begovic ima jace tekme u nogama od obojce i puno je spremniji nema sumnje da on treba braniti !Knele je napisao/la:Da odmah napomen, da ne bude kasnije 'nismo znali', Knele večeras ne spava kao što nije ni sinoć. A, sutra po dani ću 78569545887995 puta da proučim Bissmile (ne znam tačno kako se piše) i zaželim sve najbolje našim Zmajeva, lavovima, dinosaurusima, ili kako god hoćete.![]()
Sad me najviše pecka ova polemika oko golmana, ko će branit? Da li će Ćiro ostati pri Hasagiću koji je po njemu a i po mnogima "kec" reprezetnacije, ili će dati priliku Begoviču koji je u boljoj formi ali znatno manjeg iskustva. Supa, izvini matere ti, tebe ćemo za prijateljske oglede pred odlazak na SP u JAR.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
ZMAJEVI POLETJELI PO ISTORIJSKI REZULTAT
Prije pola sata reprezentativci Bosne i Hercegovine sa sarajevskog aerodroma charter letom krenuli su ka Portugalu.
U taboru naše reprezentacije pred sam polazak za Portugal vlada odlična atmosfera, a Ćiro i njegovi Zmajevi uvjereni su da će se iz Lisabona vratiti s pozitivnim rezultatom.
Prije pola sata reprezentativci Bosne i Hercegovine sa sarajevskog aerodroma charter letom krenuli su ka Portugalu.
U taboru naše reprezentacije pred sam polazak za Portugal vlada odlična atmosfera, a Ćiro i njegovi Zmajevi uvjereni su da će se iz Lisabona vratiti s pozitivnim rezultatom.
Ja vala znam kako ću "ubiti" vrijeme. Budite radioaktivno, onda vrijeme nenormalno leti. A, ja sam inače dosta povučen tip, ali kada reprezetnacija igra temperamentniji sam više nego bilo ko drugi. Moje slabo srce neće izdržati "lisabonski rat", a zenički će biti priča za sebe.spaha je napisao/la:joj ljudi nezz kakvo je stanje kod vas, ali meni ovih 35 sati nezz kako ce proci, koji god kanal na TV, upalim ono prica o nasim ZMAJEVIMA, i tako svaki minut adrenalin sve skace i skace, Bgm zabrino sam se za svoje srce, nezz kako cu izdrzati do sutra!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- TheManiacs
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:moja nene je proucila od Kunut dove pa do Jasina...pa sad sta bude KneleKnele je napisao/la:Da odmah napomen, da ne bude kasnije 'nismo znali', Knele večeras ne spava kao što nije ni sinoć. A, sutra po dani ću 78569545887995 puta da proučim Bissmile (ne znam tačno kako se piše) i zaželim sve najbolje našim Zmajeva, lavovima, dinosaurusima, ili kako god hoćete.![]()
Sad me najviše pecka ova polemika oko golmana, ko će branit? Da li će Ćiro ostati pri Hasagiću koji je po njemu a i po mnogima "kec" reprezetnacije, ili će dati priliku Begoviču koji je u boljoj formi ali znatno manjeg iskustva. Supa, izvini matere ti, tebe ćemo za prijateljske oglede pred odlazak na SP u JAR.
HAHA ja u dzamiji doso do zikr dove

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Zato svi na mise, dzume, i molimo se Bogu za uspjeh 

Support Velez, It's logical! ★
danas dzuma, svi na dzumu! 

-
- Kontakt:
ljudi,u početku sam bio jako veliki skeptik,
ali sada kako se bliži utakmica,prožima me onaj nevjerovatan neopisiv osječaj kao pred utakmicu u Belgiji
. . .nego mislim da će portugalci na njihovom stadionu u ćudu stajati i promatrati naše momke dok se budu radovali a da će u zenici samo nijemo posmatrati bosna expres kako leti po terenu,i da će mo svi nakon 92/3 minute izletiti na teren da se zajedno radujemo i sa Spahom,i Edinom i svim ostalim 

-
- Kontakt:
Neko je ovdje nedavno tvrdio da nasih navijaca u Lisabonu nece biti ni 500.
A bice nas ko i u Genku
A bice nas ko i u Genku

