Rio redovno čitam tvoje postove i poštujem te ali prespavaj pa sutra piši,ovo je za KING_KONG facepalmario_Ferdy88 je napisao/la: Da tvrdio bih da nije crveni i da je Pepe ovako startao,
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- JohnLennon
- Kontakt:
Nema veze. Uzdam se u brojeve. U zadnja dva navrata, Bayern je izbacio Madrida, sad mora biti obratnomandraX je napisao/la:Iskreno, mislim da se Real i ne bi baš naigrao protiv Bayerna u ovim trenutcima.
Ne samo Real, bilo koja ekipa u Evropi.
Mandrake@ Jesi to igrao da kopitar daje gol
Jes' vala Rio. Fakat prespavaj, znam da si nervozan i sve, al' polako brate
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
crveni čist kao suza, real zasluženo prošao daljeBonus je napisao/la:
I šta sad sudija treba da radi, poslije ovogjeli strucnjaci forumski
![]()
Jedino da se pravi ludi i slijep pored ociju ili da se trzne za crvendaća...nema treće opcije....a ne može ni sudija izmišljati neka nova pravila na licu mjesta![]()
A najjaci je Nani, fol on se previja kasnije![]()
ti portugalci su posebna vrsta cincara
.
Wayne Rooney(twitter): "Barcelona nas je pobijedila nogometom, Real Madrid jednom kradjom."
Hegemonija
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne sjecam se sad jel ta situacija s Vidicem bila u golmanovom prostoru, jer ako jest, mogao mu je i glavu otkinuti i nista mu ne bi mogao suditi fakticki. Druga stvar, nerealna ti je usporedba, odnosno dvije razlicite stvari su u pitanju. U najkracim crtama : Nanijeva visoko podignuta noga na suparnika je po defaultu opasna igra, a ne borba za loptu, jer njegov suparnik jedini u tom duelu lopti pristupa po pravilima u odnosu na svog suparnika, a sve ostalo sto se desava u toj akciji su samo dodatni faktori i otezavajuce okolnosti ka Naniju koji pravi prekrsaj vec u samom startu te ''borbe za loptu''. Golman koji pri centarsutu pak ide na loptu rukom je njegov prirodni polozaj i unutar okvira nogometne igre, tu se vec zaista radi o nesretnom slucaju sto usput pogadja Vidica u glavu (gdje nema elemenata namjere, sto bi bilo bitno za ovakav slucaj s obzirom da apriori ne pravi nikakav prekrsaj), koji takodjer po pravilima nogometne igre ide na loptu glavom, znaci nije rijec o opasnoj igri ili nemaru kao takvom jer golman ima pravo ici na loptu rukom, znaci rijec je o startu na koji oba igraca imaju pravo (za razliku od slucaja s Nanijem) i ne cine prekrsaj u zacetku te ''borbe za loptu'' nego konsekventno dolazi do sudara (koji se, ponavljam, moze sankcionirati jedino u slucaju iskljucive namjere onesposobljivanja protivnika, a ne starta na loptu, koja evidentno ne postoji), dok Nani, i bilo koji drugi igrac u polju, zasigurno nema pravo ici u duel s visoko podignutom nogom na protivnika jer je to opasna igra u samom startu (od kapitalne vaznosti za shvatiti), a ovisno o situaciji i intenzitetu konsekventno kaznjena sa odgovarajucim kartonom. Gledas na ovo u potpunosti pogresno. Valjda ti je ovim putem jasnije zasto, nemam vremena, volje ni zivaca detaljnije to objasnjavati. Jos jednom, bilo koji iole sposobniji strucnjak ili neovisni sudacki ekspert vrlo lako moze opravdati ovaj crveni karton.calcio je napisao/la:Nije mi jasno kako mozes opravdavati onu gresku sudije. Ako je ono crveni karton onda je i golmanova pesnica na Vidicevoj sljepocnici za crveni karton i penal. Identicna situacija, odnosno borba za loptu koja je u zraku. Noga u bubreg, saka u glavu. Ovo drugo je cak opasnije.ŠB_Fidelis je napisao/la:
Nisam ja nijedno ni drugo, pa evo kazem da pogresno je tvrdjeti da sudac ne moze opravdati onaj crveni karton. Jednostavno je pogresno. Ono je lako opravdati i dao sam razloge zasto i ubijedjen sam da bi i neovisna strucna sudacka komisija dosla do istog zakljucka i da bi sucu dala za pravo iz onih okolnosti, neovisno sto se nekome ne svidja sto je to napravio u knock out fazi ili sto smatraju da je odlucio susret. Isto tako, da se 'smilovao' pa pokazao samo zuti, opet bi i to mogao opravdati, ali nema se sta United izvlaciti ni da ih je sudac pokopao tim crvenim kartonom kad je ispravno dosudjen, odnosno lako opravdan.
