Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

dinoze
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la dinoze » 07 mar 2013, 12:01

harry_90 je napisao/la:Opet je prekrsio svoje pravilo po ko zna koji put.. Lijepo je rekao da nijednog igraca nece zvati ako ode u Kinu ili ako nije standardan u svom klubu,ee lazova u pm.. Zbog cega onda nije pozvao i Muslimovica,oslonio se samo na Ibisevica i Dzeku.. :lol:

Ili zbog cega zove Dzeku nije ni on standardan :D

Ma glupo mu je to pravilo jer nasi igraci uglavnom nisu standardni.

Trebao je muslimovica zvati, trebao je Hadzica zvati makar da budu na treninzima

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 mar 2013, 12:12

RiNo je napisao/la:
jbmilan je napisao/la:Sramota bgm, da zovne misimovica a ne zovne muslimovica, a prodaje mooda pod bubrege kad stavlja viscu ko napadaca.. E moj pape
Znači ako je pozvao Misketa trebao je i Muslimovića jer su u istom klubu? Onda je mogao slobodno pozvati i ostale igrače Borca i Želje kad su tu već Avdukić i Svraka, bez obzira što su jedni potrebni reprezentaciji a drugi ne
Glupa ti prica, ako je iko potreban repki sada je treci spic Zlatan Muslimovic!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2013, 12:20

Ne staviti Ibiševića ili Džeku je nemoguće u ovom trenutku. Igrat ćemo ofanzivno, jer kad igramo s dva napadača, uvijek najmanje još tri-četiri ofanzivna igrača budu. Ne vjerujem da ćemo previše mijenjati i ne mislim da su nam potrebna dva defanzivna vezna. Imat ćemo i dva napadača, bekove koji stalno idu u napad..
Ovo mi se sviđa, znači ako Sejo ne bude spreman, možda Višća uleti na krilo :?:

Stevanović-Miske-Lula/Sejo/Višća

Vedo-Džeko

8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 mar 2013, 12:23

@RiNo, ne možeš se voditi tom logikom. I ja sam mišljenja da je reprezentaciji potreban treći špic kao što je Muslimović.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 07 mar 2013, 12:32

a najjaceg igraca nije pozvao :( jos covjek sredio papire :(......pape, gdje je ANEL HADZIC????????? nas trenutno najbolji standardni igrac!?!?! :(...........gdje i Kolasinac?......eh moj pape pape :(

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 07 mar 2013, 12:34

Boze svasta nikad ga necu razumjeti majke mi al nadam se da nece jos dugo biti ovo sto jest ne svidja mi se njegov rad iako ima rezultate

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2013, 12:35

hordas_Bec je napisao/la:a najjaceg igraca nije pozvao :( jos covjek sredio papire :(......pape, gdje je ANEL HADZIC????????? nas trenutno najbolji standardni igrac!?!?! :(...........gdje i Kolasinac?......eh moj pape pape :(
Nemaju još uvijek papire ni jedan ni drugi, kod Hadžića više nije ništa ni do Papeta ni saveza, sad je sve do Fife/Uefe i toga kad će oni odobriti promjenu sportskog državljanstva ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 mar 2013, 12:36

hordas_Bec je napisao/la:a najjaceg igraca nije pozvao :( jos covjek sredio papire :(......pape, gdje je ANEL HADZIC????????? nas trenutno najbolji standardni igrac!?!?! :(...........gdje i Kolasinac?......eh moj pape pape :(
Šta će mu Hadžić sada? Niko pojma nema da li će on uopšte biti pojačanje za naš tim, sve dok ga ne vidimo u sastavu, a nećemo ga vidjeti dok ne bude neka slabija utakmica ili prijateljska (nadam se). Meni je jedino krivo za Muslimovića (ponavljam se već k'o papagaj). Definitivno je zaslužio poziv, pogotovu što je Safet zvanjem Misimovića prekršio svoj princip, da neće zvati igrače koji ne igraju u Evropi.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 mar 2013, 12:38

Ponovo ti Hadzici i Kolasinci ... Nisu sredili jos uvijek papire i bice u kombinacijama za Slovacku. Inace, Po ovom spisku je Visca treci napadac ..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2013, 12:38

