BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- pasha_the_one
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Cestitke igracima i navijacima na prolazu BvB-a medju 8 najboljih. Apsolutno zasluzeno 
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
čestitke braćo, nek se slavi večeras, odlična utakmica, santana vrhunski zakucao, lewa i gotze,kuba ma svima kapa dole, zasluženo, šahtara nigdje nije bilo
ovo nije bila naša najbolja partija, ali je bila najzrelija. to veseli, jer pokazuje i da znamo odigrati pametno i zrelo kad treba, ali pogotovo jer znamo da možemo još bolje.
weidi, tele, manni, kuba i gotzinho su odigrali za čistu 10-ku. manni me je oduševio i nadam se da ova povreda nije ozbiljnije naravi, jer bi bila šteta da sad mora pauzirati kad je uhvatio pravi ritam. moram spomenuti i još jednog čovjeka, a to je grande kuba koji je neopravdano u sjeni, a po svemu zaslužuje da ga se stavi u ravninu sa reusom, gundom i lewom (samo je goetze iznad; čovjek je ipak fenomen). tele najugodnije iznenađenje. vjerujem da će mu ova utakmica podići samopouzdanje i učiniti ga još boljim i sigurnijim.
što se tiče sljedeće runde, iskreno mi je svejedno koga ćemo izvući. kad smo u elementu parirati nam mogu samo bayo, barca i real, dok smo od ostalih objektivno bolji.
ECHTE LIEBE
weidi, tele, manni, kuba i gotzinho su odigrali za čistu 10-ku. manni me je oduševio i nadam se da ova povreda nije ozbiljnije naravi, jer bi bila šteta da sad mora pauzirati kad je uhvatio pravi ritam. moram spomenuti i još jednog čovjeka, a to je grande kuba koji je neopravdano u sjeni, a po svemu zaslužuje da ga se stavi u ravninu sa reusom, gundom i lewom (samo je goetze iznad; čovjek je ipak fenomen). tele najugodnije iznenađenje. vjerujem da će mu ova utakmica podići samopouzdanje i učiniti ga još boljim i sigurnijim.
što se tiče sljedeće runde, iskreno mi je svejedno koga ćemo izvući. kad smo u elementu parirati nam mogu samo bayo, barca i real, dok smo od ostalih objektivno bolji.
ECHTE LIEBE
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
@adnane večeras sam euforičan i ne bih ga dao ni za 20.
@M4kaveli šuti tamo, lako je prognozirati drugome.
Ja sam do trećeg gola bio na rubu infarkta. Nadam se da ćemo u polufinalu gledati BVB, Bayern, Barcu i Real, jer su to 4 najbolje momčadi na svijetu trenutno, pa nek tu najbolji slavi.
@M4kaveli šuti tamo, lako je prognozirati drugome.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Kakvi ste vi rivali kad navijate jedni za druge?geronimo je napisao/la:
Bravo, bravo za (drugi) najbolji njemački klub.![]()
Ispravi ovo drugi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
REKREACIJA
Cestitke svima daj nam malo srece da naletimo na Salke ili Porto...
Cestitke svima daj nam malo srece da naletimo na Salke ili Porto...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjecete to vi (Englezi) za nekoliko godina.Greivis je napisao/la: Kakvi ste vi rivali kad navijate jedni za druge?
Bravo BvB, rutinski.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Znao sam da Shakhtar nema šta tražiti u revanšu zaslužena pobjeda žutalja i potvrda dominacije Njemačke.
Kad se sjetim formuskih juventina koji su pobjedu nad Shakhtarom slavili kao da su dobili Bayern.
Kad se sjetim formuskih juventina koji su pobjedu nad Shakhtarom slavili kao da su dobili Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Brojat će koeficijent ko sad Talijani.Omerbavarac je napisao/la:Vidjecete to vi (Englezi) za nekoliko godina.Greivis je napisao/la: Kakvi ste vi rivali kad navijate jedni za druge?![]()
Bravo BvB, rutinski.
Cestitke onim paravim navijacima BVB-a
, ja odavno pricam o tom njemackom finalu Lige Prvaka , svakom danom to postaje sve realnije. 
VOLIM BAYERN
KSIVLE je napisao/la:@adnane večeras sam euforičan i ne bih ga dao ni za 20.![]()
@M4kaveli šuti tamo, lako je prognozirati drugome.Ja sam do trećeg gola bio na rubu infarkta. Nadam se da ćemo u polufinalu gledati BVB, Bayern, Barcu i Real, jer su to 4 najbolje momčadi na svijetu trenutno, pa nek tu najbolji slavi.
Eh jbga.
Barca ce nazalost ispast.
Ali eto ja bi volio da BvB ili Bayern podignu trofej LP.
Dakle rasturacina Shaktara sa cak 3:0.
Alaj Klopp sjeba Lucescua.
Ono sto je rekao da BvB protiv Bayerna nije odigrala najbolju utakmicu, tj. nije pokazala svo svoje oruzje pa bi to mogli iskoristiti veceras.
