Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Sramna prodaja ulaznica BiH-Grcka
Naš narod je nerealno pohlepan, glupo pohlepan ... evo gledam na PIK-u, jug i sjever koji su platili 20 KM prodaju po minimalno 80 KM.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ne znam čemu čuđenje, nije da nismo navikli na to u ovim našim banana državama.
Probao sam i sam doći do karata, preko lokalnog saveza, rutinski sam dobio nogu u guzicu.
Probao sam i sam doći do karata, preko lokalnog saveza, rutinski sam dobio nogu u guzicu.

Hayley <3
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U slučaju većeg stadiona ovaj lopovluk bi izgubio na značaju, jer nema baš 30,000 ljudi koji bi ubili za kartu, na red bi došli svi koji silno žele na utakmicu, a ostalo bi mjesta i za ostale. Da imamo stadion od 100,000 onda bi uz kartu od 5 maraka isti zjapio poluprazan. Ne govorim da nam treba toliki stadion nego navodim primjer...
@nate
Savez i radi sa njima u talu...
@nate
- dr.van nostrand
- Kontakt:
deni_m1312 je napisao/la:Naš narod je nerealno pohlepan, glupo pohlepan ... evo gledam na PIK-u, jug i sjever koji su platili 20 KM prodaju po minimalno 80 KM.
Sto, ako ima budala neka plate i po 180KM, ja ne bih dao ni 14KM

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
DukeOfWellington je napisao/la: @nate

e yebiga onda.dok je ovih tako ce uvijek biti.steta.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
http://www.p.ik.ba/artikal/5955277/ulaznice-bih-grcka/" onclick="window.open(this.href);return false;

- Citizen-X
- Kontakt:
stari moj sramno prodaje ulaznice za tekmu
ima 2 juga i 2 zapada
zato sto mu je drzava dala sve beneficije kao fahri radoncicu, sulji tihicu i ostalim moralnim vertikalama BIH koji su je branili mjesto njega i ljudi koji su branili BIH u minhenskim, ciriskim i beckim udarnim brigadama - stalo mu je da zaradi koju marku
ako koga zanima nek mi javi ponudu aukcijski na PP.
fala i prijatno

ima 2 juga i 2 zapada
zato sto mu je drzava dala sve beneficije kao fahri radoncicu, sulji tihicu i ostalim moralnim vertikalama BIH koji su je branili mjesto njega i ljudi koji su branili BIH u minhenskim, ciriskim i beckim udarnim brigadama - stalo mu je da zaradi koju marku
fala i prijatno

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Hm, neka ode do Fahre i ostalih skorojevica pa neka im to kaze. Ovako, pare u dzep i puna usta demagogije .. I ponovo po ledjima nekog drugog ...Citizen-X je napisao/la:stari moj sramno prodaje ulaznice za tekmu
ima 2 juga i 2 zapada
fala i prijatno
- Citizen-X
- Kontakt:
sto bi on is'o - kad je Fahru kao najveceg hohstaplera za najpolicajca izabrao narod jer narod znasamson je napisao/la:Hm, neka ode do Fahre i ostalih skorojevica pa neka im to kaze. Ovako, pare u dzep i puna usta demagogije .. I ponovo po ledjima nekog drugog ...Citizen-X je napisao/la:stari moj sramno prodaje ulaznice za tekmu
ima 2 juga i 2 zapada
fala i prijatno

moj stari od tih para nece kupit blindirani Cadillac Escalade - otici ce u grijanje i platit ratni reket koji mu drzava trazi....
i da - bio sam ironican - ali oglas vazi

Fakat, nemam je nista protiv toga da se kupi extra karta, odradi i ides na tekmu dzabana. Ako mozes, i koju marku zaraditi. Kontam, vremena su kokuzna.Citizen-X je napisao/la:sto bi on is'o - kad je Fahru kao najveceg hohstaplera za najpolicajca izabrao narod jer narod zna
moj stari od tih para nece kupit blindirani Cadillac Escalade - otici ce u grijanje i platit ratni reket koji mu drzava trazi....
U tvom slucaju, samo spominjanje Fahre i ostale drzavne jalije/drzave mi je zasmetalo. Uvijek je to izgovor, a niko da se digne i konacno zaprijeti Savezu da se to pitanje jednom rijesi. Ovo je vec odavno smijesno postalo ...
- Citizen-X
- Kontakt:
Ma meni vise ide na qrc zaljenje naseg naroda karte skupe mafija lopovi ovo ono - pa kad vec potezete to da vam kazem gdje to sve pocinjesamson je napisao/la:Fakat, nemam je nista protiv toga da se kupi extra karta, odradi i ides na tekmu dzabana. Ako mozes, i koju marku zaraditi. Kontam, vremena su kokuzna.Citizen-X je napisao/la:sto bi on is'o - kad je Fahru kao najveceg hohstaplera za najpolicajca izabrao narod jer narod zna
U tvom slucaju, samo spominjanje Fahre i ostale drzavne jalije/drzave mi je zasmetalo. Uvijek je to izgovor, a niko da se digne i konacno zaprijeti Savezu da se to pitanje jednom rijesi. Ovo je vec odavno smijesno postalo ...

