Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BIHfan
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la BIHfan » 13 nov 2009, 12:59

BoSna_pLayA je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Mozda ovako Ciro pocne:

-------------------------Begovic---------------------------
---------Jahic--------Nadarevic---------Spahic----------
---Bajramovic-----------------------------Medunjanin---
---------------------Rahimic------------------------------
---------Ibricic-------------------Salihovic---------------
-------------------Misimovic-------------------------------
----------------------------Dzeko--------------------------
pa ... ne bi bila losa formacija samo bi et rahimica trebalo izbacit a vedu ubaciti ostalo je sve ok
Ma ja bi Ibricica al Ciro ga nebi izvadio da neznam sta. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 nov 2009, 13:00

johnnyHZ je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:nema sta sve poznavaoci fudbala....
dakle ...od spahica je bolji svaki igrac u odbrani koji igra u timu jacem od stazbura!!!!!!!!odlicno....
EDINE DZEKO ti si chuna za gospodina benzemu,za gospodina boriela...itd itd...takodje od tebe je bolji berbatov,itd itd...
gospodne misimovicu vase znanje napsram velikana veznog reda tipa gutija,gatuza,xavi alonsa :lol: kerika itd itd je ravno nuli...ipak oni igraju u NAJVECIM KLUBOVIMA...ma onaj svajnstajger je za tee izmislio fudbal ipak on igra u bajernu....eto tako znaci....
a to za navijace...nidje veze...kazes od benfike navijaci....ok,a koliko navijaca benfike ce biti na ovoj tekmi i da li ce biti sve to organzovano???malo sutra....
isto kao sto na nasoj tekmi nema HZ.TM.RA...organizovano tako i na njihovim tekmama nema ovih onih..
haj ubi' se!!!
da i????
:lol: :lol: xabi alonso je veliki igrac bio Liverpoolu a to sto jos nije uhvatio ritam u Realu,gdje ces nejga stavljati u tu korpu,Misimovic je dobar toliko dobar kao VAN DER VART KOJI JE KUP UEFA ,BUNDESLIGU UBIJAO SA HSV I REPKI ,al sada nevalja jelda???onda imas igraca Lass koji nije neka zvijezda al iz tekme u tekmu ima sve vise ljubitelja fublala koji ga cijene a on je taj tip nepoznati koji dodje u Real kao npr Makalele i uspije,Dzeko ne igra jos jakom klubu al ce igrati nadamo se,,,bilo je DZEKI jos i prije koji su bili jaki igraci prejaki a nisu igrali najjacim klubovima a imali su mijesta u Realu,Liverpoolu,Mand.,Milanu,,,npr Kanidza o Batigol..iz Argentine,,igrali ljudi po Rangersima o Firenci.........Larrson koji je davno mogao mijenjati klub a ne u 33 u Barcu doci,,...a navijaci kao navijaci mi smo sebi najbolji a oni sebi....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2009, 13:01

Portugalska formacija, po jednim portugalskim novinama, mozda vec stoji, jedino nije sigurno hoce li igrati Miguel ili Ferreira na inace Bosingwinoj poziciji.

Goal: Eduardo

Defenziva: Miguel/P.Ferreira, Bruno Alves, R. Carvalho, Duda

Centar: Pepe, Deco, Meireles

Napad: Simão, Liedson, Nani
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 nov 2009, 13:04

BlueSharks je napisao/la:u lisabonu očekujem ovakav scenario

Suze, opet suze,uvijek suze...Suze krenu kad Bajramović zabije onaj treći gol. Ne znam kako ću sutra...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 13 nov 2009, 13:05

johnnyHZ je napisao/la:hahaha cuj milan parkirao autobus hahhaha....autobus zabi 4 gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tako ce sutra PEPI da trazi loptu kad mu je dzeko ibisevic i miske kroz usi pocnu provlaciti!!!!!!!!!!!!!
ja znam da ovdje ima FANOVA reala i da im je tesko citati ovo za PEPOG ali jebg.....
po meni i za mene je SPAHIC ZA NJEGA IZMISLIO FUDBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sto neko ima vise sretnih okolnosti pa dogura do reala ili barse to je druga stvar!!!
ipak je lakse PORTUGALCU doci u real NEGO BOSNACU!!!!!!!
daj boze da Pepe sutra 3 puta vadi iz mreze loptu,jesam fan Reala i drago mije da je Ronaldo povredjen da neigra protiv nas,..pa jesi gledo tekmu svaka akcija je bila iz kontre....1 gol u Madridu jedino nije bila iz kontre..2 gol kontra Casillas pogresi,,3 konta na sredini Sergio Ramos izgubi loptu i ostanu dole Pepe,Albiol..i Sedorrf da loptu Patu koji je stavi u gol..ostalo nista....nema razloga da se stobom raspravlajm kad si nako anitmadrista ...zdravooooo i porediti te neke stvari sa BOSNA -REAL JE SAMO ZA GLUPANA...........................jesi glup kao kita

