Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sparta Sarpsborg-Storhamar 1 1.75
1.trećina 1 2.30
Sarpsborg je ovdje kvalitetnija ekipa, do sada su u obje utakmice play offa slavili gosti, vrijeme je da domaćin dobije
sretno ko prati
1.trećina 1 2.30
Sarpsborg je ovdje kvalitetnija ekipa, do sada su u obje utakmice play offa slavili gosti, vrijeme je da domaćin dobije
sretno ko prati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 mar 2013, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Lorenskog-Lillehammer 6.5 više 2.10
ovdje očekujem kišu golova, zadnje dvije kod Lorenskog su bile po pet komada, sad bi trebali otići na 7+, zadnja je bila 8-1 kod Lillehamera
sretno ako pratite
ovdje očekujem kišu golova, zadnje dvije kod Lorenskog su bile po pet komada, sad bi trebali otići na 7+, zadnja je bila 8-1 kod Lillehamera
sretno ako pratite
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 mar 2013, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Inače stave granicu 6,5 na ove ekipe pa kvota bude 1,6 - 1,7. Ali u zadnje 2 utakmice Derby stavlja 5,5 i kvota bude veoma mala, ali šta je tu je.AgresivnoDjubre je napisao/la:Premala kvota na zbir golova.![]()
19:00 Petange - Differdange 2 1.60
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Bravo kraju, proslo u 1/4forumash je napisao/la:D.Wood (Alba) (9,5) sre 19:00 VIŠE 2,00
----------------------------------------------------------------------
U usponu je forme... prosjek mu je nešto malo preko 9...
Za današnji meč pod znakom pitanja je Heik Shafarcik, a i ukoliko bude igrao nece to biti puna minutaža. Wood bi zbog toga trebao igrati nešto duže i uzeti više šuteva. U prvenstvu je prošlu igrao 39 minuta i postigao 24 koša.
U većini kladionica margina je 10,5, a kvota 1,8, Mislim da je wwin dao odličnu ponudu i da vrijedi ispratiti.
Evo nesto od mene za veceras :
PSG - Valencia odg 1 1.65
Prvu utakmicu Valencia je prilicno razocarala svoje navijace, i sigurno je da ce napasti na gol Parižana od samog starta, i trebali bi makar 1 Sirigua poslati u mrezu po loptu. Parisu fali Ibrahimovic, ali mislim da i bez njega imaju sasvim solidan broj igraca koji bi se mogli upisati u listu strijelaca.
Juventus - Celtic 2.5 manje 2.00
Covjek bi nakon pobjede nekog tima u gostima sa 3:0 vec u prvoj utakmici smatrao da ce drugi susret biti prilicno revijalan. Medjutim Celtic je ekipa sa dugom tradicijom i ogromnim brojem navijaca, i sigurno je da nece pasti bez borbe. Ipak mislim da je Juventus za njih ipak prilican broj stepenica iznad, i ako Bianconeri ne budu napadali gol, sto mislim da bas i nece, Juve bi mogao komotno sacuvati mrezu, a 3 gola vjerovatno nece opet zabiti. U ovo i nisam toliko siguran, ali obzirom na kvoti koja je cak 2.00 moralo se naci na mom listicu.
Gulbis E. - Olivier R.
Gulbis je protekli tjedan osvojio Delray beach i izjavio da mu je velika zelja da prestigne sve one za koje smatra da se na ATP. ljestvici ne bi smjeli nalaziti ispred njega. Sigurno je da ce dati maksimum ne samo da se kvalificira na Indian Wells, nego i da se na samome turniru probije sto je moguce vise. Medjusobno nisu igrali, ali Gulbis je veliki favorit i dolazi nakon 9 vezanih pobjeda. Jucer je otisao u 3 seta sa Harrisonom, ali na kraju ipak slavio a Oliviera bi mogao rijesiti i u 2.
Sretno
PSG - Valencia odg 1 1.65
Prvu utakmicu Valencia je prilicno razocarala svoje navijace, i sigurno je da ce napasti na gol Parižana od samog starta, i trebali bi makar 1 Sirigua poslati u mrezu po loptu. Parisu fali Ibrahimovic, ali mislim da i bez njega imaju sasvim solidan broj igraca koji bi se mogli upisati u listu strijelaca.
Juventus - Celtic 2.5 manje 2.00
Covjek bi nakon pobjede nekog tima u gostima sa 3:0 vec u prvoj utakmici smatrao da ce drugi susret biti prilicno revijalan. Medjutim Celtic je ekipa sa dugom tradicijom i ogromnim brojem navijaca, i sigurno je da nece pasti bez borbe. Ipak mislim da je Juventus za njih ipak prilican broj stepenica iznad, i ako Bianconeri ne budu napadali gol, sto mislim da bas i nece, Juve bi mogao komotno sacuvati mrezu, a 3 gola vjerovatno nece opet zabiti. U ovo i nisam toliko siguran, ali obzirom na kvoti koja je cak 2.00 moralo se naci na mom listicu.
Gulbis E. - Olivier R.
Gulbis je protekli tjedan osvojio Delray beach i izjavio da mu je velika zelja da prestigne sve one za koje smatra da se na ATP. ljestvici ne bi smjeli nalaziti ispred njega. Sigurno je da ce dati maksimum ne samo da se kvalificira na Indian Wells, nego i da se na samome turniru probije sto je moguce vise. Medjusobno nisu igrali, ali Gulbis je veliki favorit i dolazi nakon 9 vezanih pobjeda. Jucer je otisao u 3 seta sa Harrisonom, ali na kraju ipak slavio a Oliviera bi mogao rijesiti i u 2.
Sretno

