Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 03:21

Knele je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
harishp je napisao/la:Treba se slagati ja sta,nekog stosem,nekog pretis loncem fakat.
@Bruka Torina nalazim se unutar djevicanskog Ostrva,odmah kraj tvog rodnog semizovca :mrgreen:

joj brate, pa ti imas 2500 milje postova...
Ma hare špamer teški, spava za laptopom :mrgreen:

Ja mislim da da mu je pc na agregat okacen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nezajeram ja haretu nista on je ikona foruma zna on to :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: 8-)

jos malo pa utakmica ja vjerujem u dobar rezultat,najvise mi je zao sto nisam sa nasim navijacima u lisabonu ali bice prilike :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 nov 2009, 03:25

Knele je napisao/la:Koji sam ja kreten, radim od osam sati, a cijelu noć na hebenom laptopu, zbog Lisabona ne mogu spavati. :cry:
fakat jarane, sutra ces na posao ko napusen...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 13 nov 2009, 03:27

ja vam svima govorim sto sam ocima gledao pa vi vjerovali ili ne mene ono zaboli

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 13 nov 2009, 03:29

Portugalci će od navijača BiH nelegalno oteti 52.500 eura!
Suprotno pravilima, Portugalci prodaju našim navijačima skuplje karte nego domaćim

Treba tuzit ove bjednike majke mi.
Potpuna diskriminacija, cak i na ulaznicama/kartama pise ''Bosnian Fan''. Hah Evropo sjetim ti se tvojih balogadti, slobode,kulture i svega cim se ponosis. Sve je to bjedno i zalosno !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2009, 03:32

zorz je napisao/la:ja vam svima govorim sto sam ocima gledao pa vi vjerovali ili ne mene ono zaboli
Ja ti vjerujem i bez ociju :mrgreen:
Znaju nasi ponekad napraviti pizdariju ko ,,zecovi,, :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 13 nov 2009, 03:38

zorz je napisao/la:ja vam svima govorim sto sam ocima gledao pa vi vjerovali ili ne mene ono zaboli
jarane ako vec dajes take izjave moras malo biti konkretniji...
Opisi malo detalje...
Rođeni

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 03:45

Pa i kao pred Belgiju (čak bile slike) i Zmajevi satraše u Genku. Neka toga, malo opuštanja. Džeko se napio pa kaže Misketu: "Daj vam te Portugalce, sad ćemo vidit ko je bog i batina..." :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 13 nov 2009, 03:48

Knele je napisao/la:Pa i kao pred Belgiju (čak bile slike) i Zmajevi satraše u Genku. Neka toga, malo opuštanja. Džeko se napio pa kaže Misketu: "Daj vam te Portugalce, sad ćemo vidit ko je bog i batina..." :mrgreen:
Hehe ma sve podsjeca na Belgiju.Vjerovatno debitant na golu,te podcjenjivanje Bosne,opijanje pred tekmu.Jos samo rezultat da se potrefi :D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 13 nov 2009, 03:55

Ja bih najvise volio da pobjedimo radi onih "ljudi" iz RS koji neprestano vol da s.eru i javno da govore ruzne stvari o BIH reprezentaciji. Osvetice im se to, valjda kad tad. :roll:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 nov 2009, 03:58

Pogledajte raspravu o ovom duelu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 03:59

Trasimaco je napisao/la:
Pogledajte raspravu o ovom duelu.
Ja sam pročitao, a sad odoh malo FM-a ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2009, 04:29

slika

slika

:mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 13 nov 2009, 05:13

pa da li ti horoz, pardon zorz, mislis da bi CIro ukada dopustio reprezentativcima nesto tako. Cuj, da se opijaju par dana prije ove tekme. bezze gluposti se pricaju
Ja ne znam kako Ciro ovo uspijeva izdrzati, mislim na medije. Mene nervoza uhvati, bilo bi mi lakse da se nista ne cuje do prije pocetka utakmice. Barem bi imao manje citati, a i nesto bi na poslu stigao uraditi.
tesko, tesko, trebam neku finu mjuzu pristaviti da me opusti

