GL

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
U derby je granica 12,5 mislim da bi mogao lagano ici kao i smith jer ne vjerujem da ce melo igrati ...dr.van nostrand je napisao/la:Stoudemire 14,5 over
Protiv Pistonsa ove sezone u dva navrata zabijao preko ove margine, u Detroitu 17 p. i u New Yorku 20 poena.
I sezonu ranije, 2011/2012 u sva tri susreta isao preko, 22, 15 i 17 poena.
Za 23 minute koliko igra u prosjeku, trebao bi najmanje uzeti 10 suteva i uz slobodna koja izvodi odlicno, eto ga ponovo na 16-17 poena.
Odlicna analiza,dodao sam na ovo Lakerse i B.Lopeza.Sta mislis moze li Boozer veceras u over?amarosim je napisao/la:Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Opet je dosadan sa Cousinsom,sinoc je odigrao najgoru utakmicu u karijeri,iz igre 1-12 sto je kriminalno pogotovo za centra,ipak vcrs ga opet igram preko...zasto?prvo,mislim da je jedan od pametnijih centara u ligi i vjerujem da ce se pokusati iskupiti za lošu predstavu od sinoc....drugo,Golden Stateu se vraca Bogut,sigurno sa limitiranom minutazom ali mislim da su ga ozljede unistile i da ce ga demarcus vrlo lako rijesiti a da ne spominjem kad u igri budu Biendris i li Ezeli..i trece ocekujem dosta poena jer i granica sama govori 222.5............
Jennings 18,5 manje
Nesto se czdno dogadja u igri Bucksa otkakao je Reddick dosao,pogotovo se to odnosi na igru Brandona koji vise asistira nego gleda koš,takodjer minutaza mu se smanjila jer Reddick upravo mijenja njega a Ellis prelazi na playa....mislim da je u zadnjih 6 utakimca samo jednom isao preko i to zadnju gdje je zabio 20 poena ali sa produzecima(zabio je 20.poen trojku za produzetke)...vcrs idu Clippersima i ocekuje ga tezak duel sa Paulom i Bledsoem,pogotvo ce mu biti tesko na prodorima gdje Griffin i Jordan odlicno skupljaju,mislim da ga Clippsi mogu ostaviti ispod ove granice i ja cu to ispoštovati...kvota u premieru je vec pala na 1,70 a negdje je granica i 17,5........SRETNO................
Nemoj njega,San Antonio dobro brani unutarnje pozicije a jos ako Gibson bude igrao,bit ce vrlo tesko da prebaci granicu................jocker je napisao/la:Odlicna analiza,dodao sam na ovo Lakerse i B.Lopeza.Sta mislis moze li Boozer veceras u over?amarosim je napisao/la:Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Opet je dosadan sa Cousinsom,sinoc je odigrao najgoru utakmicu u karijeri,iz igre 1-12 sto je kriminalno pogotovo za centra,ipak vcrs ga opet igram preko...zasto?prvo,mislim da je jedan od pametnijih centara u ligi i vjerujem da ce se pokusati iskupiti za lošu predstavu od sinoc....drugo,Golden Stateu se vraca Bogut,sigurno sa limitiranom minutazom ali mislim da su ga ozljede unistile i da ce ga demarcus vrlo lako rijesiti a da ne spominjem kad u igri budu Biendris i li Ezeli..i trece ocekujem dosta poena jer i granica sama govori 222.5............
Jennings 18,5 manje
Nesto se czdno dogadja u igri Bucksa otkakao je Reddick dosao,pogotovo se to odnosi na igru Brandona koji vise asistira nego gleda koš,takodjer minutaza mu se smanjila jer Reddick upravo mijenja njega a Ellis prelazi na playa....mislim da je u zadnjih 6 utakimca samo jednom isao preko i to zadnju gdje je zabio 20 poena ali sa produzecima(zabio je 20.poen trojku za produzetke)...vcrs idu Clippersima i ocekuje ga tezak duel sa Paulom i Bledsoem,pogotvo ce mu biti tesko na prodorima gdje Griffin i Jordan odlicno skupljaju,mislim da ga Clippsi mogu ostaviti ispod ove granice i ja cu to ispoštovati...kvota u premieru je vec pala na 1,70 a negdje je granica i 17,5........SRETNO................
U wwinu nema Cousinsa u ponudi, ili ja ne vidim dobro??amarosim je napisao/la:Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Jennings 18,5 manje
Hvala puno;)amarosim je napisao/la:Igra Kobe...ako nema Cousinsa,probaj Lee-ja,i oni bi trebao preko.................
zgmiky je napisao/la:A.Ekaterinburg-Amur 5.5 više 2.30 3-3![]()
rusi su zeznuti za kladiti se ali ovo bi trebalo proći
sretno ako netko isprati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.