I sto se mene tice od svih gangstera fahro je meni tito - barem je od onog sto je klepio nekog i zaposlio i dao nekom 'ljeba....
sta se bunite svaki put. jel bila sad 40 il 100 maraka sve jedno. ne igra se svaki dan. ja cu otici na dan tekme u zenicu i uzeti sebi kartu. kad sam u portugal i grcku isao uzeo sam sebi karte za domaci sektor i fino zamolio zastitare da me puste u bh sektor. nije bilo nikakvi problema. tako cu sad u zenicu bez karte i tamo dati tu **** stoju i etpo me na stadionu. radi ti 50-60 maraka vise sigurno necu nociti pred centrotransom.
jos nesto: pogledajte na ebay.de cjene za karte bayerna minhena (samo jedan primjer), gdje prodavaju karte za duple cjene nego sto i kupe.
jos nesto: pogledajte na ebay.de cjene za karte bayerna minhena (samo jedan primjer), gdje prodavaju karte za duple cjene nego sto i kupe.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sljedece utakmice na Kosevu igrati , ovo nema nigdje **** ti stadion od 13 hiljada mjesta.
pi.
- Citizen-X
- Kontakt:
moze vala cim zetva zavrsi - i staviti konjska pojila da ima dje raja da pisaTweeds_10 je napisao/la:Sljedece utakmice na Kosevu igrati , ovo nema nigdje **** ti stadion od 13 hiljada mjesta.

!*)?"#! i ja stadion a i narod koji misli da mu je sva drzava od Bembaše do IliĐŽe...
i haman su jedino sverceri i kriminalci u Zenici i haman da ne bi bilo sverca i preprodaje da se na oranici zaigra...
hau jes nou.... mozemo i u vrapcice pa nek ljudi gledaju sa kordiljera iznad neretve durbinima ha ja....
jah - stadion u Zenici kriv sto sibicarski mafijasi dilaju po zelji tapkarosima... i upropastise citavu drzavu svojim kriminalom

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čovjek je samo predložio stadion većeg kapaciteta, a ti se usplahirio oko BP k'o da si ga sam kamen po kamen gradio.
I kakve veze ima želja da se igra u lavoru sa tim da je nekom Bosna od Baščaršije do Ilidže, poređenje ti je
Istina je da Koševu treba rekonstrukcija.
I kakve veze ima želja da se igra u lavoru sa tim da je nekom Bosna od Baščaršije do Ilidže, poređenje ti je

- badblueboylivno
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:moze vala cim zetva zavrsi - i staviti konjska pojila da ima dje raja da pisaTweeds_10 je napisao/la:Sljedece utakmice na Kosevu igrati , ovo nema nigdje **** ti stadion od 13 hiljada mjesta.![]()
!*)?"#! i ja stadion a i narod koji misli da mu je sva drzava od Bembaše do IliĐŽe...
i haman su jedino sverceri i kriminalci u Zenici i haman da ne bi bilo sverca i preprodaje da se na oranici zaigra...
hau jes nou.... mozemo i u vrapcice pa nek ljudi gledaju sa kordiljera iznad neretve durbinima ha ja....
jah - stadion u Zenici kriv sto sibicarski mafijasi dilaju po zelji tapkarosima... i upropastise citavu drzavu svojim kriminalom

Hayley <3
- Citizen-X
- Kontakt:
Dušice moja l'jepa - malo sarkazma prepoznat' nije na odmetDukeOfWellington je napisao/la:Čovjek je samo predložio stadion većeg kapaciteta, a ti se usplahirio oko BP k'o da si ga sam kamen po kamen gradio.
I kakve veze ima želja da se igra u lavoru sa tim da je nekom Bosna od Baščaršije do Ilidže, poređenje ti je![]()

A mnogim sibicarima je Bosna od Bembaše do IliĐe nazalost....
Sve se koncetrisalo u Sarajevu, nazivaju provincijalce seljacima, vrijedja se sve sto nije sarajevsko spustajuci sve i svakog ispod svakog nivoa onako visokokompleksaški, sve se nastanilo u Sarajevu, sve se izgradilo u Sarajevu daj meni ne daj nikom - tipicno ono sarajevski sibicarski daj meni ko druge yebe i na kraju i politika i policija i zakon i ekonomija i drzava jer RS nikad nije bila jaca politicki ode u koorac - jer daj samo meni ja sam bog ovdje ja sam najbolji ja sam sarajlija ostali seljaci focaci trnovljani mrs iz sehera i tako dalje i tako dalje - i dok okom trepnes lutko moja - propala drzava nema vise koga must - nema ni Zenice vise da pravi sine za Olimpijska sela jerbo je Haris Silajdzic prod'o za marku indijcu a sebi za milion i tako prije i tako poslije i tako ubuduce pa ne daj da se sirotinja i bogaljska Zenica malo opari tom usranom dijasporskom kafom cevapima eurom za preprodanu ulaznicu
daj sve meni samo meni jer ja sam civilizacija i primjer - a kad ja kao zenicanin odem u Sarajevo - posvjedocim seljakluku, sibicarenju, hajduckoj "pljahi" svih redom, 2x opljackanog auta - samo da je preko guzova....
pa nemre junacino ima stadion i u Zenici - ulupali smo u njega od krvavih skenjanih para i crkavice i to bi sad uzeli....
pa polako jaruga - nek i drugi zagrabe malo nemoj samo sebi
ha ja

