TheManiacs je napisao/la:
Reci serijski da se ljudi prepadnu
A Supic nam je potencijalni serijski samoubica,ako stane sad na gol
A to nije bio u Genku, četiri dana kasnije i protiv Turske na Bilinom?
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu,ako bude branio,sto znaci da pravi seriju
Zadnja izmjena: delija, dana/u 13 nov 2009, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Knele je napisao/la:
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu ako bude branio,sto znaci da pravi seriju
Ma Keno ili Beg brani, Supe nema u kombinaciji.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu ako bude branio,sto znaci da pravi seriju
@Maniacs....Pa rob ga je i rokno. Sta ja znam sta je tu bilo, inace su dobri bili, nesto se zakacili, i mozes misliti Chuck bio donji u tom duelu, nije se igrati s Robom onda.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
rob do bagro je napisao/la:
Jeste ti si uvjek bio pametan samo sto te niko nikad nije slusao
pa normala...pametan ko Abdulah Sidran ,pa bolje bi Spahic branio,ja ti kazem...ak ne ta opcija,uvijek ce u Pomoc pristic moj haver Chuck Norris
Nemoj zvat chucka ubio ga je onaj sinoc na temi vicevi
Ja mislio ova dvojica imali juce svoj dan, puni elana bili ...a vidi jada oni opet nastavljaju
...trka se nastavlja ko moze vise postova napisati u roku 24 saHata
Elddar je napisao/la:niko ne bi bio sretniji od mene ako ga Vedo uvalja sutra!
Bi, vjeru mi da bi ja bio sretni od tebe ako vedo sutra da jedan gol ili vise!!!!!
usput da ti kazem moj troipogodisnji sin je prognoziro i nesto mu je to naum palo da ce ibis da da jedan, pa cemo da vidimo!!!!!!!!