Zvjezdan Misimović

ciza
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la ciza » 05 mar 2013, 23:56

pape samo otresa ove cobane od novinara na njihov nacin,isto taj na koji mu postavljaju svakakva pitanja i hoce da manipulisu s njim,i otkud vi znate na koj nacin on prati nase igrace,i sto je safet kriv sto nasi igraci igraju za druge reprezentacije,to sto vecina igraca svi nacionalnosti BH koristi kao rezervnu domovinu nije do papeta,svi sjede na dviej stolcie i ako ne mogu u inostranstvu moce ovdje,imamol mi savez radel oni sta? jel pape treba bit i portir i sekretar i trener,nije bajan ima gresaka,ali na kraju ce rezutlat rec o njegovom radu!
zove igrace za koje misli da mu trebaju,a ne igrace za koje vi mislite da nam trebaju jer su slucajno igrali za klubove za koje navijate,posao selektora je trenutan i nije on taj koji treba da pravi kostur reprezentacije za nekoga ko ce doc poslije njega!
sto ne napdnete trenera boks reprezentacije sto ovaj feliks nastupa za njemce?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2013, 00:43

Neka se ponovi Bjelorusija od prije dvije godine u Zenici... samo neka Miske ovaj put ne psuje :-P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 mar 2013, 08:01

Hajde majstore!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 mar 2013, 17:11

Virtu4l je napisao/la:Neka se ponovi Bjelorusija od prije dvije godine u Zenici... samo neka Miske ovaj put ne psuje :-P
Šta fali nek' opali koji rafal. ;) Ja bih iskreno volio i da Muslimović dođe s njim, tj. da ga Sušić pozove, em smo tanki s napadačima, em je Zlatan igrao u grčkoj ligi, tako da zna kako s njima izaći na kraj.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 11:02

el-fighter je napisao/la:Misketa smo u potpunosti zaboravili otkako je otisao u Kinu, ali sada smo primorani da se oslonimo na njega. Pjanic bi sigurno za nijansu bolje odigrao od Misketa, ali je povrijedjen, tako da ce Zvjezdan zauzeti njegovo mjesto na terenu. Ne smijem ni zamisliti kakav bi rafal bio da Miske zabije pobjednicki gol protiv Grka.
Jarane Misimovićevo mjesto niko nemože nikada zauzeti. To je legenda našeg nogometa i reprezentacije i dugi niz godina najbolji igrač. Pjanić je mlad i on je sigurno budućnost, ali zna se ko je tata. Žalosno je da se o Misimoviću piše kao o nekoj zamjeni. Ljudi su očito zaboravili što je ovaj veliki nogometaš i čovjek odigrao u plavo- bijelom dresu. Miske je morao biti kapetan.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 mar 2013, 12:01

Pauleta je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Misketa smo u potpunosti zaboravili otkako je otisao u Kinu, ali sada smo primorani da se oslonimo na njega. Pjanic bi sigurno za nijansu bolje odigrao od Misketa, ali je povrijedjen, tako da ce Zvjezdan zauzeti njegovo mjesto na terenu. Ne smijem ni zamisliti kakav bi rafal bio da Miske zabije pobjednicki gol protiv Grka.
Jarane Misimovićevo mjesto niko nemože nikada zauzeti. To je legenda našeg nogometa i reprezentacije i dugi niz godina najbolji igrač. Pjanić je mlad i on je sigurno budućnost, ali zna se ko je tata. Žalosno je da se o Misimoviću piše kao o nekoj zamjeni. Ljudi su očito zaboravili što je ovaj veliki nogometaš i čovjek odigrao u plavo- bijelom dresu. Miske je morao biti kapetan.
Igrali bi obojica,Misske i Pjanke ali vidjet cemo jos..