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 13 nov 2009, 05:30

joj valja jos danas pregurati dan...pa puko sam ko kokica...ne moze se cekati vise :D :mrgreen: :geek: :!: :roll: :arrow: :|
Semper Fidelis

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 13 nov 2009, 06:34

KONGO je napisao/la:Portugalci će od navijača BiH nelegalno oteti 52.500 eura!
Suprotno pravilima, Portugalci prodaju našim navijačima skuplje karte nego domaćim

Treba tuzit ove bjednike majke mi.
Potpuna diskriminacija, cak i na ulaznicama/kartama pise ''Bosnian Fan''. Hah Evropo sjetim ti se tvojih balogadti, slobode,kulture i svega cim se ponosis. Sve je to bjedno i zalosno !
hehe nadam se da ce im munib uzvratiti u srijedu :oops: :oops: :oops:

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 13 nov 2009, 06:59

maloo jos je samo malo ostalo!
Da li ce bajka postati stvarnost????
;) ;)

p.s.

Munibe Majmune 8-)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 13 nov 2009, 07:10

Mislio sam se hoću li il neću u školu zbog kašlja al eto ipak ću otić ako mognem pregurati, a ondaaaaaaaaaa :mrgreen:

strsljen_13
Kontakt:

Post Postao/la strsljen_13 » 13 nov 2009, 08:05

ljudi **** i komp i internet....i repku i sve sto je oko nje.....zena otisla da podnese zahtjev za razvod braka.....kaze kako si saznao da ce BiH igrati sa Portugalom niti me gledas, niti pricas sa mnom...samo BiH-a i BiH-a.....
A ja njoj ma idi, i onako ja iduce godine odoh u JuznoAfricku Republiku......

Eto ljudi ........sta nam nasa repka radi....a ovaj sto izvjestava sa Ilidze....to mora da je neki portugalski novinar...koji je kao spijun dosao u sarajevo i siri dezinformacije...sine moj mi smo takvih vec siti...

Nego ljudi znate li ko ce komentarisati tekmu ili je opet kombinacija Radio Stari Grad+BHT?

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 13 nov 2009, 08:23

EuroSport

Portugal - Bosnia

PORTUGAL

Ricardo Carvalho, defender, 31, Chelsea

What he can offer: The Chelsea defender has returned to form under the stewardship of Carlo Ancelotti and has forged a partnership for Portugal with Pepe at the heart of the defence. He will need to be at his commanding best if he is to thwart the dangerous Edin Dzeko and co.

Miguel Veloso, midfielder, 23, Sporting Lisbon

What he can offer: The defensive midfielder has proved himself to be a linchpin in the middle of the field for Portugal and has been instrumental amid all the fluctuating fortunes for Carlos Queiroz's side. Veloso must provide the discipline in midfield from which the likes of Deco can attack.

Simao, winger, 30, Atletico Madrid

What he can offer: The winger has been identified by Queiroz as his side's inspiration in the absence of Cristiano Ronaldo and, despite being the wrong side of 30, can provide the pace and guile to open up the Bosnia back four. The Portugal captain will shoulder much of the creative responsibility - can he deliver?

BOSNIA

Emir Spahic, defender, 29, Montpellier

What he can offer: The Bosnia captain is an assuring, uncompromising presence at the back for his side and shepherds his defence from his centre-back role. Spahic has played in all bar one of Bosnia's Group 5 matches as his side conceded 13 goals.

Zvjezdan Misimovic, winger, 27, Wolfsburg

What he can offer: 16 goals in 45 appearances for Bosnia exemplify Misimovic's attacking instincts from his left-wing berth. The Wolfsburg player netted a hat-trick for his country in the 7-0 win over Estonia and, despite retiring for four days from the international set up in 2008, has been a key component since his return.

Edin Dzeko, striker, 23, Wolfsburg

What he can offer: 10 games, nine goals. Dzeko's prolific scoring has always done the talking for him and he has carried Bosnia through Group 5 with his consistency and potency in the final third of the field. The 23-year-old has netted 38 times for Wolfsburg in 72 appearances and his momentum in front of goal shows no sign of abating.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.