+1. Imam loš predosjećaj.adnan24 je napisao/la:Ne znam zasto ali danas sam bas pesimista...da hoce bar Hummels iznenaditi,popravio bi mi moral sigurno
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Osjećam strah na ovoj temi.
Šta ste se usrali.
Ako Dortmund odigra kako zna i umije onda nema brige.
Šta ste se usrali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brate dragi k'o da na Bayern ideteKSIVLE je napisao/la:+1. Imam loš predosjećaj.adnan24 je napisao/la:Ne znam zasto ali danas sam bas pesimista...da hoce bar Hummels iznenaditi,popravio bi mi moral sigurno
Bez panike, Shakhtar je dobar ali nedovoljno dobar za ovu Borussiu, sretno u svakom slučaju iako sam uvjeren u četvrtfinale
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Znači ispadaju.Cautinho je napisao/la:Sretno milioneri,danas sam vaš protiv Sahtara
Iako još pojedinaca se javlja, koji odjednom nikad nisu bili za Bayern (što me iskreno nasmijalo
, al ta priča nikad nisam za Bayern niti bi bio, to je sve kindergarten , usijale se strasti malo....
) ja sam za Dortmund večeras, držim palčeve, kao uvijek za deutsche Mannschaft i nemojte slučajno ovo da uprskate, inače ću vam se krvi iza vrata napit na ovoj temi........
Šalu naa stranu, auf geht's BVB i idemo po uspjeh i prolaz u četvrtfinale........
AJMOOOOOOOOOO.....
AJMOOOOOOOOOO.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
e jesi otkrio ameriku.Saurman je napisao/la:Osjećam strah na ovoj temi.
pa vidis da citava tema drhti ko krme pred klaonicom.
ako donjec pruzi partiju pribliznu onima kakve je pruzao jesenas, onda cemo se nasladjivati dortmundovim ispadanjem.Saurman je napisao/la:Ako Dortmund odigra kako zna i umije onda nema brige.
nego, znas li neku donjeckovu navijacku pjesmu? ono, red bi bio nauciti barem jednu pjesmu o klubu kojeg podrzavamo.
ps.
to cautinho, nas si coek.
sad kad pocnu pljustat uplate na donjeck.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Cautinho
- Kontakt:
Mora i to netko,ha jaSaurman je napisao/la:Znači ispadaju.Cautinho je napisao/la:Sretno milioneri,danas sam vaš protiv Sahtara
Keep walking.
Weidi - Pisz, Tele, Subotić, Schmelle - Gundo, Manni - Kuba, Goetze, Reus - Lewa
klupa - Langerak, Sahin, Kehl, Schibi, Gross, Leitner, Bittencourt
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
klupa - Langerak, Sahin, Kehl, Schibi, Gross, Leitner, Bittencourt
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Gostovanje Bayernu,gostovanje Shakhtaru pa sad i uzvrat bez standardnog tandema u odbrani
Red bi bio da zaigraju zajedno u 1/4 finalu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Shakhtar: Pyatov, Kucher, Raţ, Rakitskiy, Hübschman, Fernandinho, Teixeira, Srna, Adriano, Mkhitaryan, Taison SUBS: Kanibolotskiy, Kryvtsov, Stepanenko, Kobin, Gai, Costa, Eduardo.secer je napisao/la:e jesi otkrio ameriku.Saurman je napisao/la:Osjećam strah na ovoj temi.![]()
pa vidis da citava tema drhti ko krme pred klaonicom.![]()
ako donjec pruzi partiju pribliznu onima kakve je pruzao jesenas, onda cemo se nasladjivati dortmundovim ispadanjem.Saurman je napisao/la:Ako Dortmund odigra kako zna i umije onda nema brige.![]()
nego, znas li neku donjeckovu navijacku pjesmu? ono, red bi bio nauciti barem jednu pjesmu o klubu kojeg podrzavamo.
ps.
Idemoooooo Shakhtar
[youtube][/youtube]secer je napisao/la:e jesi otkrio ameriku.Saurman je napisao/la:Osjećam strah na ovoj temi.![]()
pa vidis da citava tema drhti ko krme pred klaonicom.![]()
ako donjec pruzi partiju pribliznu onima kakve je pruzao jesenas, onda cemo se nasladjivati dortmundovim ispadanjem.Saurman je napisao/la:Ako Dortmund odigra kako zna i umije onda nema brige.![]()
ps.
@effe_sa
Posto vidim nesto otislo i na moju adresu pa da odgovorim!
Prije sam znao dati podrsku zbog vas koji vrijedite(ukljucujuci tebe i jos 2-3 lika)na onoj pu temi,ali to ne znaci da sam navijao ili simpatisao jaju,vec pruzao podrsku ok momcima!
ISKRENO
Sve dok nisam vidio kakvih se djonera ondje nadje...onda ti sve bude jasno!Kazem,cast izuzecima!
Zbog svega toga kazem "izgubili svaku" i tako mislim , a tebi respect za podrsku BvB-u!
p.s.nadam se da shvatas sta sam htio reci i poruciti!
Nego...sta se se uprpili zuta braco!Idemo poderati pakase od onih ukrainskih kurava!Imamo dobar rez pred revans,i mislim da veceras slavimo!
Posto vidim nesto otislo i na moju adresu pa da odgovorim!
Prije sam znao dati podrsku zbog vas koji vrijedite(ukljucujuci tebe i jos 2-3 lika)na onoj pu temi,ali to ne znaci da sam navijao ili simpatisao jaju,vec pruzao podrsku ok momcima!
Sve dok nisam vidio kakvih se djonera ondje nadje...onda ti sve bude jasno!Kazem,cast izuzecima!
Zbog svega toga kazem "izgubili svaku" i tako mislim , a tebi respect za podrsku BvB-u!
p.s.nadam se da shvatas sta sam htio reci i poruciti!
Nego...sta se se uprpili zuta braco!Idemo poderati pakase od onih ukrainskih kurava!Imamo dobar rez pred revans,i mislim da veceras slavimo!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.
A u Europi su svi osim Bundesligasa neprijatelji.
Samo naprijed !
Lewat veceras doppelpack.
A u Europi su svi osim Bundesligasa neprijatelji.
Samo naprijed !
Lewat veceras doppelpack.
#miasanmia
Hej kad Rus zapjeva gaće same spadaju.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
------------------------------------------------------------
A inače Dortmund ovo prolazi s 2 razlike, miriše mi na 3:1...
Santana igra utakmicu života
.
Santana 
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Tačno,utamica života. Pokazuje da mora biti mjesta u timu za njega.
ako se nekom gleda tekma u hd-u evo link 
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... pcast.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.livefootballol.tv/streaming/ ... pcast.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.