Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la calcio » 07 mar 2013, 03:18

JTS je napisao/la:kakvih ovdje pesimista ima .. šta sve neću pročitat' :roll:
konacno poceo igrati normalno, u 1/4 igrao (!), usao u rotaciju. a ovdje zavladao veci pesimizam nego kada nije ni 1 minutu imao :)

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 07 mar 2013, 03:19

Bas nema srece kad ovaj Redzo odigra dobroo.A toliko o PJ ovoj rotaciji i Mirzinim minutama,al haj sledecu tekmu ocekujem vise.

Denox
Kontakt:

Post Postao/la Denox » 07 mar 2013, 03:20

Evo statistike :)

Konacno 14 minuta, 1/5 sut,2 skoka(oba defanzivna),3 asistencije,3pts :)

bice bolje :D

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 07 mar 2013, 03:23

Pa tacno Bog Otac nemoze nam ugodit :lol: :lol: al hajd sve je za ljude,pa i ta rookie sezona,valjda tako ide strucni naziv..sa moga aspekta i sto se tice ovih ocih stuhinjanja samo mogu rec:samo da tijelo izdrzi,razum je vec navikao :lol:
Uglavnom nema nazad,samo naprijed nista pazi samo gazi,MT33 <3 :!: :!:
Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 07 mar 2013, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 07 mar 2013, 03:24

nele-BHF je napisao/la:I opet... 8-)

slika
onaj glavati majstor 10 je zbog postavljana fotki kolašinca (spamanja) na hlađenju pa ti vidi :D

Dobro je ipak. Ja sam zadovoljan naročito odbranom koja je za 200% bolja. Krenuće i šut, strpljenja samo :)
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 mar 2013, 03:24

nema potrebe da se brinite .. Mirza je ušao u rotaciju, ne može njega Hump više izbaciti .. ovo je bila loša šuterska noć, to se mora dogoditi .. biti će ih još bez dileme .. Evans je opravdao svoje minute, stvarno je dobro odigrao, iako Bobcatsi nisu mjerilo .. za Mirz je bitno da je u rotaciji, a kad bude igrao dobro (čitaj: pogađao), PJ će ga nagraditi, tj produžiti mu minutažu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

mirzaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaaaa » 07 mar 2013, 03:24

Sjetite se da kad je mirza ulazio da su stizali i rezz
Zadnja izmjena: mirzaaaaa, dana/u 07 mar 2013, 03:27, ukupno mijenjano 2 puta.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 mar 2013, 03:25

Minute odradio solidno, a pogotovo u odbrani, gdje je zaista odigrao veoma dobro. Sut je veceras stao, ali Mirza ne smije stati sutirati. To je njegova igra i nadam se da ce vec u sljedecoj tekmi opravdati minute i sto se tice ucinka u napadu. Iako je imao sut 1/5 nije sutirao svaku loptu koju dobije kao prije, vec je dosta i asistirao. Za prvi put u rotaciji i nije lose, jer se treba naviknuti i na igranje kada nije sve rijeseno.

Humphries nije dobio ni sekunde :?

Bit ce bolje protiv Wizardsa ;)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 07 mar 2013, 03:26

calcio je napisao/la:
konacno poceo igrati normalno, u 1/4 igrao (!), usao u rotaciju. a ovdje zavladao veci pesimizam nego kada nije ni 1 minutu imao :)
Ocekivanja su postala ogromna nako nekoliko dobrih utakmica ! Mirza nije dokazan igrac u NBA LIGI i plus trenerg ga nemoze smisliti al pod pritiskom VLASNIKA ,MEDIJA I NAVIJACA napokon dobio dobio sansu u prvom poluvremenu. Mirza treba da zabija, barem je to misljenje vecine nas! NISAM PESIMISTA A MRZIM PESIMIZAM samo REalnost je da ce sad opet ulazit kad je utakmica il izgubljena ili kao veceras .

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 mar 2013, 03:29

BosnaSTL je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Ocekivanja su postala ogromna nako nekoliko dobrih utakmica ! Mirza nije dokazan igrac u NBA LIGI i plus trenerg ga nemoze smisliti al pod pritiskom VLASNIKA ,MEDIJA I NAVIJACA napokon dobio dobio sansu u prvom poluvremenu. Mirza treba da zabija, barem je to misljenje vecine nas! NISAM PESIMISTA A MRZIM PESIMIZAM samo REalnost je da ce sad opet ulazit kad je utakmica il izgubljena ili kao veceras .
ja mislim da ce ulaziti krajem prve ili pocetkom druge cetvrtine a onda koliko ce igrati poslije toga zavisi od drugih faktora. od njegovog ucinka i od toga kako se utakmica bude razvijala.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2013, 03:30

