FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheManiacs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 00:33

Seyo_TM je napisao/la:
kinone je napisao/la:TMovac

hajd ako mozes napisi sa kojeg su ovo web-a podaci
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=2000
kolega stole je vec postavio to na odgovarajucu temu...

joj sejo kad sam bio na onom nicku drugom stalno sam se kacio sa tobom a nisam trebo.

Nesmije p.icka da kaze da je uzo od stoleta :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 nov 2009, 00:40

TheManiacs je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
kinone je napisao/la:TMovac

hajd ako mozes napisi sa kojeg su ovo web-a podaci
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=2000
kolega stole je vec postavio to na odgovarajucu temu...

joj sejo kad sam bio na onom nicku drugom stalno sam se kacio sa tobom a nisam trebo.

Nesmije p.icka da kaze da je uzo od stoleta :D
nemozes se kacit samnom, samo se opusti i uzivaj...i popravi manire mlad si, ne vrijedjaj covjeka, nije pitar, vjerovatno nije vidio...samo sam govorio da ima vec rasprava o ovome na odgovarajucoj temi... ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

edhem_sa
Kontakt:

Post Postao/la edhem_sa » 13 nov 2009, 02:35

Seyo_TM je napisao/la:
edhem_sa je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:jel to govorite o baoticu strasnom, sto u sturmu nije mogao lopte dohvacati?
ugrozeni ljubimac navijaca :roll: ...bolje vam je da dajete podrsku igracima koje imamo, jer ipak ih je amar doveo/ostavio, il vam mozda i on nevalja...
NE SERI... baotic sehicu moze drzati treninge o tome kako se postaviti poslije kornera, o izlijetanju, isupucavanju i jos 1000 stvari, koje pravi golman treba znati... baotic je extra golman, samo je imao loseg trenera u zelji... ;) amar je najbolji trener za Zelju, all realno nema ni on nikog da zamjeni Sehica... pa pogledaj sehica kako izgleda, gradjen je za saha samo da igra...
edhemaga po cemu si zakljucio da je baotic toliko dobar golman...a to sto ti mislis da je baotic ugrozen bio to je tvoja stvar...udruzenje ko ovce poletilo na stranu nezadovoljnog golmana, jer raji treba opravdanje...a baotic ce sa svojim golmanskim umijecem stvoriti karijeru (fakat se nadam da hoce, al "dabogda")... a iz svega je najvise izvukao guso (sehic nikad nece stvoriti toliko sekiracije kao sto je guso uradio) i tu treba malo razmisliti....govoris za ispucavanje (tu si rekao dovoljno o svom strucnom misljenju), jel ides na utakmice slucajno...najlosija sehina strana je izlijetanje a to nema veze sa golmanskim sposobnostima nego sa samopouzdanjem koje "pitari" sa plavim salovima prave na grbavici...
bboy necu vise al kad neki zvaljo ko ovca poleti i tako pametno pocne konverzaciju sa ne seri onda moram reci nesto...

@maltasa posto si ocito uposlenik ili jako blizak sa olimpikom, jel znas nesto o tome sto sam rekao za otpustanje ekipe, na vrlo ofiran nacin, i nedavanje ostatka para i dugovanja...(mozda si dosao nakon desavanja ali reko da znas nesto vise)...uopste ovo nije slucaj krepavanja krave, nego prevelikog zagriza (govorim za svoje postove vezane za olimpik)
gledam ga svaku utakmicu i dosta treninga ako te bash zanima i gledao sam sta radi sehic na treningu, i sta je radio supic dok je bio tu... pa njega nemozes nazvati golmanom ni u jednom smislu... ;) al necemo o tome, baotic i supic su otisli, sehic je tu... nazalost... 8-)

sjeti se malo ovakvih utakmica i sehicevih sjajnih intervencija... nemam ti sta pricati ako si bio na derbiju... ;)
[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=hVx64a-j ... re=related
kraj rasprave... ;)

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 13 nov 2009, 04:25

nime_tm87 je napisao/la:Jese ,Pelak, Subasic i taj jos neki dobar napadac.Licno ja bi volio golmana da dovedemo ,ali.. :D
Ali treba prvo Sehica "kapitena" otjerati :lol: govore kako je sve dogovoreno sa nekim dobrim napadacem samo se ceka prelazni rok....pitao bi ja Radovanovica nego nisam ga vidjo od tekme...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 nov 2009, 10:11

AnnesTM87 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Jese ,Pelak, Subasic i taj jos neki dobar napadac.Licno ja bi volio golmana da dovedemo ,ali.. :D
Ali treba prvo Sehica "kapitena" otjerati :lol: govore kako je sve dogovoreno sa nekim dobrim napadacem samo se ceka prelazni rok....pitao bi ja Radovanovica nego nisam ga vidjo od tekme...
Kada bude neko bolji pod ugovorom od Sehe nek' brani do tada ova rasprava nema smisla!

