FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek im je opet dodijele haha pa da upotpune kolekciju!
Čini mi se da su izbacili nagaradu za najbolje navijače ili su samo razmišljali o tome.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
pasa fulio si temu, ako nemozes da derbi podhebavanja podneses, koaj su tradicija od 54 onda neznam zasto si uopste navijac jednog od dva derbi klubaTheManiacs je napisao/la:Pasa ti od tog dana provociras koji ti je qrac ?Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !
Sutra ce se navrsiti sedam dana od velike tragedije koja je pogodila FK Zeljeznicar i navijacku grupu tog kluba. Tako da vas sve molimo da se sutra u 16:30 jos jednom okupimo na mjestu tragedije da odamo pocast bivsoj navijackoj skupini i nekadasnjem prvaku . Ukoliko ste u mogucnosti ponesite domacinu kite cvijeca da bi njihova dusevna bol prouzrokavana u subotu bar na trenutak bila zaboravljena.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Raja iskreno nema potrebe da ih se zeza vise,jbg idemo dalje sa nasim voljenim klubom u nove pobjede.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCSTheManiacs je napisao/la:Pasa ti od tog dana provociras koji ti je qrac ?Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !
Sutra ce se navrsiti sedam dana od velike tragedije koja je pogodila FK Zeljeznicar i navijacku grupu tog kluba. Tako da vas sve molimo da se sutra u 16:30 jos jednom okupimo na mjestu tragedije da odamo pocast bivsoj navijackoj skupini i nekadasnjem prvaku . Ukoliko ste u mogucnosti ponesite domacinu kite cvijeca da bi njihova dusevna bol prouzrokavana u subotu bar na trenutak bila zaboravljena.
- TheManiacs
- Kontakt:
ovako sa ovim gerrardom ne zelim vise ulaziti u prepirke
Vidi se da je kloc i da ce ostat to.provocira misli on neko i nesta!
Al stigo i virus od manijaka za pitare
Haj1na1

Vidi se da je kloc i da ce ostat to.provocira misli on neko i nesta!
Al stigo i virus od manijaka za pitare
Haj1na1

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Mozel neko da postavi smrtovnicu malog zelje...Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !

- TheManiacs
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vi ste nas u posljednje 4 godine pobjedili samo jednom,sve ostalo su bile nase pobjede il remiji,mozes onda mislit kolko ja vasih smtovnica imam..TheManiacs je napisao/la:Ja od proslog derbija imam vasu

- TheManiacs
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:Vi ste nas u posljednje 4 godine pobjedili samo jednom,sve ostalo su bile nase pobjede il remiji,mozes onda mislit kolko ja vasih smtovnica imam..TheManiacs je napisao/la:Ja od proslog derbija imam vasu![]()
![]()
Pa jbt nemas smrtovnicu ako smo nerijeseno igrali

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kazu da ce vam biti uruceni novi Sony-evi fotoaparati povodom izbora navijaca godine ...TheManiacs je napisao/la:ultra@rajvosa je napisao/la:Vi ste nas u posljednje 4 godine pobjedili samo jednom,sve ostalo su bile nase pobjede il remiji,mozes onda mislit kolko ja vasih smtovnica imam..TheManiacs je napisao/la:Ja od proslog derbija imam vasu![]()
![]()
Pa jbt nemas smrtovnicu ako smo nerijeseno igrali![]()
Znaci dolazite pripremljeni bolje nego prosli derby ?
Masala sto bi se reklo kod nas u Sarajevskom zargonu ...
ja sad nešto kontam! kakva tragedija pa nije tragedija izgubiti a biti bolji gledam kako se raduju koda su čelzija dobiliultra@rajvosa je napisao/la:Mozel neko da postavi smrtovnicu malog zelje...Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !

-
- Kontakt:

i to sto smijete momku koji nije dobar odrazava naziv fina gradska raja-sa sela na beton i odmah sile

Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
- edo_malesak
mislim da je ovo veci merak nego celzijaharinjo je napisao/la:ja sad nešto kontam! kakva tragedija pa nije tragedija izgubiti a biti bolji gledam kako se raduju koda su čelzija dobiliultra@rajvosa je napisao/la:Mozel neko da postavi smrtovnicu malog zelje...Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !
Sutra ce se navrsiti sedam dana od velike tragedije koja je pogodila FK Zeljeznicar i navijacku grupu tog kluba. Tako da vas sve molimo da se sutra u 16:30 jos jednom okupimo na mjestu tragedije da odamo pocast bivsoj navijackoj skupini i nekadasnjem prvaku . Ukoliko ste u mogucnosti ponesite domacinu kite cvijeca da bi njihova dusevna bol prouzrokavana u subotu bar na trenutak bila zaboravljena.njanje ko njanje
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
Pobjede u gradskim derbijima su najsladje... 

- sarajlija89
- Kontakt:
gripa je jos uvijek aktuelna...cuvajte se 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
posto se vec par dana ne pise nista konkretno...bicemo malo ozbiljniji
Nakon derbija i prve pobjede na strani ove sezone u subotu nam slijedi domaca utakmica protiv Rudara iz Prijedora. Mec od izuzetne vaznosti jer se s nova 3 boda aBd ukljucujemo skroz u sami vrh tabele i onda u BL idemo na pozitivan rezultat sto bi nas ubacilo u samu trku za titulu.
Trenutno se nalazimo na 5. poziciji na tabeli sa 22 boda, dok nam se naredni gost nalazi na 10. mjestu za 17 bodova.
Subota, 21.11.2009. u 13.30h
SVI NA KOSEVO !

Nakon derbija i prve pobjede na strani ove sezone u subotu nam slijedi domaca utakmica protiv Rudara iz Prijedora. Mec od izuzetne vaznosti jer se s nova 3 boda aBd ukljucujemo skroz u sami vrh tabele i onda u BL idemo na pozitivan rezultat sto bi nas ubacilo u samu trku za titulu.
Trenutno se nalazimo na 5. poziciji na tabeli sa 22 boda, dok nam se naredni gost nalazi na 10. mjestu za 17 bodova.
SVI NA KOSEVO !
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Dobiti ovu utakmicu obavezno,jer samo tako ce 3 boda sa derbija dobiti na tezini.Ujedno i na psiholoskom planu kod igraca ce se poslije osjetiti rasterecenje i tako otici u bl na posljednje kolo jeseni.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.sarajlija89 je napisao/la:posto se vec par dana ne pise nista konkretno...bicemo malo ozbiljniji![]()
SVI NA KOSEVO !
Moramo pobijediti rudar,pa onda idemu u BL po bod(ove(
Ma trebali bi to rutinski odraditi, 2:0
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], SamoDaKazeem i 53 gosta.