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 nov 2009, 13:09

BIHfan je napisao/la: Hajd zivotati onda nabroj al nemoj rezerviste neg standardne igrace usporedi,plus da ti kazem neubrajaj mladice ispod 23 godine jer oni tek postaju igraci i mogu zavrsit u Realima,Liverpolima itd...hajd da cujem
Evo upravu si ne mogu ih sad nabrojati, ali ima sigurno takvih igrača. Al opet mi je bezveze onakvo poređenje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 13:14

don Ciro je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:hahaha cuj milan parkirao autobus hahhaha....autobus zabi 4 gola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tako ce sutra PEPI da trazi loptu kad mu je dzeko ibisevic i miske kroz usi pocnu provlaciti!!!!!!!!!!!!!
ja znam da ovdje ima FANOVA reala i da im je tesko citati ovo za PEPOG ali jebg.....
to sto neko ima vise sretnih okolnosti pa dogura do reala ili barse to je druga stvar!!!
daj boze da Pepe sutra 3 puta vadi iz mreze loptu,jesam fan Reala i drago mije da je Ronaldo povredjen da neigra protiv nas,..pa jesi gledo tekmu svaka akcija je bila iz kontre....1 gol u Madridu jedino nije bila iz kontre..2 gol kontra Casillas pogresi,,3 konta na sredini Sergio Ramos izgubi loptu i ostanu dole Pepe,Albiol..i Sedorrf da loptu Patu koji je stavi u gol..ostalo nista....nema razloga da se stobom raspravlajm kad si nako anitmadrista ...zdravooooo i porediti te neke stvari sa BOSNA -REAL JE SAMO ZA GLUPANA...........................jesi glup kao kita

zbog ove zadnje recenice vidim da se radi o osobi sa niskom inteligencijom stoga nemam se sta dalje raspravljati i spustati se na tvoj nivo!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2009, 13:19

Knele je napisao/la:
BlueSharks je napisao/la:u lisabonu očekujem ovakav scenario

Suze, opet suze,uvijek suze...Suze krenu kad Bajramović zabije onaj treći gol. Ne znam kako ću sutra...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 nov 2009, 13:22

Hajmo Bosno u Afriku!!!

[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

High

Post Postao/la High » 13 nov 2009, 13:26

don Ciro je napisao/la:

a ti si banovan
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 nov 2009, 13:38

Zasto on!?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 nov 2009, 13:41

Haha bit ce ovako slicno samo sto ce Ciro reci: Mismovicu reci Dzeki da se ne zahebaje!
Sastavljena 2 snimka.

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2009, 13:55

Nema zayebancije :) Samo fajt, pa makar primili tricu, ja cu im halaliti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 nov 2009, 14:00

Smirite malo. Nemoguce je pobrisati sav off topic, jer je skoro svaki post takav :mrgreen:
Zezancija moze u normalnim okvirima, medjusubno vrijedjanje necemo tolerisati.

thwkiel
Kontakt:

Post Postao/la thwkiel » 13 nov 2009, 14:07

znal neko na kojim ce se kanalima sve prenosit utakmica,i imal neko frekvencije ti kanala
pozdrav za sve

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 14:08

thwkiel je napisao/la:znal neko na kojim ce se kanalima sve prenosit utakmica,i imal neko frekvencije ti kanala
pozdrav za sve
BHT 1- ESPN Dos- ESPN Latin America- HRT 2- MaXimo 2- MEGA Channel- RTP International (slobodan na Astri i Hotbirdu)- RTP Madeira- SuperSport 2 (DigitAlb)- SuperSport 3 (ZA)- SuperSport 3A- SuperSport 3N- TVi Portugal- TVR 1
Susret pocinje u 21:30 h
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 13 nov 2009, 14:10

@Virtu4l slika slika
Strauss Junior

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 14:19

slika slika slika slika slika slika slika slika slika
HAJMO BOSNO!!!

SMRT FASIZMU!!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 13 nov 2009, 14:20

citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno :))

ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike :)

ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 14:28

dubrava je napisao/la:citam ove postove i moram reci jednom forumasu ovo: robe do bagro, lud si skroz, al ono pozitivno :))

ma ljudi, nemojte se vi puno brinuti i sikirati za utakmicu (citam, neko i bez zene ostao), vec se vi brinite kako do Juzne Afrike :)

ja mislim da ce Bosna i Hercegovina dobiti u Portugalu a nerijeseno ce biti u Zenici...ja sam vec jucer u crkvu otisao tako da je sve spremno :)
ma to kralju...i ja sam bio na dzumi,vratio se maloprije,samo da se to hoce primit kod Boga,u sto ja ne sumnjam i da svim snagama abd dodjemo do tog zeljenog cilja da konacno odemo na Mundijal...hvala ovim momcima na ovolikim radostima sto su nam donijeli

p.s. jel zagreb obojen u plavo-zuto :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.