Da su nam bogdo svi igraci "levati" k'o Seha!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 10:15

bistrikboy je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:
Kada bude neko bolji pod ugovorom od Sehe nek' brani do tada ova rasprava nema smisla!

Ma onaj momak je rekao bas pravo sto se tice sehe

na utakmicama je predobar ali ga hebu njegova izletanja !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 nov 2009, 10:20

bistrikboy je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:

Ispali bi glat iz lige!!!
Cuva Bog Zelju svog!

adi_bosanac
Kontakt:

Post Postao/la adi_bosanac » 13 nov 2009, 12:34

Na derbiju sam prezivio teske trenutke ali nisam od onih koji ce iste sekunde ici u radikalne promjene. Jedino pravo rjesenje je vise kvalitetnog rada sa Sehom, pogotovo na psiholoskom planu. Ako nismo u mogucnosti da kupimo kvalitetnog golmana, onda se treba okrenuti onome sto imas. Mislim da u sehi ima potencijala, i da uz kvalitetan i vrijedan rad moze ispraviti nedostatke. U to sam vise nego ubijedjen. Ranije su dolazili mnogi golmani i odlazili, tako bi i u ovom slucaju bilo. Jedan je kenan

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 14 nov 2009, 00:30

ŠTA SE RASPRAVLJATE KAO DJECA OKO NICKA I KOJI VAM JE VRAG PA OVAKO NAPADATE ŠEHU JBT FRAJER POGRIJEŠI I VI GA RAZAPINJETE... NEMA SMISLA TO RADITI... HAJDE DA VRTIMO IZGUBLJENE LOPTE NA SREDINI ILI NEISKORIŠTENE PRILIKE NAPADAČA... PA NIKO NEBI VALJAO JER SVE TE STVARI NA KRAJU DOVEDU DO ŠEHE... OVO POSTAJE SMIJEŠNO... SVI HOĆETE ZA JEDNU POLUSEZONU DA NAPRAVIMO STRAŠAN POMAK A TO NEMOŽE IĆI ... NAŽALOST... JER SMO DOSTA VREMENA PROVELI TAVOREĆI I TREBA VREMENA DA SE SVE SLOŽI NA SVOJE MJESTO... BIT JE ZADRŽATI POSTOJEĆU EKIPU UZ PAR POJAČANJA I UIGRATI SE ZA SLJEDEĆU SEZONU...ZASAD NAM DOBRO IDE... IDEMO STEPENICU PO STEPENICU JER PRESKAKANJE DOVODI DO POSRTANJA... TREBAMO JAKU FINANSIJSKU PODRŠKU... IZGRADNJU ISTOČNE TRIBINE UZ KOJU BI BILI POSLOVNI PROSTORI NA IZDAVANJE... MALO BOLJE ORGANIZOVATI FAN SHOP KOJI BI BIO BLAGO PRISTUPAČNIJI NAŠIM NAVIJAČIMA MADA I SADA NIJE LOŠ ALI TREBA UZETI U OBZIR NAŠE PODNEBLJE I DŽEP PROSJEČNOG NAVIJAČA... TREBA NAM MALO VISHE "FAN SHOP" AKCIJA UOČI UTAKMICA... HAJDE DA O OVAKAVIM STVARIMA RASPRAVLJAMO JER:
ŽELJO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN
26.05.2010-TITULA

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 14 nov 2009, 10:57

sandokan_TM87 je napisao/la:ŠTA SE RASPRAVLJATE KAO DJECA OKO NICKA I KOJI VAM JE VRAG PA OVAKO NAPADATE ŠEHU JBT FRAJER POGRIJEŠI I VI GA RAZAPINJETE... NEMA SMISLA TO RADITI... HAJDE DA VRTIMO IZGUBLJENE LOPTE NA SREDINI ILI NEISKORIŠTENE PRILIKE NAPADAČA... PA NIKO NEBI VALJAO JER SVE TE STVARI NA KRAJU DOVEDU DO ŠEHE... OVO POSTAJE SMIJEŠNO... SVI HOĆETE ZA JEDNU POLUSEZONU DA NAPRAVIMO STRAŠAN POMAK A TO NEMOŽE IĆI ... NAŽALOST... JER SMO DOSTA VREMENA PROVELI TAVOREĆI I TREBA VREMENA DA SE SVE SLOŽI NA SVOJE MJESTO... BIT JE ZADRŽATI POSTOJEĆU EKIPU UZ PAR POJAČANJA I UIGRATI SE ZA SLJEDEĆU SEZONU...ZASAD NAM DOBRO IDE... IDEMO STEPENICU PO STEPENICU JER PRESKAKANJE DOVODI DO POSRTANJA... TREBAMO JAKU FINANSIJSKU PODRŠKU... IZGRADNJU ISTOČNE TRIBINE UZ KOJU BI BILI POSLOVNI PROSTORI NA IZDAVANJE... MALO BOLJE ORGANIZOVATI FAN SHOP KOJI BI BIO BLAGO PRISTUPAČNIJI NAŠIM NAVIJAČIMA MADA I SADA NIJE LOŠ ALI TREBA UZETI U OBZIR NAŠE PODNEBLJE I DŽEP PROSJEČNOG NAVIJAČA... TREBA NAM MALO VISHE "FAN SHOP" AKCIJA UOČI UTAKMICA... HAJDE DA O OVAKAVIM STVARIMA RASPRAVLJAMO JER:
ŽELJO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN

