FK Slavija
Re: FK Slavija
Jel gledao neko Sesliju sinoc na RTVIS-u? Kaze covjek ladno da Slavija ima 5,6 igraca koji zasluzuju poziv u reprezentaciju 

-
- Kontakt:
Cini mi se 5 zapadna tribina, 2 ili besplatno sever,te za goste varira.borac_sampion je napisao/la:koliko obicno kosta ulaz na utakmicu slavije ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NoName
- Kontakt:
Koju?Ognjeslav je napisao/la:Jel gledao neko Sesliju sinoc na RTVIS-u? Kaze covjek ladno da Slavija ima 5,6 igraca koji zasluzuju poziv u reprezentaciju

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma Šešlija je samo pion koji je došao posle Čapljića i zalihe bodova i šanse za Evropu,neznam samo kako opštine koje gravitiraju Slaviji i daju im pare,ne shvate da više djece imaju u Želji i drugim klubovima i iste njima ne uplaćuju da djeca bar napreduju a ne da ih likovi poput SLOBODANA UJIĆA:DRAŠKOVIĆA;ŠAVIJE I OSTALIH NIĐE VEZE SPORTSKIM RADNICIMA drže da tavore dok se dovode igrači ŠŠŠ klase
Sve je to tako kralju kao sto si napisao i svaka ti je na mjestu ali nemogu oni(Ujici,Savije i Kuline) da mi ogade Slaviju jer kad tad otici ce smetljari a Slavija ce da ostane bas za rad nase djece koja idu u Zelju i Sarajevo jer ovi klosari ih jebu u zdrav mozak!!!!Samo Slavija i nista vise!!!!!!!!!!!!
Hajde Sokolovi izdrzite jos petnaestak minuta do nove pobjede u gostima!!!!
-
- Kontakt:
+1lovcen16 je napisao/la:Hajde Sokolovi izdrzite jos petnaestak minuta do nove pobjede u gostima!!!!
Naravno da ce izdrzati,pa ne daje Fedja Dudic golove svakog vikenda,ili mozda bolje reci svakog meseca. 

Volio bi da dobiju na Piroti samo radi ovih nasih klosara sto su trpali na kladionici protiv Slavije!!!!A zabi ga Dudic svom bivsem klubu a vala i cekamo njegov gol citavu vjecnost!!!!!
- vidovitadjemila
Cestitke svaka vam cast bili ste bolji protivnik,a posebne cestitke za Fedju Dudica koji je poslije gola pobrao aplauze svih ,ali svih gledalaca na Piroti danas... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Mnogo vazni bodovi danas a Travniku vise srece u nastavku prvenstva sa iskrenom zeljom da sacuvate premijer ligaski status!!!!Iduce sedmice dolazi Borac i opet zeznuta tekma!!!Sada samo hrabro protiv Borca jer dolazi nam po meni najbolja ekipa lige!!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ogi je strasan igrac

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Primetio sam to par puta kada sam u Lukavici da ljudi ili bar poprilican deo njih uopste ne postuje Slaviju kao klub.Mislim **** mu kevu na 10 minuta od kuce ti je iz kog god naselja dolazis i ti opet te igrace nazivas levatima,ne znalicama,amaterima...Valjda je to taj nas mentalitet da uvek postujemo vise tudje nego iz naseg grada,a onda kasnije kada se nesta vise uradi kao svi smo uz njih,a na tribinama 500 ljudi. Svaka cast tim 500-1000 stalnih gledalaca koji su tu svaku utakmicu,vidi se kome je stalo do kluba.lovcen16 je napisao/la:Volio bi da dobiju na Piroti samo radi ovih nasih klosara sto su trpali na kladionici protiv Slavije!!!!A zabi ga Dudic svom bivsem klubu a vala i cekamo njegov gol citavu vjecnost!!!!!
A ne tako davno secam se punih tribina 6000 dusa na stadionu ne moze igla da padne.

Ma kralju sve je to tako ali ima tu i puno greski sa strane uprave kluba koja se ponasa bas ko kakvi kaubojci ako nemislis kao oni odmah si protiv,a to raja nevoli pa niko nije pokupio svu pamet svjeta!!!!Onda odmah napravis kontra efekat a cinjenica da ovi iz uprave malo ulazu u mladje kategorije a sve su to nasi klinci odavde evo sad se malo i po tom pitanju stanje popravlja ali koliko para toliko muzike!!!!A sto se tice gledanosti sa dobrim rezultatima dolazi raja tacno kad se covjek sjeti bilo je ludilo dolaziti na pun stadion a sad zavisi samo je relativno popunjeno na Zelji, Sarajevu i donekle na Borcu ostalo je ona standardna raja koja je bolesno plava!!!!Slavija!!!!E kralju samo da ti napisem jos da nam jedan od gazda jedne kladionice sinoc placao pica samo zbog pobjedew Slavije jer su povalili mali milion raje a to mi je drago jer su vec poceli sa pricom kako cemo sad prodavati tekme!!!!!
Nije lose,nije lose." % " на прагу су ? успјеха " ? у ? $ &-а & " ", % су $ у првој " ? ? & ? 2:0.
" $ ? су / " ? ? у 35. ", а ? је " " $. Вођство ? је $ $ $ ? $ $ у ", $ $ у 50. ", % је " " & ? првог ? '. % је на ' 3. ? у & ?.

Ovo bjelo sranje opet pada!!!!!!Bojim se da neotkazu tekmu a valjda nece ima jos dva dana do derbija!!!!!!
Evo gledam na fejsu Famos-Glasinac otkazano,doduse oni su trebali sutra da igraju,a koliko vidim za nedelju najavljuju ekstra vreme sa preko 10 stepeni,ostaje blato jedini problem.lovcen16 je napisao/la:Ovo bjelo sranje opet pada!!!!!!Bojim se da neotkazu tekmu a valjda nece ima jos dva dana do derbija!!!!!!
Sta je odluceno ?
Je li se igra ? Je li ociscen teren ?
Je li se igra ? Je li ociscen teren ?
Nema kralju snijega ma ima malo ali to je nista ako bi zbog ovog odgodili tekmu onda nas treba istjerati iz lige definitivno!!!!Kazu da ce biti katastrofa od terena licno neznam prosetat cu danas bas da vidim stanje!!!bitno je da se raja zanima za tekmu jer nam dolazi u goste najbolja ekipa trenutno u ligi!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.