KSIVLE je napisao/la:Srna i Dudu su fakat bili maestralni.nate je napisao/la:jao sto nam igraci rasturaju.srbi cuvajte se![]()

lako za to.mandzo trpa, modric igra odlicno.ma bit ce super

KSIVLE je napisao/la:Srna i Dudu su fakat bili maestralni.nate je napisao/la:jao sto nam igraci rasturaju.srbi cuvajte se![]()
Brani Modrica i odmah ti ne valja? Ja nisam njegov miljenik, al bolje da ima ovaj fejs, pise po njemu nego da ja na 24sata moram citat izjave za koje ce on nakon par dana reci da su izvucene iz konteksta i da sve demantuje. Ovako kad oni objave nesto, napisu da je s fejsa ako me zanima mogu provjerit. I dobro je da konacno imamo izbornika koji komunicira s navijacima i odgovara na upite u inbox, bez obzira sto ga upitas. Koji drugi bi odvojio i trunku vremena da se cuje s navijacima? Mozda bi odvojili 4-5 000 kuna mjesecno i platili da to radi netko za njih uz uvjet da se njega ne smara i ne ispituje nista sto zanima navijace, vec da se smisli neka verzija odgovora i to podvali navijacima.KSIVLE je napisao/la:Štico se opet obračunava sa neistomišljenicima po Fejsu. Koji je to cirkusant.I nepobjeda protiv Srba će imati svoju poziitivnu stranu, a ta je da će se ovaj imbecil malo spustiti na zemlju. Valjda...
Nemoj Kelavu ni spominajt vise.Lik brani ocajno posljednje vrijeme.Jack777Pott je napisao/la:Jeste bio, ali sam mislio da nakon ce ga Stimac nakon te utakmice zaboraviti i da se vracamo standardnoj trojci Pletikosa-Kelava-Subasic.
pa normalno.marconato je napisao/la:Evo da se i ja pridruzim hvalospijevima...Poderacete nas, treba da se zadovoljimo ako predjemo centar...
![]()
Ovo dakako nije istina. Rakitić briljira u Sevilli, Badelj je odigrao vrlo dobru polusezonu u BuLi, Lovren uz povremene ekscese igra sasvim dobro za Lyon, Ola je standardan u Wobu...MaGiCa je napisao/la:glavnina repke igra u razvojnim ligama ili "prasinari" po ligama petice (sem Djilkosa i Lukice)
Klasična pila naopako.MaGiCa je napisao/la:Sve sem ubedljivog poraza Srbije na Maximiru je uspeh Srbije, u ovom momentu govoreci, IMHO.
Ironija na srpski način. Osobno ja ne volim igrati protiv sirotinje. Fuj.marconato je napisao/la:Evo da se i ja pridruzim hvalospijevima...Poderacete nas, treba da se zadovoljimo ako predjemo centar...
![]()
Nema za izgubit, to je pozitivno razmišljanje. Kažem i ja da je opasna, al' ne izrazito .marconato je napisao/la:Razumijem te! Sirotinja zna biti izrazito opasna, jer nema sta izgubiti...
I ja kazem.marconato je napisao/la:Evo da se i ja pridruzim hvalospijevima...Poderacete nas, treba da se zadovoljimo ako predjemo centar...
![]()
Dobro. U pravu si.KSIVLE je napisao/la: Ovo dakako nije istina. Rakitić briljira u Sevilli, Badelj je odigrao vrlo dobru polusezonu u BuLi, Lovren uz povremene ekscese igra sasvim dobro za Lyon, Ola je standardan u Wobu...
Ma opet si u pravu. Cega god da se uhvatis - u pravu si. Ne da mi se nastavljati se sa tobom.Klasična pila naopako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.