Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Nail for Real
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2013, 23:58

neo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Monolog je napisao/la:De ljudi priznajte da je sudija pogriješio, kunem se da ću vam sutra izbrisati postove. Pa Rio će pobijesniti, majke mi. :mrgreen:
Real je pomognut, uz Robba i Joffreya umire i stara vucica Kejt. Jaime ce ruku da izgubi.
Posteno od mene.
Kejt je ziva, sori.
Prvo je umrla. Mislim, zaklali su je :lol: . Da nastavim ja sa priznavanjim? Il' je dosta?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 mar 2013, 23:58

slika
zanima me da je recimo ovo Ramo ovako pokosio recimo onu pizzdu Alvesa,da li bi se Alves raspuknuo na dva dijela?
Jer onaj vjetar od prolazeće Pepeove noge ga je onesvijestio pa reko ovo bi garant dovelo do implozije tetoviranog magarca.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 mar 2013, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 23:58

rio_Ferdy88 je napisao/la:Da se ovo desilo Barceloni već bi se pisalo o Uefaloni i ostalim teorijama zavjere, pošto je Real u pitanju ovo je rutinski prolaz :mrgreen:

Inače @Raule jesi spreman za avatar nakon tuširanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jesi ti dosadan sa uefalonom, kolko ćeš puta to reć' :roll:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 mar 2013, 23:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:
A to je čist ofsajd. Vidi se crvena linija, vidi se gdje je Arbeloina noga a gdje Van Persijeva. Ma nemam ti šta pričati, vidiš i ti to sve samo ne znaš kako objasniti.

Čist crveni karton, svima je jasno. Dignuta noga visoko, Arbeloa prvi do lopte, đon u stranu tijela. Ma nema tu priče.

A taj "penal" Ramosa. I da ga je sudio ne bi vam pomogao, niti je uopće bilo neke prevelike osnove da ga sudi s obzirom da su dva igrača već stigla do lopte kada je Evra padao.
Znam je i više nego dobro to objasniti, samo što vi nemate hrabrosti priznati neke stvari :mrgreen:

Čuj svima jasno, a samo madridisti i scouseri tvrde da je bio čist crveni :mrgreen:

Kakve veze ima bil' nam pomogao ili ne,ako je greška onda je greška, sve u svemu katastrofalno suđenje u ovakvoj tekmi koja je trebala biti praznik za oči, a na kraju se pretvorilo u one man show sa Cakirom u glavnoj ulozi :mrgreen:
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 23:59

I vaša legenda također tvrdi da je crveni čist. Ko to svi??

http://sportsport.ba/ino_fudbal/keane-n ... luka/99839" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 mar 2013, 00:00

LBJ MVP je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la: Ovo gore je sve sifra.

Evo da ti prevedem sustinu: "Greivis je gejpeder, monolog je sovinisticka svinja, i jos uvijek cekamo ocjene za vecerasnji mec od ria". Onda je LBJ ubacio jednu rasisticku salu koja je ukljucivala Hitlera i Muhameda Alija.

:mrgreen:
Nemoj banovat će me.Bolje da ne znaju da sam neonacista :roll: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Jao uvreda. Teske rijeci. A ovaj mali ne samo da je rasista, vec je i nacista. :x
Onu knjigu ne zelim da citam. Plata mi je garantovana ugovorom (bolje da Donnie ne sazna koliko zaradjujem, zalit ce se). 8-)

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 06 mar 2013, 00:01

RealMoudrid je napisao/la:I vaša legenda također tvrdi da je crveni čist. Ko to svi??

http://sportsport.ba/ino_fudbal/keane-n ... luka/99839" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoces li jos jednom postaviti link pa da ga neko primjeti !? Znas li ti odnos Fergusona i Keana !? Znas li zasto ovo "legenda" radi ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2013, 00:01

RealMoudrid je napisao/la:I vaša legenda također tvrdi da je crveni čist. Ko to svi??

Ma on je Irac,koji se udružio sa Špancima i Turcima u zavjeri protiv najveće fudbalske nacije Engleske koji su uveli mnoge inovacije u fudbal poput kung fua, tako da se njegovo ne pika.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 06 mar 2013, 00:02

neo je napisao/la:

Hoces li jos jednom postaviti link pa da ga neko primjeti !? Znas li ti odnos Fergusona i Keana !? Znas li zasto ovo "legenda" radi ?
Pa moram postaviti zato što očigledno ljudi tvrde da samo navijači Reala govore da je crveni. Eto malo i iz vašeg tabora.

" onclick="window.open(this.href);return false;

http://futbol.as.com/futbol/2013/02/13/ ... 27125.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 06 mar 2013, 00:04

Na današnji dan prije 111 godina, osnovan je jedan od najjačih klubova svijeta.

Sretan rođendan, REAL MADRID

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2013, 00:05

Greivis je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Jao uvreda. Teske rijeci. A ovaj mali ne samo da je rasista, vec je i nacista. :x
Onu knjigu ne zelim da citam. Plata mi je garantovana ugovorom (bolje da Donnie ne sazna koliko zaradjujem, zalit ce se). 8-)

Imamo problema sa finansijama,sponzori nezadovoljni tvojim igrama.Kad sam potpisivao ugovor uvjerio sam da ćeš stalno zabijati al kad su vidjeli kako radi novo pojačanje...

slika
Calma,calma

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 06 mar 2013, 00:06

neo je napisao/la:

Pa moram postaviti zato što očigledno ljudi tvrde da samo navijači Reala govore da je crveni. Eto malo i iz vašeg tabora.

http://futbol.as.com/futbol/2013/02/13/ ... 27125.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vezano za taj klip : tom Di Mariji ne bih svirao faul, taman da mu po glavi skacu....mnogo odvratan lik, a sa izuzetnim dajverskim vještinama

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2013, 00:06

A to je čist ofsajd. Vidi se crvena linija, vidi se gdje je Arbeloina noga a gdje Van Persijeva. Ma nemam ti šta pričati, vidiš i ti to sve samo ne znaš kako objasniti.

