Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 06 mar 2013, 12:26

Gde ćeš? Pa baš nam je fino ovde, vidiš kako fino spamaju, pokušavaju nešto da izvuku, a znaju i sami da je čist crveni karton. Još, ej, Nani se valja, dolaze doktori da ga pregledaju, ko da je njega Arbeloa izbio, a ne obrnuto. :mrgreen:

A gol daješ iz ofsajda, odbrambeni igrači ti golmani, brane rukama. Ludnica. Kažem ja, B tim je Mourinho trebao izvest, da i ove ponizimo. :mrgreen:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 12:29

Nisam često na ovoj temi, jesu svi ovdje kao ovaj iznad ili ima normalnih?

Ozbiljno pitam.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 12:30

Ma4kaveli nije madridista,njegova ludost je nadradjena kantom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 12:31

madridist je napisao/la:Ma4kaveli nije madridista,njegova ludost je nadradjena kantom.
Nisam na njega direktno mislio, ali dobro, na temi je kao domaći, vidi se da je u ugodnom okruženju :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 mar 2013, 12:32

madridist je napisao/la:Ma4kaveli nije madridista,njegova ludost je nadradjena kantom.
Nije ni pitao za njega, nego za ove kao sto su RealMoudrid, anonimni, ti itd. :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 12:35

madridist je napisao/la:Ferdy daj nam to gdje je Mou priznao pogrešku.Nemoj izmišljati eto gore sam ga citirao i šta još treba.Pa mi ovdje raspravljamo (sinoć sam to spomenuo) kao da je Nani dobio crveni zato što je Arbeloi dodao buket ruža a ne nogu u prsa ;) .
Evo izjava sa pressice sinoć ;)
Bolji tim je na kraju poražen. Nismo igrali dobro, nismo zaslužili da pobedimo, ali to je fudbal. Kada vam je golman igrač meča, a imate igrača više, onda je sve jasno. Mislim da znam kako se Ferguson sada oseća. Identično kao ja kada je Pepe isključen posle onog starta nad Danijem Alvesom. Istina tada je bila u pitanju obična simulacija, a sada je zaista bio prekršaj. Ipak, mislim da je situacija sa Nanijem mogla biti rešena sa žutim kartonom
Dakle jasno ja da Mou misli da je crveni bio prestrog i da je žuti karton bio sasvim dovoljan ;)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 06 mar 2013, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 12:36

Mah šalio sam se.Nemam ti ja pojma ,odavno imam osjećaj da pdfEngleska i pdfNjemačka gledaju s visoka na Španiju i Italiju.Moglo bi ovde svega bit :lol: .
Ako napućkamo Ma4velija na pdf Engleska yebali ste jarca.
@Ferdy ni u jednom trenutku nije negirao odluku nego je rekao a to je ključno MOGLO ju MOŽDA bit riješeno žutim kartonom,stari to ti je kurtoazija ist bi tako i Fergie izjavio da je bilo obrnuta situacija.
Don Alfredo Di Stefano

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 12:39

madridist je napisao/la:Mah šalio sam se.Nemam ti ja pojma ,odavno imam osjećaj da pdfEngleska i pdfNjemačka gledaju s visoka na Španiju i Italiju.Moglo bi ovde svega bit :lol: .
Prijatelju on je i tamo kao domaći, a tema Arsenala mu je prirodno stanište. Moram reći da su kolege topnici jako brzo pronašli zajednički jezik s njim i pirhvatili ga mnogo bolje nego vi ovdje. Nije vam to lijepo.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 12:45

madridist je napisao/la: @Ferdy ni u jednom trenutku nije negirao odluku nego je rekao a to je ključno MOGLO ju MOŽDA bit riješeno žutim kartonom,stari to ti je kurtoazija ist bi tako i Fergie izjavio da je bilo obrnuta situacija.
On je jasno rekao da je tu žuti karton sasvim dovoljan bio, a mogao je jednostavno reći da nije vidio situaciju i da ne želi komentarisati odluke sudije (kao što bi to Fergie uradio, da se desilo suprotno :mrgreen: )