Drzi se ti druze hordanja po Becu :lol: . Jadan ne bio, kako ce pozvati Kolasinca kad lik nije sredio papire? Hadzic nije odigrao niti jednu tekmu u repki, tako da ga sigurno nece probavati protiv Grcke.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 mar 2013, 12:39

drago mi je da je pozvao Fejzica,al zasto nema Burica na spisku? izgleda pape ima nesta protiv njega,jer je zasigurno bolji golman od Avdukica...drugo sto mi smeta vracanje Rahimica u repki,hvala mu za sve al kad je kraj onda je kraj..gdje je Muslimovic? neki Vrsajevici se zovu a za Zlaju nema mjesta,pravo zalosno...al ok zasad ima rezultate pa mu se stolica neglima al ove njegove spiske nikako nemogu da prokontam !!! pravo mi je zao Zlaje al sta je tu je,ima jos utakmica !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 12:45

Je li ovaj ozbiljan?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 07 mar 2013, 12:47

legenda reala je napisao/la:
Ovo mi se sviđa, znači ako Sejo ne bude spreman, možda Višća uleti na krilo :?:

Stevanović-Miske-Lula/Sejo/Višća

Vedo-Džeko
@ Legendo, pošto vidim da dobro pogađaš rezultat kad igra repka, šta očekuješ u Zenici? 8-)

Sjećam se za košarkaše kad si rekao da bi mogli dobiti Gruziju i tako bi. :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2013, 12:48

Cartman je napisao/la:
Je li ovaj ozbiljan?
Ja se ponekad pitam isto za pola forumaša. :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 07 mar 2013, 12:51

Bravo za poziv neunistivom Elviru Rahimicu, tri puta je bolji od svih def.veznih na spisku, a i spreman je sigurno za nekih 60-ak minuta

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 12:54

risingforce je napisao/la:Bravo za poziv neunistivom Elviru Rahimicu, tri puta je bolji od svih def.veznih na spisku, a i spreman je sigurno za nekih 60-ak minuta
Bolje ga je uvest pred kraj ako budemo vodili. Da zabetonira taj vezni red.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 07 mar 2013, 12:56

Prvi put da sam skroz zadovoljan sa spiskkom PAPE svaka cast prvo ovako ne treba nam Buric(svaka mu cast ali tri su dosta nije fer prema avdukicu da ga ne zovne sad) a sve pohvale za Pandzu,Misketa i POSEBNO kralja sredine terena Rahimica koji moze odigrati upravo ovu tekmu izvrsno ovo njemu odgovara jer grci nisu brzanci.

A pohvalno i poziv Princu iako nece igrati

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 07 mar 2013, 12:57

sto se tice prodaje karata, isto tako ljudi kupe auto za 5000 a prodaju po 7-8000,zar ne...... i isto tako cini mi se da zakon kaze da ti sa svojom imovinom (u ovom slucaju karta) imas pravo radit sta hoces, vece poslijedice slijede za onoga ko kupi katru na "crno", nego onome sto mu je prodao (sto je po meni nekako i logicno).....-
ja i drug smo stojali u redu 16h da bi stigli do ulaznice, uzeli po dva zapada, dva da mi imamo za tekme, a dva da se prodaju, da se podmire troskovi nasih karata i da se nesto malo zaradi, tako da ak ima neko zainteresovan neka se javi na pp.......

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 07 mar 2013, 12:58

ma bez euforije i neki emocija pretjerani al Grčka je niži rang reprezentacija..

ja definitivno ne znam kako se uguraju uopšte na neko prvenstvo :lol:

gledam njihove igrace na:

http://www.transfermarkt.de/de/griechen ... _3378.html" onclick="window.open(this.href);return false;

dno dna, definitivno mi ako ne možemo da dobijemo Grčku kod kuce 2:0 nemamo šta tražiti na nekom prvenstvu :!:

Ovo nam je šansa i sto se tice igrackog kadra našeg a i grupe koja se nece ponovit narednih 20 tak godina.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 mar 2013, 12:58

Steta sto Pjanic i Salihovic nece moci igrati, kljucni igraci bez kojih smo oslabljeni.

Ali ne sumnjam da ce ostali momom poginut za pobjedu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.