Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka
Nazalost i danas kao mnogo puta ranije pravi ljubitelji reprezentacije nece doci do ulaznice vec vecinu ulaznica uzeli su sverceri koji ce da po visokim cijenama prodaju ulaznice, sramno nema sta. Volio bih da ovdje komentarisemo o danasnjem danu jer ovo vise nema smisla toliko cekati u redu bez ikakve organizacije i onda odes kuci bez ulaznice. A kasije vidis razne prodaje ulaznica po vrtoglavim cijenama i to neki su vec poceli prodavati a nije se znalo ni kad je zvanicna prodaja, jer ko oni imaju neku sigurnu semu za ulaznice. Kad bi mi bili svi pametni ko narod i zajedno bojkotovali kupovinu ulaznica od svercera i kad ostane po lijepo prazan stadion vidjeli bi da bi ovi u savezu malo bolje ovo organizovali.
Re: Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka
ovo je situacija koja se javljaja u svim sportovima u bitnim utakmicama svugdje u svijetu pa i nas nece mimoic,prijmera je milion, ne slazem se da to tako treba ali sta cesTRUST je napisao/la:Nazalost i danas kao mnogo puta ranije pravi ljubitelji reprezentacije nece doci do ulaznice vec vecinu ulaznica uzeli su sverceri koji ce da po visokim cijenama prodaju ulaznice, sramno nema sta. Volio bih da ovdje komentarisemo o danasnjem danu jer ovo vise nema smisla toliko cekati u redu bez ikakve organizacije i onda odes kuci bez ulaznice. A kasije vidis razne prodaje ulaznica po vrtoglavim cijenama i to neki su vec poceli prodavati a nije se znalo ni kad je zvanicna prodaja, jer ko oni imaju neku sigurnu semu za ulaznice. Kad bi mi bili svi pametni ko narod i zajedno bojkotovali kupovinu ulaznica od svercera i kad ostane po lijepo prazan stadion vidjeli bi da bi ovi u savezu malo bolje ovo organizovali.
Tuzla 150 ulaznica od 6000 kakva je situacija u drugim gradovima ovo je teska muljaza.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tuga, jad, cemer, ne znal dal' postoji prava rijec da se opise ovo stanje.
Na klipu se vidi da su ljudi previse nervozni a kako i ne bi bili kad cijelu noc cekaju da dodju do karte.
Sverceri, ne sverceri, savez ili vec neko ko upetlja svoje prste u sve ovo ce na kraju izaci sa dzepom punih para a napaceni Bosnjo koji ceka 15-ak sati na ulaznicu ce ostati kao po.pisan.
Sramota je ovo sta se desava, vrijeme je da se stane u kraj ovim lopovlucima.
Kad smo mogli smijeniti Usanovica i ostalu us.ranu bagru mozemo i ovo rijesiti.
Na klipu se vidi da su ljudi previse nervozni a kako i ne bi bili kad cijelu noc cekaju da dodju do karte.
Sverceri, ne sverceri, savez ili vec neko ko upetlja svoje prste u sve ovo ce na kraju izaci sa dzepom punih para a napaceni Bosnjo koji ceka 15-ak sati na ulaznicu ce ostati kao po.pisan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ja uopste ne kontam ljude koji citavu noc cekaju na zimi u redu radi karte. Ili su bezposlicari ili sverceri nema drugo.
Zar nije bolje TV iznjeti u bastu, zapaliti rostilj, 2-3 gajbe pive i soka pa lagano sa drustvom uzivati. Ne guras se ne slusas glupane kako psuju, imas pojesti i popiti a svaku scenu koja je vazna vidis vise puta. Lagano se zavalis u kamping stolicu i merak.
Zar nije bolje TV iznjeti u bastu, zapaliti rostilj, 2-3 gajbe pive i soka pa lagano sa drustvom uzivati. Ne guras se ne slusas glupane kako psuju, imas pojesti i popiti a svaku scenu koja je vazna vidis vise puta. Lagano se zavalis u kamping stolicu i merak.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije druze, vjeruj mi da nije bolje.dinoze je napisao/la: Zar nije bolje TV iznjeti u bastu, zapaliti rostilj, 2-3 gajbe pive i soka pa lagano sa drustvom uzivati. Ne guras se ne slusas glupane kako psuju, imas pojesti i popiti a svaku scenu koja je vazna vidis vise puta. Lagano se zavalis u kamping stolicu i merak.
Dozivjeti atmosferu nakon svake nase prilike, nakon svakog ataka prema protivniku je vrednije od bilo kakve kobasice, pive ili cega vec ne a da ne pricam o dozivljaju nakon postignutog gola.
No, svako ima svoj nacin gledanja reprezentativnih utakmica i ja to iznimno postujem