Isto tako nije slavio u svom stilu nakon pobjede, već je otišao do Fergia u svlačionicu i razgovarao sa njim, jer je on bio van sebe, a i van LP :mrgreen:

Jasno je da Jozo pretendira jednoga dana naslijediti Fergia te stoga i ne čudi ovakva iskrenost 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 06 mar 2013, 12:46

nyxem je napisao/la: slika
Molim te, nadji mi jedan primjer gdje je ovo svirano kao penal.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 06 mar 2013, 12:50

madridist je napisao/la:Mah šalio sam se.Nemam ti ja pojma ,odavno imam osjećaj da pdfEngleska i pdfNjemačka gledaju s visoka na Španiju i Italiju.Moglo bi ovde svega bit :lol: .
@Ferdy ni u jednom trenutku nije negirao odluku nego je rekao a to je ključno MOGLO ju MOŽDA bit riješeno žutim kartonom,stari to ti je kurtoazija ist bi tako i Fergie izjavio da je bilo obrnuta situacija.
S druge strane ti si toliko inteligentan da mi jos nijednom nisi pravilno napisao nick.
A pokusao si nebrojeno puta.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 mar 2013, 12:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la: Ne, moja logika je jasna. Vi ste direktno zabili dva neregularna gola, protivno pravilima. Naši su čisti.

Nani crveni - teorija zavjere, Perez platio, Evropa protiv Uniteda!

Stomaklijin tekst objasnio.
Naravno, logika jasna samo tebi, jer nakon sudijski grešaka (i sinoć i prošlom duelu) vi zabijate regularne golove, a United nije :mrgreen:

Nije teorija zavjere, ali jeste pogreška sudije što je i sam Mou priznao 8-)
dosadni ste vise s mourinhom, sta je on mogao vidjeti udaljen 60m od dogadjaja..isto ono sto se i nama u prvi mah ucinilo, da nije za crveni, ali je sudija bio dobro pozicionioran i odlicno vidio situaciju, kao i mi kasnije na usporenom i kroz analize strucnjaka..crveni je bio..nani ispao glup, kao mnogo puta do sada..i gotova stvar..
idi sad pitaj mourinha jel bio crveni, nakon sto je pregledao snimke, pa cemo vidjeti sta ce ti reci...
i dr. mourinho je rekao da nisu zasluzili pobijediti, a ne da nisu zasluzili proci dalje..tu je razlika bitna..sinoc ste bili bolji, real u prvoj...sveukupno podjednaki ste bili, sitnice odlucile i to je to..(ako cete realno united je u prvih pola sata u madridu trebao gubiti 3,4:0, ali su imali srece i iz jednog jedinog pokusaja poveli 1:0...dosta vise te nerealnosti...)
s igracem manje ste imali rezultat, samo ste trebali sacuvati gol, nisu uspjeli..zasluzili ste ispasti..ona dva gola nemaju toliko veze s crvenim kartonom..(nit je penal sviran zbog crvenog, nit prekrsaj u zoni suta..)....vi ste velika ekipa..a gol bi svakako pao kad tad i bez crvenog..
vidite greske koje vama ne stimaju, a ne vidite greske koje su bile protiv reala..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 13:03

Ok, sad vidim da imate i vidovite džemile na temi, zanimljivo društvo u svakom slučaju.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 13:07

hurem je napisao/la:
vidite greske koje vama ne stimaju, a ne vidite greske koje su bile protiv reala..
Ti očito znaš neke stvari koje mi ne znamo, dok si sigurna da bi gol pao i bez crvenog :mrgreen:

Kako ne vidimo greške, kad sam ih sam pobrojao na pdf-u LP i rekao da su oba tima oštećena, a ne samo Real :mrgreen:

Nije samo Mou priznao da nije bilo potrebe za isključenjem, nego i Marca (kao i sudija Andujar Oliver) koja je najtiražniji sportski printani dnevni žurnal u Španiji i koja je promadridski orijentirana :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 mar 2013, 13:11

Meni je samo bezveze sto se maltene okrivljuje Real Madrid zbog sinosnje situacije. :?
Da je neko iznudio taj crveni nekim dajvom pa uredu,a ovako nani raznio covjeka i opet se svi zale.
Bolje da ste ljuti na njega i njegovu glupu neopreznost nego na sudiju.
" onclick="window.open(this.href);return false;

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 mar 2013, 13:15

Dzoni je napisao/la:Meni je samo bezveze sto se maltene okrivljuje Real Madrid zbog sinosnje situacije. :?
Da je neko iznudio taj crveni nekim dajvom pa uredu,a ovako nani raznio covjeka i opet se svi zale.
Je li hoćeš nešto da kažeš sa ovim startom Ebouea? :?

