Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

mforce
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la mforce » 06 mar 2013, 15:27

Berankis, Tursunov i Kuznetsova

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 06 mar 2013, 15:30

Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Opet je dosadan sa Cousinsom,sinoc je odigrao najgoru utakmicu u karijeri,iz igre 1-12 sto je kriminalno pogotovo za centra,ipak vcrs ga opet igram preko...zasto?prvo,mislim da je jedan od pametnijih centara u ligi i vjerujem da ce se pokusati iskupiti za lošu predstavu od sinoc....drugo,Golden Stateu se vraca Bogut,sigurno sa limitiranom minutazom ali mislim da su ga ozljede unistile i da ce ga demarcus vrlo lako rijesiti a da ne spominjem kad u igri budu Biendris i li Ezeli..i trece ocekujem dosta poena jer i granica sama govori 222.5............
Jennings 18,5 manje
Nesto se czdno dogadja u igri Bucksa otkakao je Reddick dosao,pogotovo se to odnosi na igru Brandona koji vise asistira nego gleda koš,takodjer minutaza mu se smanjila jer Reddick upravo mijenja njega a Ellis prelazi na playa....mislim da je u zadnjih 6 utakimca samo jednom isao preko i to zadnju gdje je zabio 20 poena ali sa produzecima(zabio je 20.poen trojku za produzetke)...vcrs idu Clippersima i ocekuje ga tezak duel sa Paulom i Bledsoem,pogotvo ce mu biti tesko na prodorima gdje Griffin i Jordan odlicno skupljaju,mislim da ga Clippsi mogu ostaviti ispod ove granice i ja cu to ispoštovati...kvota u premieru je vec pala na 1,70 a negdje je granica i 17,5........SRETNO................

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 mar 2013, 15:39

Stoudemire 14,5 over
Protiv Pistonsa ove sezone u dva navrata zabijao preko ove margine, u Detroitu 17 p. i u New Yorku 20 poena.

I sezonu ranije, 2011/2012 u sva tri susreta isao preko, 22, 15 i 17 poena.
Za 23 minute koliko igra u prosjeku, trebao bi najmanje uzeti 10 suteva i uz slobodna koja izvodi odlicno, eto ga ponovo na 16-17 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 06 mar 2013, 15:42

dr.van nostrand je napisao/la:Stoudemire 14,5 over
Protiv Pistonsa ove sezone u dva navrata zabijao preko ove margine, u Detroitu 17 p. i u New Yorku 20 poena.

I sezonu ranije, 2011/2012 u sva tri susreta isao preko, 22, 15 i 17 poena.
Za 23 minute koliko igra u prosjeku, trebao bi najmanje uzeti 10 suteva i uz slobodna koja izvodi odlicno, eto ga ponovo na 16-17 poena.
U derby je granica 12,5 mislim da bi mogao lagano ici kao i smith jer ne vjerujem da ce melo igrati ...

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 06 mar 2013, 15:56

Ove Poljake ganjajte over golova u hokeju,igram ih skoro svaku tekmu i pogadjam
Pogotovo ovaj Tychy
Sretno ako ko isprati :D :D
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

jocker

Post Postao/la jocker » 06 mar 2013, 16:04

amarosim je napisao/la:Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Opet je dosadan sa Cousinsom,sinoc je odigrao najgoru utakmicu u karijeri,iz igre 1-12 sto je kriminalno pogotovo za centra,ipak vcrs ga opet igram preko...zasto?prvo,mislim da je jedan od pametnijih centara u ligi i vjerujem da ce se pokusati iskupiti za lošu predstavu od sinoc....drugo,Golden Stateu se vraca Bogut,sigurno sa limitiranom minutazom ali mislim da su ga ozljede unistile i da ce ga demarcus vrlo lako rijesiti a da ne spominjem kad u igri budu Biendris i li Ezeli..i trece ocekujem dosta poena jer i granica sama govori 222.5............
Jennings 18,5 manje
Nesto se czdno dogadja u igri Bucksa otkakao je Reddick dosao,pogotovo se to odnosi na igru Brandona koji vise asistira nego gleda koš,takodjer minutaza mu se smanjila jer Reddick upravo mijenja njega a Ellis prelazi na playa....mislim da je u zadnjih 6 utakimca samo jednom isao preko i to zadnju gdje je zabio 20 poena ali sa produzecima(zabio je 20.poen trojku za produzetke)...vcrs idu Clippersima i ocekuje ga tezak duel sa Paulom i Bledsoem,pogotvo ce mu biti tesko na prodorima gdje Griffin i Jordan odlicno skupljaju,mislim da ga Clippsi mogu ostaviti ispod ove granice i ja cu to ispoštovati...kvota u premieru je vec pala na 1,70 a negdje je granica i 17,5........SRETNO................
Odlicna analiza,dodao sam na ovo Lakerse i B.Lopeza.Sta mislis moze li Boozer veceras u over?