+9,5/Brose Basket-CSKA Moskva 1 1.85
13,5/Nachbar B. više 1.85
mislim da brose neće izgubiti više od 9 razlike, ako izgubi uopće, možda brose iznenadi i dobije a za to im treba raspoloženi Nachbar koji mislim ide lagano preko 13 koševa
13,5/Nachbar B. više 1.85
mislim da brose neće izgubiti više od 9 razlike, ako izgubi uopće, možda brose iznenadi i dobije a za to im treba raspoloženi Nachbar koji mislim ide lagano preko 13 koševa
Adebayor je napisao/la:Wolfsberger - Salzburg over 2,5 @ 1,70
nadam se da će duplanje bolje proćiAdebayor je napisao/la:U meču JJK - Inter Turku ... danas isplati igrati under @ 2,05

hehepintol_TM87 je napisao/la:Kolding vs Skive
Vise od 52 gola @1.85
Ocekujem da Kolding zabije preko 30 a ovi vala mogu 20-22

http://freeskidrowgames.tk/

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
truts je napisao/la: Prijedlog za 19:00
Norveška Eliteserien (hokej)
Valerenga - Stjernen više od 5,5 golova 1,35 kvota 5:1
Prosjek golova u njihovim mečevima je velik, zadnje dvije ovog play offa su odigrali s ukupno 9 i 10 golova.
Očekujem i pobjedu Valerenge ali kvota je niska (1,15) tako da ću igrati zbir golova.
Da krenem s NHL-om
Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes više od 5,5 golova 2,00
GL
Anaheim Ducks - Phoenix Coyotes više od 5,5 golova 2,00
GL
Ajte braco kladionicari, dajte parove sutra koncert treba para 

lakers kp2 - u zadnjih 5 medjusobnih susreta uzimali lakersi,nadam se da ce nastaviti seriju tih pobjeda protiv new orleansa
miami-orlando(+15.5) h2 u susretima ova dva tima miami u zadnje vrijeme nije nijednom pobijedio s ovolikom razlikom
miami-orlando(+15.5) h2 u susretima ova dva tima miami u zadnje vrijeme nije nijednom pobijedio s ovolikom razlikom
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
moj vcerasnji