Ne treba gledati tko bi gdje visio i kome bi se sta spocitavalo, valjda je bitnije da li je odluka opravdana, ili ne, imao je sudac gresaka i na stetu Reala, al ovaj crveni karton sigurno nije greska na stetu Manchestera.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 06 mar 2013, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Dortmund u kvorteru,čisto da prebijemo dugovanja.
papak dje su tri smilea
papak dje su tri smilea
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pusti ti to , zavuce ga Kopita i donese mi 90 kermi
... hvala mu gdje cuo i ne cuo 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nek' si ovo rekao, dovoljno od tebe kao srednjoškolcaLBJ MVP je napisao/la: Gledam prem,češće se igra ragbi po pravilima kojA odgovaraju Fergiju zato i osvaja silne titule.
Oprosti gospodine elokventni.
Na Ostrvu se tako igra odvajkada, i to svaki ljubitelj Prema zna, i zbog toga volimo Prem i ostrvsko poimanje ove igre
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja stvarno nmg vjerovat da postoji neko ko moze reci da ovo nije crveni
I nmg vjerovat da je mou opet riskiro i povuko se nakon drugog gola...pa zar nije nista naucio od tekme s bayernom??
Koji crveni i igrac manje?!Kad se povuces u svoj 16-erac protivnik ce te **** i sa 5 igraca manje.Sreca pa ovako zavrsi,i lopez dobro odradi tekmu.
I nmg vjerovat da je mou opet riskiro i povuko se nakon drugog gola...pa zar nije nista naucio od tekme s bayernom??
Koji crveni i igrac manje?!Kad se povuces u svoj 16-erac protivnik ce te **** i sa 5 igraca manje.Sreca pa ovako zavrsi,i lopez dobro odradi tekmu.
Sretno zmajevi!!
Ne , nije to rekao.Ado1921 je napisao/la:Wayne Rooney(twitter): "Barcelona nas je pobijedila nogometom, Real Madrid jednom kradjom."Hegemonija
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ne , nije to rekao.Ado1921 je napisao/la:Wayne Rooney(twitter): "Barcelona nas je pobijedila nogometom, Real Madrid jednom kradjom."Hegemonija
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Por primera vez
en mi carrera me
superó el ambiente"
Cristiano Ronaldo
bitch please

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 mar 2013, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ovo sam zbog @Mone,znam kakav odnos imat,a on mi drag(Madridista)pa neću da se ljuti slučajno na menerio_Ferdy88 je napisao/la:Nek' si ovo rekao, dovoljno od tebe kao srednjoškolcaLBJ MVP je napisao/la: Gledam prem,češće se igra ragbi po pravilima kojA odgovaraju Fergiju zato i osvaja silne titule.
Oprosti gospodine elokventni.![]()
Na Ostrvu se tako igra odvajkada, i to svaki ljubitelj Prema zna, i zbog toga volimo Prem i ostrvsko poimanje ove igre
Probaću ovaj Nanijev potez na terminu,možda bude koristan.Englezi ipak najbolje znaju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
+1MARCELO je napisao/la:Ja stvarno nmg vjerovat da postoji neko ko moze reci da ovo nije crveni![]()
Znaci mogli smo im komotno jos 1 dat i zavrsit tekmu a ne strepit 25 min al ne on vadi Ozila i uovdi Pepe-a,al zaj bar smo prosli
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ulazak mladog Luka vas je preporodio i iscupao, realno... ne samo zbog gola vec zbog igre.

111godišnjak
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 06 mar 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
LBJ MVP je napisao/la:
SRCE MADRIDA PIPITA.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Sad nam baci Bayern da razmirimo racune.
Ja bi prije Šalke pa eventualno pobjednik duela PSG-Porto..
Vala Ayax,Man City,Dortmund
grupa za kurca
pa United u osmini finala
moze nesto i normalno doci
Vala Ayax,Man City,Dortmund
grupa za kurca
pa United u osmini finala
moze nesto i normalno doci
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.