Kralj.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Prave ovce. Prenoćiti na prodajnom mjestu ? E bože sačuvaj.
Plus, ne daju ti da kupiš kartu već da tražiš kod švercera za tolike cifre. Pa ne pada mi na pamet. Hvala bogu TV imamo svi pa gledajmo. Da je pametan narod, samo bi im ti sponzori bili na stadionu.
Plus, ne daju ti da kupiš kartu već da tražiš kod švercera za tolike cifre. Pa ne pada mi na pamet. Hvala bogu TV imamo svi pa gledajmo. Da je pametan narod, samo bi im ti sponzori bili na stadionu.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Inače su Zeničani poznati po tome da su jako tolerantni prema svemu što dolazi iz Sarajeva. Drug mi je jedno vrijeme radio u Zenici, nije smio reć da navija za Želju. Toliko o tome. Samo istu priču stružete. Glupu priču. Niko vam neće uzet stadion, eto vam ga. Al po čemu bi Zenica trebala imat ekskluzivno pravo na utakmice reprezentacije? Dođe neko i predloži Koševo, ti se nešto uzjoguniš tu. Klasični zenički kompleks niže vrijednosti spram Sarajeva. I u Tuzli nije ništa bolje. I to evo govorim po cijenu da budem napadnut od desetina takvih k'o ti, briga me. Onaj ko tako priča o Sarajevu nije ništa bolji od onog tvog fantomskog sarajlije čija je Bosna "od Bentbaše do Ilidže". Jednom sam sjedio u kafani u Tuzli i pred utakmicu reprezentacije (ne sjećam se tačno koju) puštaju se navijačke pjesme. I sad ide tekst "Poludi Cazin, i Banja Luko" pa onda isječeno, pa nastavlja "i gradu smoga i gradu soli", itd. Uglavnom nekoj iskompleksiranoj personi nije bilo mrsko isjeć "Šeher Sarajevo" iz cijele priče, gdje će se smrdljivo Sarajevo spominjat u njegovoj kafani u sred Tuzle. Zato ne struži gluposti tipa "Trepča radi Beograd se gradi", nije ni vaše maslo za Ramazana. A što se tiče zimske Olimpijade, trebala je bit u Brčkom, tamo su ipak najbolji uslovi za skijanjeCitizen-X je napisao/la: Dušice moja l'jepa - malo sarkazma prepoznat' nije na odmet![]()
A mnogim sibicarima je Bosna od Bembaše do IliĐe nazalost....
Sve se koncetrisalo u Sarajevu, nazivaju provincijalce seljacima, vrijedja se sve sto nije sarajevsko spustajuci sve i svakog ispod svakog nivoa onako visokokompleksaški, sve se nastanilo u Sarajevu, sve se izgradilo u Sarajevu daj meni ne daj nikom - tipicno ono sarajevski sibicarski daj meni ko druge yebe i na kraju i politika i policija i zakon i ekonomija i drzava jer RS nikad nije bila jaca politicki ode u koorac - jer daj samo meni ja sam bog ovdje ja sam najbolji ja sam sarajlija ostali seljaci focaci trnovljani mrs iz sehera i tako dalje i tako dalje - i dok okom trepnes lutko moja - propala drzava nema vise koga must - nema ni Zenice vise da pravi sine za Olimpijska sela jerbo je Haris Silajdzic prod'o za marku indijcu a sebi za milion i tako prije i tako poslije i tako ubuduce pa ne daj da se sirotinja i bogaljska Zenica malo opari tom usranom dijasporskom kafom cevapima eurom za preprodanu ulaznicu
daj sve meni samo meni jer ja sam civilizacija i primjer - a kad ja kao zenicanin odem u Sarajevo - posvjedocim seljakluku, sibicarenju, hajduckoj "pljahi" svih redom, 2x opljackanog auta - samo da je preko guzova....
pa nemre junacino ima stadion i u Zenici - ulupali smo u njega od krvavih skenjanih para i crkavice i to bi sad uzeli....
pa polako jaruga - nek i drugi zagrabe malo nemoj samo sebi
ha ja

Nisam iz Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.