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To svakako kako ko gleda, mozda sam ja to malo prerastao, vec mi je 30 godina, ja sam prije isao na svaku tekmu repke, ali u zadnjih 2 godine vise ne idem, nemogu vise ciganluka, zgadi mi se kada vidim ko sve ide na utakmicu i kako se ljudi ponasaju. Ovako prije tekme prosetam po gradu pokupim atmosferu, 10 minuta mi je pjeske od stadiona onda lagano kuci vec je rostilj zapaljen i lagano. ( bukvalno cujem raju sa stadiona kada navijaju )Omerbavarac je napisao/la:Nije druze, vjeruj mi da nije bolje.dinoze je napisao/la: Zar nije bolje TV iznjeti u bastu, zapaliti rostilj, 2-3 gajbe pive i soka pa lagano sa drustvom uzivati. Ne guras se ne slusas glupane kako psuju, imas pojesti i popiti a svaku scenu koja je vazna vidis vise puta. Lagano se zavalis u kamping stolicu i merak.
Dozivjeti atmosferu nakon svake nase prilike, nakon svakog ataka prema protivniku je vrednije od bilo kakve kobasice, pive ili cega vec ne a da ne pricam o dozivljaju nakon postignutog gola.
No, svako ima svoj nacin gledanja reprezentativnih utakmica i ja to iznimno postujem
A sve u svemu ovo cekanje citavu noc mi ne ide u u glavu ako neces imati zarade od karata.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 06 mar 2013, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
da li i bajernove prilike tako prozivljavas kad ga gledas na tv-u ili se i tamo bunis za karte ?Omerbavarac je napisao/la:Nije druze, vjeruj mi da nije bolje.dinoze je napisao/la: Zar nije bolje TV iznjeti u bastu, zapaliti rostilj, 2-3 gajbe pive i soka pa lagano sa drustvom uzivati. Ne guras se ne slusas glupane kako psuju, imas pojesti i popiti a svaku scenu koja je vazna vidis vise puta. Lagano se zavalis u kamping stolicu i merak.
- Omerbavarac
- Kontakt:
To ti je vec druga strana medalje.ciza je napisao/la: da li i bajernove prilike tako prozivljavas kad ga gledas na tv-u ili se i tamo bunis za karte ?
Da imam priliku da idem na Bayernove utakmice, kao sto je slucaj sa repkom, bunio bih se sigurno ali sam jos jedno siguran a to je da bi do tih karata lakse dosao nego li je slucaj sa kartama za reprezentaciju.
u istoj sam situaciji za kartu ko i ti,al eto ja mogu i pred tv om da se nerviram jbg sta je tu jeOmerbavarac je napisao/la:To ti je vec druga strana medalje.ciza je napisao/la: da li i bajernove prilike tako prozivljavas kad ga gledas na tv-u ili se i tamo bunis za karte ?
Da imam priliku da idem na Bayernove utakmice, kao sto je slucaj sa repkom, bunio bih se sigurno ali sam jos jedno siguran a to je da bi do tih karata lakse dosao nego li je slucaj sa kartama za reprezentaciju.
al sto je najgore 4000 odabranih a 6000 ulaznica na ostatk drzave e ovo je tek za plakat. I sto je najgore i ovih 6000 ulaznica nece doci normalnoj raji. I onda dođu diasporasi glume ljubav i patriotizam a kad je trebalo da pokazu ljubav prvi na granici bili i njima nije problem 150,200 KM dat za ulaznicu jer oni mnogo vole BiH.
Ma da mi babo igra ja nebih stajao cijelu noc za ulaznicu,nebih jer mi je dosta naseg papanluka,i naseg lopovluka.Daj boze da pobijedimo bar ce oni koji su stajali cijelu noc u tome imati kakvu takvu satisfakciju,a ako nepobijedimo-NEDAJ BOZE ovim iz saveza opet dobro.Eto zbog toga to ne vrijedi zivaca i degenekaOmerbavarac je napisao/la:Tuga, jad, cemer, ne znal dal' postoji prava rijec da se opise ovo stanje.
Muharemovicu odlazi iz Zelje
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ovo je velika sramota ..zasto se ne uvede online prodaja i lijepo mozes kupiti 2 ili 4 karte..ovako ovo nemoze i velika je bruka da se onaj narod onako pati.
- Neutralan88
- Kontakt:
Problem je ovaj:
od 15 000 navijaca koji ce navijati u Zenici odmah 5000 karti idu sponzorima tu nema navijaca..
ostane jos nekih 10 000 navijaca i onda barem 5000 završe na cijenama od 100km koje kupe "guzonje" opet od takvih ljudi nema navijaca, tacnije on gleda utakmicu da se samo slika i može reci sutra eto isao sam na utakmicu .
I na kraju ostane nekih mizernih 5000 navijaca koji navijaju
Sjecam se kad smo igrali prvi put baraž u Zenici i došao nam Portugal u VIP loži imena kao Selma Bajrami
Sve fanatik do fanatika
edit.. karta za zapad 200km
nema više ni reprezentacije Bosne za male pare da se gleda
od 15 000 navijaca koji ce navijati u Zenici odmah 5000 karti idu sponzorima tu nema navijaca..
ostane jos nekih 10 000 navijaca i onda barem 5000 završe na cijenama od 100km koje kupe "guzonje" opet od takvih ljudi nema navijaca, tacnije on gleda utakmicu da se samo slika i može reci sutra eto isao sam na utakmicu .
I na kraju ostane nekih mizernih 5000 navijaca koji navijaju

