Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Nerazumijem se u ove povrede ni koliko tačno će biti na liječenju, al bilo fino čuti za jedno 15 dana kako Pjanke govori: "Osjećam samo male bolove, spreman sam odigrati protiv Grčke, ako ništa bar jedno poluvrijeme". Daj Bože da bude ovakva izjava za 2 sedmice. Sretno Pjanke !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci 

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
može i to !!!ADEEEEEEL je napisao/la:Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kao sto sam i pisao,odmah nakon povrede...Uganuce clanka 2. stepena sa djelmicinim pucanjem ligamenta je automatski 4 sedmice +/- koji dan u zavisnosti od individue.Nista strasno,ali potebene su mu terapije i mirovanje.S druge strane,clanak se nakon ove povrede,tek nakon 3 mj,vraca u punu snagu,iako se igra mnogo prije,kao sto svi vidite.
A šta ćemo ljudi , svi smo ionako znali i prije zvanične vijesti da on 90% propušta meč sa Grčkom . Koliki smo baksuzi , eto sami procjenite , kada najbitnijeg igrača nemamo ni u 1. ni u 2. utakmici sa Grcima . Ali ako se Salihović oporavi, a sudeći po svemu odigraće barem jednu utakmicu u Bundesligi prije meča sa Grcima , onda možemo barem zakrpiti tu lijevu stranu...
Brz oporavak, Miraleme ! 

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ku.rata sreca.
Ne da se usranom do potoka.
Mire, brz oporavak a za repku ce se naci vec neka solucija.
Igrace navijaci umjesto tebe.

Ne da se usranom do potoka.
Mire, brz oporavak a za repku ce se naci vec neka solucija.
Igrace navijaci umjesto tebe.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Steta,ipak su se potvrdile ranije sumnje da ce imati duzu pauzu.... ne znam,ali po meni najbolje bi bilo odgoditi utakmicu protiv Grcke,jer bez Pjanica bolje da ne igramo,nemamo sta traziti u toj utakmici u kojoj bi pobjedom mozda i obezbjedili SP..ovako bice jako jako tesko,uostalom vidjeli smo Zmajeve u Atini kad nije bilo Pjanica,jednostavno nije to to....ali sportski se nadatti,nema sta drugo..
u najbitnijoj utakmici kvalifikacija ostajemo bez Bosanskog Mesija!
u najbitnijoj utakmici kvalifikacija ostajemo bez Bosanskog Mesija!
90-ta minuta se igra, BiH - Grčka 0:0 rezultat, dosadnije utakmice nismo još u životu gledali.ADEEEEEEL je napisao/la:Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci

Neki ćelavi grk pravi prekršaj nad Edinom na nekih 20-25 metara od gola, Safet ima pravo na još jednu izmjenu, diže Miralema sa klupe, ubacuje ga u igru umjesto Medunjanina. Pjanke uzima loptu, namješta je, uzima lagani zalet', šuta i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!

Sta tebi bi odjednommandraX je napisao/la:90-ta minuta se igra, BiH - Grčka 0:0 rezultat, dosadnije utakmice nismo još u životu gledali.ADEEEEEEL je napisao/la:Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci![]()
Neki ćelavi grk pravi prekršaj nad Edinom na nekih 20-25 metara od gola, Safet ima pravo na još jednu izmjenu, diže Miralema sa klupe, ubacuje ga u igru umjesto Medunjanina. Pjanke uzima loptu, namješta je, uzima lagani zalet', šuta i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!![]()
![]()

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Gripa prijatelju.harry_90 je napisao/la: Sta tebi bi odjednom

Tačno se naježih u vreloj sobi...mandraX je napisao/la:90-ta minuta se igra, BiH - Grčka 0:0 rezultat, dosadnije utakmice nismo još u životu gledali.ADEEEEEEL je napisao/la:Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci![]()
Neki ćelavi grk pravi prekršaj nad Edinom na nekih 20-25 metara od gola, Safet ima pravo na još jednu izmjenu, diže Miralema sa klupe, ubacuje ga u igru umjesto Medunjanina. Pjanke uzima loptu, namješta je, uzima lagani zalet', šuta i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !!!![]()
![]()

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
I meni je vako slicno bilo,nakon 10 dana proslo je,sve normalno nisam osjetio bol nikakav,moze se igrat al zavisi koliko ce se rizikovat,jos kakvu on medicinu ima na usluzi morao bi bit dobar do 22
imali iko slickicu gdje je se povredio? treba mi nesto.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Ma pocet ce trenirat pomalo garant za 10-15 dana 

Ma samo koja injekcija prije utakmice , i igraj , ko Hasagić nekad 

vala sam se i ja naježio, što jes jesramiral je napisao/la:Tačno se naježih u vreloj sobi...mandraX je napisao/la:90-ta minuta se igra, BiH - Grčka 0:0 rezultat, dosadnije utakmice nismo još u životu gledali.ADEEEEEEL je napisao/la:Neka dodje ako bude kakav slobodan udarac neka ga Susic uvede pa posle suta moze opet izaci![]()
![]()

- Blek_Stena
- Kontakt:
Pjanic je nasa buducnost, igrac koji ce biti pogonska snaga ove ekipe sljedecih 10 godina. Njemu tek predstoje vazne utakmice kakou klubu tako i u reprezentaciji. Zato ne treba vrsiti pritisak na momka, neka noga zaraste kako treba, neka se oporavi, neka dodje u Zenicu da skupa navijamo
a onda ima da nam sve nadoknadi protiv Hamsika i kompanije 

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Ako bude ko Hasagić nemoj da igraviKK je napisao/la:Ma samo koja injekcija prije utakmice , i igraj , ko Hasagić nekad

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Google Adsense [Bot], Iceplayer, ZmajOdBosne33 i 48 gostiju.