Čist crveni karton, svima je jasno. Dignuta noga visoko, Arbeloa prvi do lopte, đon u stranu tijela. Ma nema tu priče.

A taj "penal" Ramosa. I da ga je sudio ne bi vam pomogao, niti je uopće bilo neke prevelike osnove da ga sudi s obzirom da su dva igrača već stigla do lopte kada je Evra padao.
Znam je i više nego dobro to objasniti, samo što vi nemate hrabrosti priznati neke stvari :mrgreen:

Čuj svima jasno, a samo madridisti i scouseri tvrde da je bio čist crveni :mrgreen:

Kakve veze ima bil' nam pomogao ili ne,ako je greška onda je greška, sve u svemu katastrofalno suđenje u ovakvoj tekmi koja je trebala biti praznik za oči, a na kraju se pretvorilo u one man show sa Cakirom u glavnoj ulozi :mrgreen:

I da je ova odluka bila u krosit Barce, većina vas bi visila na njihovom pdf-u sa pričom o Uefaloni ostalim cirkusom koji ide uz to :mrgreen:
Nisam ja nijedno ni drugo, pa evo kazem da pogresno je tvrdjeti da sudac ne moze opravdati onaj crveni karton. Jednostavno je pogresno. Ono je lako opravdati i dao sam razloge zasto i ubijedjen sam da bi i neovisna strucna sudacka komisija dosla do istog zakljucka i da bi sucu dala za pravo iz onih okolnosti, neovisno sto se nekome ne svidja sto je to napravio u knock out fazi ili sto smatraju da je odlucio susret. Isto tako, da se 'smilovao' pa pokazao samo zuti, opet bi i to mogao opravdati, ali nema se sta United izvlaciti ni da ih je sudac pokopao tim crvenim kartonom kad je ispravno dosudjen, odnosno lako opravdan.

Ne treba gledati tko bi gdje visio i kome bi se sta spocitavalo, valjda je bitnije da li je odluka opravdana, ili ne, imao je sudac gresaka i na stetu Reala, al ovaj crveni karton sigurno nije greska na stetu Manchestera. ;)
...Život za Široki...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 06 mar 2013, 00:08

FCL je napisao/la:Na današnji dan prije 111 godina, osnovan je jedan od najjačih klubova svijeta.

Sretan rođendan, REAL MADRID
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 06 mar 2013, 00:08

I da je ova odluka bila u krosit Barce, većina vas bi visila na njihovom pdf-u sa pričom o Uefaloni ostalim cirkusom koji ide uz to :mrgreen:
Katastrofalno sudjenje , sa time se slazem.Ali da ste samo vi osteceni na ovoj utakmici u tome se ne slazem.Ne vidjeh taj lakat Ramosa , neka netko postavil video ili gif.

Zasto ti ne priznas da je bila ruka Rafaela vec si kazes "ruka Rafe , moze biti nisam dobro vidjeo" :roll: mislim 1000 gifova i klipova postavljeno i opet nas pravis budalama.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 mar 2013, 00:09

Italia je napisao/la:ako bog da da dodjete Juventusu, lopovi
Citam komentare i naletim na ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj placa, kakva dominacija Reala!

Sta je rio, places li sto Webb ne moze sudit LP kad igra United :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 00:11

Ovi koji večeras pokušavaju u sudiji nać opravdanje za ispadanje giganta iz Engleske su u trenutku kad Nani udara kopačkom Arbelou garant vidjeli kako isti kleči ispred Alvara sa ogromnim buketom ruža koje mu poklanja u znak dobrodošlice na OT.Ne vidim drugi razlog da itko iole priseban ondje ne vidi čist crveni.
Možda je doduše Alvaro uvukao stomak pa spriječio da bude i krvi te tako zayebo sve.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 06 mar 2013, 00:11

Kad je izvlacenje ,jel iduci cetvrtak?
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 06 mar 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 06 mar 2013, 00:11

Rafaele brate, zašto ne obuces rukavice ko covjek :P ....manje bi ofiran bio :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 06 mar 2013, 00:12

RealMoudrid je napisao/la:Legendarni fudbaler Manchester Uniteda Roy Keane smatra kako je sudija meča United - Real, Cuneyt Čakir, donio ispravnu odluku isključivši Luisa Nanija.

Keane koji je i sam u karijeri dobio mnoštvo crvenih kartona izjavio je kako je start Nanija iz 57. minute crveni karton i da Čakir nije pogriješio.

"Sudija je donio pravu odluku. To je opasna igra i to je crveni karton. Razgovarao je sa svojim pomoćnikom i odlučio je pokazati crveni karton. Koliko god se ljudi ne slagali s takvom odlukom, sudija je donio ispravnu odluku", rekao je Keane, a potom je ponovo stao u zaštitu sudije.

"Svaki put kada sam ja isključen bilo je to zbog grube igre. Svi su uznemireni što je United ispao, ali ovo je opasna igra, crveni karton. Čovjek je donio pravu odluku. Ne smijemo zaboraviti da Nani nije uvijek bio dobar dečko u prošlosti", dodao je Keane.
Molim te ako moze samo izvor te izjave, uopste ne sumnjam da je to Keane izjavio vec samo hocu da se nekim likovima **&#*#**##
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.