?
Bas vas sreca nije pomazila, ekipa koja nije 4 i po godine izgubila u kup-u... nastavlja niz! 
Da...prolazimo seljustarmo94 je napisao/la:Carsone idi umij se ako uopce imas vode u toj svojoj jazbini..
Jel prvu gostujemo ?
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam sto, al' eto..
kako glupi komentari zadnju stranicu... totalno je bilo nebitno koga ćemo dobit u polufinalu, bar meni...
ako je se mislio kup osvajat svakako je trebalo Želju proć... prije ili kasnije, svejedno...
mislim da su šanse tu negdje... drugu igramo kući i tu nam je šansa...
nadam se da će biti 2 dobre utakmice u kojima će uživati gledatelji i nek bolji prođe dalje
ako je se mislio kup osvajat svakako je trebalo Želju proć... prije ili kasnije, svejedno...
nadam se da će biti 2 dobre utakmice u kojima će uživati gledatelji i nek bolji prođe dalje
#Ausilio OUT
sto su se odma nakupili na temi.al kad ih spustimo 
To je to.Prvi normalan komentar na zadnje dvije strane.Jericho je napisao/la:kako glupi komentari zadnju stranicu... totalno je bilo nebitno koga ćemo dobit u polufinalu, bar meni...
DRUG NEBI TI PUNCA
Bas su simpaticni
wanna be funny nas dolazak na sugavicu je neupitan, kao i uvijek..
wanna be funny nas dolazak na sugavicu je neupitan, kao i uvijek..
Bi li se dalo nesto sredit da I.Anicica puste za ove utakmice u kupu i protiv Sirokog ?

- Sportfanatik
- Kontakt:
Kolko vas dolazi na Pecaru?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
starmo94 je napisao/la:Bi li se dalo nesto sredit da I.Anicica puste za ove utakmice u kupu i protiv Sirokog ?![]()
Evo sada manijaci ponavljaju priču koju su pričali pitari nakon žrijebaacovic1 je napisao/la:O tome tko je imao sreće pričat ćemo navečer 24.10.2012 godine. Sarajevo jeste favorit i trenutno najača ekipa u BiH ali kup je čudno takmičenje.I 2009 ste bili favoriti ali znamo tko je prošao dalje.amypitar je napisao/la:1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!
Niste imali srece.![]()
Zanimljiv žrijeb: prvi sa trećim , drugi sa četvrtim na ljestvici.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma rutinski cemo ovo odraditi... 3-0 kuci i jedan "tezka" pobjeda od 0-1 u mostaru... cisto da nastavimo niz pobjeda u kupu... zao vas mi je mostarci
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
i šta je bilo kad si se probudio ?jovanmaksimovic je napisao/la:ma rutinski cemo ovo odraditi... 3-0 kuci i jedan "tezka" pobjeda od 0-1 u mostaru... cisto da nastavimo niz pobjeda u kupu... zao vas mi je mostarci
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
Pazi malo sa ovo "mostarci". Malo ko se sebe pronaci u ovoj imenici na ovoj temi.jovanmaksimovic je napisao/la:ma rutinski cemo ovo odraditi... 3-0 kuci i jedan "tezka" pobjeda od 0-1 u mostaru... cisto da nastavimo niz pobjeda u kupu... zao vas mi je mostarci
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
jeste velika je razlika između podveležovaca i mostaracaBliss je napisao/la:Pazi malo sa ovo "mostarci". Malo ko se sebe pronaci u ovoj imenici na ovoj temi.jovanmaksimovic je napisao/la:ma rutinski cemo ovo odraditi... 3-0 kuci i jedan "tezka" pobjeda od 0-1 u mostaru... cisto da nastavimo niz pobjeda u kupu... zao vas mi je mostarci
- Sportfanatik
- Kontakt:
Na Pecari nemate šansi, za vaš kup me boli briga mada bi volio da prođete
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
A šta ti radiš na našoj stranici ,jesu li ti dojadile priče o porazima pa malo zbog promjene navratio kod nas??Bliss je napisao/la:Pazi malo sa ovo "mostarci". Malo ko se sebe pronaci u ovoj imenici na ovoj temi.jovanmaksimovic je napisao/la:ma rutinski cemo ovo odraditi... 3-0 kuci i jedan "tezka" pobjeda od 0-1 u mostaru... cisto da nastavimo niz pobjeda u kupu... zao vas mi je mostarci
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.