I da, niko ne piše ništa loše o Realu, ne izmišljajte :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 06 mar 2013, 13:18

Dzoni je napisao/la:Meni je samo bezveze sto se maltene okrivljuje Real Madrid zbog sinosnje situacije. :?
Nema Real sa tim veze, nego sudija ;)

Real Madrid kao klub izuzetno poštujem i cijenim, a ovdje samo nastojim ukazati na sudiju koji je svojim katastrofalnim suđenjem bacio ljagu na ovaj duel divova, a uz to i klubova i njihovih trenera, koji su u izrazito prijateljskim odnosima 8-)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 mar 2013, 13:20

M4kaveli je napisao/la:
S druge strane ti si toliko inteligentan da mi jos nijednom nisi pravilno napisao nick.
A pokusao si nebrojeno puta.
Nije ti palo napamet da to namjerno radim.
Don Alfredo Di Stefano

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 mar 2013, 13:20

ovaj video sve pokazuje...jadni ste jer okrivljujete suca neopravdano i osporavate prolazak reala neopravdano..
zalite se na nanija...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 mar 2013, 13:21

madridist je napisao/la:Evo gore sam citirao Mourinha,nijednom nije osporio odluku suca,rekao je (siguran sam iz pristojnosti) da je mogao možda biti žuti.Ponavljam predugo pratim fudbal da bi mi marca trebala tabirit šta je šta.
Ali tražiti izvlaku u potezu Nanija nije fer,pa nije Manchester Gabela da kad (opravdano) ostane sa igračem manje sve ode dodjavola.
pa jesil ti gledo utakmicu covjece real je bio nemocan do tog crvenog ,fergie je uzeo mouriha takticki i real nije mogo nista uradit 11 na 11 ,tek poslije crvenog je real poceo stvarat probleme mancesteru i sudija je direktno realu pomogao u prolazu jer real nije imo sanse kako treba do tog crvenog i jos 1:0 gubili fergie je to super zatvorio i prijetio iz kontri i onda je sudija uzeo sve to u svoje ruke i eto reala u cetvrtfinalu ,

sad marca nije upravu jel :lol: ,dobar :lol: kad vam godi marca je upravu ,kad je real ostecen postavljaju se analize sa marce ,sad marca nije upravu naravno :lol: ,jer ne ide to realu na milin hahaha ne budite licemjeri bgt ,
ono nije crveni ni na crtanom filmu,covjek ne vidi uopste igraca gleda u loptu i dize nogu za loptom ,namjere nema ama bas nikakve ,al makar znaju to ljudi iz svijeta fudbala ako ne znas ti

slika
kad igrac najveceg rivala citija ovako napise sve ti je jasno

marca,l equip,bild,la gazzeta i mnogi drugi pisu o velikoj gresci sudije sto je dao naniju crv.karton ,samo vi se ovdje pravite pametni nesto,pokusajete nesto opravdati a i pticama na grani je sve jasno

edit: evo i madridski "as" pise da je velika greska crveni karton : "Pero fue en el 56' cuando llegó el mayor error disciplinario del turco(u 56. minuti kada se dogodila najveca greska turcina ). Nani, de espaldas, fue a despejar el balón y Arbeloa se le cruzó en el salto recibiendo un golpe a la altura del pecho. La acción es sólo de amarilla y no de roja (que le mostró). El motivo es simple: Nani no apreció la presencia del contrario. Una decisión incomprensible. ("ovaj start je bio za zutog a ne za crvenog jer jednostavno nani nije vidio ko mu dolazi u suprotnom pravcu )".Nerazumna odluka sudca . )
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 06 mar 2013, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.