Nadal kod Federera u 1/4, dajte Rafu da se igramo.
BNP Paribas Open @BNPPARIBASOPEN
Projected QFs: Djokovic/Tsonga, Murray/Del Potro, Ferrer/Berdych, FEDERER/NADAL #BNPPO13
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Projected QFs: Djokovic/Tsonga, Murray/Del Potro, Ferrer/Berdych, FEDERER/NADAL #BNPPO13
Dajte nam sve,i Rafu i Rodžera i Endija...da se igramo da se veselimo...retro je napisao/la:Nema jos, izvlace trenutno.
Nadal kod Federera u 1/4, dajte Rafu da se igramo.![]()
Ma ne sekiraj se ispast ce Rafa prije Rogerasamosarajvo je napisao/la:Rafa kod Rogerovom djelu ?
Steta, volio bih da je u Novakovom cisto da ne kvari onaj savrseni omjer protiv Rogera jer su po mom, a znate da sam Rafin fan, misljenju i Roger i Novak favoriti protiv ovakvog Rafe na tvrdoj podlozi.
Nece to biti nikakvo aman zaman suprise...Edin TM87 je napisao/la:Ma ne sekiraj se ispast ce Rafa prije Rogerasamosarajvo je napisao/la:Rafa kod Rogerovom djelu ?
Steta, volio bih da je u Novakovom cisto da ne kvari onaj savrseni omjer protiv Rogera jer su po mom, a znate da sam Rafin fan, misljenju i Roger i Novak favoriti protiv ovakvog Rafe na tvrdoj podlozi.
Potential 2012 finals rematch in R16 between Roger Federer and John Isner. #BNPPO13
Nalbi-Janowicz moguce drugo kolo, Haas-Delpo moguce 4. kolo, uuuu.Some 1R matches to watch: Blake/Haase, Johnson/Andujar, Davydenko/Mathieu, Bellucci/Tomic, Hewitt/Rosol, Harrison/Soeda

DukeOfWellington je napisao/la:Sin Dijane Đoković ovog puta nije imao sreće pri žrijebu te će svoje prnje prosječne japanske robne marke pokupiti već u polufinalu.

Kao i običnoVirtu4l je napisao/la:Chennai se vise ne ponavlja, niti je Rafa umoran, niti Misha igra neki tenis.
Steta sto ce se Andy sresti sa Novakom u polufinalu, jbg, red je da Andy dobije Dijaninog sina.
i koji ima finih godina, ali kad ga gledaš rekao bi nekih 40, a ono 70 mislimretro je napisao/la:Znaci zamijenio sam ih.
Do mene, znam da jedan ima bogatog vlasnika, koji obozava Federera, sad nisam bio siguran jel to IW ili Miami, hvala na ispravci.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.