I bi tako.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
KSIVLE je napisao/la:Nadam se da ćemo u polufinalu gledati BVB, Bayern, Barcu i Real, jer su to 4 najbolje momčadi na svijetu trenutno
za 2,3 i 4 nabrojanu ekipu si upravu def. ali vi morate jos supe posrkati ,videt cemo vas protiv malo iole ozbiljnijeg i jaceg kluba vasa zadnja stanica je 1/4 dalje nemate sta traziti.
- Cautinho
- Kontakt:
Sarma,dobar si čo'ek,al' nisi za kladioniceSaurman je napisao/la:Znači ispadaju.Cautinho je napisao/la:Sretno milioneri,danas sam vaš protiv Sahtara
Čestitke na prolazu,efektna utakmica.Svaka čast,ovo je čast Njemačke u LP.
Keep walking.
Nisam ni rekao da će ispasti.Cautinho je napisao/la:Sarma,dobar si čo'ek,al' nisi za kladioniceSaurman je napisao/la:Znači ispadaju.Cautinho je napisao/la:Sretno milioneri,danas sam vaš protiv Sahtara
Čestitke na prolazu,efektna utakmica.Svaka čast,ovo je čast Njemačke u LP.
A ovo gore sam napisao jer znam koliko si bio sretan Barceloni, od kad navijaš za Katalonce ljudi su u sedam dana doživili krah.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Cautinho
- Kontakt:
Kako nisi rekao,pročitaj opet. "Znači,ispadaju"
Dobro,nema razloga vuci se za jezik,ti si malo podyebavao i to je ok.
Inače,ovo sa Barcelonom je samo loša sreća,a ne navijam ja za njih od početka ove sedmice,nego od 11. mjeseca prosle godine,otprilike.
I molim te,nemoj vise o tome.
Dobro,nema razloga vuci se za jezik,ti si malo podyebavao i to je ok.
Inače,ovo sa Barcelonom je samo loša sreća,a ne navijam ja za njih od početka ove sedmice,nego od 11. mjeseca prosle godine,otprilike.
I molim te,nemoj vise o tome.
Keep walking.
Fascinantno je kako si u tako malo riječi nadrobio toliko gluposti. A šta ako izvučemo npr. Galatu/Scheisse/Malagu/Milan??? I zar prvaci Engleske i Španjolske nisu bili ozbiljniji protivnik?GAL je napisao/la: za 2,3 i 4 nabrojanu ekipu si upravu def. ali vi morate jos supe posrkati ,videt cemo vas protiv malo iole ozbiljnijeg i jaceg kluba vasa zadnja stanica je 1/4 dalje nemate sta traziti.
Ne znam koji racku uopće dolaziš sad ovdje provocirati. Idi tamo na temu kluba za koji navodno navijaš pa pametuj.
Znam ja brale da to čudno zvuči i nekima (ta traneGreivis je napisao/la: Kakvi ste vi rivali kad navijate jedni za druge?![]()
Meni je Bundesliga iznad svega (što se tiče ekipnih/nacionalnih sportova/takmičenja).
Razlog više je što je mnogo takvih poput tebe koji bez ikakvih osnova omalovažavaju ovu ligu.
Vom Jäger zum Gejagten
- BavaracZenica
- Kontakt:
Cestitke i od mene , ocekivano je bilo jos kad su izvuceni parovi no evo Dortmund je to potvrdio.
Da li to sve 3 njemacke momcadi prolaze dalje hehe..
Ovo sto govori neko da sto lakseg protivnika dobijete u cetvrtfinalu mislim da nema potrebe za takvim izjavama, neka vam dodje Juventus i tucite ih kao sto cemo mi tuc nase protivnike, pa se vidimo u finalu.. kad je one sezone moglo biti Chelsea-Mancho u finalu, sto ne bi bilo i Dortmund-Bayern... Pozz :ugeek:
Da li to sve 3 njemacke momcadi prolaze dalje hehe..
Ovo sto govori neko da sto lakseg protivnika dobijete u cetvrtfinalu mislim da nema potrebe za takvim izjavama, neka vam dodje Juventus i tucite ih kao sto cemo mi tuc nase protivnike, pa se vidimo u finalu.. kad je one sezone moglo biti Chelsea-Mancho u finalu, sto ne bi bilo i Dortmund-Bayern... Pozz :ugeek:
FC Bayern !!!!!
Laganini.
Kao što @HzBvB reče...
Tele odličan zbog nove frizure tj. ćelice. Svaka čast njemu, ali se iskreno nadam da će Hummy biti spreman za Scheisse 04.
Svi su bili fenomenalni. Najviše me fascinirala činjenica da su Reus i Gotze pretrčali najviše na utakmici.
Ove ukrajinske Rudare smo poslali nazad u rudnike, a sad nam predstoje plavi Rudari. Poslat' ćemo i njih za kolegama.

Kao što @HzBvB reče...
HzBvB je napisao/la:REKREACIJA
Tele odličan zbog nove frizure tj. ćelice. Svaka čast njemu, ali se iskreno nadam da će Hummy biti spreman za Scheisse 04.
Svi su bili fenomenalni. Najviše me fascinirala činjenica da su Reus i Gotze pretrčali najviše na utakmici.
Ove ukrajinske Rudare smo poslali nazad u rudnike, a sad nam predstoje plavi Rudari. Poslat' ćemo i njih za kolegama.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.