Sjecam se kad smo igrali prvi put baraž u Zenici i došao nam Portugal u VIP loži imena kao Selma Bajrami
Sve fanatik do fanatika

edit.. karta za zapad 200km

nema više ni reprezentacije Bosne za male pare da se gleda

ma ograničiti prodaju ulaznica na 1, max. 2 po osobi i ćao 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Halo bolan, danas pocela prodaja ulaznica, a prije par dana ljudi drzali ulaznice u rukama ? Kako to ?anonimni je napisao/la:ma ograničiti prodaju ulaznica na 1, max. 2 po osobi i ćao
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma nama treba veci stadion i to je cinjenica i to kapaciteta barem 30 hiljada,.Nije bitno gdje ce taj stadion biti,U Zenici,Sarajevu ili Tuzli ali ocigledno je da ovako vise ne ide..
U barazu sa Portugalom sam noc proveo na otvorenom,mazija zesca bila i na kraju sam **** dobio a ne kartu,.I tad je bila ista prica,dvije ulaznice po osobi a kao ima hiljadu karata,u poslovnicu je uslo od 200 do 300 ljudi i karti je nestalo,.Sat vrmenea poslije lik drzi bruku karti u ruci i dila po pet puta skupljim cijenama,dakle i ova prica o licnim kartama,ogranicenim brojem karata ne pije vode,.
U barazu sa Portugalom sam noc proveo na otvorenom,mazija zesca bila i na kraju sam **** dobio a ne kartu,.I tad je bila ista prica,dvije ulaznice po osobi a kao ima hiljadu karata,u poslovnicu je uslo od 200 do 300 ljudi i karti je nestalo,.Sat vrmenea poslije lik drzi bruku karti u ruci i dila po pet puta skupljim cijenama,dakle i ova prica o licnim kartama,ogranicenim brojem karata ne pije vode,.
to je druga stvar, za to se zna ko je kriv, a nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju... čak i ako bi se to promijenilo, ne znam ima li ograničenja koliko jedna osoba može kupiti ulaznica, opet može uzeti 2-3 karte, jednu ostavi sebi, a ove proda i vrati sve pare...Papastathopoulos je napisao/la:Halo bolan, danas pocela prodaja ulaznica, a prije par dana ljudi drzali ulaznice u rukama ? Kako to ?anonimni je napisao/la:ma ograničiti prodaju ulaznica na 1, max. 2 po osobi i ćao
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ponos Torina
- Kontakt:
Uvjek ce isto biti pa da imamo stadion od 50 000 tapkarosi ce postojati,sponzori ce dobijati ogroman broj ulaznica,estradne licnosti,familija itd...neznam zasto se cudite svake godine,iste stvari se desavaju svake godine i vi se cudite kao da je prvi put....Prvi put kad se desio ovakav lapsus nije uradjeno nista i vi ocekujete u zemlji prevaranata,bjede i jada da bude nesto normalno....Mozete se samo pomiriti sa tim,ko je kupio sretan je ko nije fino s rajom pred tv i uzivajte...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa zasto savez ne ucini nesto s tim preprodavacima.nađe ih i vrati ulaznice.to govorim jer je tako to rijesio hns.
yebem ja onog ko zeli zaradit na ovakav nacin.
yebem ja onog ko zeli zaradit na ovakav nacin.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.