FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dona
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dona » 06 mar 2013, 10:45

Samo mi nikad nece biti kako je Smajic otisao u Belgiju.
Prije povrede on u Zelji nije odigrao 20min kako treba,a ovo poslije povrede bez komentara.Lik ne zna ili se boji,ako se boji nek se oprosti...

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 06 mar 2013, 11:02

jel potpiso konačno ovaj left back :P

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2013, 11:12

Dona je napisao/la:Samo mi nikad nece biti kako je Smajic otisao u Belgiju.
Prije povrede on u Zelji nije odigrao 20min kako treba,a ovo poslije povrede bez komentara.Lik ne zna ili se boji,ako se boji nek se oprosti...
Ocito ne pamtis Sulejmana iz Zrinjskog, jedan od jacih igraca lige je bio.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 06 mar 2013, 11:16

Mozda je ne pamtim ali ako si igrac i poslije povrede ces biti dobar,primjer Bogy.
Ovaj nista korisno ne radi na terenu,trci u prazno ne otkriva se,ne moze nikog proci...ne znam,nikakve koristi od njega.
Vjerujem da bih pola igraca koji su otisli iz Zelje a nisi dobili prilike kao on da bi napravili nesto.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 mar 2013, 11:23

Prije svega želim da se izvinim svima jer mi nije drago da se naša raja ovdje prepucava zbog mog pisanja.
Međutim, zaista mi nije jasno zašto ljudi imaju stalnu potrebu da komentarišu nečije mišljenje. Eto ja napišem da ne igramo dobro, da smo loši itd. i zašto odmah mnogi odmah ospu paljbu. Također, nije mi zaista važno da li će me ovdje neko poštovati ili neće ili što sam stariji bla bla, ne bitno, ali mi zaista nije jasno kako neko može napisati za nekog i to iz prve da je pitar, da navija za Borac i davati druge ružne kvalifikacije. Sječam se kad sam nekad poodavno napisao da mali Ramić nema šta (trenutno) u Želji tražiti da se je odmah digla hampa i svašta mi se nagovorilo i gledajte sad gdje Ramić završi. Nije mi drago što sam bio u pravu volio bih da nisam i da sad imamo dobrog igrača.
Avlami je objasnio sve, ko je skont'o skont'o. Mogu dodati samo da ja ružim svoje dijete kući kad vidim da nešto nije u redu, ali ružim samo iz razloga što mi je stalo da bude bolji.
Ima jedna stara izreka koja kaže da stariji ako ne dogovore (u smislu ako ne urazume nekoga po pitanju nečega) onda doprde (u smislu da na kraju izađe njihovo i da onda oni kažu eh eto jesmo vam govorili). Nema od toga ništa niti iko ima koristi.
Kad sam bio vaših godina (to su godine većine naše raje ovdje na forumu) pojma nisam imao šta se zbiva u klubu niti ko je upravi niti ništa, samo sam išao na tekme i bilo mi super. Bile dobre tekme, dobri igrači, rezultati tako-tako ali bilo je dobro vrijeme. Volio bih da i danas može tako, da odem samo na tekmu i da uživam. Znam da se stara vremena ne mogu vratiti, ali zaista me boli kad odem na tekmu (koja bi trebala da bude neki vid opuštanja od svakodnevnih obaveza i životne borbe) i onda se tamo nasekiram jer moj Željo jedva izlazi na kraj sa tamo nekim rudarima, radnicima i travnicima. Znam da je teška situacija u svakom pogledu, ali i drugima je. Brate dragi mi bi pola domaćih utakmica trebali da igramo sa rezervnim sastavima, a ne da nekad ne znam koje Željo na terenu kao u subotu protiv Travnika.
Ne znam ni ja zašto mi sve ovo treba i zašto ispadam budala kad je većina starije raje (tipa Seyo, Stole itd.) davno digla ruke i prešla u read only mod.
Zadnja izmjena: čamac, dana/u 06 mar 2013, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 06 mar 2013, 11:29

Dona je napisao/la:Samo mi nikad nece biti kako je Smajic otisao u Belgiju.
I ja mislim da nema nista od Smajica,bolje tu lovu i platu dati nekome drugom,mladzem,**** ovo cekamo ga a on davno proslo vrijeme...zaboli nas neka stvar sta je nekada bio kada vidimo sta je sada...
Amare hvala ti...

