FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jednom opucase i zabise gol 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Zar nije Tottenham židovski klub, a ne Arsenal?farisija je napisao/la:izgubi nam inter od smradova zidovskih, sta ocekivati tek od zidovskog kluba number 1 u evropisanjingr je napisao/la:http://www.youtube.com/user/INTER/featu ... A-JagqtgmI
1/8 finala nextgen series Inter-Arsenal,tu nas Hajrovic igra,utakmica pocinje u 15h,ko je voljan gledat eto link
Nama je Željo svetinja jedina.
Ajde konju ne seriMago je napisao/la:Smrdo obicni. aBd na kraju sezone mu gledamo ledja. Veze nema frajer.
Ja se vec sad usro pred nalete Balea i Lennona
I mene nervira Strama, ali neka njega, pa da vidimo kako ce se sve zavrsiti. Ja i dalje vjerujem u taj nekakav projekat koji bi mogao svoj vrhunac dozivjeti na ljeto sa novim igracima...
Stramala
[youtube][/youtube]

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Do kraja i noga. Frajer je veeelika pizda. Onako mi je simpatican,al sto se tice trenerskog zanata daleko je on od ozbiljnog.Huska je napisao/la:Ajde konju ne seriMago je napisao/la:Smrdo obicni. aBd na kraju sezone mu gledamo ledja. Veze nema frajer.
Ja se vec sad usro pred nalete Balea i Lennona![]()
I mene nervira Strama, ali neka njega, pa da vidimo kako ce se sve zavrsiti. Ja i dalje vjerujem u taj nekakav projekat koji bi mogao svoj vrhunac dozivjeti na ljeto sa novim igracima...
Jbo majku svi nas sutra otpisuju,sve me vuce da dvicu opalim
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Sva sreća da smo Tottenham izvukli,evo HRT ih OPET prenosi,još im nisu javili da nema više Hrvata tamo.
I ovi nasi prenose, mora da su im javili da ima Srba u Interu.SiamoNoi je napisao/la:Sva sreća da smo Tottenham izvukli,evo HRT ih OPET prenosi,još im nisu javili da nema više Hrvata tamo.
Sala, komika, satira. Izgleda da je to isti paket TV prava prodat po regionu. Vazda se iste utakmice prenose i na RTSu i na OBNu i na HRTu.
dje nece kad su tu Handanovic,Kovacic,Kuzmanovic,Belec,Stankovic ,jos im Dzeko i Vrsaljko fale 
Do prije par dana sam bia optimist ali kako je utakmica sve blize i blize nekako sve vise mislim da cemo dobit po leđima
Bojim se da ce Bale i Lennon bit prebrzi za nasu obranu, pogotovo me strah Lennon koji ide na Pereiru i bojim se da ga ovaj nas floper nece moc zaustavit ni pomocu sjekire.
@Ado - nemoj Vrsaljka molim te
Bojim se da ce Bale i Lennon bit prebrzi za nasu obranu, pogotovo me strah Lennon koji ide na Pereiru i bojim se da ga ovaj nas floper nece moc zaustavit ni pomocu sjekire.
@Ado - nemoj Vrsaljka molim te
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bale i Lennon ce morat cuvat Palacia
Necu ja Vrsaljka,hoce ga Strama
ja bih radije Junga il nekog sto nam ga nisu jos predstavili 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi u Londonu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
cujem Bale ima zuti,treba ga provocirat 
Ma dajte nam ta 3 komada 

Fali nam 9 igraca veceras,valjda izvucemo dobar rezultat 

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 07 mar 2013, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
vecerasnja utakmica ce biti i dobar test sta se moze uraditi do kraja sezone, ako nismo dovoljno jaki za zidove, nema potrebe ici dalje u LE, nadam se dobrom rezultatu mada je to jako tesko
Ranocchia i Guarin takodje OUT 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
kovacic bi trebao vise sudjelovati u igri prema naprijed i ne bojati se pokusta proci igracario_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večerašnji derbi u Londonu![]()
mislim da bi ubrzo trebao postati standardni prvotimac
zasto imam j.ebeni osjecaj da ce ovaj Pereira da igra dobro ako bude igrala ta formacija 
zato sto je sve bolji iz tekme u tekmusLucajni je napisao/la:zasto imam j.ebeni osjecaj da ce ovaj Pereira da igra dobro ako bude igrala ta formacija
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.