-
- Kontakt:
De ljudi imal ko kakve slike sa aerodroma,neka postadeni_23 je napisao/la:ZMAJEVI POLETJELI PO ISTORIJSKI REZULTAT
- NoName
- Kontakt:
DUBROVNIK AIRLINES 13.11.2009. 5 DBK 642 SPLIT (SPU) 07:40 MD83 /Navijači
DUBROVNIK AIRLINES 13.11.2009. 5 DBK 196 SPLIT (SPU) 08:00 MD83 / Navijači
DUBROVNIK AIRLINES 13.11.2009. 5 DBK 974 SPLIT (SPU) 08:45 MD83 / Navijači
BH AIRLINES 13.11.2009. 5 BON 1000 LISBON (LIS) 10:00 B734 / Reprezentacija
BURAQ AIR 13.11.2009. 5 BRQ 514 LISBON (LIS) 14:00 B738 / Navijači
Dubrovnik airlines ide preko Splita jer avioprevoznici koji nisu iz EU prvo moraju da idu u svoju zemlju pa onda dalje za EU. Čuo sam i da su im avioni strava, al ono bukvalno
DUBROVNIK AIRLINES 13.11.2009. 5 DBK 196 SPLIT (SPU) 08:00 MD83 / Navijači
DUBROVNIK AIRLINES 13.11.2009. 5 DBK 974 SPLIT (SPU) 08:45 MD83 / Navijači
BH AIRLINES 13.11.2009. 5 BON 1000 LISBON (LIS) 10:00 B734 / Reprezentacija
BURAQ AIR 13.11.2009. 5 BRQ 514 LISBON (LIS) 14:00 B738 / Navijači
Dubrovnik airlines ide preko Splita jer avioprevoznici koji nisu iz EU prvo moraju da idu u svoju zemlju pa onda dalje za EU. Čuo sam i da su im avioni strava, al ono bukvalno

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Biraj...BH FOREWER je napisao/la:De ljudi imal ko kakve slike sa aerodroma,neka postadeni_23 je napisao/la:ZMAJEVI POLETJELI PO ISTORIJSKI REZULTAT
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-26677.htm
Hej , neko je spomeno procjene portugalaca o dolasku oko 10 000 nasih navijaca, pa ako moze da nevede izvor te vijesti 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
- TheManiacs
- Kontakt:
Ada je napisao/la:Hej , neko je spomeno procjene portugalaca o dolasku oko 10 000 nasih navijaca, pa ako moze da nevede izvor te vijesti
Ne znam tacno na kojoj stranici al sam i ja citao kako ce biti nasih 10 000
dolazit ce iz svih djelova svijeta u lisabon

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nemojte pisati nebuloze, to je sinoć Marjan rekao pa se kasnije ispričao i sam priznao da je pretjerao...Ali, slažem se, u najboljem slučaju broj navijača će biti približan.TheManiacs je napisao/la:Ada je napisao/la:Hej , neko je spomeno procjene portugalaca o dolasku oko 10 000 nasih navijaca, pa ako moze da nevede izvor te vijesti
Ne znam tacno na kojoj stranici al sam i ja citao kako ce biti nasih 10 000
dolazit ce iz svih djelova svijeta u lisabon
ZMAJEVI PROTIV KVOTA
Većina svjetskih kladionica Bosni i Hercegovini sutra u Lisabonu daje male šanse za pobjedu nad domaćom reprezentacijom Portugala u prvom susretu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Kvota na pobjedu naših Zmajeva iznosi uglavnom od 7,5, pa sve do čak 8,2, koliko je u ponudi dao Betfair na pobjedu Bosne i Hercegovine.
Portugalcima se daju mnogo veće šanse, pa kvota na pobjedu Portugala, ili "kec", iznosi od 1,4 do 1,5. Svakom kladioničaru ovakve kvote predstavljaju "zicer". Remi u prosjeku kotira oko četiri.
Za nadati se da će Džeko, Ibišević, Misimović i društvo pomrsiti račune kladioničarima.
Većina svjetskih kladionica Bosni i Hercegovini sutra u Lisabonu daje male šanse za pobjedu nad domaćom reprezentacijom Portugala u prvom susretu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo.
Kvota na pobjedu naših Zmajeva iznosi uglavnom od 7,5, pa sve do čak 8,2, koliko je u ponudi dao Betfair na pobjedu Bosne i Hercegovine.
Portugalcima se daju mnogo veće šanse, pa kvota na pobjedu Portugala, ili "kec", iznosi od 1,4 do 1,5. Svakom kladioničaru ovakve kvote predstavljaju "zicer". Remi u prosjeku kotira oko četiri.
Za nadati se da će Džeko, Ibišević, Misimović i društvo pomrsiti račune kladioničarima.
Ljudi .... sanjao sam tekmu Misimovic puca na gol golman brani a Dzeko tu odbijenu loptu posprema u gol.. ja mislim da necu izdrzati do sutra navece, srce ce da mi pukne .....
Upravo gledam,pa cak i Slovenci prenose utakmicu Portugal-BiH (SPORT TV1)
Navijaju za Bosance,a nase komsije preko drine pljuju po nama

Navijaju za Bosance,a nase komsije preko drine pljuju po nama

- Radioglava
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:ma vjeruj da ce see bolje nasi cuti nego njihovi penzioneri jer tamo idu vecinom momci koji nemisle grickati kospe i jesti kikiriki....za razliku od portugalaca koji ....necu da ih smatram nesosobnim,al nemogu oni sa nasima nikako....ugl...ocekujem lom na stadionu,lom na terenu...i pobjedu...kakav minimalan poraz kakvo sto....**** njihovo ime PORTUGAL kad nemaju ni blizu srce kao mi BOSANCI I HERCEGOVCI... a srcem se igra za repku nikako drugacije......nemoze ba DECO igrati za portugal srcem covjek rodjen u brazilu...oaj nani sa nekih ostrva otoka.....pepe uzima milione u realu...boli njih neka stvar za repku....
a nasi,imaju ono nesto sto ja smatram da je jace od svih miliona i svih goddina iskustva i svega drugog sto portugalci imaju....
Pa i misimovic nije rođen u bih, pa opet igra sa kopačkim na kojima je grb bih