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 06 mar 2013, 11:32

Evo tek sad vidje šta je Bokačo napisao. Eto to je to samo šta je ne znam ovako napisati.
Čovječe dragi baš imaš dara.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 mar 2013, 11:46

Ukolko je danas utakmica sa Radnikom?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 06 mar 2013, 12:01

Povrijedjeni Jamak i Selimovic?

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 06 mar 2013, 12:04

čamac je napisao/la:Evo tek sad vidje šta je Bokačo napisao. Eto to je to samo šta je ne znam ovako napisati.
Čovječe dragi baš imaš dara.
Bokačo je munja :D A za tebe poruka - 100 ljudi ->100 ćudi
Željezničar za život cijeli !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 12:07

sajo10 je napisao/la:Ukolko je danas utakmica sa Radnikom?
Nije valjda da niko od "upucenih" ne zna termin i da niti jedan portal nije napisao satnicu.. Na kraju krajeva putem oficijelne stranice bi trebali da se informisemo o ovakvim stvarima a ne sjecam se kada sam nesto korisno procitao tamo.. Ozbiljnost na nivou nema sta..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 mar 2013, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 mar 2013, 12:09

champions1921 je napisao/la:
Nije valjda da niko od "upucenih" ne zna termin i da niti jedan portal nije napisao satnicu..

Zna li iko kad je utakmica protiv bojca evo citam svi igraci ce im biti na raspolaganju

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 06 mar 2013, 12:12

CARSON je napisao/la:
Nije valjda da niko od "upucenih" ne zna termin i da niti jedan portal nije napisao satnicu..

Zna li iko kad je utakmica protiv bojca evo citam svi igraci ce im biti na raspolaganju
Vjerovatno subota 9.3. u 17:00 (ovako pise na njihovoj stranici)
Zadnja izmjena: H-beg, dana/u 06 mar 2013, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 12:12

CARSON je napisao/la:

Pise 09.03. 19h..
BUDI ŽELJO !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 mar 2013, 12:14

Shvatam da ovdje ima mlađe raje koja nekada ne mogu da skontaju šta je konstruktivna kritika, a šta zlonamjerno pljuvanje, pa burno reaguju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja se prvi ne slažem u nekim stvarima o čemu @čamac piše, ali isto tako vidim da čovjek piše realno i nema trunke zlonamjernosti u njegovom postu. Nismo ovce da svi blejimo k'o jedan. Nema potrebe da se mi ovdje među sobom vrijeđamo i lijepimo kojekakvim epitetima. Nema to veze je li neko stariji ili mlađi u pitanju, stvar je u nekoj kulturi dijaloga, kao i to da valjda svi želimo isto, a to je jak Željo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 mar 2013, 12:17

voltron30 je napisao/la:Shvatam da ovdje ima mlađe raje koja nekada ne mogu da skontaju šta je konstruktivna kritika, a šta zlonamjerno pljuvanje, pa burno reaguju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja se prvi ne slažem u nekim stvarima o čemu @čamac piše, ali isto tako vidim da čovjek piše realno i nema trunke zlonamjernosti u njegovom postu. Nismo ovce da svi blejimo k'o jedan. Nema potrebe da se mi ovdje među sobom vrijeđamo i lijepimo kojekakvim epitetima. Nema to veze je li neko stariji ili mlađi u pitanju, stvar je u nekoj kulturi dijaloga, kao i to da valjda svi želimo isto, a to je jak Željo.
Treba nabiti staza na Zeljim tekmama da bi se skontalo o cemu Camac pise! Ja ga donekle razumijem ali sam vjerovatno drugaci lik od njega pa me optimizam nikad ne napusta gledao sam i goreg Zelju sa boljim igracima i sezone kad ne osvojimo apsolutno nista, "PA CU ISTRPITI I OVE IGRACE"! Camac je mozda samo pod uticajem "anti-amar" ljudi i price :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 06 mar 2013, 12:26

Poruka za gotovane: Uključite se u rad oficijelne stranice, ponudite pomoć jer momci koji se time bave ne mogu svima biti 24/7 na usluzi, imaju i neki svoj život, neke svoje obaveze, a napisati da tamo odavno nismo nešto korisno pročitali je bezobrazluk.