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 08 mar 2013, 13:08

Golcina Misimovica iz voleja, na asistenciju Muslimovica...
LINK:http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 98720.html

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 mar 2013, 13:25

big_amko je napisao/la:Golcina Misimovica iz voleja, na asistenciju Muslimovica...
LINK:http://lsh.streamhunter.eu/static/popup ... 98720.html
Ko budala juče ganjam streamove i rezultate, a danas da propustim.... :(
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 mar 2013, 13:30

Kako mu je Zlaja spusta glavom, a Miske u svome stilu, valjda će i Džeko jednu ovako spustati u Zenici 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 08 mar 2013, 13:43

Pauleta je napisao/la:
bravo Pauleta, slazem se sa svim osim za kapitensku traku! cisto iz tog razloga jer sam uvijek smatrao da kapiten mora bit neki igrac sa malo vise defanzivni zadataka i covjek koji je najveci borac na terenu! znaci izbor spahica za kapitena je za mene svakako opravdan! a miske kao miske, umanjivat sta je covjek sve radio za repku tokom svi ovi godina i sta jos radi je jednostavno za mene nezahvalnost! na kraju krajeva pricamo o igracu sa 4 gola iz 4 tekme u dosadasnjem toku i ovi kvalifikacija i covjeku sa bezbroj asistencija! misketovo mjesto u prvi 11 netreba bit upitno ni kad je pjanic zdrav a kamoli kad je pjanic povrijedjen!

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 mar 2013, 13:51

mikki21 je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
bravo Pauleta, slazem se sa svim osim za kapitensku traku! cisto iz tog razloga jer sam uvijek smatrao da kapiten mora bit neki igrac sa malo vise defanzivni zadataka i covjek koji je najveci borac na terenu! znaci izbor spahica za kapitena je za mene svakako opravdan! a miske kao miske, umanjivat sta je covjek sve radio za repku tokom svi ovi godina i sta jos radi je jednostavno za mene nezahvalnost! na kraju krajeva pricamo o igracu sa 4 gola iz 4 tekme u dosadasnjem toku i ovi kvalifikacija i covjeku sa bezbroj asistencija! misketovo mjesto u prvi 11 netreba bit upitno ni kad je pjanic zdrav a kamoli kad je pjanic povrijedjen!
Nekažem da je Spahić loš kapetan, naprotiv izvrsno obavlja tu dužnost, isto kao i Barbarez prije njega koji je npr napadač ili ranije Hibić koji je kao i Spaha stoper. Mislim da je kapetanska vrpca više stvar autoriteta na terenu ili klase igrača. Recimo Boban nekada u Hrvatskoj koji je bio kapetan jer je bio klasa, dok je Niko Kovač igrač puno skormnijih mogućnost, ali je bio vođa i autoritet, pa je zato nosio vrpcu. Moje osobno mišljenje je da je Misimović zaslužio da bude kapetan ove generacije, a pogotovo nakon što mu je Muzurović dodjelio to mjesto bilo je nepravedno uzimati mu ga, ali nema se šta reći niti Sahiću.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 08 mar 2013, 13:58

Ja ne sumnjam da ce Miske odlicno da zamjeni Pjanica, kad se samo sjetim onog slobodnjaka protiv Norveske kad nam je reprezentacija bila u rasulu, koliko je on samo doprinjeo nasem timu u generalno svim utakmicama.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 mar 2013, 13:58

Zabi ga Miske danas.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2013, 14:01

Snima li se ta utakmica? Ima li video gola? :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 mar 2013, 14:20

Evo pa gledajte , igraju Miske i Zlaja
http://nutjob.eu/njtvx13.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 mar 2013, 14:22

Strasno igraju, prodace se ekspresno u Evropu negdje... :shock:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 mar 2013, 14:25

Golman im je kriminalan pravo :D.

ecze
Kontakt:

Post Postao/la ecze » 08 mar 2013, 14:27

terabajt je napisao/la:Golman im je kriminalan pravo :D.
jasta je, kao da je pustio ovo :?
In Vlado we trust!!!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 08 mar 2013, 14:28

Brate šta ovaj golman Guizhoua uradi , ono je smiješno , vidi se zašto je Kineska liga :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 mar 2013, 15:41

Jedan je Zvjezdan!
[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.