FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
to sa Tottenhamom vam neka fora slicna ovoj?

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nije ni Balenham neka sila, ali trenutno su na papiru favoriti protiv Intera. Otocki fudbal ne godi ovom Interu, jer konstantno imamo problem sa brzim igracima i ubojitim kontrama protivnika. Moze biti prednost sto se prva igra u Londonu, a i ne mora nista znaciti. Sve zavisi kome je Europska liga vise vazna, cini mi se da je to Inter.
Ne bih nista da prognoziram, al dobro bi bilo bar jedan pogodak postici, uz remi ili eventualno neki minimalan poraz.
Ne bih nista da prognoziram, al dobro bi bilo bar jedan pogodak postici, uz remi ili eventualno neki minimalan poraz.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
hehehe hoheuheuheuheuMaGiCa je napisao/la:Ako ga nisi zapamtio pre 2 godine, onda ne volis Inter.Tritolone je napisao/la:Mi imamo Palacia, tko je taj Bale?
SiamoNoi je napisao/la: hehehe hoheuheuheuheu
Ako vec stavljas u potpis ono sto drugi napisu, potrudi se da to bude ispravno uradjeno.
Rekao sam da je po mom misljenju "Milanova sezona 1993-94 bolja od Interove 2009-10".
Ne i da je "Milanov scudetto 93-94>Interova tripletta 2009-10."
Gledao sam Tham protiv Lyona i moze se reci da je losiji tim prosao dalje. Bale-a markirati i izbaciti ih daleko od 16 metara. Poceti samo sa trkacima, pa sta se napravi napred - napravi se. Ovo je moguce proci i sa samo jednim postignutim golom u 2omecu.Puma je napisao/la:Nije ni Balenham neka sila, ali trenutno su na papiru favoriti protiv Intera. Otocki fudbal ne godi ovom Interu, jer konstantno imamo problem sa brzim igracima i ubojitim kontrama protivnika. Moze biti prednost sto se prva igra u Londonu, a i ne mora nista znaciti. Sve zavisi kome je Europska liga vise vazna, cini mi se da je to Inter.
BTW, gde stavi tog sminkera Leonardo di Chocco-mocco-a na avatar
Meni ova slika dovoljno govori,covjek daje sve od sebe.sanjingr je napisao/la:
Uvijek cu vise biti za trenera koji je i losijeg znanja ali koji daje cijelog sebe nego nekog juventina,milanistu ili nekog treceg na klupi koji je tu da samo klepi pare i hladan ko spricer sta god da se desava.
Pazza Inter Stramala
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Da Conte Juventino je bas hladan.
Opet ce biti price da taj "stramala" pojma nema,kako sinoc u prvom pol. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:Da Conte Juventino je bas hladan.![]()
@MaGiCa
Sta to imas protiv Lea ?
Call the coroner!
Prevara od glumca.Puma je napisao/la:
Sta to imas protiv Lea ?
Sminker koji lepo izgleda i na izgled uzima pare, kao i Brad Pitt i slicni mu.
Protiv Strame nikad necu biti niti sam bio,covjek izvlaci maximum iz onog sto ima na raspologanju i sigurno nije toliko naivan trener kakvim ga ovde prozivaju.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
I ja vise volim staru gardu, ali si totalno u krivu sto se tice DiCapria. Medjutim, ne bih da ulazim u neku diskusiju jer ovo ipak nije tema o filmu.MaGiCa je napisao/la:Prevara od glumca.Puma je napisao/la:
Sta to imas protiv Lea ?![]()
Sminker koji lepo izgleda i na izgled uzima pare, kao i Brad Pitt i slicni mu.
Call the coroner!
Citati s razumijevanjem molim lijepoAndrej je napisao/la:Da Conte Juventino je bas hladan.![]()
Mah, davno je to bilo, ali ona utakmica u Milanu mi daje za nadu da mozemo nesto protiv njih, dok Inter tu nije povuka kocnicu vuka je sve konce i moga im je utrpat jos 2-3.MaGiCa je napisao/la:Ako ga nisi zapamtio pre 2 godine, onda ne volis Inter.Tritolone je napisao/la:Mi imamo Palacia, tko je taj Bale?
Moje misljenje da ce nam Lennon radit vece probleme nego Bale, jos na strani di je Pereira, bit ce pakleno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma naravno.MaGiCa je napisao/la:Ako vec stavljas u potpis ono sto drugi napisu, potrudi se da to bude ispravno uradjeno.SiamoNoi je napisao/la: hehehe hoheuheuheuheu
Rekao sam da je po mom misljenju "Milanova sezona 1993-94 bolja od Interove 2009-10".
Ne i da je "Milanov scudetto 93-94>Interova tripletta 2009-10."
Cassano se ispričao ekipi,spremni smo za London.

[youtube][/youtube]
Veliki naslov koji se nasao na prvoj stranici sportskih novina Corriere dello Sport
"Moratti ima blago. Samo Messi daje vise golova od Palacia"
Izjava Mourinha od prije par minuta:
Jose Mourinho: "As an Interista, I do not want Milan or Juventus to lose, I am not interested in them. As an Interista, I want Inter to win the Europa League, that is what I care about.
Jose Mourinho: "I want to go to watch the Europa League final together with Massimo Moratti, obviously with Inter on the field playing."
KRALJ!
"Moratti ima blago. Samo Messi daje vise golova od Palacia"
Izjava Mourinha od prije par minuta:
Jose Mourinho: "As an Interista, I do not want Milan or Juventus to lose, I am not interested in them. As an Interista, I want Inter to win the Europa League, that is what I care about.
Jose Mourinho: "I want to go to watch the Europa League final together with Massimo Moratti, obviously with Inter on the field playing."
KRALJ!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Laxalt se vratio u Nacional i odmah zabio(inace znamo da ne moze igrat za nas do ljeta,pa se dogovorom vratio da moze igrati do maja)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]09:54 INTER: BOTTA
L'Inter ha chiuso per l'esterno del Tigre, Ruben Botta. Secondo Il Corriere dello Sport, i dirigenti nerazzurri hanno anticipato i tempi e messo al sicuro il contratto del giocatore che arriva a parametro zero e con passaporto italiano. Si attende solo il via libera di Moratti che, però, non dovrebbe tardare.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
http://www.youtube.com/user/INTER/featu ... A-JagqtgmI
1/8 finala nextgen series Inter-Arsenal,tu nas Hajrovic igra,utakmica pocinje u 15h,ko je voljan gledat eto link
1/8 finala nextgen series Inter-Arsenal,tu nas Hajrovic igra,utakmica pocinje u 15h,ko je voljan gledat eto link
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Injuries, suspensions, incidents, cases, moles… they were just a few unfortunate things that Strama had to deal with before Catania. Despite all of that, the Nerazzurri managed to win in Catania and are still in the race for the Champions League next season. To show the team support, Inter supporters left this message outside the gates of Pinetina: “Against everything and everyone. Grande Strama and thank you guys.” In good times but especially in bad times, Interisti always love their club.
Smrdo obicni. aBd na kraju sezone mu gledamo ledja. Veze nema frajer.
Ja se vec sad usro pred nalete Balea i Lennona
Ja se vec sad usro pred nalete Balea i Lennona
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
izgubi nam inter od smradova zidovskih, sta ocekivati tek od zidovskog kluba number 1 u evropisanjingr je napisao/la:http://www.youtube.com/user/INTER/featu ... A-JagqtgmI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.