Nemojte se zavaravati da ce oni biti tihi na stadionu. Mozda, ako bude 3:0 za nas hehe. Sto se tice navijanja oni spadaju u grupu "ludjih" navijaca. Licno sam se uvjerio u to kad su igrali protiv Engleske. Ako recimo nas bude 10,000 , daj BozejohnnyHZ je napisao/la:ma vjeruj da ce see bolje nasi cuti nego njihovi penzioneri jer tamo idu vecinom momci koji nemisle grickati kospe i jesti kikiriki....za razliku od portugalaca koji ....necu da ih smatram nesosobnim,al nemogu oni sa nasima nikako....ugl...ocekujem lom na stadionu,lom na terenu...i pobjedu...kakav minimalan poraz kakvo sto....**** njihovo ime PORTUGAL kad nemaju ni blizu srce kao mi BOSANCI I HERCEGOVCI... a srcem se igra za repku nikako drugacije......nemoze ba DECO igrati za portugal srcem covjek rodjen u brazilu...oaj nani sa nekih ostrva otoka.....pepe uzima milione u realu...boli njih neka stvar za repku....
a nasi,imaju ono nesto sto ja smatram da je jace od svih miliona i svih goddina iskustva i svega drugog sto portugalci imaju....

Evo ne mogu da radim danas nista...

Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba
http://www.cafe.prijedor.ba
- JuventusTorino
- Kontakt:
Pepe se sa stopera seli u vezu
Jedini istureni portugalski napadač bit će Lidson.
Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Karlos Kviroz (Carlos Quieroz) gurnut će stopera madridskog Reala Pepea na poziciju zadnjeg veznog, što bi trebalo biti jedno od taktičkih iznenađenja u sutrašnjoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo u Lisabonu protiv naše selekcije.
Pepe će, vjerovatno, imati zadatak da kvari naše akcije, odnosno najviše motri na kreatora bh. igre Zvjezdana Misimovića.
Prema istim izvorima, a to su kolege novinari iz Portugala, Kviroz će na travnjak stadiona Luž izvesti golmana Eduarda, člana Brage, bekove Miguela (desno) iz Valensije i Velosa (lijevo) iz lisabonskog Sportinga, stopere Karvalja (Carvalho) iz Čelzija i Brunu Alveša (Alves) iz Porta.
Pepe će igrati zadnjeg veznog, ispred njega kao centralni igrači Deko (Deco, Čelzi) i Raul Meireleš (Meireles, Porto), po desnom krilu Nani iz Mančester junajteda i lijevom Simao iz Atletiko Madrida. Jedini istureni napadač bit će Lidson (Liedson) iz Sportinga.
- Morat ćemo iskoristiti naše iskustvo i zrelost. Čini mi se da je ovo najvažnija utakmica u našim karijerama, ali bilo bi važno da igrači sačuvaju mirnoću, kao da je riječ o nekom običnom susretu - rekao je jučer Kviroz.
IZVOR(AVAZ)
Jedini istureni portugalski napadač bit će Lidson.
Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Karlos Kviroz (Carlos Quieroz) gurnut će stopera madridskog Reala Pepea na poziciju zadnjeg veznog, što bi trebalo biti jedno od taktičkih iznenađenja u sutrašnjoj utakmici baraža za Svjetsko prvenstvo u Lisabonu protiv naše selekcije.
Pepe će, vjerovatno, imati zadatak da kvari naše akcije, odnosno najviše motri na kreatora bh. igre Zvjezdana Misimovića.
Prema istim izvorima, a to su kolege novinari iz Portugala, Kviroz će na travnjak stadiona Luž izvesti golmana Eduarda, člana Brage, bekove Miguela (desno) iz Valensije i Velosa (lijevo) iz lisabonskog Sportinga, stopere Karvalja (Carvalho) iz Čelzija i Brunu Alveša (Alves) iz Porta.
Pepe će igrati zadnjeg veznog, ispred njega kao centralni igrači Deko (Deco, Čelzi) i Raul Meireleš (Meireles, Porto), po desnom krilu Nani iz Mančester junajteda i lijevom Simao iz Atletiko Madrida. Jedini istureni napadač bit će Lidson (Liedson) iz Sportinga.
- Morat ćemo iskoristiti naše iskustvo i zrelost. Čini mi se da je ovo najvažnija utakmica u našim karijerama, ali bilo bi važno da igrači sačuvaju mirnoću, kao da je riječ o nekom običnom susretu - rekao je jučer Kviroz.
IZVOR(AVAZ)
La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.