Poruka za sve ostale: Ne vraćajte se na davno prežvakanu, potpuno nepotrebnu a suviše glupu priču ko je i u kojoj je mjeri Željin navijač . Ne morate se slagati sa nečijim mišljenjem ali nemate prava nikoga vrijeđati niti utvrđivati tko, kako i koliko.....

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 mar 2013, 12:30

Plavetnilo je napisao/la:Poruka za gotovane: Uključite se u rad oficijelne stranice, ponudite pomoć jer momci koji se time bave ne mogu svima biti 24/7 na usluzi, imaju i neki svoj život, neke svoje obaveze, a napisati da tamo odavno nismo nešto korisno pročitali je bezobrazluk.

Poruka za sve ostale: Ne vraćajte se na davno prežvakanu, potpuno nepotrebnu a suviše glupu priču ko je i u kojoj je mjeri Željin navijač . Ne morate se slagati sa nečijim mišljenjem ali nemate prava nikoga vrijeđati niti utvrđivati tko, kako i koliko.....
Da naravno.. Napisati termin odigravanja prijateljske utakmice zahtjeva 24/7 radno vrijeme.. ;)
BUDI ŽELJO !!!

o sole mio
Kontakt:

Post Postao/la o sole mio » 06 mar 2013, 12:33

pile87 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Shvatam da ovdje ima mlađe raje koja nekada ne mogu da skontaju šta je konstruktivna kritika, a šta zlonamjerno pljuvanje, pa burno reaguju. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja se prvi ne slažem u nekim stvarima o čemu @čamac piše, ali isto tako vidim da čovjek piše realno i nema trunke zlonamjernosti u njegovom postu. Nismo ovce da svi blejimo k'o jedan. Nema potrebe da se mi ovdje među sobom vrijeđamo i lijepimo kojekakvim epitetima. Nema to veze je li neko stariji ili mlađi u pitanju, stvar je u nekoj kulturi dijaloga, kao i to da valjda svi želimo isto, a to je jak Željo.
Treba nabiti staza na Zeljim tekmama da bi se skontalo o cemu Camac pise! Ja ga donekle razumijem ali sam vjerovatno drugaci lik od njega pa me optimizam nikad ne napusta gledao sam i goreg Zelju sa boljim igracima i sezone kad ne osvojimo apsolutno nista, "PA CU ISTRPITI I OVE IGRACE"! Camac je mozda samo pod uticajem "anti-amar" ljudi i price :)

Camac je ljut na Želju i Manijake iz drugih razloga i onda na ovom forumu (jer nema gdje drugo, a on zna zasto) pokusava da popljuje sve redom. Da smo dobili i 5-0 sa dobrom igrom on bi nasao nesto da pljuje i to je jednostavno tako. Da je lose lose je,ali ko prati Želju zna da je ovo nista nasprem onog sto smo gledali, a da ce biti bolje hoce 100% samo sto drugi koriste svaku priliku da se.ru i pljuju. Camac i slicni njemu hrane svoju dusu losim igrama, jer rezultatima u nasoj ligi ne moze, zao mi ih je jer ce morati patiti jos dugo dugo...I ti sam vrlo dobro znas da ovo pisanje nije dobronamjerno i cjela kvaka je u tome...

Camac veliki pozdrav i imas mahanje, mozes predpostaviti od koga ;)

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 06 mar 2013, 12:37

Fakat šta vam je više, pa ne igra se s barsom da se danima unaprijed zna tačan termin, volio bih i ja znati al šta ćeš. Predpostavljam da je tačna satnica dogovorena tek jutros uzimajući u obzir kišu i ostalo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 48 gostiju.