Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ciza
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la ciza » 04 mar 2013, 21:59

bavcic 4 poena,za koji dan ocekujem kad prdne da izadjee na ss.ba imamo mi jos kosarkasa po evropi koji igraju mnogo bolje od bavcica ali nemaju mjesta na portalima

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 04 mar 2013, 22:04

ciza je napisao/la:bavcic 4 poena,za koji dan ocekujem kad prdne da izadjee na ss.ba imamo mi jos kosarkasa po evropi koji igraju mnogo bolje od bavcica ali nemaju mjesta na portalima

ajde nabroji ih :!: :?:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 04 mar 2013, 22:30

ciza je napisao/la:bavcic 4 poena,za koji dan ocekujem kad prdne da izadjee na ss.ba imamo mi jos kosarkasa po evropi koji igraju mnogo bolje od bavcica ali nemaju mjesta na portalima
svasta se ovdje moze procitati...

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 mar 2013, 17:13

gdje su sad svi oni koji su govorili ima begic i slicni begicu zelju da igraju za bih :D ? vidite carevi moji da niko ne moze natjerat nekoga da igra za njih ako taj neko ne zeli :) i zato manite prica neko natjeran da igra za drugu repku to je samo cisto njihova odluka :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2013, 17:49

Muumii je napisao/la:gdje su sad svi oni koji su govorili ima begic i slicni begicu zelju da igraju za bih :D ? vidite carevi moji da niko ne moze natjerat nekoga da igra za njih ako taj neko ne zeli :) i zato manite prica neko natjeran da igra za drugu repku to je samo cisto njihova odluka :)
Slazem se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 06 mar 2013, 18:24

Mirza Begic odbio da igra za BiH.

Pogledaj mu sad wikipedia stranicu - prvi odlomak.

"After refusing to play for Bosnia-Herzegovinian national team, he acquired a nickname "shupak". He knows why."
:lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mirza_Begi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2013, 21:22

Hvala Begicu na ovoj izjavi i ako ikako moze da mu se zabrani ulaz u nasu drzavu nakon ovoga, jednostavno si decko suvisan i mi mozemo bez tebe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 06 mar 2013, 21:24

Zekerijah 18 poena veceras u pobjedi Spartaka :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2013, 21:25

Yucca je napisao/la:Zekerijah 18 poena veceras u pobjedi Spartaka :D :D
Zeko ne yebe zivu silu :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2013, 21:55

MostaracVelezovac je napisao/la:Mirza Begic odbio da igra za BiH.

Pogledaj mu sad wikipedia stranicu - prvi odlomak.

"After refusing to play for Bosnia-Herzegovinian national team, he acquired a nickname "shupak". He knows why."
:lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mirza_Begi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol:

Jos uvijek stoji, nadam se da ce ostati 8-)

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 mar 2013, 22:18

Izbrisali su ..

Aha, sada je i ovo .. [[file:Mirza J*** TI DJECU Begić at Eurobasket 2011.jpg|frameless|alt=]]. Ne zna covjek sta bi rekao ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 mar 2013, 22:25

" He is playing with the pro club Real Madrid in Spain. Everywhere he goes people embrace him as "shupak". Especially back home in Bosnia and Herzegovina." :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 mar 2013, 23:10

samo mi je drago zbog pojedinih likova na forumu ovom ja kad sam govorio ne moze niko natjerat nikog da igra za neku repku ako taj neko ne zeli oni su mi odgovarali sarkasticno kao begic ima zelju njemu ne daju i tako to.Jedini pravi bosanac sto se tice kosarkasa koji se dokazao bas kao bosanac je DAMIR MRSIC covjek je cekao do 20 i neke godine da igra za bosnu i nikad nije doveo to u pitanje.aa i licno znam da te ne moze niko natjerat da igras za neku repku ako ne zelis i manite toga kao klub ce vas drzati na klupi necete imat uslove za rad i tipa toga :)

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 06 mar 2013, 23:43

Muumii je napisao/la:samo mi je drago zbog pojedinih likova na forumu ovom ja kad sam govorio ne moze niko natjerat nikog da igra za neku repku ako taj neko ne zeli oni su mi odgovarali sarkasticno kao begic ima zelju njemu ne daju i tako to.Jedini pravi bosanac sto se tice kosarkasa koji se dokazao bas kao bosanac je DAMIR MRSIC covjek je cekao do 20 i neke godine da igra za bosnu i nikad nije doveo to u pitanje.aa i licno znam da te ne moze niko natjerat da igras za neku repku ako ne zelis i manite toga kao klub ce vas drzati na klupi necete imat uslove za rad i tipa toga :)
dodaj njemu i sulejmanovica, nurkica i polutka :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 mar 2013, 10:13

Muumii je napisao/la:samo mi je drago zbog pojedinih likova na forumu ovom ja kad sam govorio ne moze niko natjerat nikog da igra za neku repku ako taj neko ne zeli oni su mi odgovarali sarkasticno kao begic ima zelju njemu ne daju i tako to.Jedini pravi bosanac sto se tice kosarkasa koji se dokazao bas kao bosanac je DAMIR MRSIC covjek je cekao do 20 i neke godine da igra za bosnu i nikad nije doveo to u pitanje.aa i licno znam da te ne moze niko natjerat da igras za neku repku ako ne zelis i manite toga kao klub ce vas drzati na klupi necete imat uslove za rad i tipa toga :)

zato sto je Tuzlak :?: ili imas info ,da su ga Turci zvali da igra za njih :?: Ima jos jedan Damir iz Tuzle ;)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 mar 2013, 14:17

Drago mi je sto je ovaj supak pokazo svoje pravo lice , iako nisam takvak osoba ovakim ljudima zelim sve najgore mozda zato jer sam ja bas suprotnog karaktera jeo bi **** ceko bi do 30 te godine ako treba da zaigram za svoju zemlju nikad ne bi to doveo u pitanje bez obzira gdje zivim i sta radim.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 07 mar 2013, 14:24

ja nisam ni čekivao da zaigra, pa čovjek od omladinskih kategorija u sloveniji i sad da pređe nama...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 07 mar 2013, 19:41

lumani je napisao/la:

zato sto je Tuzlak :?: ili imas info ,da su ga Turci zvali da igra za njih :?: Ima jos jedan Damir iz Tuzle ;)
ne to je cisto zato sto su ga i turci i hrvati zvali da ga igra za njih a odbio je ,aa ne znam zasto spominjes tuzlu sad ? aa taj damir drugi ili ti ga damir mulaomerovic je supak isto kao i mirza begic i slicni njemu kolko god puta oni bili iz tuzle to su ljudi smradovi teski :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 mar 2013, 20:54

spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzle ;) p.s Begic nije Tuzlak :!:

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 07 mar 2013, 22:01

lumani je napisao/la:spominjao sam Tuzlu ,zato sto si ti iz Tuzle ;) p.s Begic nije Tuzlak :!:
jaaaaj pa kakve veze sto sam ja iz tuzle bgt ? aa jesam ja negdje rekao da je begic tuzlak :O ?

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.