Ništa bez crvenih kartona.amko21 je napisao/la:Karic na golu ??champions1921 je napisao/la:Vodi Radnik. Mi katastrofa i naprijed i nazad..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
http://www.tvarenasport.com/vesti/13756 ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Uzivo na AreniSport 1
Uzivo na AreniSport 1

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
- champions1921
1:1 Pehilj koji je zamijenio Adilovica.. Centarsut Svrake sa lijeve strane i Saban zavrsio glavom..
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 06 mar 2013, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
2.pol.:Bukvic, Josi, Vasilic, Cutuk, Stanic, Svraka, Hasanovic, E.Colic, Bekric, Brkovic, Pehilj.. Bekric 2:1 iz slobodnjak sa 20 metara..
BUDI ŽELJO !!!
http://www.banjalukalive.com/fudbal/nav ... aluku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kukavičluk i jad one najgore vrste!!!pastore je napisao/la:http://www.banjalukalive.com/fudbal/nav ... aluku.html
2x su navijači borca prekidali tekmu pa nisu manijaci **** ga.
Ako već nešto hoće onda nek se odigra bez publike skroz, ne treba na ovo pristati nikako.
Ok, svak se pribojava nereda ali ovo ne smije biti opcija!
RIP CHAVEZ 

U 7 veceras slijece lijevi bek, Makedonac. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Žvaka je napisao/la:Kukavičluk i jad one najgore vrste!!!pastore je napisao/la:http://www.banjalukalive.com/fudbal/nav ... aluku.html
2x su navijači borca prekidali tekmu pa nisu manijaci **** ga.
Ako već nešto hoće onda nek se odigra bez publike skroz, ne treba na ovo pristati nikako.
Ok, svak se pribojava nereda ali ovo ne smije biti opcija!
Zato sam ja misljenja da upravi borca ozbiljno treba zaprijetiti izbacivanjem u neki nizi rang,ako se neredi nastave ponavljati,jer ne ide jbmu da citava liga bude taoc nijihovih cetnicki nastrojenih navijaca.Uprava itekako moze stati u tome u kraj ali postavlja se pitanje kolko im je to interesu.Dok se nesto ovako ne uradi nagledacemo se jos podrske ratnim zlocincim,izgledom tribina ko da se utakmica igra u beogradu,vrijedjajima protivnika na svim mogucim osnovima i svim pokusajima osporavanja nama nam najdraze drzave

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- champions1921
Danasnja trening utakmica u Hadzicima uveliko ide u prilog "pesimistima" ili "realnima" sa kojima se vodila polemika zadnjih dana na ovoj temi.. Totalna bezidejnost i jedna od ruznijih tekmi koje sam gledao.. Do duse, cuvale su se noge i nije bilo Jamaka i Selimovica.. Brkovic ako ne moze protiv Radnika (a ne moze), onda sta od njega ocekivati u bitnijim tekmama.. Jedina pozitiva, bar po meni, je povratak Bekrica koji je i sa 30% forme za Smajketa Riberi.. Vidjecemo sta ce sef smisliti do Banja Luke ali ja ne vidim kako mi mozemo tamo do odgovarajuceg rezultata..
I na kraju najnebitnije.. Zavrsilo je 2:1 za nas.. Strijelci Pehilj i Bekric iz jedina dva nasa suta u okvir gola Radnika..
I na kraju najnebitnije.. Zavrsilo je 2:1 za nas.. Strijelci Pehilj i Bekric iz jedina dva nasa suta u okvir gola Radnika..
BUDI ŽELJO !!!
exbabilon je napisao/la:U 7 veceras slijece lijevi bek, Makedonac.
ime prezime

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
irridu je napisao/la:exbabilon je napisao/la:U 7 veceras slijece lijevi bek, Makedonac.
ime prezime
uh hvala Bogu vise !!!

Željeznicar za život cijeli !
- ficobahtic
- Kontakt:
Evo sad s'tekme, malo je reci da sam se smrzo...Teren onako, dosta los i neravan...Nasi poceli u sastavu Karic, Colic, Stanic, Kerla, Bogi, Zola, Bekric, Svraka, Brkovic, Smajic, Adilovic, prvo pol. jako lose, nikakve sinhronizacije izmedju linija nije bilo, samo nabijanja stopera i neki pokusaji na individualni kvalitet Bekrica. Oni poveli nakon kornera, na prvu utrcava lik i salje prizemnu loptu u gol. Mi pred kraj prvog izjednacili nakon ubacaja Svrake sa lijeve strane, Pehilj glavom pogadja za 1:1. Pehillj je zamjenio Adilovica u 25 minuti jer je golgeter bio malo je reci indisponiran. Cudna formacija u prvom pol, Bekric igrao lijevo a Brkovic u sredini kao ofanzivni vezni?? Ofanzivnog veznog fakticki nismo ni imali, Smajic igrao desno. U drugom usli Cutuk, Vasilic, Joshy, Hasanovic, E colic, Bukvic, izasli Bogi, Kerla, Smajic, Benjo, Zola, Karic, Nakon faula nad Sabanom, Bekric majstorski pogadja preko zivog zida donji desni ugao sa 20-ak metara, malo je i golman zakacio loptu. Utakmica bez puno sansi, Radnik dosta dobar a Mi kilavo sto bi reko Sef. izdvojio bih Bekrica, Pehilja i Stanica u ofanzivi jer je u defanzivi bio smusen, Stanic je i najvise pretrcao danas. U 60 minuti ponovo na teren ulaze Zola i Smajic
a izlaze Bekric i Svraka i do kraja nije bilo nekih prilika, osim kad je smajic opalio sa vrha 16 metara pored gola. U BL pokusati iz prekida nesto napraviti ili kontre neke eventualno, jer tecne igre nije bilo ni na vidiku (mozda je razlog za to i neravan teren).

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Prvi put sam misljenja da bi trebalo za ovo gostovanje u Bajnoj zabranit odlazak navijaca.
Definitivno ce gore biti sranja i ove budale nece stat dok ne padnu mrtve glave.
Ovo gostovanje treba fakat ozbiljno svatiti nije to vise djecija igra i zajebancija.
Definitivno ce gore biti sranja i ove budale nece stat dok ne padnu mrtve glave.
Ovo gostovanje treba fakat ozbiljno svatiti nije to vise djecija igra i zajebancija.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zabrane odlaska navijaca na stadione nisu rjesenje. To je samo "metenje prasine pod tepih" dok ona opet ne dodje na povrsinu.
Mozda ce se ljudi unormaliti... Sad za sad nisu normalni i ako se mora ovako, onda nek se radi ovako.
Gore bi bilo da danas sutra padne mrtva glava ili vise njih i opet budemo suspendovani od strane UEFA.
Gore bi bilo da danas sutra padne mrtva glava ili vise njih i opet budemo suspendovani od strane UEFA.
Goran Popov ?exbabilon je napisao/la:U 7 veceras slijece lijevi bek, Makedonac.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.