Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Wow 2-3 sada
Jeli igrao danas?
Sta je ovo forum prazan kao da je 1 Maj
Sta je ovo forum prazan kao da je 1 Maj
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije ulazio u igru danas, ali je bio na klupi.
Jbg, Freiburg je u strasnoj formi, sigurno da je Mujdza bolji od Schmid-a koji igra njegovu poziciju, ali trener nece da tako lako mjenja ovu pobjednicku ekipu, a pogotovo stabilnu odbranu.
Btw. upravo je Schmid danas koji je igrao desnog beka zabio gol.
Jbg, Freiburg je u strasnoj formi, sigurno da je Mujdza bolji od Schmid-a koji igra njegovu poziciju, ali trener nece da tako lako mjenja ovu pobjednicku ekipu, a pogotovo stabilnu odbranu.
Btw. upravo je Schmid danas koji je igrao desnog beka zabio gol.
- legenda reala
- Kontakt:
Nije!!
Freiburg je u strašnoj formi, teško će povratiti poziciju i kad bude u top formi
Freiburg je u strašnoj formi, teško će povratiti poziciju i kad bude u top formi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Steta ,bas steta ....Treba nam spreman Mujdzoni ..
Dobro je evo mujdzonet bi mogo odigrat sljedecu , ako se ne varam jos 2 kola BL imaju do grce ? Super ako odigra obje dobro bi bilo jedna sa klupe druga od pocetka. Nadam se da ce i sejo uci makar sa klupe...
Mujdza je jako vazan igrac za nasu reprezentaciju,nadam se da ce ova 2 kola Bundeslige odigrati,nevazno da li s klupe ili od pocetka,samo da sto spremniji doceka Grcku!
Opet klupa.
gledam utakmicu pa evo uđe u 77.minutiIbizevic je napisao/la:Opet klupa.
Dobro je,neka je bar usao...vratit ce se on...
Aha,trebo je ga zabit 
- legenda reala
- Kontakt:
Ubjedljiv poraz Freiburga, al bitno je da je Mujdža odigro nekih 15-16 minuta nakon povrede i da će do 22. biti potpuno spreman 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
dobro je, nek je poceo, da je bog dao da zabije, bilo bi mu mjesto zacementirano u prvih 11 za sledecu
- el-fighter
- Kontakt:
Ovaj njegov ulazak je svakako dobra vijest i nadam se da ce do Grcke biti potpuno spreman. Nezz kakvo je stanje sa Salihovicem, nadam se da ce i on za sljedeci vikend odigrati koji minut.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
napokon se i Mujdza vratio na teren,ovo je dobra vijest..on nam je jako bitan igrac!
Mesečini Mensur igra samo za repku, ništa za klub. Pa ovo me podsjeća na Zlatana totalno.
bolje za nas, nek se cuva za grcku. covjek se tek vratio nakon duze povrede i trener nece da ga forsira.Neutral je napisao/la:Mesečini Mensur igra samo za repku, ništa za klub. Pa ovo me podsjeća na Zlatana totalno.
Mujdza odigrao zadnjih 15 minuta protiv Borusije u Dortmundu,ovo je fina vijest,drugu utakmicu zaredom igra,istina ulazi sa klupe,ali nema veze,u punom trenaznom procesu je i sigurno ga mozemo ocekivati u prvih 11 protiv Grcke,veliko ohrabrenje nakon sto smo ostali bez Pjanica i Salihovica!
p.s.
amaterska vijest od sportsport.ba da Mujdza nije igrao,ja ne znam sta su ono gledali i koji novinari su zaposleni u redakciji,ali nesto pocesto znaju pogrijesiti! Mujdza je igrao zadnjih 15 minuta,i zaradio zuti karton...
p.s.
amaterska vijest od sportsport.ba da Mujdza nije igrao,ja ne znam sta su ono gledali i koji novinari su zaposleni u redakciji,ali nesto pocesto znaju pogrijesiti! Mujdza je igrao zadnjih 15 minuta,i zaradio zuti karton...
Mujdža se davno oporavio od ozlijede , ali trenutno desni bek koji ga je mjenjao tokom povrede igra jako dobro , te taj čitav sastav igra jako dobro , a samo će budala izmjenjivati taj sastav...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 21 gost.