Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost.Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Bosnian basketball player Dejan Todorovic had a huge game in D3 Spain! 11-16 from the field, 3-4 from 3, 27pts 4 rebounds 1 assist 1 steal...Best game he has had with the team in two years.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
" onclick="window.open(this.href);return false; cuo sam na Srb. forumu kao nece on da igra za BiH...kao konacna odluka...al ko zna sta ce tu bitiMartex je napisao/la:Bosnian basketball player Dejan Todorovic had a huge game in D3 Spain! 11-16 from the field, 3-4 from 3, 27pts 4 rebounds 1 assist 1 steal...Best game he has had with the team in two years.
Hajde nadam se da ce Simanic igrati za nas.A znam da nismo htjeli dat papire Loncaru da igra za Hr.,a on je htio da igra za njih...TaRgEt_ je napisao/la:Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost.Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;
ako je suditi prema tom sto si postavio dunker u prve tri utakmice koje su u videu nije zakucaoLotus je napisao/la:Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Pa potrazi po youtube njegovih snimaka, pa ces vidjeti da sam upravu.Dokaz da nisi odgledo skroz snimak...jer ima na kraju zakucavanjeLenBias je napisao/la:ako je suditi prema tom sto si postavio dunker u prve tri utakmice koje su u videu nije zakucaoLotus je napisao/la:Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Mislim da na turniru učestvuje Spars u obje konkurencije pa zato nisu pozivani njihovi igrači. A za ove ostale je vjerovatno dolazak problem (naravno ako su pristali igrati za nas) jer igraju vani i možda imaju neke utakmice za klub. Sa druge strane slovenački i hrvatski klubovi su prije učestvovali na ovom turniru pa je vjerovatno tamo neka pauza u prvenstvima i sl.edinjo-bih je napisao/la:izgleda da na okupljanje nisu pozvani ovi najjaci ili do sad dokazani poput buze, gacica kao i novih sehica, hujica, kerica, gocobije, cucevica itd??
PS: obadva spiska su manje vise jako dobra!
ma ovo ima samo u BosniLotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Simanic je pozvan na kontrolni trening 10.03 srpske U16 i ranije su ga nesto pozivali ali nesto nije ulazio u uzi izbor i mozda iz razocarenja zaigra za BIH
Samo budale mogu biti sretne kao sto je onaj albion...vec je na Srb. forum postavio tu vijest i ismijava se...santos je napisao/la:ma ovo ima samo u BosniLotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...,mladi Meho rodjen,odrastao,zivi...igra za BIH a svi presretni ako zaigra za Katar,ovakvo nesto ne postoji u okruzenju
Simanic je pozvan na kontrolni trening 10.03 srpske U16 i ranije su ga nesto pozivali ali nesto nije ulazio u uzi izbor i mozda iz razocarenja zaigra za BIH
Ma i nisam mislio na Rakica(albiona) vec na Mehove trenere njega i njegovo okruzenje,vidim svi mu i cestitaju,to u Srbiji i Hrvatskoj da se desi doziveo bi najmanje kritikuLotus je napisao/la:Samo budale mogu biti sretne kao sto je onaj albion...vec je na Srb. forum postavio tu vijest i ismijava se...santos je napisao/la:ma ovo ima samo u BosniLotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...,mladi Meho rodjen,odrastao,zivi...igra za BIH a svi presretni ako zaigra za Katar,ovakvo nesto ne postoji u okruzenju
Markus Loncar lani nije mogao igrati hrvatsku juniorsku ligu i A2 ligu. Posto je odsluzio svoje po FIBA pravilima dobio je papire i uredno igra za Cedevitu i Mladost Cedevita u drugoj ligi u kojoj inace ne mogu igrati igraci bez hrvatskih papira. Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentacijuTaRgEt_ je napisao/la:Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost.Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
- legenda reala
- Kontakt:
A Sulejmanović nemakonobar23 je napisao/la:Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentaciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Fibina pravila su jedno a drugo je sto iz KSBIH nije dobio izlazno pismo niti ce igrati za Hrvatsku niti sta. Moze se to raditi sta hoce, ali realnost dok Harun ne potpise nema nista.konobar23 je napisao/la:Markus Loncar lani nije mogao igrati hrvatsku juniorsku ligu i A2 ligu. Posto je odsluzio svoje po FIBA pravilima dobio je papire i uredno igra za Cedevitu i Mladost Cedevita u drugoj ligi u kojoj inace ne mogu igrati igraci bez hrvatskih papira. Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentacijuTaRgEt_ je napisao/la:Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost.Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Fibina pravila su jedno a drugo je sto iz KSBIH nije dobio izlazno pismo niti ce igrati za Hrvatsku niti sta. Moze se to raditi sta hoce, ali realnost dok Harun ne potpise nema nista.konobar23 je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Markus Loncar lani nije mogao igrati hrvatsku juniorsku ligu i A2 ligu. Posto je odsluzio svoje po FIBA pravilima dobio je papire i uredno igra za Cedevitu i Mladost Cedevita u drugoj ligi u kojoj inace ne mogu igrati igraci bez hrvatskih papira. Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentaciju
netocno. njemu je vas savez stopirao prelazak u Cedevitu, on je svoje od sluzio i vas savez je morao poslat papire ljetos hrvatskom savezu. stvar rjesena. loncar ima pravo nastupa za hrvatsku od pocetka sezone
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
@edinjo ne bi bilo loše da se malo nadovežemo na ovaj spisak tj da vidimo ko bi još tu mogao upasti. Tebi pišem jer ti najbolje barataš imenima. Naravno ne treba spominjati te što ih oš uvijk muntamo da igraju za nas nego ove koje imamo trenutno na raspolaganju. Da napravimo jedan spisak od 24-25 najboljih.zaboljisportuBiH je napisao/la:Mislim da na turniru učestvuje Spars u obje konkurencije pa zato nisu pozivani njihovi igrači. A za ove ostale je vjerovatno dolazak problem (naravno ako su pristali igrati za nas) jer igraju vani i možda imaju neke utakmice za klub. Sa druge strane slovenački i hrvatski klubovi su prije učestvovali na ovom turniru pa je vjerovatno tamo neka pauza u prvenstvima i sl.edinjo-bih je napisao/la:izgleda da na okupljanje nisu pozvani ovi najjaci ili do sad dokazani poput buze, gacica kao i novih sehica, hujica, kerica, gocobije, cucevica itd??
