ja sam prvi pisao o tome kao united ima na svojoj strani sudije u engleskoj, i nani licno mi je jedan od najodvratniijh igraca, al crveni je stvarno presmijesan
miilion je razloga zbog kojih nije smio biti pokazan, prvo nije vidio covjek, drugo i nani i arbeloa su isli na loptu, da je bila lopta kod arbeloe a ovaj se u njeg onako zaletio pa i bio bi crveni opravdan jer svjesno ide prerizicno, trece vidjela se ocita namjera kod nanija da ne povrijedi igraca kad je povlacio nogu itd
nema veze koja su imena klubova i kako je kome prije sudjeno, kompezacije su najgore, da je real bio bolji barem, pa sudija ovako pogrijesio hajd opet i nekako, ali ovako totalni preokret utakmice i to iskljucivo zahvljujuci sudijskoj pogrešci
al najbolje je u svemu sto super uvelicavani ronaldo i trener specijalac opet pokazali ko su i sta su kad je s druge strane ekipa ozbiljna koja hoce da igra oprezno u odbrani, nemoc, fergi je morinju jos jednom ocitao takticku lekciju, a ronaldo nevidljiv dok turcin nije razrijedio malo united
poklipile se unitedu definitovne neke stvari, tj pehovi, smijesan crveni i onda ga jos i lukica zavuce,da luka onako ne zavali gol brzo, united bi se vjerovatno do kraja i odbranio,al eto, slicno ispadanje kao prije nekoliko godina od bayerna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!