A gdje je to on jednom pogrijesio?
Sandokane izenenadzujesh me kao da ti je sehic bliza rodbina..
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 14 nov 2009, 11:50

pozdrav manijaci,e ovako za one koji nisu znali da podjelim malo sa vama svoju radost....u poseljednje vrijeme pricalo se o napadacu koji bi trebao pojacati nase redove rijec je o Nenadu Stojanovicu(Purke),igrao u leotaru,najbolji napadac po meni koji je bio u nasoj ligi.Takodje prica se o Davoru Vugnicevu al ovo nije 100%,Zeba ostaje u Zelji to je 100% sve dogovoreno odbio ostale ponude.A za Pelaka neznam 100% znam samo da je izrazio zelju kad je odlazio da ce se vratit u Zelju kad se promjeni uprava,uprava se promjenila i sve je mogu...et toliko od mene...pozdrav...Volim te Zeljoooo......

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 14 nov 2009, 12:43

I zivjeli su sretno do kraja svog zivota (znas da tako zavrsavaju bajke), salim se
Bog te cuo prijatelju ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 14 nov 2009, 14:07

pa ta 3 igraca kad bi dosla uz oporavljenog viscu i rovcanina u ovoj ligi nam niko nebi mogao nista...jos dok momci produ pripreme aBd...ali vidjecemo jos to necu ni reci jeste ni nije tako dok nebude prelazni rok 8-)
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 14 nov 2009, 15:37

Purke u Zvezdi nikad nije dobio pravu šansu. U Leotaru je kidao. Vjerovatno je i on opao zadnjih godina ali mislim da je i dalje, za našu ligu, odličan fudbaler. Praveći paralelu između njega i Spalevića, mislim da je Purke dosta veća faca. Sad, ne znam koliko je priča istinita ali on bi vam bio veliko pojačanje, po mom mišljenju.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 14 nov 2009, 16:41

Grad je nas DS je napisao/la:Purke u Zvezdi nikad nije dobio pravu šansu. U Leotaru je kidao. Vjerovatno je i on opao zadnjih godina ali mislim da je i dalje, za našu ligu, odličan fudbaler. Praveći paralelu između njega i Spalevića, mislim da je Purke dosta veća faca. Sad, ne znam koliko je priča istinita ali on bi vam bio veliko pojačanje, po mom mišljenju.
za purketa je 100% s njim su pregovarali i cekaju pralazni rok u januaru...i on i zeba...a za pelaka nije 100%...pozzzz

Elki_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Elki_TM87 » 14 nov 2009, 16:53

Jojjjj to bi bilo dobroooo....!
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!

drug

Post Postao/la drug » 14 nov 2009, 17:00

faruk druze to su neprovjerene informacije sa Zeljinog portala. Plasira ih raja, jedan momak je imao do sada provjerene informacije, volio bih i da je i ovaj put u pravu.

VOLIM TE ZELJO

Faruk_Edin Džeko
Kontakt:

Post Postao/la Faruk_Edin Džeko » 14 nov 2009, 17:16

drug je napisao/la:faruk druze to su neprovjerene informacije sa Zeljinog portala. Plasira ih raja, jedan momak je imao do sada provjerene informacije, volio bih i da je i ovaj put u pravu.

VOLIM TE ZELJO
ne ja imam pouzdane informacije od dobrog druga koji je dobar sa covjekom iz uprave,a i potvrdio mi je to jedan igrac Zelje...nek ostane anoniman....

legy
Kontakt:

Post Postao/la legy » 14 nov 2009, 17:33

nisam vjernik , al molim boga da je ovo tacno , Zeba i Purke jos da prodju kompletne propreme pa bili bi prejaki za sve ostale bez podcjenjivanja

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 14 nov 2009, 18:15

hajmo malo za veceras,najnovija pjesma ...NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!!!
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.