PS: obadva spiska su manje vise jako dobra!
-
edinjo-bih
- Kontakt:
sto se tice nasih nada (koji su do sad vec nastupili za nas) po meni su ovi najbolji:
Buza
Gacic
Vrabac
Glogovac
Lazic
Lakic
Polutak
Predic
Atic
Smajlovic
Lulic
Garic
sad ako na 6. aprilski turnir dodju pozvani, onda ovdje slobodno mozemo dodati:
djedovic
musovic
mavric
karamatic
zadro
simanic
loncar
a nadam se jos:
sehic
becar
hujic
gocobija
cucovic
keric
Buza
Gacic
Vrabac
Glogovac
Lazic
Lakic
Polutak
Predic
Atic
Smajlovic
Lulic
Garic
djedovic
musovic
mavric
karamatic
zadro
simanic
loncar
a nadam se jos:
sehic
becar
hujic
gocobija
cucovic
keric
SLOBODA – SPARS MOSTAR 68:59
19:15, 19:17, 19:09, 11:18
Tuzla, gledatelja 300. Sudije: Kasumović , Efendić D. , Kasać (svi Tuzla)
SLOBODA: A. Džaferović 2, A. Jahić 2, A. Arnautalić 3, D. Radić 4, A. Ahmedić 10, F. Zekavičić 4, E. Latifagić 10, S. Džambić 8, R. Grošić 15, M. Tanasilović, M. Andelija 4, H. Karagić 6. Trener: Adnan Hodžić.
SPARS MOSTAR: E. Šafro 9, H. Šafro 1, A. Đelmo 19, Dž. Tanović, B. Šikalo, , S. Vujičić 7, A. Rahimić 23., Trener: Dženan Šuta
Momak je 96 godiste , igra za prvi tim ima sloidnu minutazu, proslu utakmicu je protiv Play off-a prekokrenuo utakmicu zadnju minutu ubacio 5p , prosle godien bio na sirem okupljanju u16
19:15, 19:17, 19:09, 11:18
Tuzla, gledatelja 300. Sudije: Kasumović , Efendić D. , Kasać (svi Tuzla)
SLOBODA: A. Džaferović 2, A. Jahić 2, A. Arnautalić 3, D. Radić 4, A. Ahmedić 10, F. Zekavičić 4, E. Latifagić 10, S. Džambić 8, R. Grošić 15, M. Tanasilović, M. Andelija 4, H. Karagić 6. Trener: Adnan Hodžić.
SPARS MOSTAR: E. Šafro 9, H. Šafro 1, A. Đelmo 19, Dž. Tanović, B. Šikalo, , S. Vujičić 7, A. Rahimić 23., Trener: Dženan Šuta
Momak je 96 godiste , igra za prvi tim ima sloidnu minutazu, proslu utakmicu je protiv Play off-a prekokrenuo utakmicu zadnju minutu ubacio 5p , prosle godien bio na sirem okupljanju u16
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ucinak maldih reprezentativaca:
karamatic - 8 minuta, 2 poena za capljinu
kelecevic 10 poena za rookie (cumbo 21, raca 20)
karamatic - 8 minuta, 2 poena za capljinu
kelecevic 10 poena za rookie (cumbo 21, raca 20)
na ovog si Simanića mislioedinjo-bih je napisao/la:sto se tice nasih nada (koji su do sad vec nastupili za nas) po meni su ovi najbolji:
Buza
Gacic
Vrabac
Glogovac
Lazic
Lakic
Polutak
Predic
Atic
Smajlovic
Lulic
Garic
djedovic
musovic
mavric
karamatic
zadro
simanic
loncar
a nadam se jos:
sehic
becar
hujic
gocobija
cucovic
keric
Kontrolni treninzi za igrače rođene 1998. i 1999. godine održaće se u Novom Bečeju, u periodu od 17. do 19. marta 2013. godine. Okupljanje igrača je predviđeno za 17. mart u 12,00 časova na parkingu iza hale PIONIR. Povratak je planiran za 19. mart posle ručka.
Pozvani igrači:
Nešić Bojan Kris Kros Pančevo
Aranitović Aleksandar Crvena zvezda Telekom Beograd
Radanov Aleksa Crvena zvezda Telekom Beograd
Petrović Danilo Crvena zvezda Telekom Beograd
Jovančević Uroš Mladost Čačak
Beslać Dušan Sombor
Jović Simeon Defens Novi Sad
Juzbašić Dušan Ru-koš Ruma
Kovačević Vladimir Vojvodina Novi Sad
Hadžić Ivan Ofi basket Beograd
Gašić Srećko Ofi basket Beograd
Marjanović Andrija Nibak Niš
Tadić Tadija Zemun
Pavićević Filip Vizura Šark Beograd
Đorđević Vuk Bor rtb
Nikolić Lazar Fleš Beograd
Simanić Boriša Bijeljina
Ćućović Haris Slovenija
Dinčić Nemanja Italija
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 6 gostiju.