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Jennings under 18,5 @ 1.70
Neko je već analiziro, ja se slažem.
G.Monroe under 16,5 @ 1.85
U zadnje vrijeme igra dobro ali protiv Knicksa ove sezone u 3 utakmice nije prebacio ovu marginu. Razlog je jedan a zove se Tyson Chandler. Još Knicksima treba pobjeda pa bi morali stisnuti u odbrani, dakle...
Detroit-New York (-3,5) h2 @ 1.85
Čini mi se da su dobili sve međusobne ove sezone i to glatko, trebali bi i večeras. U Detroitu loša hemija među igračima, kao i svake godine u ovom dijelu sezone, gosti imaju daleko veći motiv a i kvalitet.
Charlotte-Brooklyn (-8,5) h2 @ 1.85
Bobcatsi opet katastrofalni, nižu poraz za porazom, sve uvjerljivo. Večeras bi mogli biti i bez Mullensa pod košem, koji jedini nešto i igra, gostima se možda vraća Joe Johnson (sa skraćenom minutažom) ali i bez njega bi ovo morali dobiti glatko 10 razlike.
Minnesota under 93,5 @ 1.85
Sa svim povredama koje imaju teško da će prebaciti ovo protiv solidne odbrane Wizzardsa. Wall tu prednjači i očekujem da izdominira Rubia na oba kraja parketa, dakle može i Rubio under 12,5 @ 1.85.
Eto onako, na brzinu sam ih prisastavio, ništa previše ozbiljno. Sretno.
Neko je već analiziro, ja se slažem.
G.Monroe under 16,5 @ 1.85
U zadnje vrijeme igra dobro ali protiv Knicksa ove sezone u 3 utakmice nije prebacio ovu marginu. Razlog je jedan a zove se Tyson Chandler. Još Knicksima treba pobjeda pa bi morali stisnuti u odbrani, dakle...
Detroit-New York (-3,5) h2 @ 1.85
Čini mi se da su dobili sve međusobne ove sezone i to glatko, trebali bi i večeras. U Detroitu loša hemija među igračima, kao i svake godine u ovom dijelu sezone, gosti imaju daleko veći motiv a i kvalitet.
Charlotte-Brooklyn (-8,5) h2 @ 1.85
Bobcatsi opet katastrofalni, nižu poraz za porazom, sve uvjerljivo. Večeras bi mogli biti i bez Mullensa pod košem, koji jedini nešto i igra, gostima se možda vraća Joe Johnson (sa skraćenom minutažom) ali i bez njega bi ovo morali dobiti glatko 10 razlike.
Minnesota under 93,5 @ 1.85
Sa svim povredama koje imaju teško da će prebaciti ovo protiv solidne odbrane Wizzardsa. Wall tu prednjači i očekujem da izdominira Rubia na oba kraja parketa, dakle može i Rubio under 12,5 @ 1.85.
Eto onako, na brzinu sam ih prisastavio, ništa previše ozbiljno. Sretno.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
od mene nhl, tko želi nek padne samnom da ne padam sam
Chicago-Colorado TIK 1 1.45
Anaheim-Phoenix TIK 1 1.70
sretno ako netko isprati

Chicago-Colorado TIK 1 1.45
Anaheim-Phoenix TIK 1 1.70
sretno ako netko isprati
@zgmiky Šta misliš možel ovaj anaheim preko 5,5. Ja odigrao single na malo veći iznos jer sam konto da mi to bude rezervni listić, a na glavnom sam pao na gluposti. 

mislim da ide preko i tip 1 bi trebao doćitruts je napisao/la:@zgmiky Šta misliš možel ovaj anaheim preko 5,5. Ja odigrao single na malo veći iznos jer sam konto da mi to bude rezervni listić, a na glavnom sam pao na gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.