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 06 mar 2013, 16:13

Evo još jedna "analiza"

Wolfsberger - Salzburg over 2,5 @ 1,70

Na utakmicama Wolfsbergera pada prosječno 3.1 gol po utakmici. Na njihovim domaćim utakmicama taj prosjek je 3.5.
Na utakmicama Salzburga pada prosječno 3.5 golova po utakmici. Na gostujućim utakmicama prosjek je 3.2
Od zadnjih 6 utakmica Wolfsbergera 5 ih je išlo u over.
Od zadnjih 8 utakmica Salzburga 7 ih je išlo u over.
Zadnja međusobna utakmica ova dva tima završila 4:1.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 06 mar 2013, 17:07

jocker je napisao/la:
amarosim je napisao/la:Moram napisati nesto i za NBA iako je rano,vcrs je vrlo dobra pounuda pa kvote mozda budu padale.............
Cousins 16,5 više
Jennings 18,5 manje
Odlicna analiza,dodao sam na ovo Lakerse i B.Lopeza.Sta mislis moze li Boozer veceras u over?
Nemoj njega,San Antonio dobro brani unutarnje pozicije a jos ako Gibson bude igrao,bit ce vrlo tesko da prebaci granicu................

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 06 mar 2013, 17:14

Cousins 16,5 više
Jennings 18,5 manje
U wwinu nema Cousinsa u ponudi, ili ja ne vidim dobro??
I kakva je situacija sa Bryantom,igra li veceras negdje sam procitao da se povrijedio?
Mze li K.Irving preko?
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 06 mar 2013, 17:43

Igra Kobe...ako nema Cousinsa,probaj Lee-ja,i oni bi trebao preko.................

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 06 mar 2013, 17:45

amarosim je napisao/la:Igra Kobe...ako nema Cousinsa,probaj Lee-ja,i oni bi trebao preko.................
Hvala puno;)
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2013, 17:47

Raja BSK/NIF-Haslum handicap -2,5 1 kvota 1,85.Sigurnost 100%
Ko je hrabriji moze 1x 2,5 kvota ili cisti 1 3,6 kvota.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 06 mar 2013, 17:52

Juve - Celtic = Prvi strijelac Quagliarella kvota 5.00

Psg - Valencia = Prvi strijelac Lavezzi kvota 6.50

-------------------------------------------------------------------------------------

Juventus - Celtic = iz x u 1 kvota 4.20

Psg - Valencia = iz 1 u 1 kvota 2.70

---------------------------------------------------------------------------------------

Juventus - Celtic tacan rezultat 2-1

------------------------------------------------------------------------------------------

Juve - Celtic = Under 0.5 prvo poluvrijeme - kvota 3.20

Psg - Valencia = Over 0.5 prvo poluvrijeme - kvota 1.30
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

forumash
Kontakt:

Post Postao/la forumash » 06 mar 2013, 17:55

D.Wood (Alba) (9,5) sre 19:00 VIŠE 2,00
----------------------------------------------------------------------
U usponu je forme... prosjek mu je nešto malo preko 9...
Za današnji meč pod znakom pitanja je Heik Shafarcik, a i ukoliko bude igrao nece to biti puna minutaža. Wood bi zbog toga trebao igrati nešto duže i uzeti više šuteva. U prvenstvu je prošlu igrao 39 minuta i postigao 24 koša.
U većini kladionica margina je 10,5, a kvota 1,8, Mislim da je wwin dao odličnu ponudu i da vrijedi ispratiti.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 mar 2013, 18:29

zgmiky je napisao/la:A.Ekaterinburg-Amur 5.5 više 2.30 3-3 :mrgreen:

rusi su zeznuti za kladiti se ali ovo bi trebalo proći

sretno ako netko isprati

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 mar 2013, 18:30

Kolding vs Skive

Vise od 52 gola @1.85
Ocekujem da Kolding zabije preko 30 a ovi vala mogu 20-22

St raphael vs Nantes

Mislim da je ovo siguran 1 i da ce biti vise od jedan razlike sto znaci hendikep 1 i ocekujm vise od 55 golova @1.85
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 06 mar 2013, 18:35

Fluminense - Huachipato(s.t.) 7.3. 02:00 1 1,35
Gulbis - O.Rochus(s.t.) 6.3. 22:35 1 1,50
Govortsova - Minella 6.3. 21:20 1 1,50
Mladenovic - Scheepers 6.3. 21:20 1 1,40
Petzschner - Rufin (kval.) 6.3. 22:35 1 1,70
Pashanski - Lama 6.3. 18:50 1 1,45
Budućnost - Lok.Kuban 6.3. 19:00 2 1,60

kvota: 16.77

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 mar 2013, 18:41

Lundagarad vs Lugi

Mislim da vrlo lako moze doci pobjeda domacina uz nerijeseno 1x @3.1
Hendikep je 4.5 i mislim da ide to lagano H1 @1.85
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 06 mar 2013, 18:43

@zgmiky Čestitam, inače ja više Ruse ne igram imam loša iskustva s njima :D

Prijedlog za 19:00
Norveška Eliteserien (hokej)
Valerenga - Stjernen više od 5,5 golova 1,35 kvota
Prosjek golova u njihovim mečevima je velik, zadnje dvije ovog play offa su odigrali s ukupno 9 i 10 golova.
Očekujem i pobjedu Valerenge ali kvota je niska (1,15) tako da ću igrati zbir golova.

Sretno ko isprati ;)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 06 mar 2013, 18:46

Premala kvota na zbir golova. ;) ;)

Od mene

Notts 1
Chicago hokej 1
Nowitzki manje
Teodosic vise
Gulbis-Rochus 2 3,00
Schiavone prvi set vise od 9,5 gemova
Zheng prvi set vise od 9,5 gemova

Juve sve me vuce na 2 ili x2
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.