Kakav sad umor života ti???!! Pa jesmo baš odmarali igrače radi ove utakmice, nema izgovora na umor!!Harrison je napisao/la:Vidi se umor igraca...
Ili reci prepali smo se ko kakve pi.čke ili nek šute.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kakav sad umor života ti???!! Pa jesmo baš odmarali igrače radi ove utakmice, nema izgovora na umor!!Harrison je napisao/la:Vidi se umor igraca...
Ja ga vidio na zagrijavanju haman se povrijedio.MrShadow je napisao/la:Jel Ronaldo na klupi ili povrijedjen ? Nisam ga vidio da igra pa samo da provjerim..
Kako onda objasnjavas da oni vise trce od nas? Jesu li individualno jaci i spremniji igraci ili imaju vecu zelju za pobjedom?anonymousHD je napisao/la:Kakav umor? Šta pričaš ti? Pola njih je sedilo na klupi, uopšte nisu igrali protiv Barcelone.
Svasta, ja kompleksaVandelanoitte je napisao/la:Ja ga vidio na zagrijavanju haman se povrijedio.MrShadow je napisao/la:Jel Ronaldo na klupi ili povrijedjen ? Nisam ga vidio da igra pa samo da provjerim..
kakva 2-3 gola , svega ti? ja pamtim jedino onaj pokusaj higuaina ostalo sve poluprilike , inace united puno konkretniji , i mozemo biti prezadovoljni s 0-0 na poluvremenuCautinho je napisao/la:United bolji,ali je i Real mogao dati 2-3 gola.Kaka ulazi.
Zato što su se ovi usrali, isto **** igraju. Nema umora, svi su spremni, samo treba Mourinho da im majke J**+ sad u svlačionici, da počnu da igraju. Eto šta treba. Ovo su profesionalci, nema tu umora.Harrison je napisao/la:Kako onda objasnjavas da oni vise trce od nas? Jesu li individualno jaci i spremniji igraci ili imaju vecu zelju za pobjedom?anonymousHD je napisao/la:Kakav umor? Šta pričaš ti? Pola njih je sedilo na klupi, uopšte nisu igrali protiv Barcelone.
Ocigledno se fura na MessijaMrShadow je napisao/la:Jel Ronaldo na klupi ili povrijedjen ? Nisam ga vidio da igra pa samo da provjerim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.