Defanzivno odlican, ofanzivno los. Nema brige, oni sutevi ce ulaziti uglavnom, sjetite se zadnjih nekoliko utakmica. Postao je defanzivno nevjerovatan, mislim da igrac kojeg je cuvao nije primio loptu posteno. Sto se ofanzive tice, igrac kao on to ne zaboravlja, ovi sutevi ce poceti ulaziti, samo je pitanje vremena. Inace, Evans odigrao vrlo dobro, rekao bih iznenadjujuce dobru utakmicu. Mada, lako je protiv Sarlote igrati, vjerujte da bi prosjecna euroligaska ekipa njih dobila jednom u tri utakmice. Ovu utakmicu je dobio Deron, JJ, i na momente vidno inspirisani Wallace, ostali nista posebno. Sto se Mirze tice, ocekujem 10+ minuta protiv WAS, a samo je pitanje vremena kada ce Evans poceti vezane gluposti praviti, mozda vec sl. utakmicu. Protiv jacih ekipa i odbrana, kiksace.
Inace, 3 poena, 3 asistencije i 2 skoka. Sut 1/5, ono sto ce morati raditi je koristiti taj prvi korak (svi ocekuju da ce sutati, pa ima prednost) i napokon ulaziti u reket. Nemojte biti nezadovoljni, gledamo se i tipkamo vec u petak, ako Bog da! :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 mar 2013, 03:32

BosnaSTL je napisao/la:
calcio je napisao/la:
neće, ušao je u rotaciju i on je prva zamjena Evansu .. fulao je u napadu i zato nije više ulazio, a to je praksa PJ-a .. odigraš dobro, dobiješ extra minute, odigraš loše, ideš na klupu i ne ulaziš više .. pri tome je i Evans igrao dobro, tako da nije bilo potrebe za Mirzom, zašto bi vadio iz igre igrača koji igra dobro? Mirza ako odigra dobro ofanzivno protiv Wizardsa, dobiti će extra minute .. ukratko, ovo sigurno neće utcjecati na Mirzinu minutažu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

PJCARLESIMO
Kontakt:

Post Postao/la PJCARLESIMO » 07 mar 2013, 03:35

ljudi bilo je i puno gorih noci ( 3 airballa ) veceras ipak trebamo slavit i zapamtit datum kada je postao dio rotacije..Pokazat ce se on protiv wizardsa a onda i u subotu..ne moraju to bit fantasticne utakmice dovoljno je da budu "dobre" dok se ne navikne...Hump mu nije prijetnja veca mu je prijetnja wallace na 4 ili mozda blatche ako bude lose igrao al svi vjerujemo u naseg MT3-a

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 mar 2013, 08:17

nazalost nije bila mirzina noc ali pozitivna je stvar opet ta da je ocito postao bitniji faktor u ekipi brooklyina, stari mirza bi sigurno imao bolji sut ali i mnogo losiju odbranu, bice bolje, na nama je da ga pratimo i vjerujemo kako on moze i hoce jer znamo da je to istina :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 07 mar 2013, 10:07

Vidim opet nismo zadovoljni :) Ocekuju se cuda od Teletovica,izgleda se slabo pratio u Spaniji :!: Mirza je suter,a svaki suter ima ponekad brojke,1 od 9 ili 2 od 6 :) ......

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 07 mar 2013, 10:14

Ma opet kad se ovako sagleda nije to ni loše bilo sinoć, samo što će PJ maksimalno iskoristiti ovu priliku da Mirzino samopouzdanje opet poljulja, vidjet cete.

Ušla stara sinoć, yebala mi od do, kaže šta to radiš, reko gledam Mirzu, kaže hoš da i tebi i Mirzi usta razvalim :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 07 mar 2013, 10:55

Mirza poprilicno dobro odradio minute u odbrani, dok je u napadu nakon prve pogodjene trojke sut stao. To se desava suterima i nije nista cudno vidjeti da takav igrac ima 1/5 sut. Bitno je da je konacno usao u rotaciju i da je sada prva zamjena, a minutaza ce rasti po ucinku. Sinoc je i Evans odigrao iznenadjujuce dobro, ali znamo da se to desi otprilike jednom u 20 utakmica. Mirzu ako krene sut protiv Wizardsa sigurno ce dobiti 20-25 minuta.

Ne znam samo sta je Hump uradio pa sinoc nikako nije ulazio u igru :roll:

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 07 mar 2013, 11:14

doduše protiv koga će Evans odigrati najbolje ako neće protiv najslabije ekipe u ligi :mrgreen:

jel sljedeca tekma u noci s petka na subotu ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

KiFla
Kontakt:

Post Postao/la KiFla » 07 mar 2013, 13:58

jel sljedeca tekma u noci s petka na subotu ?[/quote]

jeste, protiv Wizardsa u 01:30!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 mar 2013, 14:28

Samo da ova budala ne promijeni misljenje nakon 2 3 utakmice.Mirza sinoc u odbrani jako dobar , al u ofanzivi los jbg nekako je samo cekao da sutne i puno je davao lopte na stranu trebo je uzimat vise suteva al hajde neka.Evans je sinoc bio odlican jest da je protiv bobcatsa al necemo srat mirza da je sinoc ubacio 20 poena svi bi rekli da je podero bla bla.Sve u svemu drago mi je da racuna na njega ozbiljno i da je konacno hump izbacen iz rotacije vjerujem da ce ga trejdat cim prije. Inace ne svidja mi se postava u kojoj mirza igra sa brooksom koji je strasno ogranicen igrac koji nije nista pokazo citavu sezonu.Al ok subota nova tekma protiv wizardsa koji i nisu losi uopce kako stoje sa omjerom pobjeda i sve ako se ne varam 6 ta su ekipa u ligi po broju koseva koji primaju ali isto tako
medju zadnjim po broju koseva koje daju.Match up mu je Okafor ako se ne varam sad ne znam dal se on i Nene mijenjaju na poziciji 4-5 jer obojica su izlistani kao pf/c.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.