HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

lenta crvena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la lenta crvena » 05 mar 2013, 19:23

Vidi ko se našao javljati o seljakluku, istočni Mostar koji navija za Velež je 80 posto nakon rata naseljen došljacima iz ruralnih dijelova istočne Hercegovine i sela poput Podveležja i sličnih. Još ga nije ni stid da se javi na tu temu.
Svašta čovjek ovdje može da pročita.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 05 mar 2013, 19:28

lenta crvena je napisao/la:Vidi ko se našao javljati o seljakluku, istočni Mostar koji navija za Velež je 80 posto nakon rata naseljen došljacima iz ruralnih dijelova istočne Hercegovine i sela poput Podveležja i sličnih. Još ga nije ni stid da se javi na tu temu.
Svašta čovjek ovdje može da pročita.
Ma dobro ,danas im je dan za provociranje :roll: :roll: !Nema veze ,ne treba se zamarati glupostima već se treba organizirati za Široki u nedjelju i uraditi sve da ostanemo neporaženi.Bod bi nam mnogo značio jer bi Široki ostao iza nas a oni imaju dva gostovanja a mi dvije doma za redom.Bila bi to velika prednost za nastavak prvenstva.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 05 mar 2013, 20:02

Bit ce zanimljivo ovih dana na forumu :D
Cak se i podveleski neandertalci zanimaju za nas vise nego inace, umjesto da se brinu za mali klub iz predgradja kojem je najveci uspjeh zadnjih 20 godina nase ispadanje od Dudelangea :lol: :lol:

acovic, slazem se da bi bod iz Sirokog bio odlican, oni igraju kuci i sigurno ce ici na pobjedu, mi cemo svoje sanse traziti iz kontre i nadam se da cemo koju od njih realizirati. Znaci ocekujem nesto kao prosle sezone, samo da ovaj put izdrzimo do kraja :D

ferroviere
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere » 05 mar 2013, 20:03

velež je uvijek bio i biće veći od vas.. a što se tiče tekme, bit će zanimljivo, predviđam prolaz Želje ;)
Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.

S.S. Lazio - Padroni di Roma !

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 mar 2013, 20:07

hahaha decko nemoj bajke ovdje pisat haha
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 mar 2013, 20:17

prvo..drago mi je da su opet velezovci dosli lijecit svoje komplekse hahah...stose tice kupa bit ce to teske utakmice i neizvijesno do samog kraja...ali ja se nadam u nas prolaz...u finale.....jer imamo kvalitetu za to.....nek pobijedi bolji..
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 mar 2013, 20:43

Sada ozbiljno, bice interesantno u najmanju ruku. U kupu ove godine igrate strasno, a imate i solidnu ekipu za ovu ligu. Neka bolji pobjedi, a ja se nadam da ce sve proteci bez incidenata sa tribina, i sa nase i vase strane. Mi kup igramo nekako rutinski, a i u 2 utakmice cete nas tesko nadigrati. Nadam se lijepoj predstavi. Rezultati? Neka bude 1:0 za nas, 0:0 u Mostaru i ja sam prezadovoljan.
Sport je lijek za tijelo i duh.

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 05 mar 2013, 20:56

Velež je bio veći i bolji samo onda kada Zrinjskog nije bilo. Zrinjski je najstariji Mostarski klub a Velež do gašenja Zrinjskog nikada nije bio bolji. Nakon ponovnog pokretanja Zrinjskog ta dva kluba se ne mogu porediti. Velež je bio veći samo kada Zrinjskog nije bilo i kada je partija dekretom ulagala u taj klub. Sada razgulite sa tom pričom i mitovima. Malo vam realnosti ne bi škodilo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 mar 2013, 09:49

lenta crvena je napisao/la:Velež je bio veći i bolji samo onda kada Zrinjskog nije bilo. Zrinjski je najstariji Mostarski klub a Velež do gašenja Zrinjskog nikada nije bio bolji. Nakon ponovnog pokretanja Zrinjskog ta dva kluba se ne mogu porediti. Velež je bio veći samo kada Zrinjskog nije bilo i kada je partija dekretom ulagala u taj klub. Sada razgulite sa tom pričom i mitovima. Malo vam realnosti ne bi škodilo.
Hajde ne dipr,kamena ti hercegovackog :lol: , za velez zna citava bivsa juga i sire,klub nadaleko i nasiroko postovan,naspram vjestackog kluba.
Cuj najstariji klub,jeste al u nekoj prepravljenoj istoriji u kojoj su nestali velezovi trofeji,dokumentacija kluba i u kojoj mu je otet stadion.

Ovo ti,a i slicni ti,nikad necete shvatiti...
slika

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 06 mar 2013, 10:17

SarajlijaTM je napisao/la:
lenta crvena je napisao/la:Velež je bio veći i bolji samo onda kada Zrinjskog nije bilo. Zrinjski je najstariji Mostarski klub a Velež do gašenja Zrinjskog nikada nije bio bolji. Nakon ponovnog pokretanja Zrinjskog ta dva kluba se ne mogu porediti. Velež je bio veći samo kada Zrinjskog nije bilo i kada je partija dekretom ulagala u taj klub. Sada razgulite sa tom pričom i mitovima. Malo vam realnosti ne bi škodilo.
Hajde ne dipr,kamena ti hercegovackog :lol: , za velez zna citava bivsa juga i sire,klub nadaleko i nasiroko postovan,naspram vjestackog kluba.
Cuj najstariji klub,jeste al u nekoj prepravljenoj istoriji u kojoj su nestali velezovi trofeji,dokumentacija kluba i u kojoj mu je otet stadion.

Ovo ti,a i slicni ti,nikad necete shvatiti...
slika
kad je zrinjski igrao protiv partizana, srpski mediji su pisali kako je zrinjski nasljednik prijeratnog veleza koji se ugasio. eto sto misle sad o velezu, da ne postoji vise :D

onaj tko se rodio poslije 80-ih nije mogao nikako navijati za velez, tako da ti je ta slika glupa. a s obzirom da su navijaci zrinjskog 99% mladji od 30 godina jedini klub za kojeg su naviijali i za kojeg ce navijati je zrinjski

nekad je nottingham forrest osvjao eurpou a gdje je sad? zna li itko to od mladjih generacija? nema pojma
mi zivimo u sadasnjosti i gradimo buducnost, a vi se dicite prosloscu 8-)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 10:23

[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 06 mar 2013, 10:28

Vidiš to se zove ispiranje mozga jer tebi je neko isprao mozak ako tako stvarno vidiš stvari.
Čuj za Velež znali u bivšoj Jugi a za Zrinjski nisu!
Umjetan je onaj u koji režim upucava sve svoje kapacitete da bi taj isti promovisao režim a Velež je baš takav klub bio. Prije komunista su bili niko i ništa baš kako su zadnjih 20 godina nakon komunista niko i ništa.
Zrinjski je najstariji Mostarski klub ako te zanima a vidim da jeste potraži izvorne dokumente članke i fotografije iz prve polovice prošlog stoljeća.
Drago mi je vidjeti da vas neke to smeta ali takav vam je život, istinu možete sakriti samo od sebe.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 mar 2013, 10:42

Za koga si navijao 50 godina ili neko tvoj,ako si mladji?

Po osnovu kojem stadion izgradjen 71g pripada klubu koji nije postojao 26g prije toga i 21g poslje toga?

Kad vec spominjes rezim,kako onda da se tvoj klub ponovo aktivirao,bas onda kad se i rezim promjenio?

Ne kazem ja da to tvoje nije istina,ali ima jos istine,o kojoj se izgleda ne zeli govoriti...

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 06 mar 2013, 11:32

SarajlijaTM je napisao/la:Za koga si navijao 50 godina ili neko tvoj,ako si mladji?

Po osnovu kojem stadion izgradjen 71g pripada klubu koji nije postojao 26g prije toga i 21g poslje toga?

Kad vec spominjes rezim,kako onda da se tvoj klub ponovo aktivirao,bas onda kad se i rezim promjenio?

Ne kazem ja da to tvoje nije istina,ali ima jos istine,o kojoj se izgleda ne zeli govoriti...
kakve veze ima za koga je neko od nekoga navijao prije 50 godina? ako ti je stari narkoman to znaci da i ti moras biti :lol: :lol: :lol: ?
komunizam je isti rezim kao i nacizam.. ako nisi znao tito je medju 10 najvecih ubojica u povijesti!
a stadion pod bijelim brijegom napravio je grad i nije nikad bio velezom! taj dio grada nakon rata je spao pod bivsu opcinu jugozapad koja je stadion izdala HŠK Zrinjski na 99 godina!
isto kao što su bivše općine s bošnjačkom većinom uzele kredit milijune i milijune pa sad taj kredit vraćaju i hrvati iako nisu ni marke dobili od toga!

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 06 mar 2013, 12:09

Vidim da se nmješaš u nešto što neznaš i što si nešto načuo. Da li znaš gdje su se nalazila igrališta Zrinjskog do dolaska komunista?
Da li su to danas po tebi mjesta gdje bi Zrinjski trebao da igra? Da li znaš da je stadion u Vrapčićima na kojemu danas igra Velež finansiran iz gradskog budžeta gdje smo i mi davali pare za njega isto kao što smo nekada davali za Bijeli Brijeg?

Reći ću ti još zašto se Zrinjski ponovno pokrenuo dolaskom demokracije iako je to smiješno da se treba objašnjavati.
Zabranili ime sveto mi ga vratili kao što kaže jedan stih pjesme o Zrinjskom, a ti ako za tim režimom žališ pitam se za koju reprezentaciju ti je babo navijao prije 30 ili 50 godina a za koju navija danas?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2013, 12:35

Raja,ne bih da me pogreno shvatite,Zrinjski je u posljednjih deset godina u tri najupjesnija kluba iz BiH,dao je nekoliko fantasticnih igraca,ali sto se tice istorije Velez je ipak puno veci klub.Cijenim HŠK Zrinjski,ali s kim god sam pricao o fudbalu u ex-Jugoslaviji,bilo gdje dal se diskusija vodila u BiH ili Hrvatskoj,svi su bar balo spominjali Velez,dok Zrinjski majke mi moje niko nikad. Veliki pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 mar 2013, 14:39

[youtube][/youtube]
proslost postovat,al od nje se ne zivi
prica o zrinjskom i velezu je prezvakana tema,sloboda,celik,sarajevo,zeljo su klubovi koji su takodje nesto zancili pa danas se ne moze rec da znaci i ublizu onog sto su nekad bili,ni u jednom segmentu,a nemaju tu pricu iza sebe ko je za koga navijao ciji je stadion itd...

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 06 mar 2013, 16:56

ma okanite se trolova,milion puta sažvakana tema :ugeek:
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 06 mar 2013, 17:20

po koji put se ovdje rapsravlja o tome :oops:

i svi znamo sta svatko od nas misli.tako da glupo je komentirat ista uopce.boli me k za velez.

slijedi siroki brijeg.s ultrasim po pobjedu :D

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 mar 2013, 19:29

nama dolazi veliki derbi za vikend i jedna teska utakmica
budemo li igrali kao protiv leotara,crno nam se pise
slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []